Milyen játékot vásároltál utoljára?
Szerintem nem kell sokat magyarázkodni, hogy mit is kell ide írni. Leírod azt a játékot amit utoljára vásároltál (pc, steam, origin, konzol, mindegy).
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
WarCraft 3: Reing of Chaos (CD-s kiadás)
Command & Conquer: Red Alert (2CD-s kiadás)
MDK2 (magazinmelléklet)
Az egész összesen 2000Ft.
Kena: Bridge of Spirits
It Takes Two
Már csak a Marvel's Guardians of the Galaxy érdekel tavalyról, de azt megvárom, hogy 8k körül legyen leakciózva!
Ps5-re sajnos drágább.
The Walking Dead: A New Frontiner
Lost Planet 2 Extreme Condition
F1 2021
De mindig jó mert pár euróból tök jól eltudok szórakozni olyan címekkel amiktől tökre nem is vártam volna.
Sea of Thieves
Iberia DLC
Vovlo FH Tuning Pack
Volvo Construction Equipment
HS-Schoch Tuning Pack
Wheel Tuning Pack
Kicsit kiszakadva a nosztalgiából dicséretes, hogy a játékot az eredeti fejlesztők patchelték úgy, hogy Windows 10 -en "out of the box" fut bármi állítgatás nélkül a desktop natív felbontásán, beméretezve a HUD -ot az eredeti méretarányra felbontástól függetlenül még UWQHD -ben is. Minden működik, hallatszik, és az átvezetőket kivéve minden magyar. Az első gondolatom az volt, hogy kicserélem a videófájlokat, de mielőtt ebbe belementem ránéztem a neten és a játék saját Steam community oldalán magyarul olvashattam el, hogy a kodek és a sebességbeállítás miatt ez nem működik, még akkor sem, ha konvertálni próbálnád. Ez egy kis arcul csapás, de én inkább kihívásnak fogom fel, megpróbálom valahogy összehozni a kettőt 😁 .
Halo: The Master Chief Collection - GamePass -en játszottam végig és meg kell mondjam őszintén alulbecsültem a Franchise -t minden hibája ellenére. Éppen ezért egy maradandóbb verziót is vásároltam belőle.
Metro Exodus PC Enhanced Edition - Dettó GamePass -en keresztül játszottam és kb. arra vártam, hogy lemenjen az ára ilyen szintre. Már csak egy RT képes VGA kéne... .
War for the Overworld - Szerintem nem kell elmagyaráznom miért.
Dead Island Definitive Edition - Annak idején én nagyon szerettem a Dead Island -et. Akkoriban elvarázsolt a játék szánsájn + kék tenger vizuális orgiája és a játékmenet is bejött a maga repetitív mivolta ellenére is. Nemrég néztem az új verzióról egy összehasonlító videót, ami alapján már csak a grafikai upgrade miatt is beugrott a bevásárlókosárba.
Mad Space - To Hell and Beyond - Ez évek óta ott kuksol a wishlistemen, adok neki egy esélyt.
Shadow of mordor/war
Far Cry 5 Season Pass
Far Cry new Dawn
ETS 2 Összes DLC
Dying Light Hellraid DLC
CS Source (karácsonyi játék lesz haverokkal)
Doom 2016
Mafia Definitive Edition
Heroes of Hellas 3
Zuma
StarCraft Remastered - PC b.net 25% Black friday akció. Még nem próbáltam ki, majd valószínűleg a karácsonyi időszakban lesek rá.
The Last of Us Remastered - PS4 dobozos Aldi 8 Euró. PS3 -ra meg van, de ennyiért már nem hagytam ott.
-Monkey Island Collection
Doom 3 bfg
Wolfenstein 2
Enclave
Ez mind (10k-ból jött most ki)
Ratchet & Clank: Rift Apart
Yakuza 0
Yakuza Remastered Collection
Yakuza 6
Yakuza Kiwami 1-2
Yakuza Like a Dragon
Köszi előre is.
Doom 3 BFG
Painkiller Hell & Damnaiton
Emellett ott a Witchfire, ami szintén a Painkiller fejlesztőitől van:
Remélhetőleg legalább az egyik jóra sikerül.
Az új Painkiller részről viszont nem tudtam. Na köszi az infót. Akkor azt szeretettel várom :)
Far cry 6
King's Bounty II
Tetris Effect: Connected
Early Access és Public Beta folyamán kiderült, megérte a bizalmat... 😊
Alien: Isolation
Persona 5 Strikers
Mafia III Definitive Edition
PULSAR: Lost Colony
Eastern Exorcist
Metro Exodus Expansion Pass
Fallout: New Vegas
The Surge
The Surge 2
Trials Rising
DiRT Rally 2.0
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration
The Walking Dead: The Final Season
Ghost Recon Wildlands
Ezeket el is rakom későbbre mert van még mit befejezni előtte. 😀
Még nem mostanában tudom elő venni mert vissza van a Far Cry 5 és a Sniper Ghost Warrior széria.
Te mivel tolod mostanság?
CONTROL Ultimate Edtion PC
Resistance 2 - PS3
Resistance 3 - PS3
Saw the Videogame - Xbox 360
The Saboteur - PS3
Mind megy a polcra. Igazából mindegyiket PC-n fogom játszani, de szerettem volna őket fizikai kiadásban látni, mert különleges játékok ezek számomra.
Tomb Raider 2013-as kiadást Xbox 360 fizikai kiadásban. Ez is megvan digitálisan PC-re, de ez is nagy kedvenc címem, így megvettem lemezesen, kemény 1000 Ft volt.
...más nem volt szerintem mostanság, Steam nyári vásáron akarok majd szétnézni, hátha lesz valami kedvemre való! 😀