header
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville
Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville cover
Megjelenés: 2019. October 18.
Műfaj: Akció
Fejlesztő: PopCap Games
Kiadó: Electronic Arts

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD FX-4350, Intel i3-3220, or equivalent
RAM:
4 GB
GPU:
AMD Radeon HD 7730, NVIDIA GeForce GT 640, or equivalent
DX:
11
OS:
Windows 10 - 64-Bit
STO:
15 GB
NET:
512kbps minimum internet speed. Internet Connection required to install and play.

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD FX-6100, Intel i5-3570, or equivalent
RAM:
8 GB
GPU:
AMD Radeon R9 285, NVIDIA GeForce GTX 970, or equivalent
DX:
11
OS:
Windows 10 - 64-Bit
STO:
15 GB
NET:
Broadband Connection recommended. Internet Connection required to install and play.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
One Dog StoryMortal Kombat (2011)Narcos: Rise of the CartelsGhostbusters: Spirits UnleashedLegend of ManaHarold
Hozzászólások: 55
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
zsiroslangos avatar
Valaki meg tudná mondani,hogy miért az a jutalmam,minden meccs után,hogy kidob a főmenübe csatlakozási problémára hagyatkozva ? Ennyire azért nem játszok rosszul. 😃
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Játszanak vele még sokan ? Érdemes megvenni ? A pvz garden warfare 1 megvolt,imádtam a kettes kimaradt de gondolom azt már nem lenne érdemes a kevés játékosszám miatt.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@zsiroslangos: Haverom szokta tolni xboxon,azt mondta hogy az 1 et is meg ezt is tolják még mindig az emberek
0
0
0
0
no avatar
Akinek olyan problémája van, hogy az easy anti cheat megjelenése után nem tölt be a játék, és csak úgy eltűnik, azoknak van egy rossz hírem. Ez a probléma leginkább a Phenom processzoros gépeknél jelentkezik, hisz a proci elég erős lenne a játékhoz, viszont az EA a 2019 utáni játékaiban már nem támogatja ezt a processzor családot, arra hivatkozva, hogy már túl régiek. Igy semiképp nem játszható AMD Phenom processzoron, ahogy például az Apex legends sem. Esetleg létezhet, hogy ezt a korlátozást ki lehet kapcsolni, de ahhoz már nem kevés programozói tudásra és belenyúlásra lenne szükség. Azt nem tudom, hogy más régebbi processzcsaládnál is alkalmaztak e ilyet, viszont I3-I5 processzorokon gond nélkül fut (legalább második generációsakat ajánlom).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Hatha van ötlet. Nekem nem hajlandó elindulni a játék. A konfig: Phenom II X6 1090T, 4GB RAM, GTX950, Win10 64 bit. Elméletileg mennie kellene. MS config javaslat illetve az originben valo futás kikapcsolása is megvolt. Mégsem hajlandó menni. Memória lenne megis kevés? Megvettem, így most bosszantó hogy szivat.

Köszi!
0
0
0
0
💬 1
Bagoly44 avatar
@Sicc33: sikerült? mert ugyanez a gond
0
0
0
0
no avatar
Szerintettek ezen a gépen elmegy: pentium g4500+HD 530 (Desktop Skylake)+8gb ram
os:Windows 10 64 bit
0
0
0
0
ziky avatar
https://answers.ea.com/t5/Technical-Issues/plants-vs-zombies-battle-for-neighborville-crashing-when-it-is/td-p/8177373 itt van a megoldás a problémára és ha ugyse jó akor probáljátoki amit NaZo0917 irt😃
0
0
0
0
ziky avatar
sziasztok én mindent megcsináltam amit csak lehetett és még mindig nem oldodot meg a problémám ha valaki tudna segiteni anak meg köszönémugyan ez a problémám bejön egy fekete ablak aztán eltünik 😕
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nem vagyok igazán elájulva ettől a játéktól. Az alapok nem rosszak, de a tartalom kicsit kevés, és a technikai oldalon is akadnak problémák, főként kifagyások formájában. A solo mód eddig elég lapos, a multi meg egész szórakoztató, az összlép pedig leginkább közepes.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ma jelent meg, de az EA elfelejtette a reklámozni. Nem lesz hosszú élete a játéknak, ha alig páran tudják, hogy egyáltalán létezik. Kár érte, pedig tényleg jó.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Egy kérdés. Szerintetek vannak itt karakterenként más fegyverek? Mert eddig ugyan nem vártam, hisz úgymond béta volt, de a mai naptól aktív a játék, de továbbra sem találok karakterenként másik fegyvert.
0
0
0
0
💬 2
Yezi_ avatar
@johnny632: Ha az előző részekből megismert kaszt-típusokra gondolsz (pl. jeges, tüzes stb.); nem, itt már sajnos nincsenek ilyenek.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@johnny632: Szerencsére kukázták a variánsokat. Ezt a játékot tönkretenné, ez sokkal inkább akar Overwatch lenni, mint Garden warfare.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nem tudom, hogy ez csak velem fordul-e elő, de rengetegszer üres meccsekre dob be. Ennyire kihalt volna a játék?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Eléggé a semmiből jött a játék, én legalábbis azon kívül, hogy készül az új PvZ nem hallottam róla egyebet... 😆 Mindenesetre ha már az előző két részt is megvan akkor lecsaptam erre is. Meg is lepett, hogy csak 30 euróba kerül, ennyi pénzt részemről bőven megért. Azt viszont sajnálom, hogy eldobták az egyes kasztok különböző változatait, ez volt az egyik legjobb dolog szerintem az előző két részben. Szerencsére ennek ellenére a hangulat még mindig megvan, a meseszerű grafika továbbra is nagyon tetszik, remélem a tartalomra sem lesz majd panaszom.

