header
Trackmania
Trackmania cover
Megjelenés: 2020. July 01.
Műfaj: Verseny
Fejlesztő: Nadeo
Kiadó: Ubisoft

Trackmania gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5-2500K, AMD FX 6100
RAM:
8 GB
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 660 or AMD Radeon R9 270X, 2 GB VRAM
DX:
11
OS:
Windows 7/8.1/10 (64 bit only)
STO:
2 GB available hard drive space
Hang:
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
RES:
1920x1080, 60 FPS

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4690K, AMD Ryzen5 1500X
RAM:
8 GB (Dual-channel setup)
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 480, 4 GB VRAM
DX:
11
OS:
Windows 10 (64 bit only)
STO:
2 GB available hard drive space
Hang:
DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
RES:
1920x1080, 60 FPS
Ajánlott periféria: Windows-compatible keyboard and mouse required, XInput based controller (Xbox 360 / Xbox One / PS4)
NOTE: Supported GPU Drivers at release: 451.48 Nvidia | 20.5.1 AMD
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Riders RepublicNeed For Speed The Runno coverMotoGP 18BeamNG.driveDiRT Rally 2.0
Hozzászólások: 32
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ahhoz képest hogy ingyenes nem rossz, kicsit lekötött.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Ez a játék sajnos nem igazán való a friss Trackmania játékosoknak. Tekintve, hogy majdnem össze törtem a gépet 3x csak az első 19 training pályán míg megszereztem az Author medált nem hiszem, hogy a hosszabb pályákat el tudnám viselni idegileg. Már az is történelem könyvbe való amikor megnyomom a gombot és be is veszi a játék. Így aztán megnyerni egy hosszabb versenyt kb lehetetlen. Ahogy néztem vannak olyan pályák is amik kb Tomb Raiderbe illőek, csak Lara helyett egy kocsit kell irányítani, és akkor "Mássz hegyet kocsival k*csög". Több esélyt is adtam a játéknak, hogy hátha bele szokok, de nem megy. Nincs türelmem 30-40 órát farmolni egy pályát, míg végül sikerül egy olyan Run-t menni amikor minden gombnyomásra csinál valamit a játék.
0
0
0
0
Liptik avatar
Az előfizetésen nagyon gondolkodom, bár csak azt kellet volna megoldani az Ubisoftnak, hogy a pályaszerkesztő ne csak előfizetőknek kellet volna, meg valami normális ranked system nem az, ami bent van, mert játszottam vele és még mindig Bronz 1 vagyok és 0 pontom van, ha veszítek, azért is kéne pont járnia, nem csak a győztes csapatnak, mint a Lolba, 10 besoroló aztán ha nyerek emelik a sztatisztikát, ha vesztünk csökkentik a sztatisztikát, ilyen egyszerű, R6 Siege-ben is jól meg van oldva.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Aki esetleg pro player az el tudná magyarázni, hogy hogy kell ebben driftelni? Mert a fék annyit csinál, hogy semmit, de azt nagyon jól. Az első 15 training mapon megszereztem az Author medált, a 16-nál már driftelni is kell, ami kicsit nehéz tekintve, hogy 6 guide video után sem csinálja a kocsi azt amit a videókban :D
0
0
0
0
💬 4
Liptik avatar
@DDarkness: Én mindegyik training mapon megszereztem az ezüstet vagy az aranyat, de az utolsót azt én sem értem.
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Liptik: Rájöttem, 1-2mp-ig nyomni kell az irányt és aztán a féket. Ha egyszerre akarsz kormányozni és fékezni úgy nem megy a drift. Ez kb a nevetséges kategória egyébként. Persze láttam olyanokat, akik egyből tudtak driftelni, na ők vagy macro-t használnak vagy sok nokedlit ettek fiatalon :D
0
0
0
0
Liptik avatar
@DDarkness: Köszi, egyszer kiprobálom.
0
0
0
0
Demoz avatar
@DDarkness: A driftet állítsd àt D vagy S-re. A megfelelő sebesség is kell hozzà, kb 240-250-től tudsz driftelni. Először az iránygombot nyomd, majd a féket.
0
0
0
0
Liptik avatar
Valaki tudja, hogy ez a ranked rendszer ez hogy van?
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Ez még mindig az egyik legjobb autós franchise a piacon 😃. Emlékszem, hogy a Trackmania 2-ben nem izzasztott ennyire meg az, hogyha az arany medálért kellett harcolnom, de ITT már kajak hajaz a Rage Game felé ami + pont mert legalább kihívást nyújt és magadat szívatod azzal, hogyha az arany medál neked annyira piszokmód kell mert nem hagy nyugodni a tudat vagy tudomisén 😆 Mindig ugyanaz; Csak még egy próbát, még egy próbát. Szerintem a legjobb TM epizód ami valaha készült 😃
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@Szabcsiadi: Én is kedvelem, csak tele van mikrotranzakciókkal, pályát sem tudok építeni, ha nem fizetek, csak egyszerűt. Amúgy a játék beli újdonságok azok nagyon tetszenek, az új pálya lehetőségeket.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@Liptik: Ezen már meglátszik hogy ubisoft, nekem a united forever marad az örök kedvencem, rengeteget nyomattam vele régebben.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Warlordcommander: Hát igen, sajma látszik rajta.
0
0
0
0
Kuci19 avatar
Én most szedem kíváncsi vagyok, most a visszajelzések alapján én is.
Turbo nekem nagyon tetszett, csak sajnos pc-n alig volt valami játékos bázisa.
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
@Kuci19: Hát igen az nekem is tetszett.
0
0
0
0
pinkyke avatar
ez 1 kalap sza.r már mint az ingyenes verziója csak egyedül lehet játszani a multit azt felejtsétek el mert az nincs.
a pálya készítés is csak prémium vásárlása után elérhető ahogy minden más is az ingyenes arra jó hogy egyedül játsz vele.
0
0
0
0
💬 10
Liptik avatar
@pinkyke: Nekem ment a multi, de csak alap szervereken, és tényleg a pályaszerkesztésért pénzt kell kiadni.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Liptik: az elődje sokkal jobb volt mivel ott nem kell költeni ha pályát akarsz csinálni vagy kocsi kinézetett váltani.
itt minden sza.rért pénzt kérnek.
pedig azt mondták hogy minden elérhető lesz benne ugyan úgy mint az előzőbe de,nem így van.
érdekes volt ki próbálni azt szerintem ennyi is volt ez a játék.
vagy csinálták volna ingyenes re vagy úgy hogy csak pénzért lehessen vele játszani monjuk olyan 5 eurós áron annál úgy se ér többet mert nem változott sokat az elődjéhez képest.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@pinkyke: Az eredeti TM is pont ugyanígy volt megoldva, ahogy ez. Csak ott két külön játék volt a sima és a prémium verzió. TM nations/TM forever.... Sőt utána már a gagyibb kiadásban is 5 körönként egy kört spectatorba kellett töltened, ha nem tejeltél, ott is korlátozásokkal használhattad a játékot.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Memento Mori: én el voltam a régivel ilyen gondom nem volt vele és ami fontos rengeteg szerver volt ott és átláthatóbb volt mint ez a fos.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@pinkyke: Furcsa lett az biztos... A régivel nagyon sokat játszottam, eredményeink is voltak klánnal, így eléggé vártam ezt. Ennek ellenére nem fogom megvenni. Kipróbáltam, nem igazán jött át ez az új verzió nekem sem.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Memento Mori: hát igen a régi szép idők 😊
kár hogy ez 1 nagy bukás lett de,nem vártam semmit se az ubisoft-tól.
ha benne van a kezük valamibe akkor biztos hogy minden szarért fizetni kell és mivel hogy az ingyenes része csak az offline részből áll így nem ér semmit se a játék arra jó hogy ki próbáld a játékot mert arra szánták az ingyenes részét.
meg az hogy azért kell fizetni évente vagy 3 évente hogy rendesen tudj vele játszani megkötések nélkül az a legnagyobb bunkóság amit az ubisoft kitalált.
mert ha még 1x kéne csak meg venni abban benne lennék 2-3 ezret megér a játék de,hogy folyton meg kell újítani az már mindennek a teteje. akkor én ezt kihagyom.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@pinkyke: Sajnos teljesen egyet kell értsek veled... Az Ubi-ban sincs már semmi hitem. Ahogy sok más kiadóban sem.
Nem sok kiadón/fejlesztőn látom azt, hogy tényleg a játékokért vagy a játékosokért dolgoznának. Inkább a könnyű pénzszerzés a jellemző a többségre. Sajnálatos dolog ez. Egyben rohadt dühítő is. De sajnos ez van, ez jelenleg a játékipar...
0
0
0
0
no avatar
@Memento Mori: Sajnos igaz. Nekem megvan a játék, és kb. semmi nincs benne. Play-to-win játék. (NEM, nem pay-to-win.) Az ingyenes kb. egy BÉTA verzió. Aki nem ül 0-24ben a játék előtt, annak semmi esélye. Én tök korán kezdtem játszani, de a legjobb eredményem 10 versenyzőből 2. De ezen kívül jó játék. Az alapelv jó.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
@pinkyke: Mi próbáltuk haverokkal, de nem tudtunk még arra sem rá jönni, hogyan lehet játszani. Annyira sz@r a menü is, hogy az már valami kegyetlen. Régi Trackmania-kat évekig toltam, de ez valami förtelem. A sok crash, server probléma és kínzás után be tudtunk lépni valami szerverre, ahol nem is együtt voltunk, mert nem lehet party-ba lépni. Mi ez már? 2020-at írunk. És ne is beszéljünk az fps dropról.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@TheMenkuPocok: fps droppom nem volt csak nem csatlakozott fel sehova sem ami érdekes 1 olyan játéknál ami eleve online-ra épül.
egyedül meg baromi unalmas a játék.
0
0
0
0
Liptik avatar
Holnap megjelenés, addig egy kis kaja.

0
0
0
0
susguy avatar
@Liptik: Ott sok falat lehet mászni.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Liptik: Igen, ott sok ház van, emberek!!! 😆
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Ott minden IS van! :-D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció