bár láttam már rengeteg helyen xp-t is nem is olyan rég, van aki nem nagyon ért hozzá aztán azzal használja a gépet amivel eredetileg "jött" amíg el nem romlik vagy baja lesz stb
@19ati93: Emlékszem megjelenéskor Vista esetében mindenki arra élvezett, hogy működik az Aero Flip 3D ablakváltó meg az áttetsző üveges megjelenés. 😆😆 Én huzamosabb ideig sose használtam. Egyszerűen mindig valami problémába ütköztem. 😆 Pedig akkoriban egy Q6600-am volt ami nem volt olyan rossz a maga idejében, ha azt nézzük. 😆
aszondom válts win7-re!😆 lehetetlen h a vista gyorsabb, ez teljességel kizárt, hiszen minden teszt azt bizonyítja h a vista a leglassabb op.rendszer!😀 win7 utódja ezért 2x jobb, lásd mint Darth Vader és Luke Skywalker!😆DD
én is vistát használok, különösebb problémám nincs vele csak annyi h folyton kiírja h "Windows can't check for updates" és nem engedi frissíteni a rendszert! Windows Vista Home Premium-om van SP2-es ha ez lényeg. PÜ-ben kérném a válaszokat. THX all
azt hogy tudom beállítani hogyha megnyitok egy mappát vagy valamit, akkor az ilyen animációval nyiljon meg, ne csak igy simán...remélem értitek mire gondolok😃 amugy vista home premium van a gépemen! thanks előre is
gibdj írta:
Köszi a választ! Egyik ismerősnél próbáltam feltolni az Office 2007 Pro vagy Enterprise verziót, de egyik se akarja az igazat. Telepítésnél minkettő megáll ugyanott. Nekem meg XP-n meg.
Alapból rajta van az Office 2007! de ha érdekel utána járók jobban mért nem engedi neked mert kompatipil is a Office 2007 már a Vistával!B)😉
Köszi a választ! Egyik ismerősnél próbáltam feltolni az Office 2007 Pro vagy Enterprise verziót, de egyik se akarja az igazat. Telepítésnél minkettő megáll ugyanott. Nekem meg XP-n meg.
gibdj írta:
Hello! Kérdésem a következő: van egy gép amin Vista 64bit muzsikál, fel lehet mellé rakni egy 32 bites xp-t?
fel lehet rakni egy másik vinyóra! De a fő szerintem a Vista lesz azal fog indulni bár beálitod Bisoba melyiket mutolja elöbb és akkor azzal az oprendszerel fog menni a gép! de szerintem lefele nem érdemes váltani XP-alatt értemezt!
mi baj van a 64bite-es Vistádal?
Bewy írta:
én a vistának használom a töredezettségmentesítőjét, csak nem rak ki semmilyen képet hogy hogy vannak a fájlok mint xp-nél
nem kell töretezés mentesiteni persze ha szeretnéd akkor te magad is elindithatód! amúgy meg a Vista magának megcsinálja elindicsa a töredezésmentesitést! nem kérdezi meg hogy szeretnéd-e!!!
Hát itt sokmindenki sokmindent Ír!
nekem több mint 1éves a Vistám ez idő alatt 4külömbözö gép ment át ugyan azon az oprendszeren! most használók Vistát használok Win7! de nekem a Vista jóban tetszik!
egyértelmű hogy ezeknek azért már kell egy kisebb fajta gép!
a Vista gyorsabb mint az XP! és sokal biztonságosabb is én nekem ha valami bajom van vele belasulna akár mi.Amire volt is pl-da akkor telepitö lemez és nem ÚJRATELEPITÉS hanem Javitás! vagy inditom a gépet Csökentet módba!
Én nem bántam meg mikor XP-röl Vitára váltotam teljesen jó oprendszer! Szinek is sokal szebbek a hang is! játékok is szépen futnak rajta!
