header
Sniper Ghost Warrior Contracts
Sniper Ghost Warrior Contracts cover
Megjelenés: 2019. November 22.
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: CI Games
Kiadó: CI Games

Sniper Ghost Warrior Contracts gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5 4460 / AMD FX 6350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon HD 7870 (2GB VRAM)
DX:
Version 10
OS:
Windows 7, 64-bit
STO:
20 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5 4690k / AMD Ryzen 5 1600X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 970 or AMD Radeon RX 580x (4GB VRAM)
DX:
Version 11
OS:
Windows 8.1 / 10, 64-bit
STO:
20 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Arma 2: Operation ArrowheadArma 3Ready or NotTom Clancy's Rainbow Six ExtractionArmA 2Sniper: Ghost Warrior 3
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Laszmen avatar
2 esélyt adtam neki, megjelenéskor kezdtem vele elsőnek "játszani" még a tutoriálnál azt gondoltam ez egy ***a játék lesz, aztán qurva nagyot csalódtam, buta aik, unalmas játékmenet, gagyi lvlde, még az első 20 lvés kihívás, aztán kb rá is jssz a mivoltjára..... le iströltem 1 óra játék után, majd a napokban ismét neki rugazkodtam hátha velem volt a baj, de ismét belefáradtam, 2 méterre vagyok az enemytől nem lát meg pedig még el is lövöm magam, de másik részen meg 60000000km-ről kiszúr egy enemy, kb itt fel is adtam, ha nem játszottam volna az elődjeivel akkor talán még végig is vittem volna, de ez a játék nem méltó erre, egyszerűen vagy velem van a baj,vagy a játékkal!! Ez az ÉN szubjektív magánvéleményem! Ettől fggetlenl másnak lehet hogy tetszik és bejön a játék, nekik jó játékot kívánok!
0
0
0
0
thexclsv avatar
A Sniper Ghost Warrior 3 mérföldekkel jobb játék lett, mint ez a játéknak csúfolt akármi is. Deadeye nehézségen végigjátszottam a játékot, de az valami eszméletlen, hogy az AI mennyire segg hülye. 2 méterrel mögötte állok, nem vesz észre csak ha fullba megfordul, viszont ha 150 méterről kiszedem az egyik társát és a lövedék becsapódását meghallja, egyből minden ellenfél riadóztatva lesz az adott körzeten belül, és az indicator alapján még nem tudják, hogy merre vagyok, ennek ellenére az összes marha rám tartja a fegyvert, és hagyjuk azt hogy Deadeye nehézség, akkor sincs ilyen basszus. Egyszerűen frusztráló. Akkor olyan dolog mint a történet közel sincs. Kurchatov és bandája annyira sablon sztori, hogy ha engem kértek volna fel szerintem jobb sztorit írok hozzá, de még annyira se futotta nekik, hogy valami csavar legyen a játék vége fele. Egyszerűen semmi. Lapos az egész game. Küldetésből nem sok van, viszont a map szép nagyra sikeredett, ami jó pont. Viszont ahj...hogy lehetett ezt is ennyire eldurrantani? Ha a map egyik szektorában észrevesznek, és te megkeresed a szektor határát, egyszerűen hiába állnak a pofádban az ellenfelek, le se fognak szarni, a riadó véget ér és ennyi. Ha visszamész ismét riadó van, és már nem szarnak le. A grafika nem rossz, sőt van ahol egész pofásan néz ki, de bár ne lenne minden pályán legalább 5 szikla amin át lehetne lesni, hogy mi van a túloldalon. A játék két legjobb dolga nem más volt, mint a Bullet Cam és a k**** jó maszk. 😃 Ennyi. Megvételre senkinek sem tudom ajánlani nem ér annyit, hiába nem teljes árú játék. A Sniper Ghost Warrior 3 jelenleg csak 6 euró, aki akarja inkább azt vegye meg. 😃
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@thexclsv: Szerintem is jobb volt a 3. rész bár mindig is nulla elvárással ültem neki. 😃 Contracts azon kívül, hogy egy két helyen egész pofás számomra elég meh volt.
0
0
0
0
enslaved avatar
@LordSzalko: Szó szerint egy szar az egész, játszottam vele közel két órát majd refund. Ilyen átkozott mentési rendszert ritkán látni már játékokban, néha azt éreztem egy újabb Dark Souls😀 A 2. 3. részt imádtam, de ezt még csak megkedvelni sem tudtam, és olvasva a kritikákat nem voltam vele egyedül.
0
0
0
0
no avatar
@enslaved: Igazából csak a fejlesztő csapat múltja miatt próbálom ki a játékaikat, de mint mondtam nulla elvárással, bár ha hozza a korábban megszokott gyenge színvonalat (SGW3 kellemes meglepetés volt) én már elégedett vagyok 😆
0
0
0
0
no avatar
@thexclsv: Talán nem is annyira az a baj, hogy ezt is elrontották, hanem, hogy kiadás, megjelenés előtt nem volt egy alapos teszt. Mert ezek szerint vagy tényleg nem volt, vagy a készítőknek így minden rendben van a játékkal.
0
0
0
0
nagyattila94 avatar
Hát ez valami iszonyat fos 20 perc után töröltem.
0
0
0
0
no avatar
https://www.youtube.com/watch?v=6AEX155LlfQ
60 fps bőven meg van egy régi gépen is nagyon magas felbontásban...
0
0
0
0
💬 1
wezz avatar
@wolfy1983: Valóban. Az én gépemen is fut Mediumon(lejjebb nem enged állítani semmit. Fura.) 30-35 FPS-el 1440x900-on. Szerintem ez egy Hitman Contracts, Crysis, Metal Gear összeollózott, torz agyszüleménye.
0
0
0
0
breed1995 avatar
Attól,hogy CI még nem jelenti azt,hogy rossz ez a 1,2,3-széria meglepően kiemelkedő volt ez legalább nem a 12 éves korosztálynak gyártott játék féleség mint a mostani fps-játékok nagy része. Ugyan ezt elmondhatni a sniper elite szériáról is.
Én adok neki egy esélyt ennek is.Aztán majd utána lehet írni.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Én adok neki esélyt azért
0
0
0
0
lolzler avatar
mintha Jhin lenne a sniper lol-bol 😃
0
0
0
0
KRZT963 avatar
@TRACERHD: City Interactive? 😃
0
0
0
0
no avatar
@KRZT963: Újabb fosdarab a piacra..
0
0
0
0
thexclsv avatar
@Blackisacolor: A ghost warrior sorozatból csak a 2. rész volt elég gáz, viszont az első és a harmadik rész nekem bejött 😃
Attól mert City Interactive még lehet jó.....
0
0
0
0
Thespartan avatar
@thexclsv: Bár gagyi mind,de az 1. az nekem is tetszett anno,hangulatos volt.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@thexclsv: Nem tudom, de szerintem a második rész jobb lett, mint az első
0
0
0
0
thexclsv avatar
@SuperPuma: A második rész szerintem átgondolatlan lett, kevés benne az a rész ahol ténylegesen mesterlövészkedni lehet, inkább a közelharc a fő téma. A 3. rész volt az ami a legjobb volt szerintem 😃 500-600 méterről kikapni valakit egy őrhelyről maga volt számomra a mennyország 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@SuperPuma: A 2. 3. része teljesen rendben volt, az első rész viszont nem jött be, azt úgy is hagytam félbe.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Blackisacolor: Senki nem kényszerít rá hogy megvedd, felesleges lefosozni.
0
0
0
0
Doomficko avatar
@KRZT963: FreddyD szereti ezt 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció