header
War Thunder
War Thunder cover
Megjelenés: 2013. August 15.
Műfaj: Akció, MMO
Fejlesztő: Gaijin Entertainment
Kiadó: Gaijin Entertainment

War Thunder gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Dual-Core 2.2 GHz
RAM:
4 GB RAM
GPU:
DirectX 10.1 level video card: Intel HD Graphics 5100 / AMD Radeon 77XX / NVIDIA GeForce GTX 660
DX:
Version 11
OS:
Windows 7 SP1/8/10
STO:
39 GB available space
RES:
The minimum supported resolution for the game is 720p
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5 or Ryzen 5 3600 or better
RAM:
16 GB RAM
GPU:
DirectX 11 level video card or higher and drivers: Nvidia GeForce 1060 and higher, Radeon RX 560 and higher
DX:
Version 12
OS:
Windows 10 (64bit)
STO:
39 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
CrossoutTanki XMetro ConflictMavericks: Proving GroundsArmored WarfareMonster Hunter Online
Hozzászólások: 675
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Hello,szerintetek elfutna a laptopomon?
OS:Windows 11
GPU:Intel Iris Xe graphics/Nvidia Geforce RTX 3050 (75W)
CPU:Intel Core i5 11300H 3.10Ghz
RAM:8Gb 3200Mhz (Single Channel)
0
0
0
0
💬 2
dagiszabo01 avatar
bárki aki a kommentekbe kérdezgeti hogy menne e a gépén: csinálsz egy fiókot és lemented a géped/laptopod cuccait és bármikor megbirod nézni
0
0
0
0
💬 1
CulturalCat avatar
@dagiszabo01: Ez nem ilyen egyszerű mert ahogyan az indexképen is látható a New Era frissítés gépigénye van fent ami lassan 6 éves. 😄 Félre ne érts, jó lenne az elképzelés, de nem.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Andor1997: Oké köszi a választ😁
0
0
0
0
marvel avatar
Nagyon gaz lett ez a játék.. milyen aranyos, hogy kiírja, a távcső ingyenes, használd ki. 🤣 bohócok, minden más meg fizetős 🤣 abból a zsák pénzből, meglehetne oldani a kisebb idegesítő bugokat, pl a láthatatlan tárgyak.
0
0
0
0
💬 21
Andor1997 avatar
@marvel: A hibák tényleg olykor bosszantóak és tényleg kellene már egy nagy átalakítás, de: Mi ez a távcsős dolog, hogy minden más fizetős? Minden más, mi minden más? Egyáltalán nem kényszerít a játék arra, hogy végy bármit is...még csak WOT-ban lévő prémium lőszer sincs stb.
0
0
0
0
marvel avatar
@Andor1997: Úgy értve, hogy pl ha nem vagy premium, akkor a minden játék végén, még ki is hangsulyozza, hogy ha ez lennél, mennyivel több járna. Igaz, nem kényszerít rá, de van keményen manipulálás. Aranysasért már lassan a mamámat is visszahozhatom karakternek.. amúgy előny: szerintem amit vehetsz aranysasért bohóc bokórdísz, az de igen is, nagy előnyt tud adni. Persze örülök, hisz nincs más ennél jobb tankos game, de rendesen ki is haszálják. Attól független jó game, de ezek a bagattel bakik, meg a sok update utáni fps droppok, amik eddig nem voltak,stb.
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@marvel: Megnyugtatlak a wot is ki írja mennyi expet és kreditet kapnál pluszba ha lenne prémiumod,és van az a szint ahol már prémium nélkül csak mínuszba mész. Aztán vagy veszel prémiumot vagy grindolhatsz ,hogy összevakarj valami aprót.
0
0
0
0
marvel avatar
@Viktorinho: WOT? HP? már akkor bukta volt, mikor megtudtam, hogy HP-ra megy.. :D de a lényeg ungyanaz, igaz? mindenhol azt látod, hogy de a premium.. ez olyan, mint a cigány mikor rám akarja tukmálni a szaros vásári zoknit, csak vigyem már el a szarját..
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@marvel: Legnagyobb hiba igazából két csoportra osztható, az 1. a néha fellépő, visszatérő hibák: Hanghiba, fps drop, a 2. pedig a marketing, irtó pocsék marketingjük van, mind jutalmazás, mind reklámozás szinten, kb. nincs is. Most fél éve kb. hogy elkezdődött egy nagyon nagy változtatás ami minden járműre kiterjed, jobb játékmenetet ígérnek. Árak, XP-k, jármű viselkedések stb. Erre ha jól emlékszem 1.5-2 év átállási időt írtak ki. Nem tudom hogy fog ez kinézni..
0
0
0
0
marvel avatar
@Andor1997: Magába véve a játék, nem rossz. meg persze nem egyszemélyes játék.. nyílván lehet, de nem haladsz sokat, meg csak idegeskedsz. Előbb írták, hogy de a premium nem előny stb. De bizony nagy előny..és sajna ez a játékmenetre is rá tesz rendesen.. ami most ***ta a biztit, hogy direkt meglestem, befizettem 2nap premiumra.. ha egy fejben forgok a tankal egész meccsen, akkor is zsetont kapok.. anélkül kb minusz,ha nem csinálsz semmitse.. jaa, meg hogy szegényem, a 2 nap, igazából 2 nap, és nem úgy, hogyha játszol, csak akkor veszi el az időt belőle.. tegnap is bedöltek a szerverek, órák estek ki a premiumból.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@marvel: Ja persze, több XP és több pénz a prémiummal, de játékmenetben nem előny, ez lényegesebb. Prémium tankoknál is ha van különbség az magára a tankra jellemzően van megalkotva, nem pedig úgy, hogy mindent szétlő egy lövésből, illetve a lényeg itt inkább, hogy farmolni tudsz vele, de ennyi.
Igen, nyilván rosszabbul jársz, ha mész előre és nincs prémiumod, de ez a játékmenettel jár. Ha nem lennének drágábbak a nagyobb szintű járművel kapcsolatos dolgok, akkor fejlődésnek sem lenne értelme, de ez minden hasonló játékkal így van, bár nem tudom más játékokban van-e ilyen, vagy egyébként hasonlít-e erre más típusú játék, az meg hogy a prémium 2 nap valósan...van olyan játék ahol tudsz venni úgy 2 napot, hogy játékban eltöltött 48 óra?
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@marvel: Úgynézem itt elég nagy "veszekedés", "szájcsata" (ki minek nevezi) alakult ki. Úgy gondolom átkéne nyálazni a témát. A legnagyobb veszekedést a prémium nap miatt tört ki úgyhogy ezzel kezdem, igen elég nagy előnyt kap a prémium felhasználó fejlődés terén ami néha elég dühítő tud lenni amiatt hogy az adott br-t túl gyorsan játssza ki és következő br-be kissebb tapasztalattal megy be ami elég nagy hátrány tud lenni.

Következő a prémium járművek, ezeknek olyan szempontból van előnyük mint pl. Su 25-Su 25k-nál hogy egy negyed br-rel lentebb van nagyobb bomba teherrel és több fegyver variációval. Ettől függetlenül még ugyanúgy kilőhető mint tech tree-s változata.

Az tény hogy sokkal jobb mint wot és aw társai de az én vélemény szerint sokkal gányabb lett a játék mint anno 4-5 évvel ezelőtt ami nagyon sajnálatos. Őszintén ki merem jelenteni hogy major update-ról major update-re rosszabb a játék (és ez igaz a major update-ek közötti mikropatchek-re is) mind ötletek, mind a fejlesztők hanyagsága miatt is.

Volt szó a mostani állapotról is hogy meghalt a szerver, sajna DDoS támadás miatt ilyen jelenleg, de amúgy ez nem éppen jellemző hogy van ilyen (főleg hogy ez már 2 hete húzódik). Emiatt nem kell aggódni a prémium felhasználóknak sem mivel minden egyes alkalommal kárpótolva vannak +24/12 óra (mikor mennyi időre játszhatatlan a játék) prémium fiókkal.

Remélem mostan mindenkinek sikerült választ adni! :)
0
0
1
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Nem gondolom, hogy veszekedés lett volna, csak elbeszéltünk egymás mellett, pontosan azt gondolom és úgy látom, ahogy te, nyilván ez valakinek negatívum (például az extra jutalmazás), van akinek nem, de hát miről szóljon a prémium, ha nem erről. Nyilván van előnye és az is igaz, hogy tapasztalatlan valaki, ha gyorsan átlép valamit, viszont semmi garancia sincs arra, hogy egy újabb járművel nem-e lesz ugyan olyan jó, vagy jobb játékos, esetleg lehet örökre balfék marad, mert nincs felfogása hozzá, hogy hogyan játsszon, az biztos, hogy a sok kezdő egy nemzetet és egy ágat akar húzni, ami kapásból fail szerintem, akár milyen, prem, vagy nem prem profillal csinálja. Sajnos ez mindig is így lesz, valami minimális ranked rendszer lehet elférne bele, vagy a jó franc tudja, bár végső soron valószínű azért nincs egyébként benne, mert a repülők miatt egyenletlen a rendszer, jön egy jómadár, kibombáz, aztán még és még és úgy vesztenéd a rankod, hogy semmit se tudtál még csinálni.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Sajna erre a tier "átlépésre" nem tudok per pill semmilyen megoldást sem, viszont a prémium járművesre tudnák mondani megoldást.

Arra meg hogy valaki csak 1 nemzetet húz arra annyit tudok mondani hogy (persze akinek van is esze) majd rá fog jönni hogy ez így nagyon nem jó mégpedig több okból.
1. ha csak 1 nemzetet húz retek gyorsan ráfog cseszni mert 0 tapasztalattal megy top tierbe ami nem nyerő
2. hiába megy minden br-ben sok csatát akkor sem fogja úgy ismerni az ellenség járművét mintha ő is ment volna vele
3. ezt tapasztalatból mondom mert én is így voltam vele, nagyon unalmas lesz úgy a játék hogy ha csak egy nemzetet húzol
4. olyan szempontból előnyös az összes nemzetet húzni mert van hogy az egyik nemzettel nem adja, a másikkal meg rohadt jól
0
0
1
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Én is pontosan ugyan ezt szoktam mondani, ha valahol egy kezdővel összefutok. Nem a csúcsot kell megcélozni, hanem élvezni, ami van, mert marha jó dolgok tudnak lenni kis tierben is. Másfelől pedig rengeteg azonos, vagy hasonló tank van, azokon végig menni nemzetenként extra tapasztalat, közben meg húzod is a fát és új járgányokat ismersz meg.
0
0
1
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Így van, nekem hiába van top tierem nem is megyek velük mert nagyon nem poén az br meg csak akkor nyomom ha jönnek haverok, inkább próbálgatom a kissebb br-eket, pl. 5.3 a kedvencem groundon.

A mostani update-tel is szét lett cseszve a nagyobb tier, asszem 8.7-tól 11.0-ig.
0
0
1
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Most meg jön valami Finn őrület ahogy látom, gamefix meg sehol 🔥
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Jah, ennek viszont annyival lesz több értelme az előző nemzeteknél hogy szovjet+német gépek lesznek benne amit retek sok klántársam és játékos várt már. +Jöhet a gyüjteménybe még egy Zsu-57 😂, fck yeah.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Milyen furcsa nem! Ha jól tudom fórumokon azt mondták: Nem lesznek Magyar járművek, mert nincs egyedi tech tree, erre most ez. Nem tudom eldönteni, hogy ezzel megnőttek esélyeink, vagy drasztikusan csökkentek?!😁
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Erről nekem az a véleményem van hogy ha magyar tankkal akarsz játszani akkor toljad az olaszokat, egy az egyben olasz licenc volt minden magyar tank (kivételt képez pár darab).
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Nyilván, többé kevésbé.
0
0
0
0
marvel avatar
@Andor1997: És mi durva, ki írja, van 100 pár ezer ember játékban, de sajna nem sokszor jut a saját tierbe player.. 10/8 uptier. Nyílván, ehliszem lvl 100-as ember, aki pár éve ezzel játszik, nagy flash az egész. Aki hónapok óta játszik, meg szopja a ***t rendesen.
1
0
0
0
CulturalCat avatar
@marvel: Nem tudom leesett-e, de az így van minden játékban. Anno így voltam a wottal hogy, 90%-ban uptiert kaptam, nekem nem volt fun, egy olyan játékosnak aki meg kimaxolta a játékot és pénz meg nem számított annak fun volt. Sajnos nekem is így lett vége a wotos pályafutásnak hogy mivel nem telt anyagilag arra a foskupacra, gazdaságilag csődbe mentem. Gyakorlatilag prémium nélkül nem lehetett +-ra kijönni csatákból, esetleg úgy hogy amikor nagy nehezen sikerült egy átlagon felüli csatát menni amikor minden összejött nagyjából, csak ezzel az volt a gond hogy 20-ból 1 csata volt ilyen. Ha belegondolsz wt-ben ez nem így van, jelenleg kivan maxolva a játék és szerencsére mindig sikerül +-ra kijönni, ha szarul adja, ha nem. És ez csak is 1 dolog miatt köszönhető amit te is sejtesz szerintem.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@marvel: Az egy dolog hogy nagyon szét lett cseszve a játék, de ebben a kategóriában még mindig ez a legjobb.
0
0
0
0
marvel avatar
@CulturalCat: Így igaz, fentebb írva sajna ki is használják ezt rendesen.
0
0
0
0
no avatar
Hali hogy menne?
CPU: Core i3-540 3,07 Ghz 2mag 4szál
RAM: 8GB DDR3
GPU: ASUS NVIDIA GEFORCE GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 (DX12)
OS: windows 10 pro 64-bit
A válaszokat előre is köszönöm!
0
1
0
0
💬 2
CulturalCat avatar
@Martin1264: Én ezzel a setuppal el nem kezdeném. Talán very lowon lenne ilyen 55-60 fps.
0
1
0
0
no avatar
@CulturalCat: Nekem pedig viszi simán
Nem tom miröl beszélsz itt
1080p közepes grafban is simán megy
0
0
0
0
TRACERHD avatar
1.77 után elvesztette a játék a varázsát.
0
0
0
0
💬 7
CulturalCat avatar
@TRACERHD: 1.43 volt az igazi, de szerintem 1.91-től kezdett el nagyon sokat romlani a játék.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@CulturalCat: 1.77-ben vették ki az eredeti zenéket.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@TRACERHD: Én nem a zenére értettem hanem a játékmenetre és játékélményre.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@CulturalCat: Már az előtt megváltozott a játék, én azt mondtam hogy 1.77 után teljesen megváltozott és kivették a lelkét.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@TRACERHD: És ez pontosan mit jelent? Akkor tájt még annyira nem volt semmi féle tapasztalatom, hogy nem tudom már így felmérni!
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Andor1997: Én már 2013-ban játszottam vele és azt a jó régi hangulatot már nem érezni benne. Motor nagyon megváltozott, hangok, grafika és nagyon futurisztikus járművek. Nem adja már azt a régi WT hangulatot. Ugyanez a WoT-tal.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@TRACERHD: Ez igaz, tény, hogy sok a nagy tierben lévő mai tank, amik már nekem sem jönnek be. Abból áll a meccs, hogy aki hamarabb lő az kilövi az ellenséget, ha elrontod akkor vége, vagy ha mákod van még egy esélyed. Személy szerint én az igazi régi vasakat szeretem, még ha lassúak is. A fő baj realisztikus csatában van inkább, ez pedig a repülő had. Egyre többen szeretnék már, hogy lehessen olyan tankcsata, ahol vagy nincs repülő, vagy legyen valami limit felszerelés és/vagy behozhatóság terén, mert az hogy bejön sok repülő és a király tankos csatát megfordítja nem kóser. Persze itt-ott vannak kiegyenlítettségi gondok és néhány furcsa jelenet, de egyébként abszolút élhető még. Jöttek például új hangok is, amik kicsit reálisabbak végre....bár egy jó hangmod lehet még mindig többet tud hangulat ügyileg nyújtani, de azért már most is sokkal jobb. Végre már azt kellene megállniuk, hogy nagy patchben ne változzanak a hangok, mert vicc, hogy mindig változik.
0
0
0
0
no avatar
szerintetek ezen elfutna? ha igen akkor hogy?

i7-950

AMD radeon R7 250

RAM 16GB

? előre is köszi :D
0
0
0
0
💬 5
CulturalCat avatar
@zsombikka: Ritkán látok ilyen régi configot, sajnos nem viszi.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: De ha volt egy laptopom egy i5 2410m el és egy GT610M el na meg 8GB al és úgy volt minimum grafikán 70 fps em akkor ez miért nem tudná? előre is kösz a választ :D

UI: egyébként a proci 4 magos 8 szálas
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@zsombikka: Az elmúlt 2-3 évben nagyon sokat változott a grafika és sokkal magasabb lett ezáltal a játék- De amúgy ingyenes, letöltöd és megnézed hogy megy. Talán very low 40 fps, de úgy meg élvezhetetlen a játék.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: De én most játszok vele a laptoppal na mind1 azért köszi :D
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@zsombikka: Szerintem mennie kellene, ha más nem kapcsold be a régi videókártya támogatást, amit a grafikánál egy pipával lehet aktiválni, úgy azért futkorásznia kellene.
0
0
0
0
xDlay_ avatar
Milyen beállítások mellett hogyan futna ezen a konfigon 1080p-ben?

CPU: AMD Ryzen 5 2600
GPU: PowerColor RX550 4GB
RAM: 2x8 GB 3200Mhz
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Hali!
Hogy menne 1080p-ben?

CPU: AMD A4-5300
GPU: Radeon R7 240
RAM: 8GB
0
0
0
0
💬 2
CulturalCat avatar
@Riana: Alacsony vagy talán közepes.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: annál azért sokkal rosszabbul menne. a CPU is karcsú(az csak egy két magos proci), a GPU még inkább.... a minimumnak ajánlott szintet se éri el. úgy 720P esetében 30 FPS nagyon alacsony minőségben. 900p esetén úgy 25. FHD esetén 20.
ÉS szerintem annyiban csalóka a dolog, hogy az eredeti játékhoz képest (2013) már azért növekedett a grafikai igény év alatt....
Úgy két éve még nagyobb FPS-t tudtam elérni egy GTX-1660-nal. mint mostanában. Legalább 10-15 FPS-t romlottam ugyan olyan beállításokkal az akkorihoz képest.
Én játszottam ezt a játékot A10 7870K procival ami egy 4 magos proci és vagy 3-szor erősebb. Annak volt beépitett grafikába R7 240-es.. Na de ez 2015-16-ban volt aztán gyorsan beneveztem egy AMD RX 460-as kártyára.
0
0
0
0
ZoldKakas avatar
Sziasztok!
Nem tudom ez mennyire van optimalizálva de szerintetek ezen hogy futna:
Intel Core I3 5005U
Geforce 920M 2GB
8 Giga DDR 3 RAM
1TB HDD
0
0
0
0
💬 1
CulturalCat avatar
@ZoldKakas: Viszi, de ne várj valami nagy teljesítményt.
0
0
0
0
no avatar
Na ez az igazi!
0
0
0
0
💬 2
Superman79 avatar
@ahaaa: Cyberpunk-nál jobb??? 😆😆😆
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Ugyaaaaan! Abban nincs 870 órám! 😂
0
0
0
0
no avatar
Sziaszrok ezen akonfigon hogy menne?
Proci: intel pentium g3220 3ghz
Ram: 8gb
Videó kártya : intel hd graphycs (a gép memoriájábol 1gb ot használ)
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Domanik14: Nagyon gyengén, röcögősen szerintem becsléseim alapján. Ami kint van gépigény már nem releváns teljesen, azóta volt legalább 2-3 alkalom, amikor húztak a grafikán.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: valóban toltak a grafikán így az ajánlott tényleg nem igaz. 2 éve még egy GTX 1660nal FHD ultrán kijött a 90-100 FPS Ma örülök ha 76-85 megvan.... mondjuk szebb is a látvány, de annak ára van a teljesítményben...
0
0
0
0
no avatar
@Domanik14: Nem futna. Mára nagyobb lett a gépigénye.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
tudna esetleg valaki segíteni?
a kövi konfiguráció mellet az oldal azt mondja, hogy 1440p(QHD) beállítással tudnám a stabil 60fps-t de ha bekapcsolom az SSAA-t akkor egyszerűen nem, hogy a hatvanat de még a 30-at sem tudja közepes grafikánál? ez miért van? (ja és e nélkűl a tűz olyan mint minecraftban kb.)
na a konfig:
win10(64)
Intel Core i5-10400f 2.9GHZ
Geforce GTX 1050ti 4GB
16GB RAM
nagyon megköszöm a segítséget! és ha nem is kapok akkor az is ha nem leszek szét trollkodva 😀
0
0
0
0
💬 5
Andor1997 avatar
@Gtomi: 1050Ti........
Hát akkor ne kapcsold be az SSAA-t 😃
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: azt mondod a 1050 már egy picit nyugdíjjas ehez? 😆
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Gtomi: Picit...de ha lekapcsolod a felesleget meg még simán jó!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: az megy éppen... hisz ha kikapcsolom ezt a SSAA-t akkor mindent fel tudok tolni max.-ra és megvan a stabil 60...az egyetlen szépséghiba ilyenkor, hogy a füst és a tűz mint ha a minecraft-ból lenne. No de mind1 köszi az infót! 😀 és akkor körűlnézek picit kártyák terén
0
0
0
0
no avatar
@Gtomi: Az RTX 2060 Superem sem bírja a SSAA-t a játékba, hogy jó teljesítményt kapjak. Az SSAA a WT-ben nagyon el lett szúrva.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
I3-3217U
6Gb ram
Intel hd graphics 4000
Vinné rendesen?
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Lekvarosfank: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
no avatar
Lowon viszi 30-40 fps-el füstben meg tart
ja 20 -25 fps-t
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, szerintetek a konfigom hogyan vinné el a war thundert?

Operációs rendszer Windows 10 (64 bit)
Operációs rendszer nyelve magyar
Processzor gyártó Intel
Processzor típus Intel® Core™ i5-10300H Processor 2.5 GHZ
Processzor sebessége 2,5+GHz
Processzor magok száma 4
Videókártya NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti 4gb gddr6
Memória 1×8 GB DDR4
Memória órajel 2933 MHz
Flash meghajtó 512 GB
0
0
0
0
💬 4
CulturalCat avatar
@sanya1235: Elviszi de leírhatnád hogy milyen minőségben akarod játszani.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: 1080p-ben szeretnék vele játszani.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@sanya1235: Akkor állítólag maxon kéne vinnie vagyis nagyon magason.
0
0
0
0
no avatar
@CulturalCat: Okés, köszi szépen a választ.
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Változóak a textúrák van hogy több mindent tartalmaz így több dolgot is kell betölteni illetve renderelni.
0
0
0
0
no avatar
Milyen beállításokkal lenne érdemes játszani ezen a konfigon? (ha egyáltalán elviszi 😃😉

Celeron N3350
4gb
Geforce 920MX
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok a War Thunder , hogy futna ezen a konfigon ?
Operációs rendszer Windows 10 (64 bit)
Operációs rendszer nyelve magyar
Processzor gyártó Intel
Processzor típus Intel® Core™ i3-10110U 2,1 GHz 4MB
Processzor sebessége 2,1 GHz
Processzor magok száma 2
Videókártya NVIDIA® GEFORCE® MX230 2GB DDR5
Memória 2×4 GB
Memória órajel 2666 MHz
Flash meghajtó 256 GB
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@petiHUN2004: teljesen minimum grafikán szerintem ~60fps-ed biztosan megtud lenni. akár 1080p-ben is. Én egy i3-8130u 8gb 2400mhz és egy mx110 2Gb gddr5 konfig-al megvolt stabilabban 50fps körül akár magasabban is. persze 1080p-ben.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Ebben benne van a repülős a tankos, hajós változata is?
0
0
0
0
💬 1
Viktorinho avatar
@BlueFox: Igen. Ez 3in1 nem mint a wot,wow,wowp.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Ezzel a konfiggal elfutna a játék legalább high, medium grafikán?

Intel i5 2520M CPU,4x 2,5GHz 64 bit proci 4M L2
8gb RAM
Intel Graphics 3000 VGA
0
0
0
0
💬 3
Fatotem avatar
@DaVed04: 😂 Te sem gondoltad komolyan hogy high-on el futna.. Jó ha legalacsonyabb beállításokon, talán még HD-nál kisebb felbontáson elfut 20-30 FPS-el.
0
0
0
0
no avatar
@Fatotem: Hát lehet de azért nem hiszem mert játszottam már az egyik ismerősöm laptopján vele és annak is i5 volt a procija és 4gb ram, jó a videókártya amd-s volt de maxon elfutott vagy 40 körülivel. Tehát szerintem nincs nagy különbség
0
0
0
0
Fatotem avatar
@DaVed04: De neked nincs videókártyád.
0
0
0
0
Laczi Peti avatar
Van Cross Platform a játékban? (Xbox One és0 Pc)
0
0
0
0
💬 1
no avatar
hello guys ezzel a konfigal mennyire menne medium grafikán
i7 9700k
gtx 1060 6 gb
16 gb ram
win 10 64 bit
0
0
0
0
💬 1
GZol89 avatar
@Foszter2004: Nekem gyengébb a konfigom és FULL HD Max graf.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Gyere jelölj bátran nyomjuk még kezdö vagyok nevem steamen: gyuri191
0
0
0
0
MariusTitus avatar
"A Tigris megjelenése óriási technikai versenyhez vezetett, mivel a szövetségesek nem rendelkeztek olyan eszközökkel, amelyek a német nehézpáncélos leküzdéséhez alkalmasak lettek volna. Az amerikaiak az M4 Sherman harckocsit 1940-ben kezdték fejleszteni, 1942-ben állították rendszerbe, és a Tigris rögtön elavulttá tette."

A fejlesztők vajon tisztában vannak ezzel? 😃 Mert nem úgy tünik mikor a tigris ellenfelei 5 évvel később gyártott tankok vagy éppen azok amiket azért gyártottak jóval a tigris után hogy legyőzze és minimális példányszámban léteztek pl : IS-2
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sziasztok valakinek van kedve együtt tolni mégcsak 8 meccsem van a játékban nemvagyok pro de normális ember vagyok én ha meghalok nem durcáskodom mert csak egy játék és nem pofázgatok ha van kedved irj privit köszi
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Húha 19+ gb patch,..hajózás lesz?
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Viktorinho: Mikor várható?
0
0
0
0
Viktorinho avatar
@Andor1997: Le patchelt,..bekerült a flotta,..lehet hajózni.
0
0
0
0
no avatar
Ezzel a konfiggal el menne maxon?

I3-6100
8 Gb ram
Gtx 1050 ti
Windows 10 64 bit

A válaszokat köszönöm. ( a wotot meguntam, mára egy kalap fosószilvát se ér)
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@JUST_DO_IT_XD: Igen simán.Spoiler!
Szerintem is jobb a WT biztosan más lesz ,de ne add fel!
0
0
0
0
venator5 avatar
Kiváncsi vagyok hogy hol lesz a vége az új tankoknak, mert a Leopard 2-tőt akarják majd belerakni a 1.79-el.
0
0
0
0
💬 1
Graffiti2 avatar
@venator5: Én pedig arra, hogy jutnak-e valamire az olasz tankokkal még ebben az évszázadban 😃
0
0
0
0
gyarfal avatar
Gyerekek a legutóbbi frissítés óta a gépigénye az egekbe szökött, ám azt is meg kell hagyni hogy gyönyörű lett.
0
0
0
0
no avatar
*** csak nekem nem megy ultrán 60fps-el? ryzen 5 1500X 16giga predator ram, gigabyte gtx 970 X3 oc... nem hiszem el hogy megeszi ezt a konfigot mert felsírok-.-

hozzá teszem hogy nem is néz ki úgy hogy eldobom az agyam tőle. Farcry 5 ultra minden v-syn😲n-al játszok 60fpsen. meg lehet nézni a különbséget a két grafika között.. ez meg produkál 40et madjnem maxon, ne basszáááá fel Gaijin,,, 😃
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@ZonTeX: Egyrészt szerintem igen is jól néz ki,másrészt a WT egy folyamatosan fejlődő dolog,nem úgy mint a Far Cry és ettől függetlenül is ne feledd,hogy ez Online játék,és ezrét is plusz számításokat igényel.
0
0
0
0
Graffiti2 avatar
Milyen farmolási módszert ajánlanátok? Nehezen gyűlik az ezüst oroszlán...
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@Graffiti2: Nekem kezdetben a Brit ,Amerikai ,és a Japán ág vált be nagyon.A Japánoknál annyira kell vigyázni,hogy ne lőjenek ki 😃 de sok egy szinten lévő tankot simán kiszed,mivel például Brit és Japán tank is kiviszi a 90mm-er páncélt,de a Japán lövedék robbanós így jobban lehet vele találatot összeszedni.Egyéb lehetőség a túlélés ,valamint egyértelműen a sok talált.Ja és egyhuzamban sok játék,mert akkor lehet kapsz plusz bónusz fokozókat.
0
0
0
0
petius95 avatar
@Graffiti2: Repülsz vagy tankozol?
0
0
0
0
Nitakri avatar
@Graffiti2: Csinálj egy 24 órás streamet, 8 óra alvás, és újra. 😆
0
0
0
0
Viktorinho avatar
Sokkal jobb mint a wot,itt egy lövés is számít,és nem mindegy,hogy te kapod vagy adod. Volt olyan csatám amikor minden betöltéssel lett egy killem, egy tankkal 17 kill,de szegény ellen mindíg engem akart kinyírni,aztán egy tigrisnek sikerült az M6A1-emet kilőni végre,de hát már bőven nyerésre álltunk 😃
0
0
0
0
💬 4
Tucsok2008 avatar
@Viktorinho: Te kapod vagy adod az a WoT-ba is számít fater 😃 wot egy nagy rakás fos a gaijin egy kicsit kisebb : D
0
0
0
0
no avatar
@Viktorinho: Én játszok a wotal és a war thunderel de a wt annyival izgalmasabb és szórakoztatóbb, tankot tényleg tanknak érzi az ember nem maketnek, nincs lőszer spam, ha meg lövöd az ellen nem fog ficánkolni annyira, vagy ki is végzed egy lövéssel, farmolás és a fejlesztés is könnyebb, szóval a wot marhaságai mind hiányzik ebből a játékból.
0
0
0
0
MariusTitus avatar
@Viktorinho: Csak egy a gáz hogy a tigris olyan tankok ellen harcol amit csatamezőn sosem látott szemtől szemben itt is.
MM fos volt mikor játszottam vele.
Tigris 2 meg ISek ellen harcoljak nonstop mikor t34es volt a ruszkik leggyakoribb tankja az amcsiknak meg a sherman ami szintén 1 lövés bárhová celoznal egy tigrissel.
Itt viszont leppattan a 88as a papír tankrol aztán 1 lövésből frontpancelon keresztül kiszed egy t-34.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@MariusTitus: Igen osztom nézeteidet, helyenként furcsa dolgok történnek...
0
0
0
0
no avatar
Hát nem vágom hogy a wot-tal még minek játszanak emberek 😃 azt 2010-től nyomtam 14 ig a német szállon a maus az oroszon meg obj 268 meg fele amcsi száll ki van nekem fejlesztve kb 20k meccsel a hátam mögött. A war thundert meg 2013 tól nyomom és nyáron vettem elő a wot-ot. 2 meccset bírtam ki mert olyan rémgagyi fos volt a wt után. Szóval aki játszott a wt vel nekem ne mondja hogy a wot jobb 😃 mintha kis makett szarokkal toltam volna 20 fps el itt a wt be meg maxon min 45 fps el. Az meg hog a tankoknak hp je volt 😆dddd .Nem vágom hogy még miért jászanak a wargaming játék(ai)val ezen game mellett 😃
0
0
0
0
💬 5
Andor1997 avatar
@Kolrich: Egyetértek.Az egy árkád haverokkal csapatós játék,na de ez...igazi tankcsata,sőt háború.Jövőre jönnek a hajók ,na az még egy jó fűszer lesz hozzá.😆
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Andor1997: Mert ebben a játékban a játékosok nagy része nem az arcadet játsza??? 😃 ez is egy büdös arade, a modulos rendszer ***a csak mégsem az igazi hiányzik belőle a hitelesség na meg persze a balance 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Tucsok2008: Nyilván van szimulációs és realisztikus mód is.Na de az árkád azért árkád ,mert segít egy jel,hogy hova irányítsd magasságilag a löveget ,meg egy kicsit más a balansza a gépeknek.Ettől még sem egy WOT ,amiben a tanknak életereje van,úgy fordul ,mint egy gokart ,és a lövege olyan gyorsan irányba áll,hogy az már hihetetlen.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@Andor1997: Na akkor meg súgom neked, akrádban pont olyanok mint egy gokart és gyorsan is fordulnak a lövegek, és nem csak azt mutatja meg hogy hova lőj hanem azt is hogy hol az ellenfél.

De mindenestre a gayjinnek a balance ismeretlen fogalom 😃
0
0
0
0
no avatar
@Tucsok2008: Ezek az érvelések rettenetesen meg győzőek hogy miért jó vagy rossz az adott játék.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Hihetetlen jól összepakolt játék, nagyon játszatja magát 😃
0
0
0
0
MariusTitus avatar
Repülős résznél hol vannak a legjobb gépek?
0
0
0
0
💬 2
EchoMMM avatar
@MariusTitus: Zsolt566
Amelyik neked tetszik
Nekem az Amerikai repülök jöttek úgy nagyon be
0
0
0
0
HufnagelPista avatar
@MariusTitus: US: Nagy magassági, negy sebességű gépek, a tűzerejük nagyon jó, a fordulókban elvéreznek. Sok idő/nagy türelem kell hozzájuk, RB-ben, AB-ben pedig elmennek, de ez a jellegzetességük megmarad... nem nagyon szeretem őket.
Németek: Hasonló az amerikaiakhoz a játékstílus, de a BF széria jobban emelkedik, és valamivel jobban is fordul. Az FW-ág kb megegyezik az amerikai gépek stílusával, de sokkal nagyobb tűzerővel.
Ruszkik: Jó majdnem mindenre, de semmiben sem tökéletes, és nagyon kevés a lőszer, kezdőknek ezt ajánlanám AB-re. RB-ben nem is láttam még szovjet teamet...
UK: 6.0 környékén a spitfire-ök mindenben jobbak a többi gépnél, alatta is vernek majdnem mindent, jól emelkednek, jól fordulnak, gyorsak, jó a fegyverzet.
Japán: A zero-k jól fordulnak, de lassúak, és ha azt megsorozza valami akkor vége a dalnak. Nem nagyon szeretem ezt a stílust, nem tudom hogy magasabb BR-en mit alkotnak, mert viszonylag kevés a japán játékos, annyit el tudok mondani hogy brutális a fegyverzetük, és elég egy rosszul megválasztott "engage" és vége a dalnak.
Olaszok: Jelenleg még elég kevés gép van, gyorsan fel lehet fejleszteni, a G.55-56 széria ott van a toppon, lényegében véve egy butított spitfire, + van náluk BF 109-es is, szóval bele tudsz kóstolni a német ág rejtelmeibe is. Mivel kevés a gép, hamar tudsz jet-et fejleszteni... Egyébként írtam tesztet, ott is össze van foglalva
0
0
0
0
no avatar

▪ RAM: 2GB
▪ CPU: AMD Athlon II X2 250 3GHz
▪ GPU: SAPPHIRE Radeon R7 260X
▪ OS: Windows 10 64bit
0
0
0
0
OtasRm avatar
Csak unatkoztam.. 😃

0
0
0
0
no avatar
akkor még csak ilyen teszt volt?
0
0
0
0
no avatar
Hajós része már végleges a játéknak?
0
0
0
0
OtasRm avatar
Nekem bejön , kis kihagyás után nem megy annyira és a tankos rész f*** ,ezért inkább most repülőzök, és az tényleg fassza..
Szóval aki szerint szar a tankos, tegyen egy próbát repcsis dologgal..
0
0
0
0
EchoMMM avatar
Tucsok2008
Ne a játékot szid ha te nem tudsz játszani akkor sajnállak én 1 és fél éve játszok és megvagyok a játékkal elégedve wot meg egy szar makett tankokra nehogy azt mond hogy jobb mint a War Thunder.IS-6 is ki lehet szedni én egy sima IS4M ki lőttem szemből szóval nem kihívás ha van tapasztalatod a játékban az a tank.

Gayjin nevet meg nem úgy írják hanem Gaijin előbb próbáld meg le írni legalább a Gaijin szót oszt utána írj valamit is a játékról...
0
0
0
0
💬 2
Tucsok2008 avatar
@EchoMMM: Az már régen rossz ha te IS-4M-el kiszedsz egy IS-6... persze gondolom te is egy noob low arcade-os közhasznú szabad vagy. Amennyiben igen, inkább húzz bőrt a fogadra. az arcade az kb. a wot szintje.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
@EchoMMM: ja és a GAYjin direkt GAAAY 😃 de írhatnám JEWjinnek is 😃

Ja és az IS 4M 7.7-es az IS6 meg 6.7 😃 és az IS 4M betudja lőni az IS6-ot de fordítva kb. minimum az esély ahhoz meg kell keresned azt a egy négyzetmiliméteres helyet ahol talán bemész és ott meglőni de hát az oroszozók ehhez nincsenek hozzá szokva. vagy trapshottolni kell.

Az IS4M és az IS6 az olyan kategória mint az Kpz 70 vs IS4M.... 😃 nincs miről beszélni barátom, tanulj meg játszani, játsz vele 4 évet és utána mond a hülyeségeid.
0
0
0
0
Tucsok2008 avatar
pc55555, egy rakás szar még mindig 😃

EU-RU-SA-US tehát mondhatni az egész világrólnem talál egy kibebacott meccset hosszú hadjáratra.
Arról nem is beszélve ha bármelyik régiót állítod be akkor is csak 1 szerver lesz amire bedobhat és be is dob, ezt most próbáltam ki.

Ha EU-sra rakod akkor is x szerverre tesz be, ha RU akkor is és a SA és US akkor is ugyan oda, és csodálkozik az ember hogy 53-as ping helyett 221-es, szimulátorban azért ez sokat számít kicsit.

A másik,a játékról tudni kell, működik benne a "sorskártya" rendszer. Ha a játék úgy akarja hogy belődd az ellenfeled akkor belövöd, de ha azt akarja hogy véletlen se találjbe akkor képes a tank pattintani a '2mm-es páncéljával' is.(2mm tudom nincs egy tanknak se 2mm-ese de ha lenne ilyen se tudnád belőni ha a wt azt akarja)

Amellett szerény véleményem szerint a csíterek is megszaporodtak benne, bár állítólag január óta már 750-en accot zároltak, de szerintem van még bőven.

Jó játékot egy olyan szarhoz ami arra veri magát hogy brutál szimulátor, azt arcadebb mint a wot... 😃 szánalom a köbön, még a wotnál is szarabb... 😃 mondom úgy hogy a WoT-al azért nem játszom mert nincs kedvem tankokkal CS:GO-zni, és ezért nem is arcedezek... de még a szimulátor is szar... nem tudom mire vélni ezt a játékot.

Ja és az új orosz IS-6 az egyeduralkodó 7.0 körül... Bőnyálas szopást a németezőknek, a sok hidegháborús kolonc ellen, a többiek meg verjék a mellüket hogy a Gayjin freekilleket ad a kezébe.
0
0
0
0
EchoMMM avatar
pc55555

Milyen laptopod van?
0
0
0
0
no avatar
pc55555: Egy próbát megér de, 1 óránál többet ne játssz vele mert idegbeteg leszel! 😀 Főleg ha a tankos részével fogsz játszani. A laptopod adatai?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció