header
Rune 2
Rune 2 cover
Megjelenés: 2019. November 12.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Studio 369
Kiadó: Ragnarok Game

Rune 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
RAM:
8 GB RAM
GPU:
nVidia GeForce 760 / AMD Radeon HD 7850
OS:
64-bit Windows 8.1, & Windows 10
STO:
35 GB available space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i5-4590 / AMD A-10
RAM:
8 GB RAM
GPU:
nVidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 470
OS:
64-bit Windows 8.1, & Windows 10
STO:
35 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Remnant: From the AshesBABYLON'S FALLKingdoms RiseGOD EATER 2 Rage BurstVampyrBlackfaun
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Ez milyen játék? Olyan, mint a Dark Souls?
0
0
0
0
💬 2
Labirintus avatar
@Liptik: https://www.youtube.com/watch?v=6LGAg_5r31I Ez egy kurva jó játék volt anno. Ez itt. De nem csak az egyszemélyes hanem a multi is frankó volt. Most össze sem lehet hasonlítani.
0
0
0
0
Labirintus avatar
@Liptik: Azért ha elkezdenél játszani ezzel csak szólok hogy a multi már nem működik mert átköltözött Steam-re a játék. Szóval ahhoz hogy a multial is játszál Steam-en meg kell venni a játékot.
0
0
0
0
Labirintus avatar
Szerintem pentium 4-esen elfutna a játék a grafikáját tekintve. Egyébként nekem mindegy a grafikai teljesítmény a lényeg hogy üssön meg egy szintet és akkor jó, maga a játék a lényeg, nem játszottam a játékkal de önmagában sem nagyon emlékeztet az első részre mintha egy teljesen más játék lenne az első rész apró maradványaival, ezért alapból csalódott vagyok amellett amiket olvasok mindenkitől. Már csak a goblinra vagyok kíváncsi hogy a másodikban milyen lett mert egyetlen képet sem találtam róla. Vagy az sincs benne ? Mert a klasszikus Rune-ban az egész játékot végigkísérték a goblinok. Azok mindenhol előfordultak.
0
0
0
0
nagyzsolt1 avatar
Hát ez a játék nem lett valami jó. Az egész játék olyan még full grafikán is mintha elmosott lenne,nagyon rossz.Kb 10perc után töröltem.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Azért én adtam neki esélyt 1 órát pörgettem, mielőtt töröltem végleg, de ez tényleg nem sikerült. Kár volt érte, mert ezt sokkal jobban meglehetett volna csinálni... most így, hogy a God of War új része is pont ezt a kort hívta életre így ez csak egy nagyon nagyon csóró GoW-nak tűnhet, mert valahogy abba az irányba akarták elvinni a játékot, persze ez a mitológia ennek a játéknak a fő eleme . A harcok valami eszméletlen gagyin kivitelezettek, a megjelenítés sem valami pazar és a játékmenet összességében sem akarja magát játszatni. Szóval engem ez semennyire sem mozgatott meg, de valószínű mást sem fog. Ez kb. a 2000-es években elment volna, na de 2019-et írunk!
0
0
0
0
gigazte avatar
Hát jó gagyi játék lett! Az első részhez köze nincsen, a tucat survival játékokat követi, és technológiailag 10 év lemaradásban van! A Human Head Studios valahol a 2000-es évek elején ragadt...
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@gigazte: Annyira szar lett?
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: A Conant oszd el hárommal! 😃 Steamen az ilyen vackokat 5 euró alatt árulják, és azok is nagyjából többet érnek ennél a játéknál!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: óó értem pedig kiváncsi voltam azért erre a játékra na mindegy még mindig ott van nekem a fallout 4 meg megvettem a borderlands 3-at is 😃 azokal el leszek csak jólett volna ha ezis jól sikerül na mindegy
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ez még megjelenik egyáltalán idén?
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez aztán derült égből villámcsapásként ért! Mindig is vártam egy folytatást! Mennyire szerettem én a Rune játékot, és a single mellett nagyon jókat lehetett lanozni vele.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció