Tölthető a Resident Evil 4 HD Project mod

Szerző: xoki | 2018. July 16. | hír | 7 hozzászólás

A Capcom 2014-ben kiadta a Resident Evil 4 HD Remastert, viszont a játék nem esett át akkora ráncfelvarráson, mint ahogy azt sokan várták. Főleg a játék textúrái maradtak érintetlenül, de most négy év fejlesztési idő után végre elkészült a rajongói Resident Evil 4 HD Project mod, amely pontosan ezekre a textúrákra fókuszál.

Néhány napja a készítők végre közzétették a modot, amely szemmel látható változtatásokat hozott magával. A játék szinte összes textúrája sokkal részletesebb és kidolgozottabb lett, de a megvilágítás és az effektek is sokkal modernebbé váltak. Elsősorban a játék 3 fő helyszíne változott meg a legnagyobb mértékben, ezért a mod nem mondható teljesen késznek, de ezt a fejlesztők szintén tudatták a felhasználókkal. Például az ellenségek és a játszható karakterek textúráit egyelőre nem frissítették.

A múlt hónapban megjelent videó bemutatja, pontosan mekkora változásról is van szó:

A modot itt találjátok, ahol részletes útmutató is van a telepítési folyamatról. A mod torrentről letöltve 19 GB-ot foglal, míg direkt linkeket használva a letöltés nagysága 28,5 GB.

Resident Evil 4
Resident Evil 4
Resident Evil 4
Megjelenés: 2007. May 15. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: Capcom Production Studio 4
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
enslaved avatar
Megnézzük, bár háromszor játszottam végig egymás után a rendes HD verziót az örök rakétavető kedvéért, nem tudom hogy némi ráncfelvarrás miatt lesz e kedvem még egyszer. A Darksiderst se játszottam ki még egyszer csak mert felújították, fene tudja.
0
0
0
0
vadasz94 avatar
biztos hogy most nagyobb lesz a gépigény szerintem 😃
0
0
0
0
no avatar
mejik torentrü?
0
0
0
0
💬 4
Mizushio avatar
@Aator93: ott van az oldalon...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció