MartinKing01 kac-kac, röhög a vakbelem. Azért ennyire ne legyünk már elszállva Cryengine-től. Oké szép meg minden, de ha már fizikáról van szó, akkor Source Engine sokkal közelebb áll a jóhoz, mint CryEngine.
Ha már autós játékok fizikájáról van szó akkor a legjobb a Richard Burns Rally.
A vicc benne ugye hogy milyen régi ám mégis, utánna lehet olvasni hogy bizony bizony ami a fizikáját illeti egy autós játék sem vette fel vele a versenyt. Mi sem bizonyítja jobban hogy nagyon komoly versenyek vannak belőle ( rendesen akár szponzorral is csak a számítógépházon van a matrica ).
Azóta persze kapott jó pár grafikai tuning csomagot ,hogy ne legyen olyan csúnyácska a a mai szemnek. de azért akkor is elég meghökkentő hogy ez a nem éppen új játék ennyire jól el lett találva.....
Nagyon jól megcsinálták szerintem eddig ez a játék állja a fizika 1. helyét 😃
Nagyon jól megcsinálták szerintem eddig ez a játék állja a fizika 1. helyét 😃[/quote]Én azért még oda raknám a Counter Strike:Source-nak a motorját a Source enginet(ezzel futa portal portal 2 meg még1 csomó játék) hogy 2004 ben ilyen motort-fizikát-grafikát csinálni nem könnyü! Emelem a kalapom elöttük.ha régebbi játékok fizikájáról van szó simán az1. 😃
Akkor már a Miasmata-t se hagyjuk ki 😀 Kíválóan levan utánozva az emberi mozgás/észlelés fizikája. Igaz , hogy egyelőre nem jutottam el sokáig benne 😃 De ahhoz képest , hogy mindössze 2 ember csinálta , elég szép munkát végeztek , mind ezek terén és grafikán is. Az optimalizáció az már egy másik kérdés 😃
GTA IV nagyon megdolgoztatta a masinát nem is hiába.
Penumbrának is egész jó fizikája van.
Mirrors Edge nek volt azthiszem az Nvidia PhisX vagy mi hát az se volt rossz...
sose voltam nagy híve a "rongybaba" fizikájú játékoknak, bár ha úgy nézzük a gta4 és olyasmi, csak kicsit visszafogottabb.
Ha jó fizikáról beszélünk akkor én az rFactor egyes modjait mondanám. Ott van még a netKAR Pro és persze a GT5 (kipróbáltam és valami iszonyat)
A Codemasters játékokról meg annyit, ha fele annyi energiát fektetnének a fizikába, mint a grafikai részletességbe, akkor mindent vernének.
Igy vagyok az NFS sorozat szimulátornak mondott tagjával, a Shift-el is. Majd talán a Shift 2 szimulátor lesz. Azt ígérték a fejlesztők, hogy verni fogja az Xbox-os Forza-át, és a PS3-as GT5-öt. Na arra kíváncsi leszek... 😀
Battlefield 3 vagy 4, Bad Company2, Far Cry 2, The Force Unleashed 2 (az 1 sem kutya)...
A vicc benne ugye hogy milyen régi ám mégis, utánna lehet olvasni hogy bizony bizony ami a fizikáját illeti egy autós játék sem vette fel vele a versenyt. Mi sem bizonyítja jobban hogy nagyon komoly versenyek vannak belőle ( rendesen akár szponzorral is csak a számítógépházon van a matrica ).
Azóta persze kapott jó pár grafikai tuning csomagot ,hogy ne legyen olyan csúnyácska a a mai szemnek. de azért akkor is elég meghökkentő hogy ez a nem éppen új játék ennyire jól el lett találva.....
Ui: Nincs olyan, hogy "HL2 engine", azt Source enginenek hívják...
GTA IV FIZIKÁJA:
NANA volt már olyan ember aki kiesett a harmadik emeletről utána még vagy 10 métert felpattant a földről ! akármennyire furcsa is 😃
nem tudom ki mennyire ismeri de az autók törés modelje elég komolyra sikerült!
Penumbrának is egész jó fizikája van.
Mirrors Edge nek volt azthiszem az Nvidia PhisX vagy mi hát az se volt rossz...
sose voltam nagy híve a "rongybaba" fizikájú játékoknak, bár ha úgy nézzük a gta4 és olyasmi, csak kicsit visszafogottabb.
red faction guerilla
Nem találtam rá témát,
GTA4 milyen DirectX-et használ fullon?
DX9
GTA4 milyen DirectX-et használ fullon?
Crysis 2, GTA IV, Mafia II, Mass Effect 1-2, Assasin's Creed, Sims 3, Fallout 3, Fallout The New Vegas, Two World II, és még sok😃
A Codemasters játékokról meg annyit, ha fele annyi energiát fektetnének a fizikába, mint a grafikai részletességbe, akkor mindent vernének.
Igy vagyok az NFS sorozat szimulátornak mondott tagjával, a Shift-el is. Majd talán a Shift 2 szimulátor lesz. Azt ígérték a fejlesztők, hogy verni fogja az Xbox-os Forza-át, és a PS3-as GT5-öt. Na arra kíváncsi leszek... 😀
Maffia II 😂, jól le is bőgött a jó fizikájával
Nálad lehet, de még a nevét se tod rendesen leírni 😉