Devil May Cry Fanok
Nos ha senkit se zavar ezennel megnyitom a DMC fanok témáját, itt beszélhettek kedvenc részeitekről, szereplőitekről, írjatok ha vmi fejleményt, hírt hallotok a DMC-vel kapcsolatban, kérdezzetek, szal akármit ami a DMC-vel kapcsolatos, itt az Anime-re is gondolok, ha skin-el van gond, vagy kerestek azt is itt kérjetek, kérdezzetek, jó szórakozást!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De akk arra naon kiváncsi lennék h mér tört el!
Törötten 😲 Ezt nem vágom! Am ha lenne magyarosítás hozzá akk biztos h többet megtudnák h h került oda és mér tört el!
Am ki csinálja meg a kardot? Mert nm hiszem h törötten kell vele harcolni!
Mikor Nero-ban felébred a démon akkor a Yamato összeforr. És onnantól tudja Nero használni a démonalakját ami egy démoni aura.
Am ki csinálja meg a kardot? Mert nm hiszem h törötten kell vele harcolni!
Én arralennék még kiváncsi h Tod van a 3 végén h Vergil neki indul Harcolni a Sötétség hercegével (Mundus-al) Hogy annak mi a kimenetele!
És még 1 kérdés Dante az elején mér akarja megölni azt az öreget asszem Sancus-t!
Neronak a Blue Rose lessz a lövőfegyvere és Red Queen a Kard
Yamato pedig olyan lessz hogy Nero annak a segítségével változik démonná,Dante pedig a Dark Slayer stílussal tudja használni és ha ügyes vagy egyszerre egy csomó penge ereszkedik le a levegőből az ellenségre és robban fel jónagy kárt okozva a másikban.
A Lucifer-ről láttam vidit az naon tetszik asszem az oan mint a Beowulf a 3-ba nem? Kösz h elmondtad ezt h felugrik majd figyelek!
Neronak lesz a Blue Rose és a? Az ien tüzes nem?
És a Yamato az mien a 4-be erős? És ahhoz mien Stílus kell?
Majd a Nero vs Dante-ra leszek kiváncsi mert eddig a 3-ba mindig is kiváncsi voltam h mien lehet Dante ellen harcolni ezért vártam Vergil-t de mivel vele sem lehetett ezért nm volt az igazi!
Jó 1-szer lehet a 3-ba harcolni Dante ellen a 17-dik pályán démoni formába de az nm ugyan az szal naon kiváncsi leszek!
Szét ütök mindenkit! 😆
És berci sok sikert! 😉
Am a 4-be csak akk lehet Dante-val menni ha végig vitted Nero-val?
Ugy mint a 3-ba?
am dante beszólásai tényleg jók😆
De Dante-nak van egy pimasz kis szemét stílusa azt naon bírom azon naon tok röhögni! 😆
Videók alapján naon tetszik!
És első sorba ez miatt újítok a gépemen! Vagyis veszek újat! 😆
Remélem h lesz oan jó mint a videók alapján! Vagy jobb!
mivel a gamehez kapcsolódik:a dmc 4 hez mondanátok egy jó agp-s karit ami olcsó?
ATI Radeon HD 4650 512 MB/1GB
14.000-24.000 Ft
Azon gondolkodom, kikéne cserélni skinbe az Ebony & Ivory-t a Blue Rose-ra😆!
nem lehet nehéz. (gondolom)
Csak így tovább! Majd az új gépen én is csinálok paródiáT! 😆
Ez a pindúr pandúr cucc nekem is tetszett, bár nem értem Vergil mit keres köztük😆, akko má Glory😃!
a folytatásból kiderül
Nem is tudtam h az ien jó progi én eddig a Windows Movie Maker-el csináltam a vidiket de az nm lett ien jó!
ehhez csa gratulálni tok naon tetszik!
Hálásan köszönöm.😀
ehhez csa gratulálni tok naon tetszik!
Hááát ez LoL 😂 Naon zsír lett 😆
Dante szabad iet lerugni egy idős nénit Magdi anyust
Dante : -Még jó hogy 😆
Nekem bejött 😆
Pindurpandúrok! 😆 Zsír lett Grat hozzá mien progival szerkeztetted?
Sony Vegas Pro 9.0
Dante szabad iet lerugni egy idős nénit Magdi anyust
Dante : -Még jó hogy 😆
Nekem bejött 😆
Pindurpandúrok! 😆 Zsír lett Grat hozzá mien progival szerkeztetted?
Jah okés! Értem!
Akk letöltöm és megnézem!
még nem végleges! csak mondhatni demó.
Akk letöltöm és megnézem!
Okés de ez vmi Winrar Download!
abban van a vidi (nem hd)