Gépem alkalmas-e játekra?
Sziasztok lenne egy kérdésem most kap egy Gépet és nem tudodom hogy alkalmas-e játékra
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
S.O.S-ben kérem a választ
gépem adait nezetek meg
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez a videokártya (NVIDIA GeForce GT 430 2 GB DDR3) mennyire állja meg a helyét mostanában játékok terén?
pchouse.ro,pcgarage.ro,expertcompany.ro,depozituldecalculatoare.ro,pc-shop.ro
Bud:Én meg azt mondtam neked , hohy én ezekhez alih értek és hát ezért próbálnám ezeket összekaparni amiket felsoroltál mert aztmondtad nekem ez kezdésnek jó amivel akarok játszani és későbbem lehet fejleszteni még. 😃
Bud a ramnál a 1600Mhz az a 2 db ramra vonatkozik , vagy külön-külön 1600Mhz?
Megy bele mindenből "erősebb".
Ha igen megy bele az a g610?
Youtube-on rengeteg videó van, hogy mire számíts játékok terén ettől a kártyától. ( Ne sokra )
Később tudod fejleszteni a gépet apránként előbb egy jobb Vga aztán több Ram és végül egy erősebb proci.
Én ennyit tudtam segíteni, azért írtam össze neked ezt, mert kiinduló pontnak jó, amit gépet szeretnél vagy szerettél volna venni az egy nagy ráfizetés minden szempontból !
Tessék itt van mire számíthatsz ezzel a configgal: [url]https://www.youtube.com/watch?v=es8-NCn6MbI&list=PLl79yFRTzHhQMlVL1amiPAHSCXKHI7aym[/url]
Persze ezek mostani 1-2 éves játékok, azért 3 évnél régebbiek szebben futnának. 😀
Azokkal amiket felsoroltál ,már menne a gta 4 legalább középsúlyú grafikán akadozás nélkül?
És majd hogy maxon is kitűnően menjen + még hasonló
Igényes játékok , elég lenne és lehetne ebbe az alaplapba vidikártyát cserélni esetleg egy 2 GB ra ?
CSX 2x2GB DDR3 1600Mhz CSXO-D3-LO-1600-4GB-2KIT memória- 7 000-ft
Intel Pentium G3220 processzor- 17 000-ft
Gigabyte GT610 1GB DDR3 GV-N610-1GI videokártya- 12 000-ft
nBase 601B 400W számítógép ház- 7 000-ft
Samsung SH-224FB/BEBE fekete DVD író- 3 500-ft
Hitachi 320GB SATA2 8MB HCS5C3232SLA380 merevlemez- 10 000-ft
És ezt később tudod fejleszteni, ha lesz rendesen pénzed. Szívesen ! 😀
(Pcx-ről irogáltam össze neked.)
Összesen: 68 500-ft
Már amikor kijött, akkor sem számított valami bivaly kártyának !
[LINK]
Mondjuk a táp nem a legjobb..
És még valami, utána néztem ennekna procinak ami a gépben van C2Q 2.5 9300 és elég borzalmas árakat kaptam, kb mint ez a gép , hogy lehet ez ? Sajnos én. Még újonc vagyok ebben a számítógép körben.
Azt nem tudom mennyiért veszed a gépet, de 10-15 ezer között már kapsz olyan kártyát amivel megy a Gta4 maxon.
Problem ? 😃
Javasolj neki jobbat olcsón, amivel elfut a gta4 maxon ! 😆 ( Láthatóan nincsenek nagy igényei VGA terén ezért ajánlottam gt610-et, amivel mást is tud játszani nem csak Gta-t)
Ha nem is akarsz komolyabb játékokkal játszani és nem akarsz nagyobb pénzt költeni VGA-ra akkor azért 2GB-os Gt610-es elfér abba a gépbe !
És még talán nem csak a SA és Gta4-el tudnál játszani. 😀
LAKACS: Amúgy igaz, egy erősebb videókártya kellene bele és gond nélkül mennének a dolgok.
regisztráltam hogy választkapjak arra hogy az alább megadott gép nekem elég lesz ha megveszem?
Nos én körülbelül csak GTA SAval meg ijesmikkel játszanék, de leginkább a gta 4 et szeretném kipróbálni ,mert még nem volt rá alkalmam , nem tett eleget a gép.
Tehát tulajdonképpen az volna a kérdés hogy evvel a géppel menne a gta 4 maxon lagg nélkül?
Lenovo S10 C2Q 2.50 GHz
Lenovo S10 Workstation refurbished, Core 2 Quad Q9300, 2.5GHz, 4 GB DDR3 ECC, 500GB HDD @ 7200rpm, Geforce 9300GE, 650W
[LINK]
Ilyen gép összeállításon gondolkodom szerintetek min lenne érdemes változtatni, illetve mi túlzás vagy mi kevés(nem tudnám kihaszálni) olyan 200-250 ezer körül elsősorban játékra venném. Jó lenne ha 1-2 évig max grafon vinni a játékokat.
http://kepfeltoltes.hu/view/160106/minta_2016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Egy márkásabb táp is kellene
zsoltdeak17
Az a Q8200 elég kevéske ahhoz az erős VGA-hoz.
Erősebb CPU esetén több fps lenne.