Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Mivel itt a megbízhatóság már megvan, így az alacsony árakra szavaztam. A másik kettő engem annyira nem érdekel. Kiszállítást az én végzem magamnak (😂😉, a széles választék meg inkább magának a webáruháznak jó, hiszen akkor több ember vesz onnan.
0
0
0
0
no avatar
Spartan117 írta:
Szerintem egyrészt a megbízhatóság és az alacsony árak de inkább legyen megbizható mert ha olcsón veszek meg rosszat az attól még nem fog működni

Spartan117: Ott a pont ! 😉
0
0
0
0
magyarlovag01 avatar
Hogy lehet ilyen szavazást kiírni... Persze, hogy mindegyik!
0
0
0
0
no avatar
Szerintem egyrészt a megbízhatóság és az alacsony árak de inkább legyen megbizható mert ha olcsón veszek meg rosszat az attól még nem fog működni
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ezt nem tudom pontosan megmondani.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Biztos nem. Mindenről lehet majd, ami nem ütközik a szabályzatba.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Matyii írta:
Én igennel szavaztam, a hardverek szerelmese lettem az utóbbi egy évben, és szívesen olvasnám mások írásait is. Persze ha ez életbe lépne szerintem iskola mellett írnék egy pár tesztet.

Ilyen tesztek engem is érdekelnének. Mármint szívesen olvasnám őket. S ez egy olyan szavazás ami még ha úgy is tűnik, hogy nem szeretné a többség de ettől még szerintem kéne. Mert bármikor meggondolhatja magát és érdeklődni kezd komolyabban a hardverek vagy szoftverek iránt és el kezdené olvasni a jobban hozzáértők blogját sőt talán még ő is akarna blogot írni.
0
0
0
0
Matyii avatar
Én igennel szavaztam, a hardverek szerelmese lettem az utóbbi egy évben, és szívesen olvasnám mások írásait is. Persze ha ez életbe lépne szerintem iskola mellett írnék egy pár tesztet.
0
0
0
0
AnonimMC avatar
Támogatom az ötletet ! 😜
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Én is irogatnék, ha megvalósulna.

Off:
a szavazás így áll jelenleg:
igen: 13%
lehet: 34%
nem: 54%
13+34+54=101. Wtf?
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Remélem sok igen összejön, mert ez tényleg sokat dobna az oldal hangulatán. 😀
0
0
0
0
PeNtAgOn avatar
Szerintem nagyon jó ötlet! 😎
0
0
0
0
19ati93 avatar
Twixtor blog oh yeah 😆
0
0
0
0
superkiller avatar
tökéletesen egyetértek veled Super...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem nagyon jó ötlet lenne, mert akkor nem nyomatnák erőszakosan a videóikat az embereket minden témába, hanem oda betennék. Másrészt a gondolatait ki tudja fejteni bővebben.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
ha nagyon unatkozok akkor lehet, de blogot soha sem szoktam csinálni. nem az én műfajom, úgy is mondhatjuk 😀
0
0
0
0
no avatar
Én készitenék teszteket de leginkább az lene a jó ha fent lenének a játékoknak a tesztje is. és még progik gépigénye is jól jöne erre az oldalra szerintem nem lene rosz ha lenének tesztek és más egyéb dolgok is az oldalon 😀 de izlések és pofonok
0
0
0
0
no avatar
ez egy nagyon jó ötlet 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Lesz majd egy új kereső.
0
0
0
0
PeNtAgOn avatar
Szerintem nagyon nagyon jó ötlet lenne, és ezzel is az oldalt tudjuk bővíteni! 😃
Úgyhogy hajráá!
0
0
0
0
alex13 avatar
Jah szerintem is úgy lenne értelme, hogy elkülönítve ezen az oldalon a játékoktól lenne. Mert ha egybe lenne velük, azt szerintem rossz lenne mert minden össze vissza lenne😀 De amúgy jó ötlet az egész.
0
0
0
0
no avatar
Miért ne lenne már jó ötlet? Főleg, ha el lesz különítve.
0
0
0
0
datos avatar
Én igenre voksolok ..... ha el van különítve akkor senkit nem zavar , akit érdekel megtalálja és le van a gond .... sehol sincs leírva hogy az oldal csak és kizárólag játékok gépigényével foglalkozhat ...
0
0
0
0
Windu mester avatar
Jó ötlet, de legfőképp nem a gépigény miatt, -mert egyetlen programnak sincs túl nagy-, hanem mert ha vmivel gond van, tudunk egymásnak segíteni.😀

(De valóban elkülönítve a játékoktól, mert zavaró)
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Szetinem úgy kéne hogy a játékoktól kólün adatbázisban legyenek. Csak mert olyan zavaró lenne hogy a Sonic Generations is a Soul Master gépigénye között ott lenne egy Sony Vegas...
0
0
0
0
Szykla avatar
Ezt tényleg egy jó ötlet, támogatom én igenel szavaztam 😂, mert már velem is előfordult az hogy leszedtem egy programot és nem működöt 100%-osan, ezalatt értem azt hogy elindult, de viszont szagatot, vagy késet az egér lassú volt a reakció ideje, vagy egy évtizednek tűnt mire betöltött.
Úgy hogy az ilyennel el lehet ne szerintem kerülni, vagy meg lehet ne előzni az ilyen gondokat.
0
0
0
0
SMGAsusHUN avatar
Szerintem ez nagyon jó ötlet! 😉
0
0
0
0
mtrelax avatar
Támogatom a programok gépigényeinek is megjelenését, mert már jártam úgy én is, hogy egy "kis gépigényű program" (állítólag) még csak elindulni sem akart a gépemen normálisan. Azt hiszem a TurboFloorPlanPro ház és kert tervező, de ez csak egy példa...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
patrik911: Olyan még nem fordult elő. Egyébként az igenek számától függ a dolog. Tehát ha van elég igen, akkor meg lesz valósítva a dolog.

19ati93: Xp-nél régebbi OS-re nem megy fel, de azonkívül szerintem nincs extra igénye.
0
0
0
0
geny avatar
Szerintem nagyon kellene fen lennie nem csak játék gépigénynek, hanem mindenféle gépigénynek. Meg volt egy olyan észrevételem hogy az egyik játéknak fenn volt a harmadik része és az 5.része. Ez hogy van ?

És nekem pont a 4. része kellett volna. 😀
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Én nem-re voksoltam, ettől függetlenül nem zavarna, ha kikerülnének mindenféle programok gépigényei. Legalább a fórumban nem kell minden proginak külön témát nyitni.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Sanchez írta:
tgabika969 írta:
De egy egyéb szoftvernek mérföldekkel kissebb a rendszerigénye,mint egy játéknak pl.
Elhiszem,hogy a videó szerkesztőknek nagyobb.(Ennek is megvan a helye,de nem itt.Talán egy tesvér oldalon)
De pl firefox,chrome,nod,avast,winrar,qtorrent,cpu-z stb gépigényét el tudjátok képzelni ezen az oldalon?

Szerintem nem böngészőknek a gépigényét tennék fel...Az minden gépen úgyis elfut.

hát nem hinném hogy minden gépen menne gond mentesen a chrome pl
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Mivan akkor ha 50 50% ? 😆
0
0
0
0
no avatar
Föl lehetne tenni vírusírtók gépigényét, mivel egy-kettőnek van azért. Például a Kaspersky az én kis fos gépem nagyon lefogja, minden lassan megy(ha fönt van, de nem használom).
0
0
0
0
Sanchez avatar
tgabika969 írta:
De egy egyéb szoftvernek mérföldekkel kissebb a rendszerigénye,mint egy játéknak pl.
Elhiszem,hogy a videó szerkesztőknek nagyobb.(Ennek is megvan a helye,de nem itt.Talán egy tesvér oldalon)
De pl firefox,chrome,nod,avast,winrar,qtorrent,cpu-z stb gépigényét el tudjátok képzelni ezen az oldalon?

Szerintem nem böngészőknek a gépigényét tennék fel...Az minden gépen úgyis elfut.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Adobe cuccok-nak kellenek igenis a bitang vga-k a rengeteg ram és jó proci! sok nagy játékot levernének gépigényben 😃
És akár a legfrisebb chrome-t is simán kilehetne tenni mivel annak is kell egy minimum gép, és még azért vannak most is nem valami ütös gépezetek és így talán egyeseknek könnyebb lenne böngészőt is választani...
0
0
0
0
hassi avatar
Attól még van gépigényük, és pl. az Adobe programoknak nem olyan kicsi. Az oldal neve egyébként is gépigény, nem játékgépigény.
0
0
0
0
PhantomVII avatar
0
0
0
0
Sanchez avatar
Szerintem ez jó ötlet. Legalább nagyobb pörgés lenne az oldalon, mert késő este már elég halott szokott lenni.
0
0
0
0
xXMrSanXx avatar
Ez egy nagyon jó ötlet! Szerintem is lenne rá igény, mivel nem csak a játékoknak van gépigényük!😀
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Az aktuális szavazáshoz hozzászólva...

Szerintem jó ötlet volna egyes programok gépigényeit is közzé tenni, úgy hogy külön kategóriaként jelenjen meg a játékok mellett. Biztosan volna erre igény.
0
0
0
0
19ati93 avatar
szerintem nagyon is jó!! pl nagy videoszerkesztő programok affter effects,vegas, komolyabb modelezök 3dsimed,zmodeler! és még rengeteg más érdekesebb program de akár kisebb viszont népszerűbb progik is jöhetnének!😃 nagyon hasznos! remélem megvalósul 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Szerintem meg van értelme.
0
0
0
0
niteforce avatar
Én nem látom értelmét a programok gépigényének. A legtöbb programnak a mai gépekhez képest olyan jelentéktelen a gépigénye, hogy senki sem fog azon izgulni, hogy elindul-e neki.
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Mort2195 írta:
"Szeretnél komolyabb, szakmai témákat a fórumba?"
Ha valaki szeretne, akkor majd nyit, nem? Ezért van lehetőség arra, hogy bárki nyithasson témát, nem? Nem?

De
0
0
0
0
niteforce avatar
Szabcsi írta:
niteforce írta:
BF3_team24 írta:
aki tölt fel videot a youtube-ra az kap tőle pénzt???😊

csak aki partner.
De csak az, aki ilyen párszáz nézettsésű gameplay vidiket rak fel az ne számítson rá...

Amúgy,hogy válik valaki ilyen "partnerré"?

lehet jelentkezni azthiszem. De haverommal probaltuk es magyarorszagrol nem lehet. Nem tudom pontosan hogy megy ez, mert vannak allitolag olyan magyar videosok is akik partnerek. Errol szerintem van a youtube-on egy bovebb leiras, ha erdekel akkor nezd meg. De azert ahhoz hogy ezert penzt kapj komolyan arra kell az idod egy jelentos reszet forditani hogy videozol. Es nem olyat hogy frapssel felveszel 2 percet. Meg kell hozza reneteg follower meg nezo, akik kb miattad latogatjak meg az oldalt
0
0
0
0
Szabcsi avatar
niteforce írta:
BF3_team24 írta:

csak aki partner.
De csak az, aki ilyen párszáz nézettsésű gameplay vidiket rak fel az ne számítson rá...

Amúgy,hogy válik valaki ilyen "partnerré"?
0
0
0
0
niteforce avatar
BF3_team24 írta:

csak aki partner.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció