Helló!
Most egy olyan Vistat töltöttem le amibe benne van az összes vista(ultimate-t fogom fel rakni)
de ez valami x64-es.Az baj?az jobb mint az x32-es??
Szerintetek a régi gépemen menne a Vista Ultimate a konfig: Intel Celeron 2.66Ghz proci , Gigabyte GeForce FX5200 128mb/64bit 1.5gb ddr/400mhz ram és 250Gb HDD
nightvision14 írta:
vki tudna segíteni, h honnan tudnék teljes vista ultimatet leszedni ami magyar meg minden?😕 mert megvenni biztos nem fogom mert k..va drága
Én is a Windows 7-et ajánlom. Le lehet tölteni a Microsoft honlapról az Ultimate verziót, kapsz hozzá licensz kódot amivel egy évig ingyen használhatod teljes értékűleg, és már van hozzá magyar nyelvi csomag. Igaz, hogy nem végleges, de ezen már minimálisat fognak változtatni. De még így is klasszisokkal jobb a Vistatól. A Vista kikészített a kompatibilitási problémáival, az általam rendszeresen használt programok és játékok majdnem fele nem indult rajta.
Cső!
Olvastam egy oldalon hogy ha játékra szeretném használni a Vista-t akkor a Home Premium-t rakjam fel és ne az ultimate-t.
Akkor most melyiket?Mert én játékra szeretném használni!
Nálam nem lassabb a Vista (xp-hez képest) és mivel előre betölti a gyakran használt progikat még gyorsabbnak is érzem. Bott illetve kikapcs nálam xp-vel egy szinten van. Na majd meglátjuk 64Bit-el is ezt mondom e 😀
Helló!
Arra lennék kiváncsi hogy ha felraknám a Vista Ultimate-t akkor az stabilan menne a gépemen??
Meg hogy ha fel raknám a Vista Ultimate-t és mondjuk játszok a GTA 4 -el mennyivel esne le az FPS kb???
és mennyi előnye van ha Vista val játszok mint XP-vel?Igazából a directX 10 miatt raknám fel és akkor crysis,Assassin's Creed, meg ilyeneket próbálnék ki.
Köszi a választ, most olvastam valami olyasmit, hogy ezen a vistán elindulnak a régi programok/játékok is, ami alapból nem futna Vistán, erről nem tudsz valamit?
sziasztok !egy olyan kérdésem lenne hogy felraktam egy csomó képernyő illesztő progit de nem mükődik megfelelően tehát amikor bejönne az asztal nincs kép csak az egeret látom,a gyári drivert engedte de a többi nem tetszik neki ez mitől lehet?előre is köszönöm a segitséget😀
Most egy olyan Vistat töltöttem le amibe benne van az összes vista(ultimate-t fogom fel rakni)
de ez valami x64-es.Az baj?az jobb mint az x32-es??
MAX PÜ-ben!
vki tudna segíteni, h honnan tudnék teljes vista ultimatet leszedni ami magyar meg minden?😕 mert megvenni biztos nem fogom mert k..va drága
Hát több funkció, extrák(bocs most nemtok pl-t)
Olvastam egy oldalon hogy ha játékra szeretném használni a Vista-t akkor a Home Premium-t rakjam fel és ne az ultimate-t.
Akkor most melyiket?Mert én játékra szeretném használni!
Nem tudja valaki, hogy az miért lehet, hogy ha UAC ki van kapcsolva mégis mindenre rákérdez?
Arra lennék kiváncsi hogy ha felraknám a Vista Ultimate-t akkor az stabilan menne a gépemen??
Meg hogy ha fel raknám a Vista Ultimate-t és mondjuk játszok a GTA 4 -el mennyivel esne le az FPS kb???
és mennyi előnye van ha Vista val játszok mint XP-vel?Igazából a directX 10 miatt raknám fel és akkor crysis,Assassin's Creed, meg ilyeneket próbálnék ki.
Köszi a választ, most olvastam valami olyasmit, hogy ezen a vistán elindulnak a régi programok/játékok is, ami alapból nem futna Vistán, erről nem tudsz valamit?
jobban örültem volna egy olyan témának, hogy a "Windows 7-ről minden" mert most a 7es kezdett érdekelni
van olyan is nézd csak meg😉
Windows GamerŸ NVIDIA™ Edition 2009 R1 by kpy_here
Nekem szaladgál a Vista P4 3Ghz-en 2GB FC ramon, vga nélkül😆