header
The Binding of Isaac: Rebirth
The Binding of Isaac: Rebirth cover
Megjelenés: 2014. November 04.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Edmund McMillen, Nicalis
Kiadó: Nicalis

The Binding of Isaac: Rebirth gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Core 2 Duo
RAM:
2 GB RAM
GPU:
Discreet video card
OS:
XP
STO:
449 MB available space
Hang:
Yes

Ajánlott gépigény:

CPU:
2.4 GHz Quad Core 2.0 (or higher)
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Intel HD Graphics 4000 and higher, ATI Radeon HD-Series 4650 and higher, Nvidia GeForce 2xx-Series and up
OS:
Windows 8 / 7 / Vista / XP
STO:
449 MB available space
Hang:
Yes
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Eternity Warriors VRInfinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of DaiDead Pixels IIThe Outer WorldsWASTEDFear the Night
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Intel Core 1.1GHz - 60FPS 😜
0
0
0
0
szoliver11 avatar
Könnyekkel lősz kakikra. Tízbőltíz.
0
0
0
0
no avatar
ezt a sz@rt nemlehet kivinni basszus , napokig toltam, de egyszerűen lehetetlen
0
0
0
0
Adam815 avatar
Találtam már egy olyan eszközt, ami az .a kiterjesztésű archívumokat ki tudja csomagolni. A Zenék megvannak, jó lenne valami, amivel vissza is lehet csomagolni. Szóval lassan talán lehetséges lesz módosítani a játékos és esetleg kicserélni a soundtracket. Sokak szeretnék ezt, rengeteg visszajelzést olvastam, mely szerint nem tetszik az embereknek annyira az új játék zenéje.

Amúgy a zenék OGG-ben vannak, a grafikák PNGfájlok semmi extra, miután ki lettek csomagolva. Kíváncsi vagyok, esetleg becsomagolás nélkül mennek-e a zenék. A music.xml fájlban vannak meghatározva, mikor mit kell lejátszania a programnak. Kezdek izgatott lenni. 😃
0
0
0
0
no avatar
Rohadt jó! Mindenkinek ajánlom... Főleg azoknak akik tudják mi az az igazi történet és nyúzták a másikat! 😀
0
0
0
0
susguy avatar
A pixelesség nem zavar (sőt kifejezetten tetszik a pixeles stílus, lásd Hotline Miami), csak az hogy az új kinézet az új, kevésbé rendszerigényes motor miatt egy kicsit "komolytalanabb" az eredetihez képest. A filterezést egyébként az elején bekapcsoltam, és nem is működik rosszul.
Valamivel biztos ki lehet csomagolni a fájlokat, hiszen a játék is a tartalmukat használja, és valami be is csomagolta őket.
0
0
0
0
Adam815 avatar
Protein, szerintem ne add fel. Remek kis játék. A zenét illetően teljesen egyetértek, bár szeretem, azért Danny Baranowsky stílusa hiányzik belőle. Szóval inkább a régi zenét preferálom, de ez a soundtrack sem rossz. A pixelesség ellen kapcsold be a filtert, valamit javít a dolgon.
Amúgy kíváncsi lennék, a resources mappában található becsomagolt cuccok kicsomagolhatóak-e, még azt is el tudom képzelni, hogy némi ügyködéssel a régiből át lehetne a zenét tenni. Bár van egy readme.txt fájl a mappában, ami arra utal, hogy nem, nem lehet megnyitni, ne is tedd. Vagy ha rájössz, hogyan lehet, akkor se add tovább a dolgokat, stb., stb... Gondolt a fejlesztő a magamfajta kíváncsiskodók ellen. Biztos, visszafejthető azért a cuccos.
0
0
0
0
susguy avatar
Azon kívül, hogy valóban sokkal jobb a rendszerigénye, ami tényleg dicséretes, eddig nem igazán tetszik az új rész. A zene közel sem olyan ütős mint a régi Isaacben, számomra már csak ez gyököt vont a játék hangulatából. Viszont vizualitásban is jóval alább hagy a remake (részben sajnos annak köszönhető hogy már nem flash, sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni), de az új szörnyekkel, a régiek felújításával, az új animációkkal (és az új zenével) már nem annyira érződik a dark, morbid hangulat. Így hangulatban kicsit más lett, ami nem feltétlenül rossz, de nekem hiányzik az, amit az BoI adott nagyon erősen.
Játékélményben lehet a szokatlanság miatt, de eddig szintén csak csalódás ért, a harmadik szinten már több olyan szobával is találkoztam, ahol akárhogy is próbálkozik az ember, nem lehet elkerülni, hogy valamennyi sebzést ne kapjon be, a régi Isaacben ilyennel csak egyszer találkoztam a több száz/ezer alkalomból, ezen kívül az irányítás is nagyon újnak hat, de ahhoz hozzá lehet szokni.
A dinamikus fényeket magam is tapasztaltam, kifejezetten jól néz ki, főleg ha hozzá tesszük azt is, hogy a szobák designja jelentősen javult. Ha valamik, akkor ezek hozzá tudtak tenni a hangulathoz.
Számomra rossz nem lett, de közel sem olyan zseniális eddig, mint a gool ol' Binding of Isaac. Még azért nem adtam föl teljesen, hagyok esélyt a játéknak, hiába, hogy több negatívumot tapasztaltam eddig mint kéne. A többségnek pedig úgy is tetszik az új rész, úgy hogy nyugodtan lehet adni neki egy esélyt, akinek tetszett az első rész, vagy csak szereti a rouge-like játékokat.
0
0
0
0
Adam815 avatar
Volt némi időm a játékra, a teljesítménye mérföldekkel jobb, mint a flashes verziónak . Rengeteg újítás van benne, szebb a grafika bár picikét másabb a stílusa és pixeles is, de van egy bekapcsolható szűrő, ami simábbá teszi a dolgokat. A dinamikus fények és a sötétség / árnyékolás jót tett a hangulatának.

