header
Lost Ark
Lost Ark cover
Megjelenés: 2022. February 11.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, MMORPG
Fejlesztő: Smilegate Entertainment
Kiadó: Amazon Games

Lost Ark gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel i3 or AMD Ryzen 3
RAM:
8 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 460 / AMD HD6850
DX:
Version 9.0c
OS:
Windows 10 (64-bit only)
STO:
50 GB available space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel i5 or AMD Ryzen 5
RAM:
16 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1050
DX:
Version 11
OS:
Windows 10 (64-bit only)
STO:
50 GB available space
NET:
Broadband Internet connection
NOTE: Internet connection required to play, offers in-game purchases
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hozzászólások: 140
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pinkyke avatar
hát nem mondanám hogy költeni kell rá igazi pénzt én egy fillért se költöttem rá és van 4 karim benne.
egy 1445-ös egy 1405-ös és 1370 és egy 600 as mikor melyikhez van kedvem. :)
de,a nagy karimnak van rengeteg ruha és fegyver-hez kő inkább a sikerességi aránnyal van a gond nem a kő hiánnyal és azzal hogy minden szarhoz arany kell amit lehet farmolni de,ahhoz kell ritka cucc hogy elég arany legyen belőle.
én amcsi szerveren játszom annak idején ott kezdtem el a játékot és mivel hogy nem lehet régiót váltani hogy át vigye az ember a kariját így tuti nem kezdek elölröl mindent főleg hogy semmit se ad még ha ujra is kezdeném ezt már le teszteltem.
minden szar amit a játékban kapsz az a accontra megy még ha nem is lehet megosztani a karakterek között is amit elég szemétségnek tartok legyen szó skin vagy itemek nem lehet semmit se megosztani a másik karakterrel.
mostanság alig van játékos inkább amit látok mostanság az a sok csaló már mint a rengeteg bot akik meg tényleg játszanak azok elég komoly összegeket hagynak a játékban.
ez a játék 1-2 éven belül megy le a lejtőn a felejtőn.
0
0
0
0
💬 1
reflmix avatar
@pinkyke: Én is tolom napiszinten 1476 meg egy 1410 es karim van én se öltem egy fillért se bele. Igazából a csalókat nem értem minek csalni egy ilyen játékban, tuti világtalan emberek lehetne real life ban, lejtő remélem nem következik be, remélem azért nem hagyják veszni nem egy rossz játék ez. (annak ellenére hogy ahogy írtad mocskos sok az átgondolatlanság, és a hülyeség benne ) :D
0
0
0
0
no avatar
1400 felett , nagyon nehéz és unalmas. Rengeteg farmolás, semmi loot. Azt lehet érezni hogy költeni kell pénzt rá mert másképpen hónapok mire eljutok 1450 re. Addigra lemaradok az uj raidekről. Ment a levesbe. Csak annak jó aki egésznap ott tud ülni.
0
0
0
0
💬 1
pinkyke avatar
@zsakos: én is abba hagytam 1400-on már nincs miért belépnem baromi unalmas minden nap csak azért be menni hogy farmoljak köveket.
mondjuk én 1 fillért se költöttem rá de,mindent amit akartam az meg van. viszont így is unalmas a játék 557 órám van a játékban :)
amíg nem folytatják a Story-t addig nem játszom vele.
0
0
0
0
pinkyke avatar
csak én érzem azt hogy a story nem folytatódik?
nem igazán törik magukat kezdem unni. olyan mint ha egy fél játékkal játszanék.
pedig nagyon érdekelne mi van akkor ha mind a 7 ark meg lesz.
szerintem én is pihenő pályára teszem a játékot amíg a story nem folytatódik.
0
0
0
0
reflmix avatar
Nincsen semmi magyar portálja ennek ami az AKTUÁLIS hírek, updateokat ha csak a lényeget is de fordítaná magyarra ? Az enyhén angol fogyatékossággal küzdők (mintén) nagyon hálásak lennénk szerintem. Leveszem a frissítés lényegét így is, csak vannak hiányoságok amik felett jó lenne ha nem esnék át 🤣
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@reflmix: szerintem már nem igen csinálják, de brutálisan sok infót megtalálsz a játékról az eddigi hírek és leírások alapján, amúgy van discordjuk is ahol szívesen válaszolnak minden kérdésedre a veteránok ( a Weboldal alján megtalálod az elérhetőségeiket)

[LINK]
0
0
0
0
reflmix avatar
@bukta2: Ezt az oldalt néztem én is , csak az a gond már nem igen csinálják, sajnos nincs naprakész infojuk, de discen lehet felveszem velük a kapcsolatot, vagy valahol. Köszi
1
0
0
0
Liptik avatar
Ebbe hanyas a szint határ?
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@Liptik: Azt hiszem 60 de 50 esen kezdődik az endgame
0
0
0
0
Liptik avatar
@bukta2: OK köszi, akkor még van még fejlődni.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Liptik: milyen karit csináltál? 😋
nekem van egy 1365-ős Striker-em 😄
0
0
0
0
pinkyke avatar
1356-ig jutottam de,elegem lett a sok farmolásból több hétig való farmolás nem egészséges csak azért hogy 1-2 szintet emeljek a cuccaimon ami vagy sikerül vagy nem és a sok botolos emberről meg nem is beszélve ami egyre több a játékban magyarán el lepték a csalók.
egyszerre 20 karakterrel vannak bent és ez miatt már laggol a játék is és az fejlesztők nem törödnek ezzel csak azzal hogy minél többet költsön az ember mert az első 50-70 report után meguntam a sok csaló el rontja mások játékát már nem nagyon van olyan map ahol ne lenne bot.
meg a ruha fejlesztő rendszer is egy vicc nem elég hogy nővelni kell a sikerességét az itemnek de,még nagyon sok aranyat is kell vagy farmolni vagy venni
ami teljesen megutáltatja a játékossal a játékot ennyit szívni csak azért hogy egy szintet emeljen rajta. vérlázító és már baromira elegem van ebből. nem 1 napa alatt akarom kijátszani de,nem 10 év ig akarok ezzel szívni mit hisznek az alkotók? ha sokáig szívatják a játékost akkor a játékos más eszközökhöz fog nyúlni ahogy a jelenlévők is teszik hogy könnyebb legyen a játék! Nem kéne mindenért pénzt kérni mert az pofátlanság már.
hamarosan ez a játék is megy majd süllyesztőbe mert teljesen játszhatatlan lesz a sok csaló miatt köszönjük meg a fejlesztőknek a semmit tevésüket és azt is hogy a pénzen Kívül semmi más nem érdekli őket.
igazán tanulhatnának a black desert online játékból ami igaz hogy nincs ingyen de,nem kényszerítik rá az embert arra hogy minden szarért fizessen pedig az nem mai játék és mint grafika és harc rendszerre mérföldekkel jobb mint ez és stabilabbak is a szerverek ott. itt meg a sok bot miatt szét laggol az egész!
ennél pofátlanabb játékot még nem láttam!

na sok sikert annak aki most kezdi a játékot ha van nagyon sok szabadidőd csak akkor kezdj el játszani vele mert nagyon farmolos a játék. az első karival érdemes minden küldit megcsinálni mert sok mindent ad akkor még. A tier 1 fel fejlesztése nem nehéz a tier 2-nél már érezteti veled a játék hogy kezdj el farmolgatni de,még nem veszélyes a tier 3-nál már ott elég keményen kell farmolni a köveket és az aranyat is mivel +10 nél már nagyon idegesítő a fejlesztés 10%alatt van a sikerresség és azt fel vinni nem egyszerű de,persze lehet venni a store-ban pár plusz követ igazi pénzért és lényegében a tier 3-nál megyünk át a fizetős részbe mert csak úgy lehet elérni a maximum szintet ha elég keményen költesz a játékra!
0
0
0
0
💬 6
bukta2 avatar
@pinkyke: Szerencsére én még időben felismertem a játék ezen részét és hagytam is a picsába... kár érte mert ha ezt nem így csi álták volna meg akkor egy nagyon jó játék is lehetne! De ez az mmorpg-k mmorpg-je! Farm farm és farmolás... nincs játékélmény mert csak farmol az ember :D
0
0
0
0
pinkyke avatar
@bukta2: hát igen 1356-rol 1360 emelése elég nagy szívás volt 20-ból 19 nem sikerült 24db háromféle boost kő kellet hogy a 20.dik sikerüljön plusz 1 könyv ami 10%-os sikert garantált hát vagy 12000 kövem bánta 1 szint emelése.😩
van valami a játékban ami nem enged el onnan valamiért mindig belépek ami elég érdekes 🤔
Striker karakterem van probáltam a paladin a deathblade-et a bard-ot is de,egyik sem illet a kezemhez vagy is a Strikerren kívül a többi karaktert utálom sose tudtam jól össze rakni őket.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@pinkyke: Viszont a strikerrel nagyon lehet darálni :D olyan mint a deathblade, nekem az volt. Hát maga a játékmenet nagyon látványos! A skillek nagyon szépen le vannak animálva, engem ez szippantott be anno, de sajnos ez a folyamatos farmolás a játékélmény rovására megy... ezt nagyon elszúrták... bár a fiatalságnak rengeteg ideje van, nekik való ez! :)
0
0
0
0
pinkyke avatar
@bukta2: végre elértem a 1365-ős szintet meglepő módon elsőre sikerült 😍
viszont a szerencse ennyi is volt utána el daráltam 10000 követ és nem volt elég a +15-hőz 😣
na megint 2 hét farm kavics gyűjtés 😓
0
1
0
0
bukta2 avatar
@pinkyke: Ha élvezed a játékmenetet akkor ez csak jó, ezzel akkor van baj ha megunja az ember :D
0
0
0
0
pinkyke avatar
@bukta2: na elértem az 1370-et és elfogyott a küldetések és a kedvem is hogy vele játsszak a napi jutalmak már azok se nagyon érdekelnek holt pontra jutottam a 7.dik ark -hoz a küldetés még mindig nem rakták be.
0
0
0
0
no avatar
277-óra után én befejeztem a játékot.Nem rossz játék sőt nagyon sok mindent lehet benne csinálni de ez a rengeteg farmolósdi nem az én világom.
0
0
0
0
pinkyke avatar
egyre több a bot a játékban vagy is csalók száma nő.
ma nem 1x találkoztam olyannal hogy 4-5 karakter egyben van értelmetlen kriszkrasz nevekkel és mint pl a silkroadban amikor botolnak az emberek hogy ne keljen a gép előtt ülni és játszani a bot helyettük játszik.
nem hittem volna hogy ezt is feltörik.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@pinkyke: Nem is csodálom mert rendes ember az életét beleteszi és sehol nem tart benne, jó játék lenne nagyon is de átestek ezzel a grindolással a ló túloldalára és ezért folyamodnak sokan ehhez a megoldáshoz...pedig nagyon jó kis játéknak indult! Én élném,de ennyit grindolni... az ember az életét benne tölti az is kevés xD
0
0
0
0
pinkyke avatar
@bukta2: hát lehet van benne valami mert ki vittem az utolsó szigetet is és még mindig nincs vége.
1330-as vagyok benne és még mindig csak 6 ark van meg a 7.diket nem akarja oda adni. 254-órám van már benne.
el fogyott a fő küldi a punika szigeten is mindent megcsináltam.
viszont a Tier 3-mason alig ad fejlesztési kővet ami elég nagy szemétség.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Végülis befejeztem 570-nél, túl sok idő kellene ehhez, hogy elérje az ember a további szinteket. Ugye írtam csak a napi 2 chaos-t tolom a raid-eket meg már nem is csináltam, mert az unalmas , mint a fene, hogy csapkodjuk ott az egy boss-t percekig. Azt hittem, hogy a chaos dungeon lesz unalmasabb, de az legalább pörgős hentelés... majd előveszem újra télen, amikor több időm lesz, ha addigra megmarad a karakterem :D Fejlesztésnél is már az a baj, hogy sok a fail, mert ugye egyre magasabbra akarja fejleszteni az ember, annál nagyobb a bukás veszélye, persze adalékokkal az esélyt is feljebb lehet tolni stb. Na mindegy egynek elment eddig azért , amíg játszottam vele.
2
0
0
0
💬 5
no avatar
@DoggyDog: Pont ebbe a cipőbe estem épp most, hát elég sok idő kell sajnos ehhez. Nagyon nehéz nem hiába mondta a Smilegate hogy nem nagyon akar terjeszkedni Koreán kivűl. Ott vannak elvetelmült playerek akik egésznap a gép elött ülnek. 500 ig élvezhető volt de az felett úgylátom dupla annyi idő minden. Egyedül nem érdemes tolni 500 felett, Raidek Dungeonok nem mennek randommal. Énis hagyom a fenébe az egészet. De úgy látszik nem hiába hagytam abba anno az Orosz szerveren.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@zsakos: Nem lett volna ez rossz amúgy, mert amíg játszottam, addig élvezetes volt, kár hogy a sztorit is ehhez kötötték, hogy csak, akkor léphet tovább az ember, ha megvan az adott gear.
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: igen ez nagyon negatívum sajnos. néha néha fel lehet menni bohockódni kicsit ölni de csak ennyi. akinek nincs ideje rá az nem jut messzire :D
0
0
0
0
reflmix avatar
@DoggyDog: Nem feltétlen a legfontosabb a gear növelése, el lehet menni, százezer megannyi másik dolog van amit lehet tolni, én is veszekelek mert a 600 at úgy hogy hétköznap pár órát tudok legjobb esetben is játszani elég durván szarúl érem el. De megyek szigetezek közben meg leköttetem magam, van szerencsére elég tartalom a játékban a dungeonok mellett. Minél inkább görcsölök a szint növelésen annál inkább nem jön össze 🤣
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@reflmix: Tennivaló az tuti van benne, majd télen újra feltelepítem és folytatom, akkor több türelmem meg időm is van játékra :)
0
0
0
0
Liptik avatar
A Suport az mit akar jelenteni, néhány NPC-nél látam?
0
0
0
0
💬 2
pinkyke avatar
@Liptik: én még nem találkoztam olyan npcvel. az is igaz hogy nem sokat vagyok a városokban a küldik miatt főként hajózgatok.
te melyik városban találkoztál vele?
0
0
0
0
Liptik avatar
@pinkyke: Már a legelső városba is van.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Én 560-nál tartok, de a napi 2 dungeon meg a 2 raid azt ennyit teszek bele semmi többet. A sztorit most nem lehet folytatni 600-ig, így ez van marad, ameddig tart addig tart... De ennél többet nem játszok vele. Eddig azt mondom, hogy 560-ig nem volt semmi probléma, 302-ről kicsit unalmasabb volt 460-ig elmenni.
0
0
0
0
💬 1
pinkyke avatar
@DoggyDog: nekem már csak punika szigete van hátra elég béna név🤣
jelenleg 980-on vok T2 7 arkból 6 meg van.
én is viszem a napi dungeont meg a lila küldiket is mert azok is sok anyagot adnak.😊
0
0
0
0
pinkyke avatar
ennyit arról hogy 1 hónap mire el lehet érni a szintet 966.6 a szettem szintje. 🤣🤣
igaz van benne 140 órám már valamiért nagyon be szippantott a játék.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
433-ra feltoltam ma a cuccomat, na innen már meglesz a 460 :D
0
0
0
0
💬 4
pinkyke avatar
@DoggyDog: igen aztán majd kérni fogja hogy érd el a 600-at ami már nem lesz ilyen könnyű 🤣
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@pinkyke: Miért akarod mindenképp 1 hét alatt lejátszani a játékot? Ez egy mmo, majd pár hónap múlva biztos meglesz a 600-as is 😁😁😁
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Warlordcommander: nem 1 hét alatt akarom de,ne legyen már benne olyan boss amit 100 szint külömbséggel sem lehet megölni 100 szinttel magasabb vagyok mint a boss és így se sikerült megölni és hiába verek rá a skillekel 40-50k +az awaken skillel 300-400k mintha meg se érezné.
14%ra sikerült eddig le vinni az életét max.
a nagy vertus boss tiszta csalás amennyire az tápos.
1
0
0
0
DoggyDog avatar
@pinkyke: Nekem nem sürgős, ha tényleg azt érzem, hogy lehetetlen, akkor abbahagyom és ennyi :D Meg most úgyis Elden Ring lesz a porondon, amikor kijön. 2 játékra meg nincs időm, szóval ezt addig feltolom 460-ra és folytatom a sztorit, amíg lehet.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én elengedtem a játékot 55 óra után...még az mmo-k között is a nagyon grindolós fajtába tartozik,a szerverek küzdenek, laggolnak délután amikor levannak terhelve stb... se kedvem sem időm erre...
0
1
0
0
💬 2
vyne avatar
@bukta2: Sokan lesznek igy vele. Nekem csak idohuzas volt. Nyomtam bele 70 orat mig jott a horizon, tobbet hozza sem nyulok. :D
1
0
0
0
pinkyke avatar
@bukta2: hát én is azon gondolkodom hogy törlöm a játékot és inkább vissza megyek black desert-ezni még az is jobb mint ez a fos.
0
0
0
0
pinkyke avatar
most van benne 77 órám és 50 es vok és 500-as a cuccaim epic és legendary :P
viszont a gyűjtögetést a fejlesztők nem gondolták át szerintem mert kurva idegesítő hogy külön energia van hozzá és az is gáz hogy csak a szigeten lehet felhasználni mert se a hajót se pedig craftolni nem lehet belőle.
tudom vissza tölt az a zöld csík de,ahhoz hogy tele legyen 1 hétig kéne várni ami sok idő.
ennél a szintnél elég gáz már a grindolás jeee van 5 ark-om és az 5.diket is elég nehezen szereztem meg elég szívós volt a boss vagy 5x meg kellet ölni mert vissza töltött az élete.
ja meg egy csomó funkció le van zárva mondván ha kimaxoltad a storyt akkor majd használhatod az npc-ket jó pár npc van aminél ki van írva hogy nem lehet használni ne hogy legyen benne egy kis segítség hogy az ember ne bassza falhoz a játékot.
meg a lila küldik is van olyan amit hamar meg lehet csinálni de,van olyan is ami a határokat feszegeti az egész mapot bejárni szaros 4 láda kavicsért az már szerintem sok.
a játék nagyon hajlik a pay to winre legalább is nagyon kezdem érezni hogy kéne költeni rá mert kezd egyre jobban szívatni a játék a cuccaim fejlesztése is nem 1x volt fail és nem kevés idő be szerezni hozzá a köveket mert naponta vagy 2 naponta ad 2 bonus kört amivel kitörölhetem a seggemet mert arra nem elég amit ott add hogy fejlesszek belőle.
500-ason egy item fejlesztése kb 8-10 kör de,van hogy több.
na jó ennyi.
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@pinkyke: Hát hogy őszinte legyek most eléggé elvetted a kedvem a játéktól pedig amúgy nagyon tetszik, tisztába vagyok vele hogy egy MMO ban sokat kell grindolni de ha ennyire szívás lesz később akkor lehet inkább hanyagolom :D pedig vagy 8 éve vártam a játékot...most jutottam el énis oda kb 55-60 óra után hogy elkezdtem húzni az item levelem a cuccaim fejlesztésével,de nincs se kedvem,sem időm pl hétköznap ennyit farmolni...pláne h mire hazaérek munkából már be sem lehet jutni a szerverre.... (Kadan)
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@pinkyke: Az energia egy nagyon is átgondolt dolog az ázsiai mmo-kba, pont azért van hogy ne egy nap alatt grindelj ki mindent, hanem szépen lépj be minden nap és játsz. Plusz a gold seller farmerek ellen is hatásos meg az játékbeli pénz inflációval szemben is.
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Warlordcommander: egy fenét átgondolt minek lehet gyűjtögetni ha abból nem lehet semmit se fejleszteni bezzeg a Black desert online-ba szinte mindenre fel lehet használni pedig az nem mai játék.
itt meg csak a szigeten lehet vele szarakodni mint a kő meg a fából készült bokor az is egy vicc kategória.
meg ha annyira át gondolt akkor miért lehet elég erőteljesen költeni work energia potira ha szabályozni akarják?
ja mert az pénz és máshogy nem lehet lehúzni a játékost csak ha korlátozzuk alapon.
ezért utálom az ingyenes játékokat ingyen kiadják aztán meg kopasztanak értelmetlen item vásárlásával.
főleg hogy a work energia 10 perc alatt tölt 30 pontot azzal kurva sokra megyek mikor a küldihez is kell olyan szar.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Tudtam, hogy lesz a játékban valami elakasztó, mert túl szép lett volna, hogy így végigtolja az ember :D Mikor a Gear-t felkell tornászni 460-ra, mert csak úgy tudod folytatni a történetet... az már lelketlen hentelés onnantól 340-re feltoltam még, de most pár nap szünetet tartok az tuti meg hétvégén nem is tudnék vele játszani.
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@DoggyDog: Lenyomsz egy csomo chaos szart es megvan hamar. En is felvittem 420ra pikk pakk.. Amugy ja, unalmas. raidek elmennek egyszer. De ez egy koreai grind fest jatek. Sok mindent nem kell varni tole.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Ja az oké, hogy grind fest csak abból már kiöregedtem még 20 évvel ezelőtt elment a D2 idejében :D A sztorit legalább engedhette volna, hogy végig vigye az ember, mert addig élveztem a játékot. Rengeteg tartalom van benne, jók a pályák, elég nagyok, feladat van dögivel. Tetszettek a boss harcok is. Van benne minden, ami kell. Tetszettek a darkos pályák nagyon. De pl. a Mokoko vagy mi a fene Village is baromira eltalált volt, aztán jött a steampunk világ , utána a fagyos táj... szóval elég jól van elültetve az egész. Majd jövő héten nekiülök még ennek a gear fejlesztésnek azért.
0
0
0
0
Liptik avatar
Anyíra bírom azokat, akik agódnak, hogy jussanak be, engemet valamiért egyből berak a szervere, csak a játék indul el pár perc alatt, egyszer volt egy 5 perces várakozási időm, én a legfelső szervert választottam, mert az volt a legtetején.
0
0
0
0
💬 8
LightLeach avatar
@Liptik: "engemet"
"én a legfelső szervert választottam mert az volt a legtetején"
Óriási bölcs vagy fiam 🤣🤣🤣
0
6
0
0
reflmix avatar
@Liptik: Ráérnék egész nap játszani akkor én is ezen a véleményen lennék, de dolgozok, és az aggódók túlnyomó része is dolgozik, és mikor az ember leülne munka idő után este 17-18:00 között játszani, rajta kívűl még szintúgy leakarnak ebben az időben ülni kismillióan így elkerülhetetlen a várakozás a játszani kívánt órákban 😕
1
0
0
0
LightLeach avatar
@reflmix: Pontosan így vagyok én is, reggeltől délutánig meló, meló után edzés, hazaérek 6-kor, kicsit lenne időm játszani, de sajnos nem sikerül.
Ettől függetlenül nem írom le, ha lesz szerverbővítés/alábbhagy a lelkesedés, és könnyen bejutok belekezdek.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@LightLeach: Szerverbővítésről tegnap olvastam hogy nem lesz, túl összetett a játék és nem tudják bővíteni, mert a karaktereket se lehet migrálni, meg valami ilyesmikről beszélt amazon, vicc amúgy, hogy erre nem képesek. :)
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Warlordcommander: azért az, hogy 2022-ben nem lehet szervert bővíteni ez nagyon kemény :D
Magyarul mehet az egész a kukába.
0
0
0
0
reflmix avatar
@LightLeach: Mostanra amúgy valamelyest csillapodott. Többnyire beenged már várakozás nélkül este is . 🙂
0
0
0
0
LightLeach avatar
@reflmix: köszi, este ránézek :D
1
0
0
0
LightLeach avatar
Aki játszik vele, annak hogy sikerül? 😅
Jó igaz, 6 után van időm csak leülni a gép elé, de 1x se volt esélyem felcsatlakozni egyetlen szerverre sem, amikor a legjobb volt a helyzetm akkor 4500. voltam a sorban. Pedig nagyon szeretném kipróbálni, de erre egyelőre esély sincs kb
0
0
0
0
💬 2
Gomi87 avatar
@LightLeach: nekem is várakozni kell 2-3 órákat hogy be kerüljek igaz ezu csak délután meg este van reggel gond nélkül be lehet kerülni
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Gomi87: Jó hát mondjuk olyan játék még nem született amire 2-3 órát várnék, hogy bejussak 😅
Na majd pár hét múva ránézek
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Ma elértem az 50-es szintet, eléggé berántott a játék, amit nem gondoltam volna, mert utoljára ennyit kb. a Diablo 2 idejében kockultam :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Fú b-meg de jó instába jukadtam ki ma tiszta Tomb Raider feelingje van, csapdák és mászni is kellet, na meg persze a bossok, de k-a jó. Amúgy az instákat lehet több személyel vinni, vagy csak egyedül és választani, hogy normal vagy hard?
0
0
0
0
💬 3
DoggyDog avatar
@Liptik: Nyomsz egy matchmaking-et és akkor mehettek 4-en.
0
0
0
0
Liptik avatar
@DoggyDog: Köszi, és ha többen megyünk be, akkor nagyobbak lesznek a boss és a mobok hp-ja?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Liptik: Egyértelmű, mert csináltam egyedül és 4-esben is ugyanazt a boss-t és tovább tartott lecsapni a 4 embernek.
0
0
0
0
PestisDoktor88 avatar
LoL,ez majdnem hogy point&click.....
0
0
0
0
retek77 avatar
Tipik hype........
Semmi szerver kapacitás........
Akár több óra várakozás......
Jó pofa játék de nem túl időtálló......
Elavult rendszer(Még csak be sem lehet lépni másik szerverre másik karival)
0
0
0
0
💬 4
DoggyDog avatar
@retek77: Én délelőtt érek rá játszani, akkor semmi probléma vele. Persze, hogy nagy a hype, mert jó játék ez nagyon. Még tuti kitart pár hétig ez a nagy nyomulás és a délutáni vagy esti órákban nem lehet játszani állapot.
1
0
0
0
vyne avatar
@DoggyDog: Inkabb elmegy egynek. En nem latom, hova hypeoltak ennyire ezt. 50 orat mar beleraktam mert nem rossz, de nagyon jonak nem mondanam.
Arra nekem jo, hogy az ido teljen gyorsan pentekig, aztan horizon fw-t nyomom egy hetig majd pedig jon az elden ring es aztan vegkepp el is felejtem ezt, es minden mas jatekot is. :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@vyne: Mondjuk az Elden Ring-ig tolom én is, utána tuti parkoló pálya ennek, mert a kettő nem megy, annyi ideje nincs az embernek :D Horizon meg annyira nem jött be, még az első részt is ott hagytam, pedig ps4-en megvan, de soha nem érdekelt annyira, hogy végigjátszam. Szerintem nálam a robotdinók miatt van hiba vagy a fene tudja...
