header
Strike Suit Zero
Strike Suit Zero cover
Megjelenés: 2013. April 30.

Strike Suit Zero gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Dual core 2.4Ghz
RAM:
4 GB RAM
GPU:
NVIDIA GTS 250 / ATI Radeon 4800 series
DX:
DirectX®:11
OS:
Windows Vista
STO:
3 GB HD space
Hang:
Any stereo sound card

Ajánlott gépigény:

CPU:
Quad Core
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GTX 560 / ATI Radeon HD5850
DX:
DirectX®:11
OS:
Windows 7
STO:
3 GB HD space
Hang:
Any 5.1 sound card
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hasonló játékok:
Jet Set RadioMordheim: City of the DamnedThe LEGO Movie VideogameRolling LineState of Decay 2Persona 5 Strikers
Hozzászólások: 62
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ricsirics avatar
Na végre 8Gb lett az ajánlott igy már 100-100.
0
0
0
0
Erik1996 avatar
Ez a gépigény fake 😀
Simán megy a notebookomon max. beállításokon és a gép meg sem érzi. 😂
0
0
0
0
balazsricsi avatar
Hát ez elég gyengének tűnik. Sőt sztem kicsit unalmas is lehet.
0
0
0
0
no avatar
100 - 81 de szerintem a 4gb ramom is elég ehhez😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
piros ram 😆 am nem is kell neki anyi...😊
0
0
0
0
polo666 avatar
Jónak néz ki, sajnálom, hogy az ilyen típusú játékok eltűnőben vannak, nagyon szertetem ezt a stílust, de az lenne a legjobb ha tudnák kombinálni másokkal, mint a SWBF II.
0
0
0
0
kistomzi avatar
Ez kisértetiesen emlékeztet az Omega Boost-ra' még 1999-ben psx-re. Na az nagyon ott volt a toppon akkoriban, et muszály lessz kipróbálnom, mert nagyon hasonlít rá csak kicsit ujjabb köntösben.
0
0
0
0
no avatar
Ilyen játékok nem jönnek be szerintem 1 forintot nem érnek és minek ide ekkora gépigény😃😃
0
0
0
0
DeanRain avatar
Stoka123

Az űrhajós játékok, illetve az űrszimulátorok stílusa csak egy azon műfajok közül, melyek tulajdonképpen eltűntek a süllyesztőben az elmúlt 10 esztendőben. Gondoljunk csak bele, míg a PC-s játékok aranykorában szinte évente születtek olyan klasszikusok, mint az X-Wing, a Wing Commander és a Freespace, addig manapság nem igazán készül értékelhető alkotás ebben a stílusban. Ezért is örültem nagyon a Born Ready Games nevű angol stúdió 2012 végén elindított Kickstarteres projektjének, melyben egy akciódús, arcade „űrlövölde” befejezésére kértek pénz a rajongóktól. Ekkor a játék már jó ideje fejlesztés alatt állt, így a játékmenetről és a látványvilágról is láthattunk videókat, amik alapján bizony volt okunk a bizakodásra. A Strike Suit Zero névre hallgató program ugyanis pörgős űrharcokat, egyedi látványvilágot és többnyire csak japán játékokban látott mechás összecsapásokat ígért. A kívánt összeg szerencsére hamar összejött a projektre, így semmi akadálya nem volt annak, hogy elkészüljön az alkotás. A fejlesztők tartották magukat a kitűzött határidőhöz, így egy héttel ezelőtt kezünkbe is vehettük a letöltésre jogosító kódot, és megláthattuk, tényleg olyan jó lett-e a program, mint ahogy azt vártuk, vagy csalódnunk kellett ebben a Kickstarteres próbálkozásban.


A Strike Suit Zero történetébe 2229-ben kapcsolódunk be, amikor az univerzumot ekkorra már feltérképező Föld és az attól elszakadni kívánó kolóniák vívják élet-halál harcukat. Mi egy Adams névre hallgató, balhés múlttal rendelkező vadászpilóta bőrébe bújhatunk bele, aki a földiek oldalán harcol. A történet, bár meglehetősen minimalista, mindig tartogat valamiféle csavart, vagy érdekességet, amivel fenntartja a játékos érdeklődését. Ráadásul bizonyos mértékben mi is beleszólhatunk az események alakulásába, a másodlagos feladatok teljesítése vagy elbukása ugyanis befolyásolja a sztori végkimenetelét. Ami a különféle feladatokat illeti, bár van belőlük néhány fajta, kissé mégis csalódást okoztak. Túlságosan sok közöttük az olyan küldetés, amikor másik hajókra kell vigyáznunk, és meg kell védenünk őket az ellenfelek tömegétől. Mivel az SSZ meglehetősen nehéz (helyenként brutálisan), ezek a védelmezős feladatok hamar frusztrálóvá váltak. Külön kiemelnénk az ötödik küldetést, amelynél hosszú órákig le voltunk ragadva, mivel nem tudtuk megvédeni a bombázóinkat a hihetetlen túlerőtől. Ami a feladatok változatosságát illeti, az meg sem közelíti például a Freespace sorozat misszióit, amelyben a harcok mellett felderítés, kémkedés, és különféle speciális feladatok is nagy szerepet kaptak. Itt is több részből állnak a küldetések, de általában a lőj le mindenkit és a védj meg egy adott hajót típus váltakozik. Bár hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a harcok ne lennének izgalmasak, de sajnos tény, hogy egy idő után monotonná válik az egész. Ráadásul a hangulat terén is van egy kis hiányérzetünk, ami a nem túl acélos szinkronszínészi teljesítménynek köszönhető. A küldetések közben hallható rádióbeszélgetések, eligazítások meglehetősen semmitmondóak, nem teremtenek olyan hangulatot, mintha tényleg egy hatalmas űrharcban lennénk.
0
0
0
0
stoka123 avatar
nem nézki roszul miröl szol lehet benne hajot tuningolni megcsak lőni kel benne nincs benne bázis avgy iesmi ? vagy bázis fejlesztgetés avgy valami mert akkor azonnal veszem 😃
0
0
0
0
shadowgn avatar
am ha nem ilyen "transzformersz" űrhajó lenne, kipróbálnám...
0
0
0
0
DeanRain avatar
shadowgn Így van! Ahhoz később lehet a küldetések sikeressége után hozzájutni.

ice1989 Nem kell annyi neki. Én sem értem miért írják.
0
0
0
0
Xayre avatar
Ennek mi a fenének kell 8 giga ram win 7-en ??
0
0
0
0
shadowgn avatar
lehet hülyeség, de én úgy láttam videókat hogy az elején nem az átalakulós űrhajóval kell repkedni.
0
0
0
0
DeanRain avatar
Azt írják,hogy ez nem teljes verzió!Hiányoznak benne dolgok. Már a Vigilante által belinkelt RIP verzióból.(gázmezők,bolygók,csillagok..és méretre sem túl nagy..(1,7GB) grafika meg pocsék) --> ezt írják😀
Lehet jobb várni megbízhatóbb törésre.
Azt írják ,hogy bizonyos COGENT verziót kell letölteni,feltelepíteni a meghajtód egy másik helyére,és onnan bemásolni az ART mappa tartalmát és felülírni a RIP-elt verzióéval a PC/main ART mappájában. Ezzel a térgrafikák már helyesen jelennek meg.

Kipróbáltam a fenti megoldást: https://kepkezelo.com/images/ogj5bt2ukxta960wpzy.jpghttps://kepkezelo.com/images/8xebmeq2634pmci3je46.jpghttps://kepkezelo.com/images/me9rw01mavcuwpvzn5o.jpg

Egy fokkal jobb! De amint látom az űrhajó kinézete még eléggé kezdetleges!
Nem olyan mint a videón:


Ezt a RG Gamewords csapatot nem ismerem.😶
0
0
0
0
blaxphoenix avatar
Nekem nem igazán jött be ... kicsit gyengére sikerült, de tudjátok: ízlések és pofonok 😜
0
0
0
0
DeanRain avatar
Vigilante Semmi probléma.Minden maxon van,és semmi akadás.RAM-ot nem ellenőriztem,de látványra nem egy eget verő játék.😀Kis űrlövölde ,küldetésekkel.Még csak pár küldetést csináltam meg,nem tudom,hogy később változik vagy sem a játék tartalma pár óra után.😀
0
0
0
0
Vigilante avatar
8GB a seggem! 😃

https://kepfeltoltes.hu/130124/8GB_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez még a 4-et se zabálja le, nem, hogy a 8-at! 😆
0
0
0
0
DeanRain avatar
Vigilante
Ok!Köszi!Csak láttam,hogy a torrentoldalon írta valaki hogy előjött nála valami dll.hiány 😀
Minden bemásolva,csak indításra vár😀
0
0
0
0
Vigilante avatar
Nincs ezzel semmi dll hiba, és nem kell másolgatni semmit sem! 😀 Csak a törést a pc\main\Binary-ba. 😀

https://kepfeltoltes.hu/130124/SSZ_2013-01-24_13-54-59-98_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
DeanRain avatar
Vigilante Köszi!Remélem nálam nem lesz dll probléma. Nem szeretnék semmit a system32 bemásolgatni!😶
0
0
0
0
Vigilante avatar
TPB-ről már szedhető is! 😃 Spoiler!
[LINK]


1,71GB nem egy nagy game, de a 8GB memória igényére arra kíváncsi leszek. 😆
0
0
0
0
no avatar
Jó játék 😀 Próbáljátok ki
HD Gameplay

0
0
0
0
feri20 avatar
8 GB Ram Kicsit Tulzás 😃
0
0
0
0
Vigilante avatar
Csak 24-én jelenik, meg, szal ez a 23 téves infó! 😜
0
0
0
0
Sparda avatar
valaki küld nekem erröl egy linket ami nem kódos
0
0
0
0
robertz91 avatar
Ájjájáj! 8gb ram meg miegymás!
Szerintem akkor ezt hanyagoljuk!😀
0
0
0
0
balazs8907 avatar
Indokold meg, minek a rendszernek a 3 gb ram?
A win8-nak is elég a stabil működéshez 700-800mb ram!
A többit csak gyorsítótárként használja/foglalja le.
Amint megnyitsz egy olyan alkalmazást, aminek nagyobb ram igénye van, akkor a windows feladatkezelője leállítja a nem létfontosságú háttéralkalmazásokat/szolgáltatásokat, ezzel a programnak felszabadítja a helyet.
Játszottam a Planetside 2 játékkal is ahol szintén 8gb ram az ajánlott. Mégsem foglalt le többet 3800mb-nál és ebben benne volt a Win által lefoglal ram is.
0
0
0
0
shadowgn avatar
32 bites játék kezeli 4 gigáig a dolgokat, és ha ezt ki is használja, akkor kell a 8. mivel ha a játék lefoglal közel 4-et, a rendszernek legalább 3 kell még...
0
0
0
0
balazs8907 avatar
Én pontosan tisztában vagyok a dolgokkal ás a ram felhasználással. A lényeg hogy felesleges kiírni 8gb-ot. Egy 32 bites játék nem igen fog 3500 mb-nál több ramot használni.
0
0
0
0
shadowgn avatar
igen, én sem konkrétan a játékra gondoltam, hogy ne legyen már a 8 giga sok. Főleg ha nem csak játékra használod a gépet
0
0
0
0
sunray20 avatar
shadowgn: 100%-ban igazad van. A ram az tényleg nem úgy müködik mint ahogy az a köztudatban van, és tényleg 2013 ba miért sok a 8 gb ram? ( lehet, hogy ehhez a játékból sok, csak általánoságba mondtam)
0
0
0
0
shadowgn avatar
nem tudom hányan vannak vele tisztában, de a ram nem egészen úgy működik, hogy amennyi van, annyi felhasználható. 4gb-ot vegyünk alapból. abból windows és egyéb rendszeralkalmazásók levesznek legalább 1, 1.5 gigát. máris csak kevesebb marad. és amit általában üres memóriának szokott a gép jelezni, az valójában igencsak használatban van, rengeteg program előtölt oda, valamint gyórsítótárként használja. azaz nekem a 8gb-al sincs a valóságban 5 teljesen üres gigányi ramom (minél nagyobb a ram, annál több az előtöltött cucc).
meg amúgy is, mért sok 2013-ban 8 giga ram?
0
0
0
0
Vigilante avatar
Kb a 4-et se fogja lezabálni, de mind1! 😃
0
0
0
0
balazs8907 avatar
nem értem minek írnak ki 8gb ramot
Ezek a játékok nem is használnak 8gb ramot...nem is lesz kihasználva amíg be nem jönnek a natív 64bit-es játékok.. Most még csak a 32 bit-es játékoknál járunk.
0
0
0
0
no avatar
Nem néz ki rossznak 😀.
0
0
0
0
barnav avatar
8 GB RAMMMMMMMMMMMMMMMM?????????????????????????
0
0
0
0
Snowman avatar
8 GB ram? mi a fene ? 😆D
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Ezzel az a baj hogy nem is star wars 😆
Régebben elvoltam az ilyen játékokkal de most már valahogy hidegen hagynak majd ha lesz kedvem majd leszedem 😃
0
0
0
0
mrgreen96 avatar
100-100, bár nemtudom.... vhogy a régi StarWarsok jobban megfogtak. Azoknak még volt hangulata 😕
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció