@gyuri191: Folyamatosan javult a játék a frissítésekkel, mára már mondhatni fényévekkel jobb mint mikor megjelent, nem olyan repetatív a felfedezés és rengeteg a content.
@gyuri191: Mondhatni mellékes a történet, ha valakit nem érdekel akkor sem ütközik korlátokba. A játék inkább a felfedezésről szól stb. persze érdekességképp neki lehet esni a történetnek.
@gyuri191: Hát figyelj, személy szerint nekem a 3. rész tetszett a legjobban, szóval simán elképzelhető, hogy újra végig akarja játszani felújított változatban.
Egyébként jó vétel az Odyssey Gold Edition, én még mindig az alap játékot nyüstölöm, aztán még ott az a 40+ óra dlc is! 😃 Egyébként a Liberation Remastered is benn a packban! Szóval addig vegyétek, amíg akciós.
@gigazte: tudom nekem is bejött a 3.rész ez az indiános bosszúálló téma nekem adta sokan nemtudtak azonosulni a föszereplövel de nekem pont anyira bejött mint akár kenway
@gyuri191: Kijátszottam pár éve a 3-at és nekem mai napig a kedvencem eddig csak az Origins közelítette meg. 😃 Viszont újra kijátszanám és akkor már kicsit jobb grafikával megnézném habár nem lett egetrengető változás a videók alapján.
@bassus16: hát ja nagy változás nem nagyon történt de jó az a rész ha van kedved vidd ki megéri 😃 új játék nagyon nemfog jöni egy kis ideig ugyse mármint jönni fog de leginkább indi cimek
@gyuri191: Akkor szerintem mindenképp beszerzem amint elérek oda.
Mondjuk addig még végig kell vigyem az első részt....a második részt...a Brotherhood-ot és a Revelations-t is. :"D
@gyuri191: 2 óra játékmenet alapján eddig nem rossz. Kicsit lineárisnak tűnik a mászkálás, szóval kevésbé kell kutatni a továbbhaladást, ebből adódóan kevesebb a puzzle elem is. Ami jó pont, hogy Nemesist kellően jól megcsinálták! 😃
@Wihay: Kösz. Én egyáltalán nem bánom, mert legalább annyi időt nem vesz el a valós játékmenetből, hogy tízszer vissza menjek egy adott területre, mert minden más ajtóhoz/szekrényhez más interakció kell! A puzzle-ök se hiányoznak egyáltalán.
@gigazte: értem na az jó persze nem mintha nem szerettem a 2-ben a puzzle-t de azért jó ez hogy kevesebb van nemesis meg egyik fö kedvenc 😃 jó mulatást hozzá
Sziasztok!
Az mitol van h pl a Division 2-nek a dokumentumokba a mappajanak a modositas datuma valtozik? Most vettem eszre h 2020.03.30... De mar regebb ota van meg kb 1,5 honapja - akkor beallitottam es azota nem allitottam semmit illetve pl ma is jatszottam. Valszeg mas jateknal is van hasonlo, de ez mi alapjan modosul?
Koszi a valaszt! :-) ( tudom fura a kerdes :-D )
@mata1093: Nézd körül a mappában, hátha megtalálod melyik fájl módosult azon belül. Sok játék változtatás nélkül is ráment konfigurásiós fájoklra ha futott, lehet ott tárolódnak a mentések, esetleg valamilyen log file, stb.
@susguy: Megnéztem, megnyitottam a mappát és van benne egy halom Cfg. file aminek a módosítása 2020.04.01 tehát tegnap, ebbe van settings stb cfg file ezért is érdekes h maga a " fő mappa " meg 03.30. 😃
@gyuri191: Hát figyelj. Én most kezdtem el nemrég a DS Remasteredet, de eddig nem nagyon tetszik. Én anno a 3-mal kezdtem. Abban sokkal fluidabb a mozgás, mint ebben. Ha lock-olsz valakit, akkor nem lehet keresztbe dodgeolni, csak előre, hátra, jobbra, balra. Meg itt ha eltalál valaki egy erős támadással, akkor vagy meghalok egyből, vagy nem tudok dodge-olni, hiába nyomom meg 120szor a gombot 😆 Meg ez a game tele van erősebbnél erősebb minibossokkal. Szinte minden mapon van egy. Az estust is vagy fél napig tart, mire megissza a karakter. Nem tudom, h ezt lehet-e fejleszteni, mint a 2ben, h gyorsabban igya meg valamennyiel.
Én szeretem az ilyesfajta játékokat, mert van bennük kihívás és nem csak végigrohansz az egész gamen. Meg lehet menni többfelé.
@kmetovics: Köszi a válaszodat és ezt ténleg csak kiváncsiságbol kérdeztem csak mert érdekel mások véleménye ezért is olvastam el az irásodat és köszönöm hogy ilyen tartalmasan leirtad
@gyuri191: Na eddig tartott a játék nekem. Sajna úgy eltévedtem benne, h egy vak ember nem tévedne el ennyire kutya nélkül egy nagy városban 😆 Valami katakombában szenvedtem teli erős csonváz mobokkal, full sötétben, olyan mapdizájnnal, h hányni tudnék. Szűk peremes szar az egész, ahol ha egy rosszat dodgeolok, akkor pá. Utánanéztem, h merrefelé kell menni, h eljussak egy bosshoz. Na én oda el is jutottam, de zárva van mágiával a kapu. Gyorsutazni meg nem tudok a bonfire-k között, ami szerintem ku*va szánalmas 😆 Szóval totál reménytelen ez a játék nekem a továbbiakban.
@gyuri191: Arra sajnos várhatsz 😆 Most viszont folytatom a DS2-őt, mert anno abbahagytam. Az jóval könnyebb, mint ez, meg jobb a mapdizájn. Abban még nem sikerült eltévednem. Ott csak az egyik DLC-s bossrun vágott a falhoz, ami szerintem az egyik legundorítóbb run a gameben.
@gyuri191: Köszi. Na sikerült haladnom a DS2-ben. Megcsináltam a 3DLC-ből 1et. Elég nehéz bossok voltak benne, de a java még hátra van. Van egy havas mapos, ahol a legundorítóbb a bossrun. Nem elég, h g*eci hosszú, hanem tele van enemyvel. Ezt videóban láttam. "Sajna" odáig még nem jutottam el, de majd sorra kerül. Most jön a 2. dlc. Remélem ez hamarabb meglesz 😀
@gyuri191: Csak a dlc-k vannak hátra, azért haladok, mert úgy akarom, h előbb azokat csinálom meg, majd az alapjátékot. Abból még van hátra 4 boss. A dlc-k ből meg 6. Remélem gyorsan meglesznek.
@bassus16: Én hétvégén játszottam a mafia 3-al és beleöltem 15 órát. De a monotonitás miatt már nem bírtam tovább.. A sztorit így csak neten láttam, ami tényleg rohadt jó lett. Gratula, hogy végig kibírtad 😂
@10balazs10: Csináltam a küldetéseket de nagyon unalmasak voltak szinte már vártam az átvezetővideókat mert azok iszonyat érdekesek voltak. A sztorija az 5*-os végül is a küldetések is ésszerűek voltak de nagyon untam.
28 óra volt nekem a játék amit elginkább a főküldetések tettek ki.
Az ismétlődő küldetések ellenére is valamiért mikor vége lett egy jó érzés maradt bennem.
Ezt csak az erős történettell tudom magyarázni mert az utolsó pár óra zseniális volt pláne az utolsó küldetést. 😀
@10balazs10: Szerintem mindenképp fejezd be.
Olyan erős ha nem erősebb a vége mint az eleje. 😃
Egyébként a Prey néha kiakaszt (a Phantom genyók) de valami félelmetesen jó hangulata van. A hangok eszméletlenek benne. 😃
Általában éjféltől ülök elé és hajnalig tolom fülessel nagyon bejövős.
@bassus16: Azzal még nem játszottam, de tervben van 😃 Én az Ori and the will of the wisps-et fejeztem be nemrég.. Aztán most hogy befejeztem van egy kis üresség bennem. Nagyon jó kis játék volt 😀
@gyuri191: Ha van lehetőséged fedezt is fel őket, tudsz azzal pár órát el lenni hiddel el..
Metro 2033-ban elégé megvolt kötve az ember keze, nem voltak melléküldetések meg semmi ilyen, hogy le tudj kicsit térni a főküldetés szálról..
Ahogy néztem egyjátékos story-ban elégé jó sikerült a Metro, kicsit az Epic megjelenéstől félek az emberek mert nem egyből Steam-n jelent meg..
Én nem tudom hogy készül-e hozzá magyarítás véletlenül de ha készül akkor megvárom és úgy visszem majd végig..
Nálad hogyan fut a Metro? 2033-t vagy a Last Light-ot végig kellene majd pörgetni valamikor.. Remélem változott valamit a játékmenet a 2033 és a Last Light között nem szeretem az ilyen moton főküldetéses játékot hogy minden áron arra fokuszáljon az ember.. Szeretek kicsit le térni ha lehet így fogalmazni, ezért is tetszett az AC Black Flag & Origins is..
@Wihay: Köszi és igen felfedezek amit lehet minden játékban nekem mediumon simán megy és gyönyörü játék az elözö 2 részt is vagy 3-4 szer kipörgettem már
@gyuri191: Nekem nem futna el. Már a 2016-ost sem viszi valami ***án. Szóval hanyagolom is az új gameket, kivéve, amit ps-re veszek meg. De hát én fps gamet nem fogok megvenni konzolra 😆
@kmetovics: Első része nekem nem tetszett.
Grafika túl gyenge, mozgások nagyon gázul néztek ki meg úgy az egész olyan "gagyi szamurájos DS utánzatnak" tűnt.
@Moon_Breaker: Nem ds utánzat, hanem souls like game, de amúgy szinte mindenben más, mint a ds. Szóval nem egy klón vagy hasonló. Amúgy ez a 2. rész nekem fullra ua. mint az 1. Legalábbis videok alapján. Lehet, h grafikailag javult, viszont a harcrendszer uolyan "gagyinak" tűnik(ami nem az amúgy ). Nem tudom ebben mi gagyi, de akkor még nem láttál a the surge-ről videót.
@Moon_Breaker: Bocs. Mozgást akartam írni(fáradtság). Amúgy ebben 100szor jobb, mint pl. a the surge-ben. Ott olyan fogyatékos a mozgás(már elnézést), h röhej.
@reszler112233: Köszi hogy válaszoltál csak érdeklödés képen kérdeztem amugy én edig csak az the evil withint vittem casualban amugy mindent normalon 😃 ésha nem lehet játék közben át állitani akkor újra elkezded utána nehezebb fokon? 😃
@kmetovics: Köszi hogy válaszoltál csak érdeklödés képen kérdeztem amugy én edig csak az the evil withint vittem casualban amugy mindent normalon 😃 vagy amit montam hogy kivitem a moha aa legnehezebben szivatos is volt töbet soha
@gyuri191: Általában mindent könnyűn játszok, ahogy enslaved mondaná: "ez csak szórakozás". 😀 Amúgy meg inkább csak a sztorik érdekelnek. Multiplayerekben pedig úgyse tudok nehézséget állítani 😀 De tudok azért durva példákat is mondani, pl: skyrimet csak godmode-ba játszottam, és így is maximálisan élveztem. Cities skylinesba egyszer nem játszottam normálisan, a végtelen pénz mindig be van kapcsolva, és még sorolhatnám 😀 Bár mondjuk autós játékokban a másik véglet vagyok. Ott csak és kizárólag belső nézet, manuális váltó, és jöhetnek a nehéz ellenfelek is 😀
@Warlordcommander: Köszi hogy válaszoltál csak érdeklödés képen kérdeztem amugy én edig csak az the evil withint vittem casualban amugy mindent normalon 😃 én csak single nyomok semi multi ja és a souls gameket meg mesziröl kerülöm pl halotam hogy most kijön ez az új game ami dead space hangulat lesz megörültem neki erre kiderül hogy souls game lesz azis 😃
@gyuri191: Volt, de nagyon ritka, jobbára mindent normal módban játszom, vannak különleges címek ahol keresem direkt a legnehezebb módra megyek pl. Metro széria, Borderlands stb.
@LordSzalko: Köszi hogy válaszoltál csak érdeklödés képen kérdeztem amugy én edig csak az the evil withint vittem casualban amugy mindent normalon 😃 hát igen a bordrlands abba nem is nagyon van nehézségi fok csak a plus ultimate vault hunter mod ha kivited
@gyuri191: Szerintem mióta léteznek játékok, minden évben elhangzik ez legalább egyszer 😆 Kinek mi, eddig nem tűnik vészesnek, még ha személyesen nem is fog érdekelni mindegyik. Hirtelen ezeket találtam:
[list]Doom Eternal
Cyberpunl 2077
Half-Life: Alyx
Animal Crossing: New Horizons
Ori and the Will of the Wisps
The Last of Us Part II
HALO
Psychonauts 2
Resident Evil 3
HUMANKIND[/list]
Plusz a portok és exklúzívok amik idén jelennek meg (Borderlands 3, Death Stranding, stb).
Ha arra gondolsz hogy eddig nincs sok, akkor persze, év eleje van még, és pár címet eltoltak az év másik felére 😆
@LordSzalko: Na és milyen? Én is gondolkodtam hogy megveszem de még nem döntöttem el. Jurassic world evolution féle vagy annál több dolgot raktak már bele? Jurassic worldöset eladták a dínókkal nekem de ha ebben is ugyan annyi tartalom van és sok sok dlc akkor szerintem hagyom.
@Warlordcommander: Nekem kifejezetten tetszik, vártam a megjelenését. Jurassic-el speciel nem játszottam, szóval hogy mennyi content van benne azt nem tudom. Planet Zoo tartalma szerintem baráti, jelenleg egy darab DLC van hozzá az Arctic Pack, gondolom terveznek hozzá még kiadni nevéből adódóan.
Most kezdem majd :-Frostpunk
-The crew vagy Forza Motorsport 7
Lehet visszarakom :-Tomb Raider(2013-t)mert múltkor vírus miatt mindent lekellett törölnöm a gépről.
@Techthomas: Én a Raptor -t a Tyrian után ismertem meg. Volt még egy cím a DOS idők végén, amit szerettem, mégpedig a Nebula Fighter (ez inkább R-Type jellegű).
@gyuri191: Én nem mondtam egyáltalán ilyet. Te írtad többször is, h eleged van az OW gamekből. Én max annyit írtam, h néha sok már az olyan játék. Amúgy nekem tervben van, hogy fogom sorban kijátszani a játékokat, de előfordul néha, h variálok a sorrenden. Pl. most a death strandingnek kéne jönnie, de amiket láttam róla videókat, jóval később fogom csak végigvinni. Majd max akkor veszem meg, ha leárazzák. A DBZ-t meg nem bírtam ki, h ne vegyem meg. Gyerekkorom nagy kedvence. Ezt biztos, h 100%ra fogom kipörgetni.
@gyuri191: Nekem megvan PS-re. Nagyon élveztem. És nem volt monoton. Kellett benne taktikázni rendesen a nagyobb robotoknál. Lassn azt is előveszem, h kijátszam.
@gyuri191: Hát eléggé. Nem szörnyen hosszú, de azért bele lehet ölni jópár 10 órát. Pontosan nem tudom nekem mennyi idő alatt sikerült végigvinni, de majd megnézem neked 😀
Amúgy kb mindent megcsináltam benne(szerintem), amit lehet. Pár acsi nem lett meg.
No Man's Sky
Risk of Rain 2
mert amikor megjelent tudtomal csak valami survivor game-nek indult
Jazz Jackrabbit Collection
Jazz Jackrabbit 2 Collection
A postal is kötelező darab volt. 😀
KOBOLD: Chapter I
Egyébként jó vétel az Odyssey Gold Edition, én még mindig az alap játékot nyüstölöm, aztán még ott az a 40+ óra dlc is! 😃 Egyébként a Liberation Remastered is benn a packban! Szóval addig vegyétek, amíg akciós.
Mondjuk addig még végig kell vigyem az első részt....a második részt...a Brotherhood-ot és a Revelations-t is. :"D
De jó, hogy említetted, lehet neki esek újra.
Resident Evil HD Remaster
COD Modern Warfare Warzone
Rust
Metro Exodus
Star Wars Jedi Fallen Order
The Room: A Dark Matter
MW 2019
Az mitol van h pl a Division 2-nek a dokumentumokba a mappajanak a modositas datuma valtozik? Most vettem eszre h 2020.03.30... De mar regebb ota van meg kb 1,5 honapja - akkor beallitottam es azota nem allitottam semmit illetve pl ma is jatszottam. Valszeg mas jateknal is van hasonlo, de ez mi alapjan modosul?
Koszi a valaszt! :-) ( tudom fura a kerdes :-D )
Én szeretem az ilyesfajta játékokat, mert van bennük kihívás és nem csak végigrohansz az egész gamen. Meg lehet menni többfelé.
hát akkor kitartás a 2.részhez ha azzal kezded
Amúgy jó tréfa 😃
A sztorija nagyon jó volt a játékmenete viszont iszonyat monotonra sikeredett.
Most végre belekezdek a Prey-be. 😀
28 óra volt nekem a játék amit elginkább a főküldetések tettek ki.
Az ismétlődő küldetések ellenére is valamiért mikor vége lett egy jó érzés maradt bennem.
Ezt csak az erős történettell tudom magyarázni mert az utolsó pár óra zseniális volt pláne az utolsó küldetést. 😀
Olyan erős ha nem erősebb a vége mint az eleje. 😃
Egyébként a Prey néha kiakaszt (a Phantom genyók) de valami félelmetesen jó hangulata van. A hangok eszméletlenek benne. 😃
Általában éjféltől ülök elé és hajnalig tolom fülessel nagyon bejövős.
- Risk of Rain 2
Doom 2016
Amugy én most a metro exodus mellet a mass effect trilogiát kezdem el egyenesen az elsö résztöl
Metro-ban hol tartasz? Steam-n elég sok pozítiv értékelés volt
Metro 2033-ban elégé megvolt kötve az ember keze, nem voltak melléküldetések meg semmi ilyen, hogy le tudj kicsit térni a főküldetés szálról..
Ahogy néztem egyjátékos story-ban elégé jó sikerült a Metro, kicsit az Epic megjelenéstől félek az emberek mert nem egyből Steam-n jelent meg..
Én nem tudom hogy készül-e hozzá magyarítás véletlenül de ha készül akkor megvárom és úgy visszem majd végig..
Nálad hogyan fut a Metro? 2033-t vagy a Last Light-ot végig kellene majd pörgetni valamikor.. Remélem változott valamit a játékmenet a 2033 és a Last Light között nem szeretem az ilyen moton főküldetéses játékot hogy minden áron arra fokuszáljon az ember.. Szeretek kicsit le térni ha lehet így fogalmazni, ezért is tetszett az AC Black Flag & Origins is..
Különben jó játékot kívánok hozzá!
Borderlands 3
Jó szórakozást hozzá!
Assassin's Creed
[LINK]
Grafika túl gyenge, mozgások nagyon gázul néztek ki meg úgy az egész olyan "gagyi szamurájos DS utánzatnak" tűnt.
De ez egész jó. 😀
- Ori and the Will of the Wisps
[list]Doom Eternal
Cyberpunl 2077
Half-Life: Alyx
Animal Crossing: New Horizons
The Last of Us Part II
HALO
Psychonauts 2
Resident Evil 3
HUMANKIND[/list]
Plusz a portok és exklúzívok amik idén jelennek meg (Borderlands 3, Death Stranding, stb).
Ha arra gondolsz hogy eddig nincs sok, akkor persze, év eleje van még, és pár címet eltoltak az év másik felére 😆
last of us 2 ps exclusive
Citites Skylines
Transport Fever 2
Általában ez a 3 szokott menni PC-n.
PS4-en pedig:
Life Is Strange 2 (újrajátszom, lehet előveszem a régebbi részeket is)
Ha megjelenik az FF VII PS4-re akkor azzal fogok játszani
PS Vitán:
Persona 4
-The crew vagy Forza Motorsport 7
Lehet visszarakom :-Tomb Raider(2013-t)mert múltkor vírus miatt mindent lekellett törölnöm a gépről.
Sosem értettem, hogy a karakterünk miért egy Everestet megmászó, szétszolizott, napszemcsis pankrátor
1993 -ban? Ne viccelj... 😆
Amúgy én sem értettem annak idején.
persze ha nem open world akkor nem montam semit 😃
Amúgy kb mindent megcsináltam benne(szerintem), amit lehet. Pár acsi nem lett meg.