Milyen processzort vegyek?
Egy kis instrukció mielőtt belevágnál:
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Ha van előre kiszemelt processzor de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, sebességet, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
-Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az xy játékhoz milyen processzort ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert pl. nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
-Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen processzor lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait (Géped adatai menüben (lent) ha ki van töltve) mert nem mindegy hogy milyen alaplapod van. (Vagy közöld a fontos információkat.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[url]http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=42915,43556,43550,43546,[/url]
Azt szeretném megtudni hogy szerintetek melyik proci a jobb és miért :
1: intel core i5 660
2: intel core i5 650 árban ez a legjobb
3: intel core i5 750
tudom h Asus-nál pofon egyszerű, mert ott windows-ból is lehet, de gigabyte-nál nem tudom
Ugyanígy kell húzni egy Quadot is, ha most nem megy, akkor több mint valószínű, hogy később se fog 😀. Esetleg írd le a pontos beállításokat, amiket próbáltál. Pci-e frekit fixáltad 100-ra?
Hát ez igen 😃 Valaki azt mondja tegyem 100 ra valaki meg hogy autora 😃 nem mertem mert valaki azt mondta tegyem valaki meghogy ne
A mostani cpu-t se tudtad húzni vele?
A mostani procimat sem tudom húzni pedig mások a G31 el csinálna olyan tuningot hogy égnek áll a hajam 😞😞 beállítok mindent F10 újraindul a gép elkezd bekapcsolni megint kikapcsol aztán végre bekapcsol és hoppá semmi változás minden alapon van 😞
valószínű azért indul újra mert vagy túl húztad vagy csak a MHz húztad párhuzamosan kell valamivel aszem ventilátorral vagy nem is tudom mivel de csak magát a MHz et nem lehet
Hát túl nem húztam sztem mert elsőre csak 2.4 ről 2,45 re akartam de semmi. Akkor nem tom mit rontok el...
A mostani procimat sem tudom húzni pedig mások a G31 el csinálna olyan tuningot hogy égnek áll a hajam 😞😞 beállítok mindent F10 újraindul a gép elkezd bekapcsolni megint kikapcsol aztán végre bekapcsol és hoppá semmi változás minden alapon van 😞
valószínű azért indul újra mert vagy túl húztad vagy csak a MHz húztad párhuzamosan kell valamivel aszem ventilátorral vagy nem is tudom mivel de csak magát a MHz et nem lehet
Hát az érdekes és szomorú egyben 😀
Nekem mondod... rem ha megveszem véletlen a Q8300 at akkor azt bírom húzni valamennyire 😃.
hello sztetek melyik a jobb?
INTEL Core i5-650 3.20Ghz 1156 BOX vagy
AMD Phenom II X6 1055T 2.80Ghz AM3 BOX
mert árban ugyan annyi.
Az inteles proci "csak" 2 magos, így én inkább az AMD-t szimpatizálom!
Ha megnézed akkor az amd proci az hat magos (x6)
ez egyben a legolcsóbb hatmagos proci, nekem is ez lesz 😃
mert árban ugyan annyi.
Ha megnézed akkor az amd proci az hat magos (x6)
ez egyben a legolcsóbb hatmagos proci, nekem is ez lesz 😃
Hát alkalmazásfüggő. Kb egy szinten lehetnek. Nézz teszteket a neten. Mennyiért vennéd? G41 nem igazán való durvább quad tunigra.
Hát mi számít dúrvának??? Mert én már akkor is boldog lennék ha sikerülne 3Ghz ra húzni. De ez az alaplap vagy nem tom mi egy kicsi tuningot sem engedett. 500mhz- az nem sok tuning vagy igen?
És köszönöm a választ Tesla God!!!😃
[LINK]
[LINK]
jan88 neked hiszek😃 csak jöjjön ki egy 6 magos amd és egy hd6870 1gb 180.000 e ből😀
6 magos amd 2,8 ghz 45 ezer
hd 6870 1gb os 60 ezer
ez 105 ezer szal vígan kijön 😀
mert árban ugyan annyi.
mert árban ugyan annyi.
Nekem egy i7-870 kéne.😀
Az nekem is kéne, de csak ha ingyen adják ami nem valószínű!😆
itt egy segédgrafikon:
http://upload.hardver-teszt.hu/imgs/news/2009/534/intel-vs-amd.jpg
Szerintetek vegyem meg most az Intel Core 2 Duo 2.93 GHz (E7500) procit vagy várjak míg lejebb megy az Intel Core2 Quad 2,5GHz (Q8300) ára?
Néztem teszteket a Core I3-ról és az Athlon II X4-ről és nagyjából ugyanannyit teljesítenek a tesztek alapján.Tehát maradok az i3-nál 😀.Köszi 😀
Azért még ehhez azt is tegyük hozzá,hogy az Athlon 4 magos (X4 640-ről beszélek) míg az i3- sorozat "csak" 2...
De a te döntésed,attól függ,hosszú távra, vagy még hosszabb távra tervezel!!!.... 😃 😂 (Meg persze,hogy mire használod leginkább!)
igen 2 magos az I3, csak elfelejted hogy 4 szálon dolgozik, ami majdnem egy szintre hozza egy 4 magossal....
én e kettő közül ha az alaplap nem befolyásoló tényező, én biztos hogy az I3-at venném....
de ez csak egy ember véleménye