Játékpartner kereső (COOP)
Sziasztok! Kerestem ilyesféle témákat,de nem találtam. (Ha mégis lenne kérnék átirányítást!)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet :P
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban, mégse maradjon kihasználatlan. :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Full előről kezdve, a Tünde és az ember már megvan. 😀
Skype nev:Spriterfight
Garantalom nemfogsz unatkozni
De van egy csomo jo jatek amin tudnank jatszani
Csak ma beszerezhető Steam-en a Left 4 Dead 2 ingyen örökre!
Aki akar játszani eredetivel vegyen fel bátran 😀!
Steam: sudosu94
Felhasználónév: husudosu
Ja olyan embereket is várok akikkel coop-ba kijátszhatnám a BF3 kampányt!
Origin-nen két felhasználóm van, de azon jelöljetek be amelyiken van BF3 😀!
Steam: garada
Origin: garadalife
Jelöljetek rengeteg játék van amit tolhatunk 😀
nincs haverom aki megvenné
és most nem törtön szeretnék játszani
co-ophoz és multihoz
Annyi kikötésem lenne még,hogy mint leírtam pakk van meg,tehát igényt tartanék a kiegészítők végigjátszására is 😃 Utána esetleg mehetne a multi is (Bár mikor csak egy skirmish-t megnéztem eléggé elszomorodtam hogy már nem az mint régen,de hát újítások kellenek 😀😉
most viszont Steamen volt leárazva egy Dawn of War Complete pack,így le is csaptam rá,valamint ezzel együtt ez volt az egyik karácsonyi ajándék 😀
Nagyon kíváncsi lennék pl hogy coopban mi szerint lenne elosztva a "csapat" lehet-e választani,hogy ki melyik 2 csapatot irányítja,fejleszti stb. 😃
Én arra gondoltam ha valaki unalmas napján szeretne egy partnert akivel eljátszogathat, az itt jelentkezhet 😜
Én jelenleg Dawn of War 2-höz,esetleg Saints Row:The Third-höz várnék egy-két jelentkezőt,ugyanis sajnos egyik barátomnak/ismerősömnek sincs meg a játék, és arra gondoltam,hogyha már van COOP opció a játékban,mégse maradjon kihasználatlan. 😀
Remélem még tényleg nincs ilyen téma,és nem csak én voltam pancser 😉