Összeségébe 10csillagból kap 9-nálam! azért 9 mert hátha lesz olyan oprendszer ami még a Vistánál is jóban tetszik és Ö megkapja a 10csillagot!
szerintetek töltsek le valami töredezettségmentesítő progit, vagy jó a vista-é? az a baj hogy a vista töredezettségmentesítője több mint 2 óráig dolgozik......
melyik program jó ezek közül? köszi
Tibi019 írta:
ha felrakok egy játékot, akkor a vista sehova nem rak parancsikont hozzá...start menübe se, asztalra se.....hogy inditsam el vagy hogy oldjam meg ezt?köszi
rakd ki az indítófájlt onnan hova felraktad a játékot
ha felrakok egy játékot, akkor a vista sehova nem rak parancsikont hozzá...start menübe se, asztalra se.....hogy inditsam el vagy hogy oldjam meg ezt?köszi
Hát az egyik egy pro embertől van, számtechboltban melózik. A másikat meg én használom, szal mindkettő rendben van. Csak fura hogy két különböző verzió ugyan ott áll le. De elvileg fel kellene mennie nem?
Helló nép! Az elképzelhető hogy a 64 bites Vistára nem megy fel a Office 2007 Pro, és az Enterprise se? Egyik ismerősömnél próbálom felrakni, de mindkét verziónál hibát talál telepítés közben! Köszi!
bár láttam már rengeteg helyen xp-t is nem is olyan rég, van aki nem nagyon ért hozzá aztán azzal használja a gépet amivel eredetileg "jött" amíg el nem romlik vagy baja lesz stb
Hellosztok valaki tud mondani vistára játékot a 7 éves lány tesómnak köszönöm!!!😆😀
Ezt nem ide kellet volna írnod! Van egy olyan topik, hogy ajánljatok nekem egy játékot!
HELP! pls
én is vistát használok, különösebb problémám nincs vele csak annyi h folyton kiírja h "Windows can't check for updates" és nem engedi frissíteni a rendszert! Windows Vista Home Premium-om van SP2-es ha ez lényeg. PÜ-ben kérném a válaszokat. THX all
Alapból rajta van az Office 2007! de ha érdekel utána járók jobban mért nem engedi neked mert kompatipil is a Office 2007 már a Vistával!B)😉
Hello! Kérdésem a következő: van egy gép amin Vista 64bit muzsikál, fel lehet mellé rakni egy 32 bites xp-t?
fel lehet rakni egy másik vinyóra! De a fő szerintem a Vista lesz azal fog indulni bár beálitod Bisoba melyiket mutolja elöbb és akkor azzal az oprendszerel fog menni a gép! de szerintem lefele nem érdemes váltani XP-alatt értemezt!
mi baj van a 64bite-es Vistádal?
nekem rendesen elfutna a vista?
néztem adatlapodnál a gépedet és szerintem sőt simán futtnia kell!B)
én a vistának használom a töredezettségmentesítőjét, csak nem rak ki semmilyen képet hogy hogy vannak a fájlok mint xp-nél
nem kell töretezés mentesiteni persze ha szeretnéd akkor te magad is elindithatód! amúgy meg a Vista magának megcsinálja elindicsa a töredezésmentesitést! nem kérdezi meg hogy szeretnéd-e!!!
nekem több mint 1éves a Vistám ez idő alatt 4külömbözö gép ment át ugyan azon az oprendszeren! most használók Vistát használok Win7! de nekem a Vista jóban tetszik!
egyértelmű hogy ezeknek azért már kell egy kisebb fajta gép!
a Vista gyorsabb mint az XP! és sokal biztonságosabb is én nekem ha valami bajom van vele belasulna akár mi.Amire volt is pl-da akkor telepitö lemez és nem ÚJRATELEPITÉS hanem Javitás! vagy inditom a gépet Csökentet módba!
Én nem bántam meg mikor XP-röl Vitára váltotam teljesen jó oprendszer! Szinek is sokal szebbek a hang is! játékok is szépen futnak rajta!
Összeségébe 10csillagból kap 9-nálam! azért 9 mert hátha lesz olyan oprendszer ami még a Vistánál is jóban tetszik és Ö megkapja a 10csillagot!
Köszönöm a Figyelmet!
melyik program jó ezek közül? köszi
rakd ki az indítófájlt onnan hova felraktad a játékot
Ja és mindkettő ugyan ott áll le...
Nero Expressnél keress olyat hogy Kép,Project,Másolás és ott pedig Lemez CD/DVD-kép vagy Elmentett Projekt!
És iso fájlban írjam ki vagy kicsomagolva???
köszönöm
Hogy kell kiírni boot dvd vagy adat dvd???
És iso fájlként kell kiírni vagy kicsomagolva???
Mer találtam egy Ultimate-t de nem írta volna... 😞 😶
én is használtam