A zenét kicsit szoknom kellett (mások a zeneszerzők, bár szerinte eléggé sötét hangulatot tud teremteni az új soundtrack), meg a stabil 60 FPS-t is.
Azt hiszem baromi sokáig el lehet majd ezzel lenni.
Ó, és természetesen közelében nem vagyok az ajánlott rendszerigénynek, de bőven elfut gyengébb gépen. Nem látom okát a 8GB RAM-nak és a 4 magos CPU-nak sem. Szerintem a minimum elég a stabil, gyors futtatáshoz.

Ehhez mondjuk azért tényleg nem árt egy dedikált VGA (nekem egy öreg HD 2600XT-m van, meg sem kottyan neki természetesen), vagy egy erősebb integrált, de legalább ez profitál a teljesítményéből ténylegesen.
0
0
0
0
ivan26 avatar
huhú a simát nagyon nagyon szerettem holnap megveszem és ki is próbálom
0
0
0
0
ThWagyok avatar
Csao Gamerek! Hogy tudom megadni, hogy a videokártyám kompatibilis DirectX 11.1-el?
Előre is köszi!
0
0
0
0
stulucc avatar
Az Assassin's Creed Unity-nek 8 giga ram kell és ennek is 😃 értem 😃
0
0
0
0
Adam815 avatar
Protein, valószínűleg igazad van, ezt a fejlesztők is mondták, hogy ez jobban fog futni, mint az alap játék. Az alap játék Flashben készült, nulla hardveres gyorsítást támogatott, és egy integrált, nagyon gyenge videokártyával is futott, de egy csúcs kategóriás GPU nem lökött a teljesítményen. Szóval csak a CPU számított az alap játéknál a pocsék Flash miatt (személyes véleményem szerint jó lenne megszabadulni a Flashtől minden területen, lenne rá jobb alternatíva).

Itt jó, mert az új motornak hála a GPU is szerepet kap és nem lesz lassú a játék egy gyengébb CPU, erős VGA páros mellett.

Szóval ha a sima TBoI futott, és van a gépben egy picit jobb VGA, akkor már jó lesz. És a picit jobb VGA alatt szerintem egy 5-6 éves VGA is érthető. Nem lesz nagy gépigénye, biztos vagyok benne. Annak meg örülök, hogy a játék nem mindent a CPU-ra fog terhelni.
0
0
0
0
susguy avatar
A mostani kirakott "official" gépigény csak placeholder, több mint valószínű hogy változni fog megjelenésnél. Gépigény.hu bácsi ezt még nem tudja ezért ide is kirakta.
Ha a sima TBoI futott a gépen, ez még jobban fog futni.
0
0
0
0
no avatar
Ennél a játéknál mi az ami igényli a 4 magos processzort és a 8GB RAM-ot? 😃
Videokártya meg szinte semmi
0
0
0
0
mester11 avatar
Kár ,hogy csúsztatták a megjelenését.😞 Megeszem a kalapom .ha ennyi ram kell hozzá😃 Ez biztos csak poén.
0
0
0
0
Rolee0614 avatar
Több Ram kell hozzá mint a vinyón hely... 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Gondolom arról van szó, hogy (minimumhoz) nem lesz sok igénye videokártya terén, csak legyen valami a gépedben, korábban beszélt már erről a játék készítője.
0
0
0
0
Adam815 avatar
Érdekes ez a discreet video card kiírás, főleg, hogy az ajánlottban kapásból Intel HD Graphics 4000-et is ír, amin ugyebár integrált...
0
0
0
0
toxicity avatar
Ezt komolyan kiadják PS4-re? Bár coop-ban lehet, hogy érdekes...
0
0
0
0
Adam815 avatar
Nahát, végre van megjelenési dátum, és nincs is olyan távol! Nagyon régóta várom a játékot, kötelező lesz beszereznem. És végre nem Flash alapú vacak motorja lesz, mint az elődnek. Kell ez a játék!
0
0
0
0
Sanctimonia avatar
Olyan, ami nem integrált, ergo diszkrét...

Külön slotba csatlakozik az alaplapon, és nem a processzorba van beépítve, ld. AMD illetve NVidia dedikált videóvezérlők. Saját RAM-mal és GPU-val rendelkeznek, ezárt általában lényegesen gyorsabbak az integrált társaiknál.
0
0
0
0
atemi105 avatar
Milyen egy discreet - diszkrét videó kártya? 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció