Videókészítési tanácsok

Szerző: Demoz, 2013. October 17., téma
Fórum » Film, sorozat
Üdv mindenkinek!

A témát azok részére hoztam létre, akik szeretnének foglalkozni videók készítésével, editeléssel.
Bárki, akinek kérdése van, az nyugodtan tegye fel, és én megpróbálok válaszolni rá.

Tehát...editorok osszátok meg a tapasztalataitokat, és kérdéseiteket.
Hozzászólások: 31
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Freamee avatar
Ebben a végigjátszásomban egy sokak által kedvelt, klasszikus játékot fogok végigjátszani, még pedig a Call of Duty 2-öt. 😃

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Elnyerte a videó a tetszésedet? Dobj egy like-ot!
Véleményedet írd meg hozzászólás formájában!
Szeretnéd támogatni a csatornámat? Iratkozz fel. 😀
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

0
0
0
0
Sramm74 avatar
Ebben a videóban egy olyan Android-os applikáció letöltését és kezelését fogom bemutatni, amivel tudunk korlátlan mennyiségben, korlátlan hosszúságú videókat letölteni akár FULL HD, 60 FPS minőségben is, és a hosszúságától számítva viszonylag alacsony fájlméretben.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Tudnátok ajánlani egy jó videó szerkesztő programot (lehetőleg legyen benne magyar nyelv)?
Olyan kéne amivel egy videó alatt lévő hangokat le tudom némítani és másik hangot tudok hozzá vágni.
Előre is köszi!
0
0
0
0
💬 2
Sramm74 avatar
@Gyrger72: Szia! Az a hatalmas nagy probléma, azt kifelejtetted hogy a videószerkesztés terén mennyire vagy jártas, mert ha most kezdenéd el egyszóval kezdő vagy, akkor mindenféle képpen a Sony Vegas Pro 12 nevezetű programot tudom ajánlani, amennyiben jártasabb akkor pedig az Adobe Premiere Pro CC 2017-et.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Sramm74: Kezdő vagyok ezen a téren.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Ha készítek egy zenei aláfestéses gameplay videót (pl. Mortal Kombat-hoz teszek Metal zenét) azt a Youtube mindenképp letiltja szerzői jogokra hivatkozva, vagy ez valahogy megkerülhető?
Válaszokat előre is köszönöm!
0
0
0
0
💬 3
hashimoto avatar
@Gyrger72: Ha egy az egyben azt teszed alá tuti letiltják, mondjuk a metált én is letiltanám a francba 😃

Ha valami remixet, vagy módosított változatát teszed rá, talán nem piszkálják.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@hashimoto: pl. egy Nightcore feldolgozást szerinted nem tiltanának le? Vagy ha a leírásba odaírom, hogy ki a szerző, szám címét, esetleg előadó hivatalos weboldalát odaillesztem akkor mi van?
Erre gondoltam konkrétan (részletek a videó alatt):
[LINK]
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Gyrger72: NCS-ről szedsz valamit, és megjelölöd a forrást. Akkor nem lesz gond.
0
0
0
0
Puffin avatar
De miért kell de is belinkelni a videókat? Semmi köze a a topic címéhez...
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Puffin: Itt az oldal fórumán lenne bőven törölni való komment...😊
0
0
0
0
no avatar
Videómegszakadáskor meglehet még javítani hogy fel lehessen tölteni a youtubra? Heroes 7-el játszottam és a szellem megtámadásakkor megszakadt és kidobott a játék.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Adobe Premier Pro CS6 -nál a "Többkamerás szerkesztés" funkciónál, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha van pl. 8-9 olyan videóm, ami mondjuk egy zenés klipp (hangszóróval felvett videóklipp) és össze szeretném úgy vágni, mint a "nagyok" akkor mit kell tennem?
Szeretném, hogy az összes videónál egyszerre tátogjon egy hangsávra. Valami megoldás?

Nem tudom, hogyan kell azt megcsinálni, hogy a hangsávokat ismerje fel. Tudom, hogy lehet olyat, csak nem tudom, hogy hogy?!
Videó kezdési, és végpontot enged, meg egy harmadikat, de annál sem megfelelő az eredmény. Valaki tud valami megoldást?

Köszönöm.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Én Ricsi vagyok! Ez pedig itt a csatornám bemutató vidije, hogy milyen vidiket fogtok látni majd későbbiekben! 😀 Ha tetszett likeoljátok a vidit és ha meggyőztelek benneteket akkor pedig feltétlen iratkozzatok fel! 😀 [LINK]
0
0
0
0
assassinangel avatar
nem azzal van a baj !😀a vágással !a pro13 is igen bonyolult megvan nekem.csak ki akarok vágni részeket azt egymásba illeszteni és úgy fel tenném 😀./ a régi néronál működött de most nem.../
0
0
0
0
assassinangel avatar
Sziasztok ! szeretnék a yourube-ra videót fel tenni de amit fel vettem igen hosszú és több videó !amit szeretnék ,hogy ki vágnám ami tetszik és egyben egy filmben fel tenni a youtubera 😀segítenétek ! a NERO nem mükszik szóval azt ne javasoljátok...😀köszi 😀 !
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Elkészült a The Forest gameplay! Ha tetszik iratkozzatok fel és likeoljátok a videót! Írjátok meg kommentbe, hogy folytassam e? [LINK]
0
0
0
0
gigazte avatar
Nekem is rengeteg olyan videóm volt, amit kisebb hibák miatt privátba raktam, szóval törölni szerintem a legvégsőbb esetben törölj. Az ilyesféle videókat szerintem tedd privátba, hogy nehogy később ezek alapján ítéljenek meg. Egyébként sok sikert kívánok!
0
0
0
0
acsricsi avatar
Az introt megoldom akkor! Hááát jó pedig gondoltam jó lesz ha belerakok egy ilyen zenét a videóba... De hááát akkor nem fogok.... A kép? Öhm.... Sztem renderelésnél vagy betöltésnél mikor beraktam a videót történt valami..... Akkor a következő videómba ezt korrigálom. Szerinted töröljem ki akkor ezt a videót vagy hagyjam meg tanulságnak?
0
0
0
0
gigazte avatar
acsricsi: Egy kis építőjellegű kritika: Ebben a videóban, amit linkeltél nincs az intrónak zenéje, ami egy elég fontos tényező szerintem! Ha már a hangról beszéltem, akkor copyrightos zenékkel nem igazán nyerő teleszórni egy videót, mert egy idő után visszanyal a fagyi. A videó képe miért ilyen nagyított?
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Felkerült a Need for Speed Rivals GamePlay-em is! Nézzétek meg! Ha tetszik akkor pedig likeoljátok a videót és iratkozzatok fel! Aztán kövessétek a csatornámat aktívan 😉 Remélem tetszeni fog nektek 😀 [LINK] Írjatok építő jellegű kritikákat is légyszíves!
0
0
0
0
Bioritmus avatar
én az Nvidia Shadow Play-t használom rögzítéshez, vágáshoz meg egyebekhez pedig a Sony Vegas 13 van a segítségemre 😃
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok! Felkerült a Far Cry 4 GamePlay-em is! Nézzétek meg! Ha tetszik akkor pedig likeoljátok a videót és iratkozzatok fel! Aztán kövessétek a csatornámat aktívan 😉 Remélem tetszeni fog nektek 😀 https://youtu.be/-bZHHMmK_MY Írjatok építő jellegű kritikákat is légyszíves!
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok.

Van olyan videószerkesztő program ami a zenéhez tud igazodni?
0
0
0
0
KERKO avatar
Sziasztok, miért van ez, hogy ilyen a kép a sony vegasban? (más programban nem)
http://kepfeltoltes.hu/150624/703065003hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
Liptik avatar
Kihalóban van a téma, pedig nagyon jó téma, néha jó időtöltés a videózás, de most valamiért csak nézni szoktam vagy úgy Vegassban szórakozok, vagy gamezni szoktam inkább most, de szeretnék újból videót megosztani, mint régen.

Én gameplay rögzítéshez a Frapsot ajánlom, jó a minőség, sajna a videó mérete nagyon nagy ás FPS leromlást okoz, tehát lefoglalja a hardvereket, de tudd hd-t és full hd-t is, meg szerintem 4k-t is tud, csak én nem tudom tesztelni, a Full HD-t is csak a tv-men tudtam tesztelni, működik.

Valaki abban segítsen, hogy Vegasban mi a legjobb renderelési beállítás + hogy ha monitoromat veszem, az 16:10-es azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy 16:9-es legyen, tehát ki szeretném nyújtani a képet, és a render is a legrövidebb legyen + ne legyen olyan nagy brutál mérete a videónak.

A választ nagyon megköszönném.
0
0
0
0
Demoz avatar
Nyugodtan írhattok ide, akinek van kérdése movie making-es témában.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció