Need for Speed Payback - 4K 60 FPS PC Játékmenet

Gépigény.hu | 2017. August 24. | videó | 7 hozzászólás
Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Need for Speed Payback
Megjelenés: 2017. November 10. (PC)
Műfaj: ,
Fejlesztő: Ghost Games
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Én a mai napig azt mondom a 2010-es Hot Pursuit-al be kellett volna fejezni a szériát. Egyre jobban leáldozóba van az NFS. Észre vehetné már az EA. Bár nekem tetszett a Rivals, de ez már tényleg nem mutat semmit. Ásítok egyet és kész.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Nasus: Jó játékok lehetnének, ha tényleg normális árkádos irányítása lenne, nem ilyen.
Na meg ha nem kellene minden menüponthoz 10 perces átugorhatatlan tutorialt csinálni.
(Esetenként egy két majomkodós bejátszást is kivennék)...persze ez mind csak magánvélemény. Amúgy mindegyiknek szép a grafikája.

Az új Hot Pursuit pl kifejezetten tetszene. A Rivalsban is látok fantáziát.
(The Run-nál meg a kivitelezés nem volt igazából jó szerintem...BF3 cső FPS hangulatát hozta...kb mintha demo lett volna)

Az új Most Wanted viszont eszméletlen bugyutára sikerült. (Szintén saját véleményem...mondjuk a 2005ös sem jobb szerintem)
0
0
0
0
batmanvok0021 avatar
úgy érzem az nfs széria is befejezi nálam a pályafutását ahogy látom úgy mint az assassins's creed is! és ennek több oka is van!
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Nálam Hot Pursuit 2010 a favorit,van benne vagy 140 órám.3 Dolog fogott meg benne:
1.Fegyverek(EMP,zavaró stb)
2.Harcrendszer(Főleg Hot pursuit modba ,sima versenyeknél is van kilökés de ott érezhetően vissza veszi roncsderbi mechanikát a ,fegyvered sincs és a kilökéshez is jóval nagyobb sebességgel kell beleszállnod a másikba stb, verseny módba előzésen van a hangsúly, Hot Pursuitba szintén lehet csak előzéssel nyerni de ha zúzni akarsz arra is van alkalmad bőven ).Szóval Játék az ütközéseket mindig lebontja támadó és ,,védekező" szerepkörre, vagyis a támadó kocsi nem sérült az ütközésektől,kis ügyeskedéssel lezúzhattál mindenkit a pályáról rongálódás nélkül.Ami még királyabb hogy 99% jól állapítja meg hogy ki a támadó és a védő/áldozat.Szóval gyakorlatba is királyul működik a harcrendszer, nincs olyan hogy te lököd meg a másikat mégis a te kocsid életpontja vonódik le.És védekezni is elég jól lehet,zsaruk is úgy jönnek be eléd stb.Persze a valóságba ütközésnél/koccanásnál mind két autó megsérül,de szerintem egy játéknak nem kell realisztikusnak lennie, főleg nem egy Arcade autóversenyzősnek.Nem ragozom tovább,ennél jobb harcrendszert autós játékba még nem láttam és nem is tudnék elképzelni.
3.Akciókamera:Vagyis látod is ha lezúzol valakit,kamera végig közelről mutatja a kirepülő ellenfelet(Akciókamera alatt AI irányitja a kocsidat).És a törésmodell is elég látványos szóval van mit nézni.

Hot Pursuit után Rivalsal játszottam, de nem jött be különösebben.Fegyverek továbbra is vannak, grafika és a törésmodell egyértelműen fejlődött,de kivették az akciókamerát és a harcrendszer is visszafejlődött.Hiába a részletesebb törésmodell ha akciókamera hiányába szinte semmit nem látok belőle.Harcrendszerről annyit, hogy nem sikerült felfedeznem benne rendszert😆.Sima versenyzés továbbra is király de a zúzás rész messze nem olyan élvezetes hiába a jóval részletesebb törésmodell és fizika, viszont engem pont ezek fogtak meg Hot Pursuitba(anno Most Wantedbe is),nem tudom ti hogy vagytok vele de ha versenyezni akarok előveszek valami szimulátort,Need For Speed erőssége Most wanted óta versenyzés és a roncsderbi kombinációja. Paybackba újra van akciókamera,(E3-as trailerbe mutatták),törésmodell is hozza aszt amit kell, ez miatt bizakodó vagyok.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
@Kiki4444: Az akciókamera engem anno a Hot Pursuit 2-ben kifejezetten zavart (mint ahogy minden játékban). Ezt mindig ki is kapcsolom, ha van rá lehetőségem.
0
0
0
0
rollo avatar
Haaaat ez olyan mintha mar jatszottam volna vele 😞. Semmi sem fogott meg benne 😞
0
0
0
0
💬 1
19ati93 avatar
@rollo: Valahogy semmi új érzés nincs benne, kb ez igaz az utolsó 3-4 nfs gamere. Sajnos.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció