Betegek témája
Azért, kell ez a téma, hogy a "sok beteg kocka" aki éppen betegállományban van a munkahelyéről, esetleg az iskolából :D
Mindenki leírhatja, mi baja van, meddig lesz otthon stb:D!
Mindenki leírhatja, mi baja van, meddig lesz otthon stb:D!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ugyan nem vagyok beteg csak Csütörtökön rádöntöttem egy padot a lábamra és eltört a nagylábujjam csak még nem voltam orvosnál mer péntek délutánig nem tűnt fel hogy eltört😆 ezért ezen a héten itthon leszek😆
Ez érdekes hangzik! 😃 Gondolom most már fáj, vagy nem? 😃
én multhét csütörtök ota vok itthon de hétfö már kel mennem vissza a munka táborba ( = Iskola 😂 )
Influenzás vagyok, ismét, és kiderült, hogy a májra allergiás vagyok! :S
Már vagy csütörtök óta influenzában szenvedek. Szerencsére már nincs lázam. Márcsak ez a szörnyű köhögés...
Végre már egy kis szabadság! Az iskola már úgyis kezdett kikészíteni😆
nem betegség de fáj fogamO.o
Én ezen már túl vagyok.Egy hete kihúzták(na ne szépítsünk,nem húzták,hanem majd 1 órán át vésték,faragták).Azóta már csak a foghelyem fáj,de az nagyon 😆
Amikor megláttam a téma címét, akkor én a "betegek" szót kicsit félreértettem!😆 Először azt hittem, hogy ilyen beteg állatságokról lesz itt szó, meg 1000-el hülyülés lesz, nem pedig az hogy a lebetegedett tagok itt beszélgetnek.😂
Először valami ilyesmit hittem énis😃
Semmi értelmét nem látom! 😶
Zsolti és Tesla, mi nem tudjuk értékelni, mert valszeg nem vagyunk betegek..😆
nekem a kedvencem és az is marad örökre
rest in peace 2pac
XFXFORCE : Nem hallottál Tupac Shakur hírnevéről ...... 😕
Szegény embert kivégezték ....... 😳
Ez ilyen offolós topic ? Szinte csak az van 😆
én 4 éve mikor általános iskolába 7 ikes voltam rola csináltam Powerpointos bemutatot 😃 aszem 2Pac - Change zenét tetem alá 5 ös lett és büszke vagyok rá 😆
Gratulálok hozzá !
Egyik kedvenc énekesem ... 😀
én 4 éve mikor általános iskolába 7 ikes voltam rola csináltam Powerpointos bemutatot 😃 aszem 2Pac - Change zenét tetem alá 5 ös lett és büszke vagyok rá 😆
Passz. Vegyes felvágott. 😆
Agyilag visszamaradott személyiségek is írhatnak ide?😆 Én ezzel a ritka betegséggel küzdök, sajnos eddig nem találtam ellenszert. Viszont a gépigény csillapítja a rendellenességemet😃
ide szerintem bárki írhat 😆 Bár benne van a "Betegek" szó a fórumnévbe úgy hogy jöhetnek azok is 😆