Gumiszoba!
Üdv!
Ebbe a topicba lehet írni minden baromságot ami kifér a szátokból(billentyűzetből)vagy Dzsátubáról vagy Guugliból
XD
Ebbe a topicba lehet írni minden baromságot ami kifér a szátokból(billentyűzetből)vagy Dzsátubáról vagy Guugliból
XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
InitialChatFriendsList
és ugyanúgy kihozza 😀
ezt szívtam. forever alone :||
nemám. tudom h nézik mert mondják a dolgokat az adatlapomról. szal nem vágom : d
Kicsit tesztelgettem. Szóval ezek azok lennének akik gyakran a profilunkra tévednek? Csak mert beléptem egy ismerősöm facebookjába akinek én a profilját kb soha nem nézem és a 2. voltam nála. Viszont ami fura hogy a barátnője az első volt ami viszont meg pont az állítást igazolja és kb a top 5 azok tényleg azok voltak akikkel a gyerek különösen jóba van. De nem értem én miért voltam 2. ha soha nem nézem semmiét. Max pár naponta rám ír valamilyen okkal de ennyi. Szóval valami van benne de mégis kicsit másként rendszerezi az embereket.
Közérdekű közlemény:
akarja valaki tudni, kik a legyakoribb oldallátogatói facebookon? Nem kell ehhez idióta alkalmazás! Trú sztori!
-belépsz fékbúkra
-jobbklikk akárhova (lehetőleg ne képre vagy linkre)
- oldal forrásának megtekintése
- ctrl + F (keresés) “orderedfriends” macskakörmök nélkül of korsz
-1 találat lesz csak, utána a sokszámjegyű számosorok jelölik az illető profilját macskakörmök között
pl facebook.com/elsőszámsor = leggyakoribb látogatód
facebook.com/másodikszámsor = második leggyakoribb
ésígytovább...
............
Én nemtudom a számokat névre fordítani! Nem tudom hogy a számok kit takarnak,ezt hogy tudhatom meg? Látom a számokat,de nekem név kellene!
Csak írd be a facebook.com/ után, és oda dob az oldalára ennyi..
Na én ezen bakáltam ilyen létezik??? :-(
Közérdekű közlemény:
akarja valaki tudni, kik a legyakoribb oldallátogatói facebookon? Nem kell ehhez idióta alkalmazás! Trú sztori!
-belépsz fékbúkra
-1 találat lesz csak, utána a sokszámjegyű számosorok jelölik az illető profilját macskakörmök között
ésígytovább...
............
S tényleg😃
-belépsz fékbúkra
ésígytovább...
............
Beteg egy pali 😆
[LINK]
Szerintetek innen érdemes lehet telefont venni ? 😃
molfer98
16 és fél évesen lehet jelentkezni az elméleti tanfolyamra, azaz beiratkozni.
16 és háromnegyed évesen lehet KRESZ elméleti vizsgán megjelenni
17 évesen lehet az első gyakorlati vizsgát, azaz az első járműkezelési vizsgát letenni.
Szóval mire a 17 et betöltöd már nem kell sokat várni és a kezedben a jogsi.
Rohadjon meg a magyar kormány. Felemelik az m jogsi korhatárát 16-ra. Pedig pont jövő nyáron akartam nekiálni 😞
Legalább akkor tedd le rögtön az autó jogsit azzal 125ccm et is vezethetsz majd és nem kell 2x is fizetni millió pénzt.
sok idióta van az utakon... ütöttek el már kétszer is 😆 (mind2 18 se volt)
http://hardver apro.hu/apro/agp_foglalatu_hangkartyat_keresnek/hsz_1-50.html
ez vizsont nagyon jó :
Ez is nagyon nagy 😃
hogy tetszik a profilképem? amúgy hector maio: a videó végén ottvan h ők csinálták és semmi baleset sem történt
Tudom de azért durva 😃
Ez komoly:
:
Ultra lol😃
áááááá 😆 😆 ez mekkora
ez se hevul fel 😆
Szerintem a ventik többet fogyasztanak mint az egész gép 😆
áááááá 😆 😆 ez mekkora
ez se hevul fel 😆
az szép 😆 etiópiai gamer gép netán? 😆
ez se hevul fel 😆