0
0
0
0
no avatar
@DoggyDog: jó játék de sajnos pay to win az egész, annak akit ez nem zavar és csak élvezi a játékot megfelelő, de aki komolyan gondolná az felejtse is el mert mindig lesz olyan aki gazdagabb nála :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Fú, most találkoztam egy szemét boss-al, de sikeresen legyőztem.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Én Kadan szerón játszok, ott indítottam pár karit, az első már 50-es, amint meglessz a 2 power pass akkor a másik 2 is 50 lesz :D
De félreteszem most egy-2 hétig mire leül a hype..mert 20 ezres várólista van minden délután... annyira meg nem vagyok már kocka hogy a munkából irányítsan az otthoni gépem hogy ne dobjon ki... :D
0
0
0
0
💬 2
BLACKPINK avatar
@bukta2: Csinálsz egy AFK macro-t h 20 percenként nyomjon sapce-t vagy valami :D
ugy szoktam a strongholdomban afkolni :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@BLACKPINK: Na, ez nem hangzik rosszul :) utána nézek!
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Na jó, eddig azt mondtam, hogy jó játék, most már csak rondán tudom kifejezni magam krva jó játék :D Már 37-es szinten vagyok Paladin-nal. Tetszik a design-ja a játéknak vannak nagyon dark atmoszférás pályák.
1
0
0
0
💬 2
no avatar
@DoggyDog: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Én reggel játszottam vele, akkor érek rá, akkor nem volt semmi probléma elindítottam és ment addig, míg ki nem léptem. Vasárnap is reggeltől játszottam, akkor sem volt probléma. Viszont szombaton voltam a sorban, de akkor kb. 10 perc alatt indult a játék és sorra kerültem. Itt többen azt írják amerikai szeróra kell menni és ott nincs sorban állás soha. Én valami közép eu-s szerón vagyok a karakteremmel.Amikor először indítottam ez volt, ami nem volt foglalt.
0
0
0
0
no avatar
Én Brelshaza szerón vagyok, nincs sorban állás és vannak magyarok is. Viszont mostanában inkább betöltéskor irja ki hogy túlterheltek a serverek és ki is dob a játék, elég bosszantó mert SSDvel is mire megint elindul a játék 5 perc.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nekem tegnap egy 5 perc várolista volt délután.
0
0
0
0
💬 1
pinkyke avatar
@Liptik: north america szerverre meny ott nem kell várni semmit se én azon játszom
0
0
0
0
pinkyke avatar
érdekes játék!
a játék betőltése még ssd ről is lassú amit nem igazán értek.
az eu szerverek fullon vannak viszont az amerikai szerverek azok érdekes módon nem viszont furcsa a harc rendszere a játéknak. a kamera az fix nem lehet körbe nézni a játék nagyon hajaz a régi mú online és a black desert online ra is ha a karakterek nézzük biztos számos más játékból lopták őket.
nem igazán vagyok oda a felülnézetes játékokért.
a grafika az szép nincs lagg vagy bugg még nem találkoztam vele.
0
0
0
0
💬 1
kaland21 avatar
@pinkyke: mu online mennyit nyomtuk haverokkal anno még s3 időszakban régi szép emlékek!
0
0
0
0
DoggyDog avatar
"Pár" órát beleraktam... 26-os szinten vagyok. Bejön a játék, jók a boss harcok benne meg a világ is rendben van. A látvány is bőven megfelelő. Szóval jahh el lehet vele szórakozgatni az biztos :D
1
0
0
0
no avatar
Nagyon vártam már, 2 éve Oroszszerveren játszottam, kicsit késtek vele a grafika már nem új de még igyis azért szépnek mondható. Legalább akinek gyenge a gépe az is tud vele játszani. Elég sok minden van a játékban, eleinte soknak tűnhet , minimális angol tudás nélkül nem lesz élvezhető!!
0
0
0
0
Andris18 avatar
Várható volt new world után. Meg aztán hogy az Amazon aki kiadja, akié a Twitch és éjjel nappal promózza, stb stb.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Amúgy ez mi a fene? Toltam ma a játékkal 3 órát minden rendben volt most lépnék be erre a vinyón eltűnt a 72 gb, majd azt írja újra szedjem le a 72 gigát...normális ez a játék? Sehol nem találom, hogy eltudjam indítani. Pedig élvezetes egy játék, de ez full nevetséges így kibszni az emberrel, hogy újra szedje le.
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@DoggyDog: Jelenleg brutál komplikált a játék startja,durvább mint anno a New World-nél volt, pedig az sem volt kutya füle...
Kb csak délelőtt van esély belépni a szerverekre több órás várakozások nélkül,és vlahogy te is említetted a bajod nos voltak ilyenek másoknál is,én már 8.-tól tolom founderrel nekem azóta is hibátlan a játék! Szerencsésnek érzem magam mert tenyleg sokaknak van minden baja, hol eltűnt a 72gb hol a crystal aurájukat vesztették el aztán fél óra játék után megjön stb... dehát ez csak egy sima mmo launch mint mind ez is káosz... át kell vészelni amíg leül a hype és minden oké lesz. Jelenleg brutális mértékben túl vannak terhelve a szerverek, mellesleg azt írtad 2 órája ebben a kommentedben hogy lépnél be, hát úgyse jutnál ma már be sztem max késő este, ugyan is vagy 4-5-6 órá várakozási idők vannak a szervereken (mármint a jobb szerókon) ahol nincs angol neg magyar ott persze lehet játszani queue nélkül is ha jól tudom.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@bukta2: Valahogy elindítottam, kis trükkel sikerült :D Mivel semmilyen exe-vel nem indult meg csak a letöltés szerepelt a Steam-en is semmi más így ott nyomkodtam valamit és elindította, anélkül, hogy újra le kellett volna töltenem. Most játszottam vele még 2 órát, amiután írtam egyből sikerült belépnem. Minden szerver busy volt, de rányomtam és csak 3000-től számolt vissza. Elmentem wc-re mire bejöttem már indíthattam is.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@DoggyDog: Na! Ez jó hír! ;)
0
0
0
0
Liptik avatar
Mikortól lesz elérhető?
0
0
0
0
💬 3
Fatotem avatar
@Liptik: Abban az időzónában amiben magyarország van, elvileg ma 18:00.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Liptik: 12.-én hajnali 1 körül indultak el csak a szerverek, a tervezett 11. Este 18:00 helyett
0
0
0
0
no avatar
@Liptik: Este még csúszást írtak, ma reggel nekem lerántott egy gigafrissítést és megy.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez nem ARPG inkább?
0
1
0
0
💬 4
Yae Miko avatar
@Liptik: Inkább mint mi? Egyébként MMO ARPG, szóval, ja, az.
0
0
0
0
Liptik avatar
@Yae Miko: Hasonló, mint a POE, meg a Diablok, gondolom abba lesz más, hogy ez Open World lesz.
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Yae Miko: így van, ez egy ARPG MMO. röviden ez egy Diablo nézetű World of Warcraft 😂😂
0
1
0
0
bukta2 avatar
Hát, basszus... nem mai játék ugye csak most jeltnt meg EU -ba... de odaveri az összes mmo-t ami a piacon van... (wow ot leszámítva :D ) de basszus úgy beszippantott... hogy 6 kor volt szeró nyitás és most tettem le de csak azért mert reggel meló van... kegyetlen komoly játék lett! Ezzel el leszek egy jódarabig! :D Kadan szerón 21 es az első karim. Gyertek oda minnél többen! ;)
0
0
0
0
💬 7
xAlcatrazx avatar
@bukta2: Ezzel én is így vagyok már régóta vártam hogy jöjjön az EU verzió tegnap fél 8 körül sikerült el kezdeni aztán mire észbe kaptam éjfél volt mire ki szálltam előle. :) És abban egyet értek veled hogy nem mai játék az igaz de sok sok mmo-t oda vág a földhöz. :D Évek óta ez az első mmo ami ennyire le tudott kötni. :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xAlcatrazx: Ugyan így vagyok vele énis! :D
Kadan szeróra ment a magyar comunity nagy része, ami brutálisan terhelt szerver , de mind tegnap mind ma is hatalmas mákom volt mert mind2x szinte egyből bejutottam első nap full egyből, ma meg hazaértem munkából, kaja fürdés gép elé ültem és be is dobott xD tehát mák volt! De ma már fáradt vagyok nem tudtam 11 ig nyomni mint tegnap... de majd hétvégén behozom a lemaradást! ;)
0
0
0
0
xAlcatrazx avatar
@bukta2: Én is a Kadanra mentem 2x nekem is sikerült ma bejutni várakozás nélkül de viszont a szeró resi után már nem jutottam fel sajnos 33-ig jutottam el így ma majd holnap délelőtt nyomatom neki ha már szabit vettem ki miatta XD
1
0
0
0
bukta2 avatar
@xAlcatrazx: Íj de jó neked! :D amúgy nagyon jó kis játék én vagy 8 éve várok már rá kb oroszon nem akartam kipróbálni mert írták hogy lehet az angol fordítást a vírusírtó vírusnak érzékeli meg nem is az igazi a fordítás stb... de ez a játék még most is simán odaver nagyon sok mai játékot! Ennek jóval nagyobb sikere lesz mint a New World nek! Bár azt nem lesz nehéz túlszárnyalni... 😂
Csak félek a 11.-étől ha már most ekkora sorok vannak... :/
0
0
0
0
xAlcatrazx avatar
@bukta2: Én is az első trailere óta várom amit 7-8 éve tettek közzé még. :D Én ki próbáltam még az oroszt de kár volt mert utána jobban vártam. xd A New World is szép számokat produkált kb az első 2-3 hétben de mostanra ki halt kevés a kontent még benne. Sztem a holnapi startnál a sok sok free to play játékos le rohanja a szervereket és kb 1-2 hét tumultus persze hogy ha az amazon nem talál ki valamit előtte az early-ból ki indulva.
1
0
0
0
bukta2 avatar
@xAlcatrazx: Ez nem fog sztem a new world sorsára jutni mivel az egy új ip volt ez meg már egy jól bejáratott játelék szó szerint RENGETEG content-el. De az biztos hogy 11.-től káosz lesz a szerverekkel... :/
0
0
0
0
xAlcatrazx avatar
@bukta2: Szerintem sem fog meg halni már csak a free to play modell miatt sem mindig lesz rajta régi és új játékos bárki tud vele úgy próbát tenni hogy nem kell költeni rá akit meg beszippant úgy mint engem is az meg minden szabad idejét itt tölti úgy is. :D
1
0
0
0
BLACKPINK avatar
20 óra mulva már queue ban lehet ülni :P
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@BLACKPINK: Alig várom! :D
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: Én is, csak ülök a gép előtt és várom hogy teljen az idő
0
1
0
0
no avatar
Sziasztok!Aki előrendel egy Founder's Packot az már nyolcadikán nyomhatja a játékot? Mert pontosan nem tudom :D
0
0
0
0
💬 4
bukta2 avatar
@Kovacs1991: Üdv! igen. mind1 hogy melyiket veszed mert már a Bronze-nál is van 8.-ai kezdés. (jómagam is azt vettem) de a Gold éri meg Ár/érték arányba a legjobban.

