Nedadam írta:
nfs underground 2, de télleg😆
a játék annyira intelligens, hogy 1-es versenyeknél pl: mikor ijen kis kanyaros pályán kell menni, hogy 1 kocsi mindig hátramard hogy leszorítson vagy leállítson és a többi addig menjen, és ha már nem te vagy a kör eleén el?l akkor már mind a 4 kör abban a versenyben megvan pecsételve😆
Ennek a fizikahoz semmi koze...
Masreszt tok franko amikor 200-al veszed be a kanyart es a jargany nem borul ugye... siman bveszed
simán jo a fizikája és azért ugrik magasra mert az képesség-.-
amugy igen ha megnézed ahogyan leesnek a cuccok vagy ahogy szétpogyognak!
vagy ha embereket mozgatsz nekivágod a falnak azis élethu!
(nem az,hogy felemeli)
de ezt csak ugy lehet megérteni és kiélvezni ha játszol vele😀
Mos úgy jó a fizikája hogy az emberke a kezével mozgat cuccokat meg 10M magasra ugrik ez teljesen ellent mond a fizika törvényeinek másrészr?l viszont tényleg lehet jó a fizikája mint pl a lövés vagy akármicsoda
mindenki téved!
a világ legjobb fizikáju játéka a Star Wars:The Force Unleashed!
és ezt sok helyen is mondták asszem még a gamestaron is írták régebben!szoval errol ennyit😃😆
A gta 4 nek tényleg jó a fizikája mikor ütközöl kirepülsz a szélver?b?l majd repülsz 20 métert a falnak majd visszapattansz ész repülsz még 10 métert majd felálsz lesepred magad és továbbmész tényleg jó a fizikája mondhatom
az biztos hogy a Mirrors Edge az egyik legjobb fizikájú játék!!!!!!..persze csak nVidia kártyával!!!! 😆..http://www.youtube.com/watch?v=w0xRJt8rcmY&feature=fvst
Szerintem annak nagyon rossz a fizikája mert pl van hogy leesek 5 m magasból és meghalok mert a játék nem akarja hogy arra menjek máskor meg 10 m magasról leesek és semmi bajom meg még sokminden hülyeség
Akárki, akármit mond, a Crysis-nak van a legjobb fizikája pillanatnyilag. Leginkább akkor tűnik fel, ha egy bunkerba bedobsz egy gránátot... Nem semmi az összedőlés fizikája.
FIFA 10 XBOX 360 verzióba
Az biztos!
Láttam videóba tök jó!
nfs underground 2, de télleg😆
a játék annyira intelligens, hogy 1-es versenyeknél pl: mikor ijen kis kanyaros pályán kell menni, hogy 1 kocsi mindig hátramard hogy leszorítson vagy leállítson és a többi addig menjen, és ha már nem te vagy a kör eleén el?l akkor már mind a 4 kör abban a versenyben megvan pecsételve😆
Ennek a fizikahoz semmi koze...
Masreszt tok franko amikor 200-al veszed be a kanyart es a jargany nem borul ugye... siman bveszed
szerintem a Crashday-nek is jó a fizikája. lehet, hogy a graf nem olyan jó mint a GTA 4-é, de azért az se olyan rossz.
Na ne rohogtess 😀
1enesen ocsmany a fizikaja ilyen csuszo, gumi ,repkedo autokkal meg egy jatekban se talakoztam.
Tévedtem, de te is! A quake els? részének a motorját használta fel. Az id Software már nem tárgyal a Valve Corporation-el.
"A Half-Life Source Engine-je Quake3-ból indult, majd folyamatosan kapta meg az új feature-oket (mint pl beépitett Havoc 2.0 fizikai modul)."
A Windows gyári flipper játékának is jó fizikája van.😆
amugy igen ha megnézed ahogyan leesnek a cuccok vagy ahogy szétpogyognak!
vagy ha embereket mozgatsz nekivágod a falnak azis élethu!
(nem az,hogy felemeli)
de ezt csak ugy lehet megérteni és kiélvezni ha játszol vele😀
a világ legjobb fizikáju játéka a Star Wars:The Force Unleashed!
és ezt sok helyen is mondták asszem még a gamestaron is írták régebben!szoval errol ennyit😃😆
Ez a játék: Big Rigs: Over the Road Racing
Még jobb fizikájó játékkal nem is toltam 😃😆
de tenyleg. es meg merem kockaztatni, hogy mai napig az egyik legjobban kidolgozott a toresmodellezese az autoknal.
az hogy télleg leszorít és mozdulni se enged😆
a fizikát nem így értjük ebben a témában😀
Far Cry
Crysis, crysis:warhead
Warhammer 40 000: Dawn of War: Dark Crusade