Optimalizálás ismételten jóra sikeredett, bár ahogy néztem az előző részhez képest érezhetően nagyobb igénye van, de semmi extra, egy RX 480-nal már korrektül megy Ultra beállításokkal. 😃
0
0
0
0
johnny632 avatar
Tök jó, engedélyezték a team vanquish-t, vagy egyszerűbb nyelven a TDM-et 😃
0
0
0
0
draks avatar
Na az azért komly hogy megeszi reggelire a gépemet ez a játék,akad szagatt proceszor 100% pörög nagyon sokat.Pedig ujra raktam a gépet is ,hogy ugy is meg nézzem de ugyan az.Át raktam ssd-re meg full lowon elviselhetö de ugy be reccsen sokat a proci limitöl nem is beszélve .Ezt azért nem gondoltam volna
0
0
0
0
Mizushio avatar
Mennyivel jobb, mint a 2. része tartalmilag?
0
0
0
0
💬 3
Tuhajohn avatar
@Mizushio: Valamivel jobb, de az egész játék jobb, mint a Garden warfare széria. Végre eltűntek a pay to win-re hajazó kártyapaklik.
Pve része kicsit nőtt, 6 új karakter és a régiek átdolgozása, szebb, hangulatosabb mapok. Eltűntek a karakter variánsok, aminek én nagyon örülök. Upgrade-ek váltották őket amiket szint lépéssel lehet feloldani.
0
0
0
0
kovb677 avatar
@Tuhajohn: egy valamitr nem értek, miért drágább az első része mint a második? 20-30 euro mig a második 7 euroért is láttam
0
0
0
0
no avatar
Az jó pedig-akkor csak driver probléma lehet-vagy rakd újra a vasat !!!
0
0
0
0
no avatar
Gtx 1050ti és i5 7600 om van ://
0
0
0
0
no avatar
Akkor pedig gép vagy driver problémád van sajnos !!!
0
0
0
0
no avatar
Megcsináltam ezeket ennek ellenére sem megy :/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !

Akit kidob a játék betöltésnél :

- Origin account megnyitása
- a fejlécnél balra : origin
- application settings
- jobb szélén : more
- origin in-game megynyitása
- enable origin in-game legyen KIKAPCSOLVA !!!
- játszol és örülsz !!! :-)
0
0
0
0
no avatar
én játszanék veled ha segítenél vagy elindulna a játék
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
15 órám van jelenleg a játékban és azt kell mondanom, hogy nagyon jó.
Előző hozzászólásomban azt írtam, hogy unalmasak az új karakterek. De idővel rájöttem, hogy ez nem igaz, kifejezetten jó velük játszani.
Turf takeover játékmód kifejezetten jó lett. A mapok hangulatosak, nincsenek túlbonyolítva.
Pve része jobb, mint a GW2-nek volt.
Balance problémák vannak, de gondolom javítani fogják őket. Gombára panaszkodtam eddig, de igazából van pár zombi amelyik nagyon egyszerűen elbánik vele.
Egyetlen gondom még mindig az, hogy nagyon kevés játékos hajlandó csapatmunkára, supportokat nem igazán pickelik, revive-ról még csak nem is hallottak. Sokszor csak a killekre mennek meg a szokásos multis dolgok. (Bár ez nem feltétlenül a játék hibája.)
De összeségében 30€-t simán megér.
0
0
0
0
💬 5
bukta2 avatar
@Tuhajohn: Szia, van benne olyan játékmód mint anno az 1 ben volt hogy ilyen pont elfoglalós? Me annak látom értelmét ebben a játékban, a 2 vel nem játszottam.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@bukta2: Gyanítom, hogy minden régi módot megtartanak. De konkrétan melyik pontfoglalásra gondoltál? Arra amikor az egyik csapat nyomul előre a másik meg próbálja visszatartani őket (ilyen van). Vagy amikor van A, B, C pont és azokat kell birtokolni (jelenleg nincs, de biztos lesz)?
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Tuhajohn: Az elsőre 😃 mikor vannak a védők utána meg fordul a kocka 😃
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@bukta2: Egyébként az a turf takover, jelenleg 4 map van hozzá, egy erdő, egy sivatag, egy parti és egy kis város. Mind a három más.
Az erdősnél a zombiknak egy kocsit kell végigtolni és a végén egy katapultot felrobbantani, itt 6(?) bombát kell egy pontra vinni, amivel nem lehet sprintelni.
A sivatagban a növények támadnak és pontokat kell foglalni majd a végén egy fúrógépet kell szétlőni. Van rajta egy pont amit lehet sebezni, de közben forog meg mindenféle fémlap megy elé, szóval nem lehet folyamatosan lőni.
A kis városban a zombik foglalnak pontokat majd a végén A, B és C pontokat kell elfoglalniuk és megtartani egy bizonyos ideig.
A parton a növények tolják a kocsit majd a végén elemeket kell lopni a rakétából és elvinni egy pontra.

Elég szórakoztatóak és változatosak (15 óra alatt nem untam meg). Szóval, ha gondolkozol a megvételén én bátran ajánlom.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Tuhajohn: Kösz a felvilágosítást! 😉
0
0
0
0
no avatar
Nekem is az a problémám mint NaZo0917-nek és a gépem megfelel minden kritériumnak és frissítettem a geforce-ot is, ebből kifolyólag kérem valaki tudna neke msegíteni?
0
0
0
0
no avatar
Nekem már megy,ha valakinek kell a segítségem ???
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !!! Én ugyanígy jártam mint Tayyson-van valami megoldás ???
0
0
0
0
no avatar
Tegnapi nap megvásároltam a játékot, letöltöttem és indulásnál beindul az Easy Anticheat-es ablak, majd mikor betölt, a játék ablaka fekete és pár másodperc alatt el is tűnik és nem indul. Mitől lehet ez?
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Tayyson: fene tudja, lehet nem elég a géped neki,bár ahogy elnézem egy kenyérpirítón is elfut
0
0
0
0
johnny632 avatar
@Tayyson: VGA driver frissítés vagy újratelepítés. Ha használod az MSI afterburnert lehet azzal nincs kibékülve, vagy nekem a riva tuner ami miatt sok játék ezt művelte. Ki kell őket kapcsolni játék előtt, hátha megszűnik a hiba.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Ha valakinek lenne kedve jönni akkor jelöljön be Origin-en. Nevem ott is Tuhajohn.

Egyébként ma játszottam vele pár órát és azt kell mondjam eléggé rendben van a játék. De azért van pár hibája. Az egyik az unbalance, a gomba elég op tud lenni. Meg úgy általában szerintem erősebbek a növények.
A másik gondja, ami már nagyobb, hogy a legtöbb új karakternek eléggé fantázia hiányosak a képességeik.
De a grafika valamit fejlődött a GW2-höz képest, ha másban nem is legalább tele van normal map-el.
Lehet belőle akár az új TF2 is (szerintem). Ha valami nem csúszik félre, akkor minden esélye meg van rá. Mert szórakoztató és eléggé csapatközpontú is, bár ezt a legtöbb játékos nem veszi észre, mindenki csak rohangál., revive-ot nem is ismerik.
0
0
0
0
💬 1
johnny632 avatar
@Tuhajohn: Bejelöltelek, egyébként igen, ezt a revive-ot sokan nem ismerik 😃
0
0
0
0
johnny632 avatar
A fejlesztőcsapat, a PopCap bejelentése szerint nem is kell várnunk október 18-ig, a hivatalos megjelenésig, ha bizonyos elvárásoknak megfelelünk. Avagy az új Plants vs. Zombies már mától, szeptember 4-től játszható, ha beruházunk a Founder’s Editionre, ami 30 dollárba kerül, és kizárólag digitálisan szerezhető be szeptember 30-ig. Aki ezt megvásárolja, az nemcsak az alapjátékhoz jut hozzá, hanem az akció időtartama, illeve az új PvZ megjelenéséig hátralevő 6 hét alatt érkező rengeteg új tartalomhoz is. Szóval egy kvázi zárt bétatesztről van szó, amelynek feltétele az említett játékkiadás megvásárlása. Akik beszerzik a Founder’s Editiont, azok automatikusan megkapják a teljes játékot októberben.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Nem rossz játék, az előbb kipróbáltam. Kicsit szokni kell, de szerintem jó lesz.
0
0
0
0
johnny632 avatar
Kiváncsi leszek rá 😀 Remélem jobb lesz mint a Garden Warfare 2, ha már olcsóbb lesz 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
Nem a legjobbkor jelenik meg, már elkezdődött az iskola a srácoknak😆
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@enslaved: Szerintem azért valamivel idősebb korosztálynak is élvezhető 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@YoRHa 2B: Biztosan, bár nekem sosem jött be.
0
0
0
0
Edven avatar
Az első PvZ volt az egyetlen Tower Defense amit szerettem játszani, sajnálom hogy otthagyták azt a vonalat PC-n.
0
0
0
0
woodbear avatar
Van most itt egy magyar live közvetítés
0
0
0
0
Liptik avatar
Mondtam, hogy jön új
0
0
0
0
💬 3
Mizushio avatar
@Liptik: Alapból bevolt jelentve, hogy jön.
0
0
0
0
susguy avatar
@Mizushio: Végül is nem mondhatod hogy nem volt igaza 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció