Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Patrik91 avatar
Na ez az amit nem tok!
Valamilyen fileba elmenti a beállításokat de nemtom hova!😞
0
0
0
0
niteforce avatar
Patrik91 írta:
A cs grafikai beállítását kellene törölni!

es azt hol kell ?
😀
0
0
0
0
niteforce avatar

hat nekem ez tortenik (kicsit megigazgatja a kepet)
0
0
0
0
Patrik91 avatar
A cs grafikai beállítását kellene törölni!
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
alt enter kihoz egy listat a szerokrol

én benyomom az auto gombot és beteszi a full HD felbontást egy 1440*900as felbontásba is....
0
0
0
0
niteforce avatar
alt enter kihoz egy listat a szerokrol
0
0
0
0
niteforce avatar
sajnos nem hajlando megjelenni csak a kepen lathato formatumban, se teljes meretuben, se ablakban, ugyhogy az sem segit 😞
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az alt+enter nem működik? 😆

Mert ha ablakba teszik, akkor talán sikerülhetne. 😀
0
0
0
0
no avatar
h netán attol nem idul ez mert elveszt néhány fájt
és csak ennél a játéknál fordul elő ez?
0
0
0
0
akos328 avatar
OPrendszert is fél éve, amikor megkaptam a gépet, ez volt a 3. játék amit rányomtam. Vinyóval semmi baj, nem is értem h hoztad fel.
0
0
0
0
no avatar
op rendszer mikor raktad fel?
winyot nem ment szét és elveszti az adatokat és azért?
0
0
0
0
akos328 avatar
Az F1 2010-zel lenne problémám. A razoros verzióm van, feltelepítettem, crackeltem, aztán elindítom, bejön az a zenélő Razor felirat, a Provi megugrik 50%-ra aztán szépen visszamegy 5-7-re a feladatkezelőben nézem a RAM-ba se írja be magát, mi lehet a baj. Megjegyzem féléve felraktam ment, aztán egyszer indítanám és nem válaszol. leszedtem újraraktam, 1-2x elindult aztán megint nem válaszolt. Most megint leszedtem most meg eza gond.
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Azért, mert csak trial verziód van!
Torrent oldalról próbálj meg letölteni 1 olyan frapsot, ami már fel van törve, és akk tudsz többet is felvenni😉
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Miért van az hogy a Fraps csak 29 másodpercet vesz fel a játékból ? Szabad hely van elég azzal nincs hiba, rendszergazdai engedéllyel indítom.
0
0
0
0
no avatar
végül nekem is sikerült elindítanom a TDU2-t, csak másik crack kellett hozzá.
0
0
0
0
no avatar
Tényleg, eszembe sem jutott, pedig elég alap dolog😜
Kösz!😃

Szek:Ilyen nincs, nem találok hozzá sehol sem cracket!😠
9GB volt a játék!
11 óráig töltöttem!
0
0
0
0
no avatar
jaja ezt használtam énis, utána meg az volt amit már az előbb leírtam. mást nem took mondani.😕
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
nemtom. a Serialt telepítésnél kérte? mert a skidrowos cracknél ezt a serialt találtam:7ADW-EDYX-7WH9-5GU7
és ezután megcrackeled
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
értem,végülis mind1.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a cracket
0
0
0
0
no avatar
működik, megtiltottam, hogy kapcsolódjon az internethez, erre: írd be a seral kódodat, hogy az interneten kersztül ellenőrizhessük.(LOL!)

gabesz1024: mert a smartscuritynak is van tűzfala, és apám szerint, ha egyszerre működnek, akkor néha korlátozzák egymást.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
úgy jónak kell lennie...
amúgy miértnem használod a winfos tűzfalat?
0
0
0
0
no avatar
megpróbálom
na várjál a legörgetőben van:interaktív, automatikus kivételekkel, házirend alapú, meg tanuló.
biztos az interaktívot válasszím?

úristen! beállítottam interaktívra, és még az operát is megkérdezte. nem lehetséges, hogy jobb lenne, ha inkább az automatikus kivételekkel-t választanám?
0
0
0
0
Cooley avatar
bartadavid94 írta:
jabocs, csak mert régen nod 32 volt, csak mióta új gépem van, már ezt használom😀
bocs, én vok a hiás
gabesz1024:
https://www.kephost.com/images4/2011/7/5/ful2d9l6zyx57lvo744j.png

Automatikus helyett állítsd interaktívra, és akkor olyan lesz, mint a vindóz tűzfal, elindítod a programot, és ha csatlakozni akar valahova, akkor először megkérdezi, hogy engedélyezed e.
0
0
0
0
no avatar
pontosan a Test Drive Unlimited 2
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Ja és amúgy mi a játék címe? azt jó volna tudni
0
0
0
0
no avatar
jabocs, csak mert régen nod 32 volt, csak mióta új gépem van, már ezt használom😀
bocs, én vok a hiás
gabesz1024:
https://www.kephost.com/images4/2011/7/5/ful2d9l6zyx57lvo744j.png
0
0
0
0
Cooley avatar
bartadavid94 írta:
nekem tökmindegy hogy csinálja, de tűzfal nélkül nem lehet?
vagy nod32-ben nincs olyan funkció?
nemhiszem el, hogy akinek ki van kapcsolva a tűzfal az nem tud játszani az ilyen típusú letöltött játékokkal😕
amúgy megnéztem a torrent alatt a kommenteket, és legalább 30 ember írta, hogy akkor sem működik, amikor letiltják az internetről, vagy kihúzzák a netet😲

NOD32-ben nincs tűzfal, csak a Smart Securityben.
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
személyi tűzfal további beállításait nézd meg,ott mi van? 😆
0
0
0
0
no avatar
igazából már próbáltam, és van is, csak nem találtam olyan funkciót, hogy valami alkalmazást lehessen blokkolni:
https://www.kephost.com/images4/2011/7/5/bo06a7q8qty2xirv61ll.png
de ha van valami tipped..
ha mondod, hova kattintsak, mondom, hogy mit látok😀
0
0
0
0
gabesz1024 avatar
Az a lényege hogy blokkolnod kell a tűzfallal azt az updatert.Ha nincs bekapcslva a tűzfalad akkor nehéz blokkolni.De viszont nod 32 nek lehet hogy van saját tűzfala ott próbáld meg(ha van)
0
0
0
0
no avatar
nekem tökmindegy hogy csinálja, de tűzfal nélkül nem lehet?
vagy nod32-ben nincs olyan funkció?
nemhiszem el, hogy akinek ki van kapcsolva a tűzfal az nem tud játszani az ilyen típusú letöltött játékokkal😕
amúgy megnéztem a torrent alatt a kommenteket, és legalább 30 ember írta, hogy akkor sem működik, amikor letiltják az internetről, vagy kihúzzák a netet😲
0
0
0
0
Cooley avatar
bartadavid94 írta:
Hali!
Csomó letöltött játék telepítési infójában ilyesmit írnak:
"Block 'UpLauncher.exe' in your firewall to prevent the game from being
updated."
Ezt hogy csináljam meg, ha ki van kapcsolva a tűzfal, mert nod32-t hasznlok, és nem is akarom bekapcsolni?
SÜRGŐSEN KÉNE VALAMI VÁLASZ!

Most akkor mi a kérdés? Blokkolni akarod a progit, hogy csatlakozzon a netre anélkül, hogy bekapcsolnád a tűzfalat?
0
0
0
0
no avatar
háh fiuk megvan a megoldás,kicsi a tápom!na majd most veszek egy 400-ast
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
Gamefan11 írta:
egyáltalán nem reagál,egy olyan negyed óra után,most nézek egy videókártya illesztőprogit,mer lehet azzal volt baj mer most volt szerelőnél.
az valószínűleg vagy táp, vagy valami túlmelegszik, esetleg instabil

hát igen,ez a két lehetőség van :S

DE azt nem tudom hogy mi lehet instabil,vagy hogy mikori a táp.

Amúgy a legnagyobb gond:nem lehet beszámítani,mikor áll le,mert ha játszok vmi játékkal akk. max 10 perc,de ha rendesen böngészek vagy vmi akkor akár egy órán keresztül is megy.

PLS.:vki help😲😲😲
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Csomó letöltött játék telepítési infójában ilyesmit írnak:
"Block 'UpLauncher.exe' in your firewall to prevent the game from being
updated."
Ezt hogy csináljam meg, ha ki van kapcsolva a tűzfal, mert nod32-t hasznlok, és nem is akarom bekapcsolni?
SÜRGŐSEN KÉNE VALAMI VÁLASZ!
0
0
0
0
no avatar
igazából nem a videókártyával van baj,mer tettünk rá ventit,nem melegedett túl,mégis lekapcsolt
0
0
0
0
no avatar
nem tom mer új,de csak akkor csinálja,ha játszok a gépen,amúgy nem.majd utánanézek ennek,hátha vmitől mégis megy rá a meleg.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gamefan11 írta:
megnéztem,semmi kosz nincs rajta
akkor ventit rá, de eddig am nem melegedett így?
0
0
0
0
no avatar
megnéztem,semmi kosz nincs rajta
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gamefan11 írta:
ööööö.....nincs rajta hűtő,a bordái meg kb. 5 perc alatt bemelegszenek
jaa, h passzív hűtős! na azok aztán tudnak melegedni. nézd meg nem-e fújja rá valami a meleget, ha nem, akkor be kell állítani 1 ventit, h kicsit keverje arra felé a levegőt, vagy akár a bordákra is csavarozhatsz 1 kisebb ventit, nekem anno 8400GSnél 20 °C csökkenést hozott
0
0
0
0
no avatar
ööööö.....nincs rajta hűtő,a bordái meg kb. 5 perc alatt bemelegszenek
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gamefan11 írta:
tudna vki segíteni?hogyan lehet házilag hűteni a vidi kártyám?mer az melegszik túl,a tápnak nincs semmi baja.
PLS.GYORSAN HA VKI TUD VMI MEGOLDÁST!!!
hűtő nincs elmozdulva, nem poros, pörög rendesen?
0
0
0
0
no avatar
tudna vki segíteni?hogyan lehet házilag hűteni a vidi kártyám?mer az melegszik túl,a tápnak nincs semmi baja.
PLS.GYORSAN HA VKI TUD VMI MEGOLDÁST!!!
0
0
0
0
no avatar
Tesla GoD írta:
Gamefan11 írta:
egyáltalán nem reagál,egy olyan negyed óra után,most nézek egy videókártya illesztőprogit,mer lehet azzal volt baj mer most volt szerelőnél.

akkor egyet értünk a táppal kapcsolatban mert én is arra gyanakszom.
A hűtése tuti jó,de a táp csak most lett hozatva használtan.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.
Feltettem a Call of Duty Modern Warfare 2-őt és mikor elindítottam a szöveget nem írja, semmi írást nem ír a betűk helyett apró színes kockák vannak, nagy nehezen eljutottam a beállításokig és feljebb raktam a felbontást, de nem lett jobb elindítottam nehezen a játékot de nem tudom játszani mert nem értem az utasításokat. Miért van ez a hiba ? Mi lehet a gond ? Hogyan lehetne megoldani ?
0
0
0
0
foxbet avatar
WackoSheep írta:
Azt meglehet tudni hogy egy játéknál ha szaggat akkor melyik egység miatt szaggat tehát hogy a vga gyenge neki avgy a CPU esetleg kevés a memória neki?

ubuntuval le kell futatni a teszteket.Az majd mindent megmond.
Elég ha kiírod pendrive-ra és onnan megy nem a winyó ról.
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gamefan11 írta:
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció