NOD 32 vs. Avast
Azért nyitottam meg ezt a fórumtémát mert kíváncsi vagyok hogy ti mit használtok és kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra.
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
És szeretném most már tisztázni magamban is és másokban is hogy most akkor melyik is a jobb vírus írtó!?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A Nod32 nálam soha nem talált semmit a gépen mert minden fájl zárolva volt szerinte. 😆 az Avast viszont azért mindig megtalálta a vírust, ha tényleg volt. A Nod32 az csak hazudik az embernek, nekem nem tetszett.
Háát...
Nem tudom.
De biztos nem csinálnának vírusirtót, és adnák el évente 10k ért ha nem működne rendesen.
Egyébként szerintem nem lenne ilyen népszerű, ha ez lenne.
Nálam általában letöltések közben szokta megtalálni a vírusokat.😕
Majd még bepróbálom a Norton-t is!
Nekem nemrég a Nod32+Nis2010 volt fenn,de csak zabálják a ramot
Nem jó egyszerre több vírusirtót használni, mert zavarhatják egymást, és nagyobb az erőforrás igényük!
A NOD-al ezidáig nekem is csak negatív tapasztalataim voltak! Otthoni gépemet sem védte megfelelően, és a céges gép is lenullázódott miközben ő volt szolgálatban! Talán azért futtatják annyira, mert magyar fejlesztés!
Én tudatosan netezek, nem szoktam mindenféle lomot letölteni, megnyitni! Ennek ellenére a NOD mellett kétszer is újra kellett raknom a gépemet! Az új lehetséges, hogy már sokkal kiforrottabb, de nekem olyan kutya nem kell ami egyszer már megharapott!
uhh smart security-vel 1 rossz tapasztalat, bár egyéni hiba, de miután feltettem el b*szta a gépet, havernál kellett formatálnom a vinyót, mert sehogy se bootolt...
Mit sikerült művelni hogy elk**** a gépet?
Itt egy teszt itt mégse olyan "s***" az ESS Amúgy nem tom mér nodolja mindenki a nod az régi az ESS épül rá de teljesen más és új progi!
[LINK]
Most látom hogy az ESS nem is naponta hanem óránként frissít igaz még nem éri utol a nortont de nem rossz!
Nemrég felraktam a W7 Ultimate x64-et és az Messenger Plus vírusosnak érzékeli..
Itt is volt egyszer vírus, ezen az oldalon! Szerencsére hamar eltüntette Nruhtas!
Soha nem lehet tudni, hogy éppen milyen weboldalt fertőznek meg! Ügyesebb hackereknek semmi sem akadály!
A NIS 2010 ezidáig nagyon tetszik! Valóban 5-10 percenként frissíti az adatbázisát, és ezt észrevétlenül teszi! Nem lassítja a gépet, és a védelme mindenre kiterjed! Idővel kiderül, hogy ezt mennyire alaposan teszi! Tetszenek a különféle funkciói!
Most raktam fel a Norton Internet Security 2010-et! 165 napig használható! Kíváncsi leszek rá, jó dolgokat hallani róla!
Nekem már 125 napja az van fenn onnan tudom mivel márcsak 40 nap van hátra egyszerűen oltári hó védelmet biztosít! Garantálom hogy nem fogsz benne csalódni!
Eddig még nem volt semmi..
Avast-ot olyan szintem kevésnek tartom, hogyha valakinek az van, akkor minimum kell még egy tűzfal és spyware-kereső... mivel ezekkel a védelmekkel nem rendelkezik... namármost ez így elég sokat fog le...
NOD32 ... hát nem is tudom... annál néha úgy érzem, hogy nagyobb a hírneve mint a tudása...
Szóval, hogy végülis a kérdésre válaszoljak: KasperSKY 😀
de stem avaSt lesz,mert nálam az teljesit a legjobban! a 010 es 😆
jah,hát igy 25 évesen már kevésbé lát az ember,nemigaz?😆
Így csak 64 év, meg az apró!
nekem 1 éves licenszek vannak, mindig kapok kódot
ESET-em van,tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Egyik ismerősömtől kaptam,25 ezer napig érvényes a licensz 😆