Videókészítési tanácsok
Üdv mindenkinek!
A témát azok részére hoztam létre, akik szeretnének foglalkozni videók készítésével, editeléssel.
Bárki, akinek kérdése van, az nyugodtan tegye fel, és én megpróbálok válaszolni rá.
Tehát...editorok osszátok meg a tapasztalataitokat, és kérdéseiteket.
A témát azok részére hoztam létre, akik szeretnének foglalkozni videók készítésével, editeléssel.
Bárki, akinek kérdése van, az nyugodtan tegye fel, és én megpróbálok válaszolni rá.
Tehát...editorok osszátok meg a tapasztalataitokat, és kérdéseiteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Elnyerte a videó a tetszésedet? Dobj egy like-ot!
Véleményedet írd meg hozzászólás formájában!
Szeretnéd támogatni a csatornámat? Iratkozz fel. 😀
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Olyan kéne amivel egy videó alatt lévő hangokat le tudom némítani és másik hangot tudok hozzá vágni.
Előre is köszi!
Ha készítek egy zenei aláfestéses gameplay videót (pl. Mortal Kombat-hoz teszek Metal zenét) azt a Youtube mindenképp letiltja szerzői jogokra hivatkozva, vagy ez valahogy megkerülhető?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ha valami remixet, vagy módosított változatát teszed rá, talán nem piszkálják.
Erre gondoltam konkrétan (részletek a videó alatt):
[LINK]
Adobe Premier Pro CS6 -nál a "Többkamerás szerkesztés" funkciónál, hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha van pl. 8-9 olyan videóm, ami mondjuk egy zenés klipp (hangszóróval felvett videóklipp) és össze szeretném úgy vágni, mint a "nagyok" akkor mit kell tennem?
Szeretném, hogy az összes videónál egyszerre tátogjon egy hangsávra. Valami megoldás?
Nem tudom, hogyan kell azt megcsinálni, hogy a hangsávokat ismerje fel. Tudom, hogy lehet olyat, csak nem tudom, hogy hogy?!
Videó kezdési, és végpontot enged, meg egy harmadikat, de annál sem megfelelő az eredmény. Valaki tud valami megoldást?
Köszönöm.
Van olyan videószerkesztő program ami a zenéhez tud igazodni?
http://kepfeltoltes.hu/150624/703065003hiba_www.kepfeltoltes.hu_.png
Én gameplay rögzítéshez a Frapsot ajánlom, jó a minőség, sajna a videó mérete nagyon nagy ás FPS leromlást okoz, tehát lefoglalja a hardvereket, de tudd hd-t és full hd-t is, meg szerintem 4k-t is tud, csak én nem tudom tesztelni, a Full HD-t is csak a tv-men tudtam tesztelni, működik.
Valaki abban segítsen, hogy Vegasban mi a legjobb renderelési beállítás + hogy ha monitoromat veszem, az 16:10-es azt hogyan tudnám megcsinálni, hogy 16:9-es legyen, tehát ki szeretném nyújtani a képet, és a render is a legrövidebb legyen + ne legyen olyan nagy brutál mérete a videónak.
A választ nagyon megköszönném.