header
The Outer Worlds
The Outer Worlds cover
Megjelenés: 2019. October 25.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Obsidian Entertainment
Kiadó: Private Division

The Outer Worlds gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3-3225 or AMD Phenom II X6 1100T
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 650 Ti or AMD HD 7850
OS:
Windows 7 (SP1) 64bit
STO:
40 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-7700K or Ryzen 5 1600
RAM:
8 GB RAM
GPU:
GeForce GTX 1060 6GB or Radeon RX 470
OS:
Windows 10 64bit
STO:
40 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Slayer ShockDead Effect 2 VRDeus ExDeus Ex: Invisible WarBorderlands 2Dead Effect 2
Hozzászólások: 106
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Örülök, hogy sikerült a kommentemmel motiválnom téged, de nincs jó hírem. Ahogy írtam is, a játék élményfaktorának felét a beszélgetés adja. Anélkül is végig lehet vinni, de rengeteget veszítesz vele. Pontosabban sok beszélgetés elengedhetetlen a végigjátszáshoz, de ezeket is át lehet hidalni némi külső segítséggel (végigjátszás, fordító). Van egy magyarítás a játékhoz, de az gépi fordítóval készült, néhol hiányos is, így nem igazán reprezentálja a valódi élményt, valamint néhol nehezen érthető. Hogy megéri-e a játék mindezek ellenére? Én azt mondom, hogy folytasd és döntsd el néhány óra után. A kezdő bolygó egészen jól reprezentálja az egész játékot (az űrutazást leszámítva).

Szerk.: Ez a komment válaszként íródott egy kérdésre a közel négy éves kommentemre alább, de mire megírtam eltűnt a komment.
0
0
2
0
NemAzaSrac avatar
Ez is The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition ingyenes lett most az Epic Games-en, limitalt ideig csak akinek nincs meg es erdekli siessen, remelem tudtam segiteni boldog karacsonyt .
0
0
0
0
💬 3
MrPAYER avatar
@NemAzaSrac: Be is húztam! Régóta szemezgettem vele, hogy megkellene venni de így eldőlt mi lesz a kövi végigjátszásom a Dying Light 2 után.
0
0
1
0
NemAzaSrac avatar
@MrPAYER: Na latod megerte varni igy akkor meg nem is kellett ki adni annyi penzt erte, akkor kivanok jo gamet hozza, es Boldog Karacsonyt is egyuttal :)
0
0
0
0
MrPAYER avatar
@NemAzaSrac: Köszönöm szépen!

Boldog Karácsonyt neked is! 😀😀
0
0
0
0
no avatar
Végére csak jött a folytatásról a bejelentés.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Kings Bounty fan: Ha olyan lesz mint az első része, akkor kár volt. Persze remélem tanultak belőle... 😃
0
0
0
1
no avatar
@LordSzalko: Ez már ténylegesen jobb lesz várós nagyon amúgy.
0
0
0
0
Morfium95 avatar
Aki kedveli a Fallout sorozatot, annak csak ajánlani tudom ezt a játékot.
0
0
0
0
faragoka avatar
Sziasztok esetleg valaki tudna abban segíteni hogy lehet javítani a hírnevet egy frakcióban?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
sziasztok hir magyaritásrol tudtok valamit?
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@gyuri191: Tudtommal eddig nem állt neki senki, szóval valószínűleg el kell engedni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: ja hát ez van sajnos
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Sziasztok azt kérdezném aki már kivite a játékot hogy van értelme lopkodni meg zseb metszést csinálni stb?
0
0
0
0
💬 2
Tyrion Lannister avatar
@gyuri191: Ez szerintem egyéni játékstílus kérdése, én személy szerint frontálisan mentem be mindenhova, csak néha használtam álruhát, de másnak a lopakodós módszer válhat be jobban. A zsebmetszésnek ennek ellenére nem sok értelmét látom, hiszen elég sok a loot mindenfelé, amit ha szorgalmasan felszed az ember, akkor nincs szükség ilyesmire.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Tyrion Lannister: értem köszönöm a válaszod
0
0
0
0
gyuri191 avatar
imádom eddig ezt a gamet zseniális atmoszféra igazi fallout new vegas hangulat viszaköszönt nálam
0
0
0
0
xCube avatar
The Outer Worlds

Ma kezdtem a játékot és egy órája végeztem Edgewater -en minden küldetéssel. A játék egyszerűen elvarázsolt. Nem tudom mikor játszottam utoljára ennyire érdekes és jól összerakott játékkal. A beszélgetések nem egy értelmezhetetlen szövevényes maszlag érzetét keltik, valós társalgásnak érzem őket, az opciók és a reakciók pedig fantasztikusak. Szuper, hogy rengeteg helyzetből kibeszélheted magad, eddig alig volt olyan játék, ahol a kommunikációs skilleket toltam mindenek felett, itt automatikusan ezekre mentem rá az első óra után. Az NPC -k nem hatnak bábuként, mindenki valamilyen karakter (bár ehhez hozzá kell tennem, hogy hiányzik a day / night cycle). Gyakorlatilag ez adja a játék fun factor -jének 50 százalékát. A lövölde szerintem jól sikerült, a fegyvereknek van súlya, a fejlesztéseknek van értelme, de a lehetőségek nincsenek túlbonyolítva. Itt kapásból a skill tree -re és az upgrade rendszerre kell rátérnem, ami szerintem kiváló középút, nincsen agyonbonyolítva (néhány sandbox FPS -ben sokkal bonyolultabb a rendszer, szerintem feleslegesen), de ennek ellenére elég lehetőséget ad az egyéni fejlődésre. Mi van még? A tálalás... . Sokan lehúzták a játékot az idejétmúlt grafika miatt. Ezeket az embereket megkérdezném, hogy hol jártak az utóbbi időben? A játék gyönyörű. Nálam kiválóan működött a beszippantási effekt pusztán a Morrowind séma miatt. Teljesen ismeretlen flóra és fauna, gyönyörű színek, kiváló textúrák, az ember látni és érezni akarja a környezetét, meg akarja ismerni az ismeretlen tájat. Egy problémám van csak a dologgal, az InstaLOD. Lehet, hogy jól működik fHD -ben TV -n konzolon, de PC -n olyan látványos a popup, hogy ihaj... . A LOD eleve vesszőparipám, itt lehetett volna némileg optimalizálni a felbontástól függően (tudom a mikropolygonok a mai grafika rákfenéi, de ez van). Nem olyan vészes a helyzet, mint a The Witcher 2 esetén, vagy a FarCry 3 -ban, de azért észrevehető. Az irányítás szuper, nem kellett különösebben szokni, minden adja magát.

Beleszerettem a játékba. Amikor az első videókat és képeket láttam úgy voltam vele, hogy majd látjuk... . Nem gondoltam volna, hogy egy ennyire élő és lélegző világot sikerül majd letenni az asztalra, bár az Obsidian -nek ez nem létidegen téma, itt szuper a kivitelezés. A zenéről és a kitalált stílusról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, a SW óta nem kapott el ennyire egy ilyen irányvonal.

Lehet, hogy még tombolnak bennem az első érzések és ez idővel csihadni fog, de ez a játék GOTY 2019. A Steam megjelenési csúszás csak a javára szolgál.
0
0
1
0
Warlordcommander avatar
Na ma leszedtem xboxra (300ft-os game pass ultimate keretrin belül) de a karakter kreálóban szakadtam, aki játszotta tudja miért. Amúgy tiszta fallout meg prey keveréke szerintem. 😀
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Warlordcommander: Nekem akkor is az volt a kedvencem, mikor bármilyen bőrszínt adtam a karakternek a végén valahogy mindig néger lett. Azóta lehet javították már, nem tudom.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Nekem nem lett néger szerencsére 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Akkor lehet ez csak az akkori vanilla kiadás hibája volt 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LordSzalko: Az lehet, eddig mondjuk marhán bejön hogy mindenből ki tudom dumálni magam, jó sok karizmát adtam karinak meg kibeszélő képiket, és működik. Spoiler!
elején is első csávótól elkértem fegyverét aztán ki is nyirtam vele 😀
0
0
0
0
gigazte avatar
Na a végére értem én is, összes mellékküldivel együtt 22 óra volt a játékmenet! Kicsit karcsú szerintem, ennek ellenére nagyon meggyőző játék volt, és remélem dlc-kkel azért kitolják egy kicsit, mert ahogy lentebb említették van még bőven bolygó, ami beutazható lenne, és az eddigi bolygóknak is nagyjából a töredékét "fedeztük" fel! Kár érte amúgy, mert mire beindult a játék, addigra vége is lett! Ilyen gyors lezárást ritkán lát az ember!
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@gigazte: Spoiler!
Melyik befejezés lett a végén? 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Spoiler!
Kifingattam az egész hatalmat"The Board", és kiszabadítottam a dokit. Aztán a doki felvirágoztatta a Hope hajót, minden mérnököt, laboránst beválogatott a csapatba, és nagyjából minden bolygón mindenki happy lett, és a fejlődés útjára lépett. Az a Groudbreakeres Sublight Salvage & Shipping-es idegbeteg csaj valamiben meghalt, mondjuk az amúgy se volt szimpi. Parvati elismert lett a Groundbreakeren és még sorolhatnám, mert nagyjából az összes segítőm is pozitívan lépett ki a buliból. Elvileg a karakterem is neves lett a végén, és segít irányítani Byzantiumot. Ezekben nem tudom, hogy mik lehetnek a változók, de szerintem aránylag jó befejezés lett. Nagyjából egyébként a nagyhatalom összes titkát kiszivárogtattam, szóval valószínűleg azért nem hurcoltak meg a végén. Ja és az MSI segített mindenben, mert megvédtem őket az Iconoclasts-al szemben.
Hozzáteszem összetett és érdekes története van a játéknak, szóval abszolút jó szájízzel fejeztem be a sztorit!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Spoiler!
Először nekem is ez a vége lett, aztán vissza töltöttem kicsivel korábbi mentést és megnéztem a többit is 😃


Ja nem rossz a történet, csak nekem a rövidsége lerombolta, pláne, hogy akkor lett vége amikor beindult volna.
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Na hát pont ez az, hogy egy ilyen játéknál 50-60 óra játékmenetet simán elvárna az ember, és bőven lett volna potenciál a történet nyújtásában, és csavarásában is! Spoiler!
Olyan befejezés van, hogy a The Board oldalán fejezed be? Ha igen akkor mi, hogyan történik? Valószínűleg nem mostanában kezdem újra, ezért nyugodtan lespoilerezheted! 😃
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Spoiler!
Sajna elég hosszan tudnám leírni, hogy értelmes legyen szóval inkább linkeltem egy videót, van vicces befejezés is de szerintem sejted mi lehet az 😆
0
0
0
0
gigazte avatar
Azt nem tudjátok, hogy Elliet hol találom? Véletlenül elküldtem a hajóról, és ahol a játék elején volt oda nem spawnolt le vissza... Bugos is a rendszer, mert a gép MI-je folyamatosan azt a viccet mondja, hogy nagyobb wc kéne, mert teljes a személyzet! 😂
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@gigazte:
Véletlenül elküldtem a hajóról

😆 Amúgy nem tudom, szerintem, ha valakit elküldesz már nem hívhatod vissza.
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Nyoka és az a srác ugyanott megtalálható volt miután elküldtem, szóval utólag direkt leteszteltem. Sajnos Elliet szerintem az univerzumból is kitiltottam! 😂
0
0
0
0
Maxidrake avatar
Nekem is nagyon tetszik. 1440p be gyönyörűen megy max grafikán. Imádom az ilyen rpg játékokat.
0
0
0
0
asdfas avatar
Szerintem nagyon jó lett, tetszik a sok lehetőség, hogy mindenkivel lehet kb beszélni, meg építeni a karekteredet ahogy csak akarod. Én ilyen full persuade, lie, stealth, tech karaktert csináltam és nagyon tetszik, ahogy ilyen kígyó módban tudok beszélni az emberekkel.
Sokan látom a Borderlandshez hasonlítják, szerintem teljesen más az egész (ugyen a Borderből a 3 nekem eddig kimaradt az epicnek hála, majd ha lesz steamen kipróbálom), de ez a karakterfejlesztési lehetőség nagyon megfogott, hogy ilyen részletes és szerintem a Border ilyen téren a közelében sincs.
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@asdfas: Ebben igazad van, a Borlderlands az looter shooter, ez pedig egy shooter RPG. Nem mindegy. És a Borderlandssel való hasonlítgatás bűn 😆
0
0
0
0
Liptik avatar
Jó játék meg minden, csak nekem jobban bejött, és én ezt a játékot Borderlands klónnak néztem, de tévedtem, akkor ez a Falloutal akarja a harcot fel venni.
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@Liptik: Nem akarja felvenni vele, mert ehhez képest a Fallout sorozat egy hatalmas nagy trágyadomb! Mindezt úgy mondom, hogy a Fallout 4-et szerettem játszani! Ez a Borderlandses hülyeség honnan jött? Milyen Borderlands jellemzőket láttál ezen a játékon? 😂 Még a Mass Effecthez is több köze van!
0
0
0
0
no avatar
@gigazte: Szerintem a 4. rész a leggyengébb a szérián belül (ha a 76-ot nem vesszük bele), a legerősebb pedig a New Vegas. Utóbbit személy szerint még mindig többre tartom az Outer Worlds-höz képest. Szerintem túl rövid, hiába csináltam meg az összes side quest-et a főszál közben. Igaz jönnek hozzá DLC-k amivel elérhetőek lesznek a jelenleg nem bejárható bolygók, de amennyi content jutott egy bolygóra az alap játékban, az karcsú és valószínűleg egy újabb bolygó sem fog sokkal többet adni az előzőekhez képest.

Ettől függetlenül egyáltalán nem rossz játék, de közel nem istenítem annyira mint a "kritikusok", vagy általánosságban azok akik játszották.
0
0
0
0
gigazte avatar
@LordSzalko: Agykikapcsoló felfedezgetésnek tökéletes volt a 4.rész, viszont párbeszédektől elkezdve mindenben nagyon sokat lebutítottak rajta. Egyébként már ott érződött a Bethesda mélyrepülése, most meg már a béka segge alatt vannak 2-vel! 😂

Sajnos itt a The Outer Worldsnél én is csak ezt tudom felhozni negatívumnak, hogy nagyon rövid!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
milyen hosszú a játék?
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@gyuri191: Fősztori 10-11 óra, és ha mást is csinálsz, akkor nagyjából 30-40 óra is simán beleölhető.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: köszi akor azért nem rövid én szeretek bóklászni úgyhogy azzal nemlesz gond 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
végigvittem hát én meglepődtem
mondom már vége is ennyi volt?
csomó mellék küldit csináltam stb...
így a végére nekem a játék olyan semmilyen lett
amint belendül már vége is
0
0
0
0
💬 1
bitpork avatar
@MC MaRcI: Jó lett ez és pont azon lehet lemérni h olyan gyorsnak tűnik elérni a végét. Remélhetőleg lesz hozzá pár űrállomás és bolygó DLC.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Most, hogy a végére értem, azt kell mondjam, nekem eddig az év játéka-címre is esélyes. Nagyon el lett találva a játék, csak ajánlani tudom.
0
0
0
0
💬 1
TheMenkuPocok avatar
@Tyrion Lannister: Még nem vittem végig, de nekem is nagyon bejön. 10h gameplay után sem untam meg, még mindig vissza vonz a játékba, és hamar beszippant ha oda ülök.
0
0
0
0
FDave94 avatar
Valaki vegye el a Bethesdától a Falloutot, és adja oda az Obsidiannak!
0
0
0
0
laca87 avatar
https://i.imgur.com/7ZAFHHs.png

Nem is olyan rossz 😀 😃
0
0
0
0
💬 5
Liptik avatar
@laca87: De azért a Borderlands 3 jobb.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@Liptik: mi köze a 2nek egymáshoz?
0
0
0
0
susguy avatar
@MC MaRcI: Abban lehet falat mászni.
0
0
0
0
laca87 avatar
@MC MaRcI: már emlékszem miért nem szerettem hozzászólásokat írni sehova 😃
mindig van egy ember aki azzal jön hogy ez vagy az a játék jobb...
holott csak azért tettem ki a képet adatokkal mert egész jól viszi a gépem, és még viszonylag szép is 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@Liptik: Azt hittem, hogy az évek során kinőtted a hülyeségedet, de látom a visszatérésed óta eddig csak passzív üzemmódban voltál! 😆 Kár érte! Azért a következő 9 évben csak ragad rád valami... 😂
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Megejelenése előtt nem érdekelt annyira a játék, gondoltam majd kipróbálom és ennyi. De 1-2 óra játszás után mondhatom, hogy egy nagyon jóra sikerült játékot tettek le az asztalra, felkeltette az érdeklősésemet. Csak ajánlani tudom.
0
0
0
0
Neuralink_2022 avatar
Most kedtem neki, remek csemegének találom!
0
0
0
0
Liptik avatar
Mégis feltettem a laptopra, és amikkor elindítom lemennek az introk, utána a menübe érve nincs kép és kiírja a TV, hogy nincs jel, pedig 4k-s és én full HD-ba tettem, tehát kellene lennie jelnek ez miért van?
0
0
0
0
gigazte avatar
Huzamosabb ideig játszottam vele, és az a helyzet, hogy ilyennek kellett volna lenni a Fallout 4-nek! Ezerszer jobb az atmoszféra, igényesebb a pályadizájn, több választható opció van beszélgetés közben, jobb benne felfedezni, szóval kiválóbb Fallout élmény nyújt már, mint az eredeti sorozat... Kicsit se gáz azért a Bethesda-ra nézve... 😂 Ennyit jelent, hogy a Bethesdanak a pénz kell, az Obsidiannak meg a játékosok igénye a fő szempont! Továbbra is benn van az Obsidian a legjobb 5 fejlesztőcsapat között! 😉
0
0
0
0
💬 1
Tyrion Lannister avatar
@gigazte: Maximálisan egyetértek eddigi tapasztalataim alapján, ez az a játék, amire vártam idén.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nagyon hálás vagyok annak, aki úgy döntött, hogy XBox Game Pass részeként is megszerezhető a játék. Ez a játék 1400 FT-ért gyakorlatilag ingyen van.
0
0
0
0
no avatar
Nos végére jutottam a játéknak, még egy-két mellék küldetés hátra van, aztán még felfedezgetek, de utána valószínűleg neki esek még egyszer. Egész jól sikerült játék annak ellenére, hogy babrálni kellett .ini fájlokban, hasonlóan részletes beállításokat elfogadtam volna mint korábban Fallout-nál, igaz 32:9 az én saram, bár 21:9-nél is zoom-olt képet kap az ember szóval ott is .ini a vége 😀 De mondom a játék élvezhető, ajánlom mindenkinek 😀
0
0
0
0
💬 3
woodbear avatar
@LordSzalko: Mennyi idő volt kb a fő szál? Grat hozzá amúgy 😀
0
0
0
0
no avatar
@woodbear: Jó kérdés, nem néztem igazából. Elég sok side questet csináltam közben meg kutattam a Science fegyvereket is.
Tippelnem kellene akkor olyan 15-20 óra komótosan 😀

Ui előzőhöz.: Visszaolvasva kicsit félreérthető az írásom. A játék vége után nem dob vissza a játék, hogy barangolj, csak felvázolja hol és hogyan döntöttél és ennek mi lett a végkimenetele. Szimplán vége. Érdemes egy korábbi mentést betölteni korábbról, ha érdekelnének a mellék küldetések is vagy csak bejárnád a világot. Sorry
0
0
0
0
woodbear avatar
@LordSzalko: Köszi, az nem olyan vészesen sok. Bár távol all tőlem ez a stílus azért kiváncsi voltam 😃
0
0
0
0
vyne avatar
Egesz szep jatek. Valahogy viszont szeretnem a rendering scale-t feljebb vinni, erre van megoldas?
Szerk: Megtalaltam, felnyomtam szepen 130-ra a renderinget. 😜
0
0
0
0
bitpork avatar
ahhoz mérten h 1060 van megadva mint max, az 1070 fejét megfőzi 😞 Nem akad, minden megy de hiába vettem vissza hőfok miatt akkor is felmegy majd 80°C-ra akkor meg mennek a ventik.
0
0
0
0
💬 7
MC MaRcI avatar
@bitpork: csak ennél a játéknál van így?
mert nálam 69fok max az 1070
ha más nem próbáld ki hogy lekorlátozod 60-ra az fps-t
0
0
0
0
bitpork avatar
@MC MaRcI: még a vaják 3 alatt sem ilyen hangos. és 73 körül van 60% fordulaton a két venti. Nem értem, már próbáltam full low beállításon és ott is csak picivel jobb. A kártyát meg nincs egy fél éve h újra pasztáztam.
0
0
0
0
Takashi avatar
@bitpork: Ez annak köszönhető, hogy borzalmasan van optimalizálva. Nagyon rosszul menedzseli az erőforrásokat a játék.
0
0
0
0
bitpork avatar
@Takashi: Veszem észre. Most elkezdett kihajigálni az asztalra random pillanatokban. Tök olyan mint amikor memória problémája van. Semmi más nem csinálja csak ez.
0
0
0
0
no avatar
@bitpork: Érdekes anomáliák, én nem tapasztalok ilyeneket. Külföldi fórumokon körülnéztél már, hátha ott már megoldották?
0
0
0
0
bitpork avatar
@LordSzalko: Ezt dúrom most, hátha cseresznyével járok.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@bitpork: nem tudom mi lehet a baj nálam nem csinál ilyeneket
0
0
0
0
Takashi avatar
Így elsőre beleraktam 5-6 órát a játékba és egészen meggyőző. Nagyon kellemes kis humora van a játéknak, érdekesek a küldetések, történetek benne. A stílusa pedig egészen kiváló. Teljesen kimaxolva FHD-ben jól fut, viszont valamiért időnként óriásit tud akadni. A kinézetéhez mérten indokolatlannak tartom, és így kissé optimalizálatlannak is. Egyenlőre ezt találtam csak zavarónak.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nálam ultrán lazán fut
de grafikától nem vagyok hanyatt esve
fegyverek nekem kicsit gagyin néznek ki
ám a játék maga elégé bejön
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@MC MaRcI: Szerintem iszonyatosan túl van tolva a játékban a kromatikus aberráció gyakorlatilag irritálja a szemedet, szerencsére UE4-es játék .ini fájlokban egész sok dolgot meg lehet oldani és akkor már kinéz valahogy, ha már ennyire minimálisra fogták a grafikai opciókat.
0
0
0
0
wiza avatar
@LordSzalko: Dettó nekem is majdnem kiégett a szemem elsőre ...
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Elvileg a visual effects lejjebb vétele (vagy akárminek is hívják a második opciót) segít ezen.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Én kiszedtem .ini fájl módosítással, úgy is kellett szórakoznom velük, hogy legyen megfelelő képarány support 😃

[SystemSettings]
r.SceneColorFringeQuality=0
0
0
0
0
bitpork avatar
Vegyes benyomásom van. Látványosnak látványos, de az 1070-met elég durván pörgeti pedig nem very high v ultrán nyomom mert szeretem a csendet.
0
0
0
0
💬 4
vyne avatar
@bitpork: Veszel egy jo gamer fulest es rogton nem hallod... 😃
0
0
0
0
bitpork avatar
@vyne: Azért szeretem mert akkor a párom nem vonja meg tőlem a p*nát. Tudod, akinél a p*na ott a hatalom...
0
0
0
0
WeKing avatar
@bitpork: Ezen jót nevettem 😂
0
0
0
0
vyne avatar
@bitpork: Ertelek. Hal istennek ilyen gondjaim nincsenek 😃
0
0
0
0
Liptik avatar
Majd talán ránézek, ha letelt a 10 óra trial a Heat-nél.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
milyen lett olyan mint a fallout mert akkor negveszem csak kellenek tapasztalaatok aki játszik már vele?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@gyuri191: Ha hasonlít is valamelyikre, akkor az a New Vegas lesz (egy kis Borderlands-zel keverve), de ha jól tudom azt még nem próbáltad.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@susguy: mind a 2 vel voltmár szerencsém csak a new vegast nemvittem ki mert elszáltak egyszer a mentések vele és 30 óra után nemvolt kedvem újrakezdeni
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Ezen fél éves exkluzivitás van?
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Warlordcommander: Egy éves.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Na úgy jó, mert fél év múlva pont a cyberpunk jönne ki de akkor így nem fogja ütni egymást 😀
0
0
0
0
woodbear avatar
Epic megint jól levédte a játékot. Már elérhető a virágboltban 😃
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@woodbear: nemis volt rajta védelem
0
0
0
0
woodbear avatar
@gyuri191: Tudom 😃 azért irtam
0
0
0
0
gyuri191 avatar
https://www.gamestar.hu/hir/the-outer-worlds-gameplay-20191015-269569.html

várós
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Már várom nagyon fallout stilus 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: én imádom és nagyon várom tiszta fallout

kiváncsi leszek a játékidöre tuti ittis lesz vagy 60-70 óra játékidö remélem a fö küldik mellet lesz sok melék küldi is meg tartalom
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Eddig nekem is tetszik, amit láttam, és szerintem annyi játékidő simán várható! 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: Márcsak 10 nap 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Úgy néz ki ez is megkapja az Epic Store exkluzív lószar bélyeget:
https://i.imgur.com/OrCotHV.pnghttps://i.redd.it/ktbn3xu07bn21.png
Tekintve az Obsidian történelmét, meg se lepődök hogy a kiadóktól kapnak egy jó kiadós seggbekúrást.
Ettől függetlenül ugyanúgy rip hype, Epic Store megdögölhet, talán még érdekelni fog jövőre a játék. Legalább az irónián lehet egy jó nagyot nevetni, tekintve a játék témáját.
0
0
0
0
MartinCross avatar
Szóval a magyarokat ennyire hidegen hagyja ez a játék? Zsír...
0
0
0
0
💬 2
gigazte avatar
@MartinCross: Engem érdekel a játék, és az E3-as gyűjtőtémánál már kiveséztem anno, hogy talán a legjobb trailer volt mind közül. Viszont most itt minek beszéljek magamban, ha senki nem kommentel? Számomra is bosszantó, hogy szinte csak a top 10-es játékoknál van aktívitás, de ez ellen sajnos mi nem tudunk mit tenni!
0
0
0
0
susguy avatar
@MartinCross: Túl sok mindent nem tudni róla amin érdemes lenne beszélgetni. Nem kell feltétlenül minden játéknál azzal foglalkozni hogy az új RTX9999 hardcore ultra deluxe kártya vajon hogy fog teljesíteni, engem legalábbis mindig hidegen hagy. Tartalmat tekintve pedig pont egy olyan cím amiről minél kevesebbet akarok tudni hogy a legapróbb eldugott részletig is mindent én fedezhessek fel. Teljesen érthető ha valaki előre szeretné tudni hogy megéri-e vagy sem az adott játék, de nekem kifejezetten hiányzik a mai címekből mikor nem tudom előre egy játék tartalmának legalább 25%-át.
0
0
0
0
FRICZY avatar
Eddig tényleg érdekesnek tűnik, tényleg emlékeztet a Falloutra, meg a Bioshockra, ahogy több cikkben is olvastam.

0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció