Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hali irjátok meg profilomba lécci e 3 közül melyiket vegyem,melyik gyors,melyik a legjobb játékra :
Nvidia GT630 2GB ddr3
vagy
Gainward 1770-BLISS GT440 1GB DDR5
vagy
Sapphire Radeon HD6670 2GB DDR3
??
Egyik sem jó játékra ,de a 3 közül talán a gt440 gyorsabb a többinél.
Ezek 20k körül vannak újonnan ,érdemes lenne használt piacon szét nézni.
20k körül kapsz hd5770,hd6770 esetleg gts450 gddr5 amik sz*rrá verik a gt440-et...
Hd 5770 a legjobb, 6770 átnevezett 5770.😉
Egyébként 20k-ért van 5850.😜
Hol láttál 20K-ért 5850-et? Ha van, akkor lehet nem ártana egy CF-t építenem 😃 Amúgy én legolcsóbban 25K-ért láttam 😀
Hali irjátok meg profilomba lécci e 3 közül melyiket vegyem,melyik gyors,melyik a legjobb játékra :
Nvidia GT630 2GB ddr3
vagy
vagy
??
20k körül kapsz hd5770,hd6770 esetleg gts450 gddr5 amik sz*rrá verik a gt440-et...
Hd 5770 a legjobb, 6770 átnevezett 5770.😉
Egyébként 20k-ért van 5850.😜
Nvidia GT630 2GB ddr3
vagy
vagy
??
nem veszi vissza, nyugodtan beleteheted tudtommal az msinek van még csak olyan lapja ami pcie 3.0-ás
Nen jól tudod,minden gyártónak van már jó ideje,de amùgy igen,gond nélkül belemehet
Pontosan, Asrock hozta elsőnek, kb másfél éve.😜
Én MSI ről tudok. Mármint hogy meki volt 1. nek PCI expres 3.0 as sine az alaplapján. :-\ De kinek hogy.
Fatal1ty Z68 volt az első, aztán jött az Msi, egyébként teljesen mindegy, szoftveres támogás nemigen van hozzá, szóval semmi értelme.😆
nem veszi vissza, nyugodtan beleteheted tudtommal az msinek van még csak olyan lapja ami pcie 3.0-ás
Nen jól tudod,minden gyártónak van már jó ideje,de amùgy igen,gond nélkül belemehet
Pontosan, Asrock hozta elsőnek, kb másfél éve.:P
Én MSI ről tudok. Mármint hogy meki volt 1. nek PCI expres 3.0 as sine az alaplapján. :-\ De kinek hogy.
Pontosan, Asrock hozta elsőnek, kb másfél éve.😜
Na és a második kérdésemre visszatérve, bele lehet tenni ezeket a kártyákat egy pcie 2.0ás alaplapba?Gondolom, hogy bele lehet, csak nem venné vissza a teljesítményt?
Sziasztok!
Egy 400W-os modecom logic táp elbírna egy hd 7770-es vagy legalább egy gtx 650-es videókártyát?
Ezek pcie 3,0-ásak, ha nem tévedek, ezt bele lehet - érdemes-
bele tenni egy pcie 2.0ás alaplapba? (Foxconn H55A)
A gépem:
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=51195&sub=usercomp&comp=56104
Én a helyedben vennék egy minőségit, ha már ilyen erősebb vga-t veszel, akkor nem árt egy jó tápegység se 😉 már 12-13K körül vannak nagyon jó kis tápegységek 😀
Egy 400W-os modecom logic táp elbírna egy hd 7770-es vagy legalább egy gtx 650-es videókártyát?
Ezek pcie 3,0-ásak, ha nem tévedek, ezt bele lehet - érdemes-
bele tenni egy pcie 2.0ás alaplapba? (Foxconn H55A)
A gépem:
http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=51195&sub=usercomp&comp=56104
amúgy a tápról milyen adatok kellenének?
Pontos típus!
De az K-s csak nem írta oda. 3670 nincsen😃 vagy 3650 vagy 3670k. ezek vannak.
Tisztában vagyunk vele de ugye apu az egy CPU és egy IGP fúziója és attól még van benne egy teljes értékű processzor szóval lehet CPUnak nevezni mert most csak az a lényeg mert az IGP kihasználatlan lesz egy HD 7770 kártyával pl. Egyébként HD 6530D IGP van benne. A ti barmokról meg annyit, hogy te is egy 15 éves kis pöcs vagy aki Battlefield 3-mal játszik szóval nem is vártam többet. Mert ugye káromkodás, szapulás nélkül is tudtunkra lehetett volna adni azt amit akartál. Vagy nem?
De az K-s csak nem írta oda. 3670 nincsen😃 vagy 3650 vagy 3670k. ezek vannak.
Bakker volt egy tök hosszú hozzászólásom de frissített az oldal... Na mind1 az volt lényege, hogy egy HD 7750 1GB GDDR5 karit is elbír tápod szerintem(elvégre 55 watt az egyáltalán nem sok.....) de ha nem akkor GT 610-et vagy HD 6450 karit vegyél azt jól van ezek olyan 30 Wattot fogyasztanak de ezeknél nem fogyaszt sokkal többet a HD 7750 szerintem. De kérdezz meg mást is😀 Olvastam, hogy a 400 wattos FSP-60THA elbír egy HD 4870 kártyát is ami 150 wattot fogyaszt maximum szóval a 300-as csak elbír egy 55 Wattossal.... azért annyival nem jobb a 400-as😀
ha irsz 1 hosszú szöveget a végén jobb ha kimásolod inkább és ha nem küldi el elsőre csak beilleszted utána..én is jártam már igy😆
tápegység az jó kérdés, mivel én se tudom annyira, de ezt írja: FSP300-60THA(1PF)
FSP Group Inc.
ha jól látom PCI-E x16 szóval ha 20000 forintod van rá akkor vegyél HD 6670 1GB GDDR5 videokártyát szerintem bár HD 7750 jobb lenne csak az már nem 20000 forint😀 használt kártyák is jók lennének ha nem 300 wattos tápod lenne na meg ki tudja milyen táp az.
nem találom van-e az alaplapodon PCI-E egyáltalán az alaplapodról konkrétan nem találok semmit és egyáltalán ez desktop pc?
Milyen kártyát ajánlatok ehhez a géphez? 20000 Ft-nál többet nem szeretnék költeni. Mostani kártya egy Gigabyte Radeon X1550
Gép:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ 2.0Ghz
Acer FC51GM
300 Wattos tápegység
2 giga RAM
Windows 8 Pro 32bit
Előre is köszi a segítséget!
http://www.youtube.com/watch?v=0amL4P63rak
hátha segít
elég érdekes egy videó.
nekem elég lenne egy 7770es mivel nem vagyok akkora játekos, hogy egy ultra atom gépem legyen...végülis nagyrészben minecraftozok...na jó nem csak minecraft😃
hátha segít
Sziasztok!
ASRock Z77 pro3as alaplapba milyen videokártyát ajánlatok mai játékokhoz, gondolok itt a Crysis 3-ra és a még nem jelent meg GTA 5-re...30-40 ezer körül
Hd 7770 vagy Gtx 650Ti, utóbbi picit erősebb, de annyival drágább.
Kicsit spórolsz, Hd 7850.😉
GTX 650 ti az pont 40
radeon 7850 ha mázlid van és pont lemegy az ára 40re kicsit fölötte van
ASRock Z77 pro3as alaplapba milyen videokártyát ajánlatok mai játékokhoz, gondolok itt a Crysis 3-ra és a még nem jelent meg GTA 5-re...30-40 ezer körül
Sziasztok!
Osztálytársam szeretne egy új VGA-t venni (: (nem is meglepő) És olyan 20 ezret szánna rá. Mostani valami nagyon gyenge dolog de úgy tudom még 256 V-ram is alig van bene. Ezért titeket kérlek hogy adjatok egy jó tippet.
Kikötései: ATI (AMD) Legyen És jó hűtése. (ja és gondolom ez egyértelmű ebben az árba a lehető leggyorsabb kártya legyen + pár ezer ft mehet rá NVIDIA VGA-t is elfogadok ha van ilyen árba jobb mint ATI.
Kösz előre is. Üdv Alex.
(Én az ASUS HD 6670 et szemeltem ki.)
6670 nem túl erős, használtan nézzen 5770 és az felett, kis szerencsével 5850 is összejön.😀
Újonnan (: Csakis úgy kell neki. Nem BF 3 FULL HD multihuz kell. 😂
És NVIDIA Oldalon nincs jobb mint a 6670 ezért az árért?
Kicsit utánajártok találtatok 2év garival 2x erősebbet.
Bár valóban jobb vétel a gyengébb új ! 😊 😜
talán 7750 bár az már 20+ ha új
Oké! Kösz. 😃 (azvalahol 8 ezerrel is több mint a 6670 😜 )
Sziasztok!
Osztálytársam szeretne egy új VGA-t venni (: (nem is meglepő) És olyan 20 ezret szánna rá. Mostani valami nagyon gyenge dolog de úgy tudom még 256 V-ram is alig van bene. Ezért titeket kérlek hogy adjatok egy jó tippet.
Kikötései: ATI (AMD) Legyen És jó hűtése. (ja és gondolom ez egyértelmű ebben az árba a lehető leggyorsabb kártya legyen + pár ezer ft mehet rá NVIDIA VGA-t is elfogadok ha van ilyen árba jobb mint ATI.
Kösz előre is. Üdv Alex.
6670 nem túl erős, használtan nézzen 5770 és az felett, kis szerencsével 5850 is összejön.😀
Újonnan (: Csakis úgy kell neki. Nem BF 3 FULL HD multihuz kell. 😂
És NVIDIA Oldalon nincs jobb mint a 6670 ezért az árért?
Sziasztok!
Kösz előre is. Üdv Alex.
Kösz előre is. Üdv Alex.
de a kettő közül Asus
Szerintetek melyik lenne jobb (i5 3570 mellé majd)?
ASUS Radeon EAH7770 1GHz Edition 2GB 128bit DDR5
v. GIGABYTE Radeon HD7770 1GHz Edition OC 1GB 128bit DDR5
(vagy vmi más 35e-ig?)
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem HD 7850-et is nézhetne mellé ha nagy felbontásban játszik.
Igaz Ő pénztárcája, de ehhez a konfighoz nagyon nem kaphat vérszemet.
Igénytől függ, de amint látom fentebb igény az van 😃
Nyilván fontos a kis fogyasztás is.
amúgy egyesek nekem a HD 7770-et ajánlották ez mennyire lenne jó?
elég erős, jó az ár/érték aránya nem is fogyaszt sokat és proci limited sem lenne mellette szerintem habár ez játék és felbontásfüggő is. de amíg tápot nem írsz ezt sem ajánlom......
Sziasztok arról szeretnék érdeklődni hogy milyen videókártyát vegyek a gépembe melyik illene bele ami elviszi az új játékokat és 100 ezer fölé nem megy az ára előre is köszönöm!
attól függ milyen tápegység van a gépedben😃 márka és pontos típus kéne😃
proci nem olyan gyenge K-s proci szóval lehet húzni is kicsit bár csak ésszel😃 100 ezres kártyát szerintem se vegyél😃
Lehet h a láz miatt én néztem rosszat, de az
nem K-s.
Emellé bekerült egy 100 gurigás vga, a cpu lelövi magát, a vga meg nyaralni megy (magyarán olyan cpu limited lesz, hogy az el nem mondható)