7.-én D.U. 18:00 tól előtöltés , és 8.-án este 18:00 tól ha jól emlékszem szerver nyitás a foundereseknek. F2P-esek pedig 11.-én kezdhetnek.
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Király! Köszi szépen a gyors választ ☺️
0
0
0
0
xAlcatrazx avatar
@bukta2: Hali! Én a Goldot vettem meg azt tartottam én is jobb vételnek ár/érték arányban. De viszont már tűkön ülve várom a 8.-át ki próbáltam még az orosz verziót de kár volt mert utána még jobban vártam. :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@xAlcatrazx: Hát, én sajnos ez ilyen! :D már nincs sok hátra! ;)
0
0
0
0
bukta2 avatar
Egyelőre fejlesztés alatt még az oldal, de lassan alakul!
Folyamatosan fejlesztik és rengeteg info található már most is rajta!

[LINK]
1
0
0
0
Gomi87 avatar
nemrossz game kb 2 órám van benne de el lehet vele lenni
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na még 1 hónap és 1 nap... hosszú lesz... :D de már vagy 8 éve várom,mi ez az 1 hónap már... xD
0
0
0
0
💬 19
no avatar
@bukta2: Már azt hittem csak én várom 😀
0
1
0
0
janoarsenal avatar
@Kovacs1991: Csatlakozom! :) De az orosz verzióval már nyomtam, és nagyon jó kis játék! :)
2
0
0
0
bukta2 avatar
@janoarsenal: Bakker... ettől most csak mégjobban várom... 🤣🤣
1
0
0
0
Gomi87 avatar
@janoarsenal: én is aszt tolom most majd a karit átlehet vinni a steames verzára?
0
0
0
0
janoarsenal avatar
@Gomi87: Biztos hogy nem, sajnos! Steam-es az Eu-s verzió (vagy hát Global-nak mondják inkább), míg az Orosz-orosz értelemszerűen! :D
0
0
0
0
Gomi87 avatar
@janoarsenal: akkor hagyom is most toltam egy 8-9 órát aszt majd ujra kezdem steamon
0
0
0
0
janoarsenal avatar
@Gomi87: Én is azt tettem, gyorsan kipróbáltam pár kasztot ugyan úgy 9-10 órát és ennyi :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
@janoarsenal: Megkérdezhetem 1 kasztal ilyen rövid idő alatt mennyi szintet lehetett elérni?
0
0
0
0
janoarsenal avatar
@bukta2: Őszintén megmondom már pár hónapja nyomtam, olyan október környékén! de ha jól emlékszek 10-en 20-on voltam 1-1 kasztal! az Assassin, azon belül a Shadowhunterrel nyomtam a legtöbbet! (ez érdekes, mert steamesen shadowhunter a neve, míg az oroszba Reaper-re emlékszek :D) ill Mage-en belül Sorcerert próbálgattam tovább mint a többit! :)
0
0
0
0
bukta2 avatar
@janoarsenal: Na az jól hangzik! Gondolom itt is azért be nehezedik a játék, 20 as szint után nem sokkal már gondolom nem annyira fejlődik a kari mint 20-ig, amúgy én is a shadowhuntert néztem ki main-nek! ;)
0
0
0
0
janoarsenal avatar
@bukta2: Remélem hogy nehezedni fog, mert ahol abbahagytam még mindig elég könnyűnek találtam :D 1x ha meghaltam, azt is már már hülyülésből :D
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@janoarsenal: Reaper az egy másik class, Orosz/KR ben Demon a neve a Shadow Hunter nek
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: Elvileg ha mindent is csinálsz olyan 25-30 óra alatt vagy meg lv50 de a világrekord 10 óra :D
0
0
0
0
bukta2 avatar
@BLACKPINK: Nekem szokás szerint lesz ez 2 hét alsó hangon xD nem azért mert szeretek lassan csinálni mindent hanem mert nem értem sokszor mi a fenét kell csinálni és utána kell kérdezősködni,videókat nézni stb... :D tehát én lassan leszek lvl 50 sztem :D utána meg az a még +10 szint 60 ig... kb egyelő az örökkévalósággal xD
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: JA, én is elszeretek tökölni minden félével, sosem volt erősségem a fejlődés MMO-kban :D
Amazon NA/EU verzióban elsőnek csak 50 szint lesz meg Tier1-2 content azt hsizem, 26 classbol si csak 15 lesz
0
0
0
0
bukta2 avatar
@BLACKPINK: Kicsit félek hogy nyögvenyelősen fog indulni (lásd new world...) azzal is csak a bajok voltak első 1-2 hónapban... a sok várakozási idő miatt... remélwm tanultak belőle és itt már nem lesznek szerver gondok
0
0
0
0
BLACKPINK avatar
@bukta2: Valószínű hogy ez lesz a vége mostanában miden uj online játéknál ez van :D
aki vesz foudner pack et 3 nappal hamrabb kezd, annyival kevesebb ember mondjuk xD
0
0
0
0
bukta2 avatar
@BLACKPINK: Énis vettem, csak lehet abba a 3 napban zavartalanul játszunk de utána kuka lesz... :D na de majd meglátjuk! Nézzük pozitívan! 😅
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció