helló mindenki most vettem észre hogy van egy kis gond a rendszerrel a 8 gigábol 7.5 öt enged használni valakinek valami ötlet? 64 bites a rendszer elméletileg 192 gigát kellene támogatnia
válaszokat elöre is köszönöm
Üdv! Nem találtam erről szólo témát, szóval ide írtam. Egy MSI FX700 laptopom van. A System Control Manager bugos a hangerőt folyamatosan fel akarja tolni maxra. Nem zavarna de az ikon ott van folyamatosan a képernyőn. Más is tapasztalta már ezt a problémát? Mi lehet rá a megoldás? Kerestem már másik verziót, nem sikerült letölteni/ugyanúgy bugos volt. Segítsetek légyszíves!
atemi105: Ha nem ír semmit, akkor az két dolog miatt van. Vagy egy windows szolgáltatás nem tud leállni (és hogy, hogy sem azt nem írja a win, hogy a win a ludas), vagy egy olyan program fut, amit nem lát a gép: lásd még vírusok.
Talán valamilyen háttérszolgáltatás (akár update) vagy progi, nálam is volt már olyan hogy a semmit "írta ki", de automatikusan kikapcsolt, nem kellett kényszeríteni, csak ha nagyon muszáj volt.
Lehet lassú vinyó is (töredezettségmentesítsd). Újraindításnál, kikapcsolásnál akárminél mindig ugyanez van?
helló. van egy kérdésem. én win7 proffesional 64 bit-et használok és ha ki akarom kapcsolni folyton azt dobja ki, hogy várakozás a háttérben lévő programok bezárására(vagy valami ilyesmit). az érdekes ebben az hogy nincs ott semmi nem ír semmilyen progit ott, de amíg nem megyek rá arra hogy lépjen ki mindenből(vagy valami ilyesmi) akkor addig nem kapcsol ki. ezt mi okozhatja?
A lényeg hogy megvannak a fájlok. Egy gyors mentést mindenképp javaslok. De előtte: nem volt másik monitorra (Tv-re) kötve a gép? A képernyőbeállításokban nincs másolásra állítva véletlen?
Kérlek titeket valaki segítsen mert már teljesen tanácstalan vagyok! akár privátban is. Miért nem települ a microsoft net framework 3.5? Tudom alapból van win 7-en de még sincs. És ha ezt nem telepítem az összes fifa szaggat. Win 8-on nem szaggatott mert ott fel tudta rakni sőt fel is ajánlotta. Rámegyek hogy telepítse de nem történik semmi! Segítsetek nekem!
ursus 1634: Op.rendszer? Először is keress rá a mappaszerkezetben: C: -> felhasználók -> #felh.név# -> asztal (desktop). Ha ott sincs semmi, akkor törölve lett (esetleg rejtett lett) akár vmi vírus "jóvoltából". (Más nem használja a gépet?)
A rendszervisszaállítás nem biztos, hogy segítene jelen esetben, de egy próbát az is megér.
Az lenne a problémám hogy eltünt az asztalról minden mappa és fájl lényegébben tök üres az asztal!😂 esetleg valakinek valami ötlete? hogy mitöl lehet vagy hogyan tudnám visza csinálni. A válaszokat elöre is köszönöm!
Hello
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy -lassú volt a gép mint állat aztán megnéztem mi eszi
a feladatkezelőben minden a szokásos volt kivéve alul a fizikai memória ami 90%-ot mutatott, elkezdtem egyesével leállítani a programokat és mikor az utorrentet kikapcsoltam leesett 25%-ra.
Majd amikor vissza kapcsoltam elkezdett szépen lassan vissza kúszni kb 1 perc alatt ment fel 40%-ra. Valaki esetleg nem tudja mi lehet a baja? Eddig nem csinálta.
ja Win7 HP van rajta 64 es
Két dolog van, amit menthet a win. Az egyik a biztonsági mentés, ez ugye elég nagy helyet foglal, a másik pedig a rendszer visszaállítási pont. Ez kevesebb helyet foglal, de azért ez utóbbi is helyigényes. Azonban érdemes megtartani belőle legalább az utolsót, mert jól jön, ha nem sikerült egy driverfrissítés, vagy épp elfelejti a hálózati beállításokat, netán vírustámadás után (persze a vírus kiirtását követően), ilyenkor vissza lehet menni egy előző, még működő állapotra.
Egy kis help kellene.
Laptopomon Win7 Pro van, alapból be volt kapcsolva benne a System Protection, tehát mindig mentette el a biztonsági mentéseket a merevlemezre. Amikor ezt észrevettem eléggé zavart, hogy megevett 20 GB-ot, szóval szépen töröltem a mentéseket és ki is kapcsoltam a biztonsági mentést.
Ennek ellenére továbbra is menti le az adatokat és néhány naponta ki kell törölnöm mert 1-2 GB-ot elvesz a merevlemezemből.
Miért csinálja ha egyszer kikapcsoltam?
Üdv! Körübelül 1 hete letöltöttem a Bandicam- ot. És csináltam is vele 2 videót amiken szinte kristálytiszta a hang., és akartuk csinálni a 3. videót, de azon ilyen torz,rekedt,halk a hangunk, sőt a játékba amikor beszélnek akkor nekik is de szerintem minden jól be van állítva. mi lehet a probléma? A Válaszokat előre is köszönöm!😲
dobrim1995: Pont ugyan azt kapod, mint ha vetted volna. Tényleg ugyan azt. Csak a Microsoft hajtogatja, hogy rosszabb, de ugye érthető az ő szempontjukból, hogy próbálják eltántorítani a potenciális tolvajokat...
dobrim1995: Ha a boltban fizettél az oprendszerért, akkor menj vissza és nyugodtan üvöltözz velük egy sort. Ha nem fizettél az oprendszerért, akkor Bronson megoldása a jó.
Hali ! Még régebben vettem a gépet ( 4 hónap ) és eddig teljesen jó volt windows de most kiadta hogy aktiválni kéne és hogy nem eredeti.. boltba rakták fel és rakták össze a gépet lehet hogy nem eredetit raktak fel ? ( Ultimate van fent )
Marcika2001:
start->msconfig->automatikus indítás
vagy Ccleaner-ben: eszközök, automatikusan induló programok.
A Caps Lock-ot kapcsold ki, mert a nagy betűk kiabálást jelentenek a fórumozás világában. 😀
csuz-li: Igen már közben rájöttem, h sz@rul raktam össze 😆 😃
Volt benne valami tömítő négyzet(vagy mi a fene), amit fordítva raktam bele.
Meg amikor összeraktam, akkor valahogy nem klappolt az egész, mert a vga egyik részénél jóval nagyobb volt a rés, mint a másiknál.
De azért kössz a tippet 😀
kmetovics: Akkor így látatlanban vagy nem lett jól összerakva a VGA a pasztázás után, vagy döglődik.
krisz9611: nincs vírusod, ami nem engedi az updadate használatát? Avast tud boot-előtti vizsgálatot. Én azt azért lefuttatnám.
sisko: Bocsi azt elfelejtetem írni, h kikapcsoltam az Updatet és mikor rá akkarok meni magára az Update menüre a vazérlöpultba akkor kifagy szóval azért kéne csak az Sp1 az oldalról és más nem. 😃
xymano : semmi jelentősége,ráadásul eléggé pontatlan (vagy legalábbis semmitmondó ) az egész. krisz9611 : indítsd el a windows update-t,az majd leszedi,ami szükséges,elég csak a fontosakat feltenni
válaszokat elöre is köszönöm
Mi a különbség a sima és a service pack 1 között?
egy olyan kérdésem lenne h CPU hőmérséklet merő mit ajánlatos leszedni ?
ami látszik az asztalon meg pl h játék közben is mutatja
Lehet lassú vinyó is (töredezettségmentesítsd). Újraindításnál, kikapcsolásnál akárminél mindig ugyanez van?
Amúgy nincs mit 😀
Köszönöm a segitséget atstuff07
A rendszervisszaállítás nem biztos, hogy segítene jelen esetben, de egy próbát az is megér.
Az lenne a problémám hogy eltünt az asztalról minden mappa és fájl lényegébben tök üres az asztal!😂 esetleg valakinek valami ötlete? hogy mitöl lehet vagy hogyan tudnám visza csinálni. A válaszokat elöre is köszönöm!
Az lenne a kérdésem, hogy miért van az hogy -lassú volt a gép mint állat aztán megnéztem mi eszi
a feladatkezelőben minden a szokásos volt kivéve alul a fizikai memória ami 90%-ot mutatott, elkezdtem egyesével leállítani a programokat és mikor az utorrentet kikapcsoltam leesett 25%-ra.
Majd amikor vissza kapcsoltam elkezdett szépen lassan vissza kúszni kb 1 perc alatt ment fel 40%-ra. Valaki esetleg nem tudja mi lehet a baja? Eddig nem csinálta.
ja Win7 HP van rajta 64 es
Tudom mire való, de nem érzem szükségét, így törölni akarom. Ki van kapcsolva, de mégis menti.
Laptopomon Win7 Pro van, alapból be volt kapcsolva benne a System Protection, tehát mindig mentette el a biztonsági mentéseket a merevlemezre. Amikor ezt észrevettem eléggé zavart, hogy megevett 20 GB-ot, szóval szépen töröltem a mentéseket és ki is kapcsoltam a biztonsági mentést.
Ennek ellenére továbbra is menti le az adatokat és néhány naponta ki kell törölnöm mert 1-2 GB-ot elvesz a merevlemezemből.
Miért csinálja ha egyszer kikapcsoltam?
start->msconfig->automatikus indítás
vagy Ccleaner-ben: eszközök, automatikusan induló programok.
A Caps Lock-ot kapcsold ki, mert a nagy betűk kiabálást jelentenek a fórumozás világában. 😀
Volt benne valami tömítő négyzet(vagy mi a fene), amit fordítva raktam bele.
Meg amikor összeraktam, akkor valahogy nem klappolt az egész, mert a vga egyik részénél jóval nagyobb volt a rés, mint a másiknál.
De azért kössz a tippet 😀
krisz9611: nincs vírusod, ami nem engedi az updadate használatát? Avast tud boot-előtti vizsgálatot. Én azt azért lefuttatnám.
krisz9611 : indítsd el a windows update-t,az majd leszedi,ami szükséges,elég csak a fontosakat feltenni