header
Hellblade: Senua's Sacrifice
Hellblade: Senua's Sacrifice cover
Megjelenés: 2017. August 08.
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ninja Theory
Kiadó: Ninja Theory

Hellblade: Senua's Sacrifice gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel i5 3570K / AMD FX-8350
RAM:
8 GB RAM
GPU:
GTX 770 with 2GB VRAM / Radeon R9 280X 3GB
DX:
Version 11
OS:
Windows 7, 8, 10
STO:
30 GB available space
RES:
1280x720
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Darksiders Warmastered EditionThe Signal From TölvaDeep Dungeons of DoomMan O' War: Corsair - Warhammer Naval BattlesTyr: Chains of ValhallaTomb Raider (1996)
Hozzászólások: 232
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
sean avatar
Január 25-ig 3€ a steamen.
0
0
0
0
no avatar
Jött frissítés belepakolták a sugárkövetést.
0
0
0
0
no avatar
Holnap este 7-től nézzétek az előadást kint lesz a második része.
0
0
0
0
rollo avatar
Hát gyerekek ez a gamma tiszta fülorgia 😀 Pláne eggy fülessel ,de már látom ezt leirták tobben . Nembaj ezt nekem is lekellett pötyögnöm 😀 A törtenet es a grafika is ott van a szeren... Eggy szó mint száz,ezt a játekot ha teheti mindenki próbálja ki 😀
Eggy szoval Lenyűgöző.
0
0
0
0
no avatar
Sikerült beszereznem olcsóbban és ha már megvettem ki is vittem 😃.Eleinte kicsit unalmas volt aztán jöttek a dolgok szép sorban.A hang effektek oda *** rendesen szinte mindig hátra fordultam de nem tudom miért 😃 Grafika szép,történet is király szerintem.Remélem a második rész is hasonló lesz 😀
0
0
0
0
African avatar
nem rég próbáltam ki nem islesz értem hogy maradhatott ki az életemből, de nagyon durva játék, aki teheti fejhallgatóval játsza mert nagyon nagy hang effekteket tud nyujtani a játék. A grafika, na az meg embertelen.! Nagyon jól optimalizált a játék, egyedül a distance van mediumon a többi very high, és stabil 30fps 1920x1080ban.
0
0
0
0
💬 1
AttiS avatar
@African: Egyetértek. Elvileg idén érkezik a folytatása , érdemes lesz figyelni a megjelenést. Ha jól tudom már az új UE5 engine-t fogja használni, kiváncsi leszek hogy fog kinézni.
0
0
0
0
BiGame avatar
Sziasztok, nem engedi a magyaritást, a játék mappájába telepiteni, valaki találkozott hasonlóval?
0
0
0
0
pcboy avatar
Hiányos a gépigény? ezt tudnám közepes grafin 60 fps-el nyomatni?lowon nemérné megvenn iha cska azt bírnám.
0
0
0
0
💬 6
Warlordcommander avatar
@pcboy: Mediumon simán elmenne, még lehet highon is.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Warlordcommander: Nem vagyok informatikus ennek az alap proci igénye 22nm és 3,4 ghz az alapfrekvenciája. Enyém 3,3 14nm-el, viszont amióta ssd-m van nagyot dob a teljesítményem még ha csak adatlolvasásból gyorsabb a gép nem meg proci alapfrekvencián dob egyet az ssd sebessége. Általában +10 de akár +20 fpst ad egyes játékoknál az ssd-m. De ez az alapfrekvencia miatt nem tudom mennyire szaggat e esetleg. Igaz az itteni számok sose szoktak valósak lenni. optimalizált játékoknál sokszor derül ki nálam az hogy medium helyett akár highon is van 60 fps.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@pcboy: Régi gépemmel, i5 6400, gtx750ti, 16gb ram, és ugyna olyan alaplappal, sima hdd-n(még csak nem is ssd-n) simán ment high-on, csak árnyékok meg effektek voltak mediumon.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Warlordcommander: Köszi a választ majd. Harcrendszer és kardozás terén mennyire nehéz? a shadow of mordor betanultam és viszonylag könnyűnek tartom de a dark souls 3-at ép msot nyújtottam be a visszatérítési giényt fél óra játszás után mert roppant nehéz játék. A két játékhoz hasonlítva mennyire nehéz a küzdelmek?
Köszönöm a válaszokat akciókor megveszem a játékot.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@pcboy: Én easy-be játszottam mert a sztori jobban érdekelt. De nem nehéz egyáltalán, 0 halállal sikerült végigvinni. Plusz nem is annyira harcra kihegyezett játék, inkább mászkálós, keresgélős.
0
0
0
0
pcboy avatar
@Warlordcommander: Na ez jó hír mert a téma és a történet érdekel leginkább.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Na ma végre lejátszottam, teljesen elfogadható a sztori így is, hogy túl sokat is tudok a skandináv mitológiáról és csupán 1 dolog volt ami zavar, Miért Hela-nak hívják Hél-t? Hél vagy Hel lenne hivatalosan, Hela az a marveles gonosz, semmi köze a 2-nek egymáshoz. Ezt leszámítva nekem tetszett.
0
0
0
0
💬 5
susguy avatar
@Warlordcommander: A Hela is elfogadott név a személyre, csak sokkal kevésbé használatos. Az említett marvel karakter is pontosan róla lett elnezve, ahol amúgy is megszokott volt a pontosság a neveket illetően (Thor, Loki, Odin, stb). Jelen esetben a játékban a hely neve is Helként hangzik el sokszor, ami szintén helyes, így egyszerűbb volt a személy másik nevét használni (a marvel karakter is valószínűleg hasonló okok miatt kapta a Helat a Hel helyett).
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: A marvel karaktere azért kapta a hela nevet hogy hasonlítson rá de ne legyen az, a hela nem tartozik az elfogadott nevei közé (tudom mert érdekel a skandináv mitológia és pluszba már számtalanszor utánna is néztem), de ha rákeresel neten is nagyon sok helyen olvashatod hogy sokan értetlenül állnak miért lett mégis a játékban hela a neve. Hela egyszer sem hangzik el a verses eddákban sem mellesleg.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Megmondom őszintén egy esetet sem találok a tiéden kívül hogy valaki értetlenül állna ezelőtt, direkt rákerestem a hozzászólásom előtt, több módon is, de lehet én keresek rosszul. Nyugodtan dobj meg egy-két linkkel ahol erről beszélnek. Az a kevés amit találtam a játéktól független tartalom volt, és ezeknél is legfeljebb annyit írnak hogy "Hel (also known as Hela) / Hela (also spelled as Hel)", vagy szimplán Helanak szólítják. Plusz egy 1909 beli festmény, amire mindenhol "Hermond before Hela" címmel hivatkoznak (ugyanúgy Hel a festményen szereplő személy).

[url]https://books.google.hu/books?id=ZPV6DQAAQBAJ&pg=PT183&lpg=PT183&dq=John+Charles+Dollman+hela&source=bl&ots=S32ku0KEaW&sig=ACfU3U0P8gcUM2Nz9zqpxFC9uD-kFTMHnA&hl=hu&sa=X&ved=2ahUKEwjcw9vchrjnAhWmlosKHXE9C9QQ6AEwEHoECAkQAQ#v=onepage&q=John%20Charles%20Dollman%20hela&f=false[/url]
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@susguy: Nem tudom milyen neveket aggatak rá az évszázadok alatt de a mitológiába egyszer sem szerepelt hela néven. Plusz a 1900-as évek eleji festmények meg művek nem nagyon hiteles források, mert wágner operában is szarvas viking sisak szerepel meg van az a híres festmény is, nem tudom a nevét, ahol pegazusokon lovagolnak a valkűrök stb. Na ezek is mind mind rossz forrás a mitológia szempontjából. Én az eddákat tartom a fő forrásnak ahhoz kell igazodni mivel csak az maradt úgymond fent, bár abba is beleírtak később is. Én inkább az eredeti közismert nevét használtam volna akkor is az jobb. Plusz akárhány norse mitológiás oldalon keresek rá sehol nem írják hogy hel-t hívják hela-nak is.
0
0
0
0
susguy avatar
@Warlordcommander: Mint írtam, szívesen elfogadok linkeket forrásnak.

Ezek mellett még mindig ott van, hogy a játék a helyszínre folyamatosan Helként utal, így a félreértéseket elkerülve valószínűleg egyszerűbb volt hozzárakni egy betűt.

Az észrevétel ettől függetlenül teljesen jogos, de nem hiszem hogy hiba. Tekintve a fejlesztők összes többi pontosságát (feltételezem azok voltak), kétlem hogy hanyagság miatt siklottak volna el az egyik fő elem fölött. Emellett egy kitalált történet, szerintem ennyi módosítás belefér, ha valóban az volt.
0
0
0
0
Neo1989 avatar
Aki a folytatást várja annak van egy jó és egy rossz hírem.
A jó hogy lesz, Senua's Saga: Hellblade II címen a rossz hogy xbox exclusive-nak néz ki.
0
0
0
0
💬 1
Galex1995 avatar
@Neo1989: 99 százalékban lemerem fogadni hogy jön Win 10-re is 😃 Nem hiszem hogy konzol only lesz. Szerintem XSX és Win 10. Lásd az elmúlt időszakban megjelent Microsoft gamek.
0
0
0
0
Bandi146 avatar

én még szerintem nem sírtam így játékon mint ezen...
0
0
0
0
gyuri191 avatar
én ma zsebeltem be kiváncsi leszek rá hogy milyen játék 😃
0
0
0
0
szhusi avatar
Jól optimalizált a játék, gyengébb gépen is elmegy mint a minimum... 1080p mediumon 30-40 fps néha egyet-egyet droppol de attól játszható
0
0
0
0
Delej avatar
Végre volt időm a hétvégén és végigjátszottam. Nagyon beszippantott (főleg az első fele) szépen fel van építve, de aztán elmaradt a csoda. Nekem ez a lezárás valahogy nem jött át, de ettől függetlenül egy jó játék.
Nem is tudom már hol olvastam hogy ez egy Hack and Slash, de szerintem inkább valami Puzzle, hangos könyv megfűszerezve egy csipetnyi pszicho horrorral.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Más is találkozott olyan hibával, hogy nem tudja állítani a felbontást? Hiába megyek rá, hogy apply akkor is megtartja azt ami be van állítva. Például nekem mindig 2160p-n van és 30fps-re van lockolva. És sehogy nem tudom elérni, hogy 1080p/1440p 60 fps-el menjen.
0
0
0
0
Black G avatar
A játék eddig 5*, bár lehetett volna egy két utasítással több az elején.

A konfigomon 35-60 fps között mozog. 1920*1200-as felbontáson, szóval ne hagyatkozzatok a beépített összehasonlításra.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Még nem játszottam vele csak olvastam miről szól és láttam pár részt viszont maga az alapja nem tetszik.😀
Hogy akarja visszaszerezni dillion lelkét Héltől ha még Baldr (odin gyereke akit mindenki szeretett) lelkét se tudták visszaszerezni tőle úgy hogy mindenki megsiratta a világon, kivéve egy valakit. Szóval egy mezei midgardi lelkét soha az életbe nem mentené meg😊. De ettől függetlenül izgalmas lehet.
0
0
0
0
💬 2
motormen avatar
@Warlordcommander: Van a végén egy kis csavar 😊
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@motormen: Már elkezdtem azóta, még nem jutottam a végére de már sejtem 😀
0
0
0
0
ken7 avatar
Üdv, egy kis segítséget szeretnék a játék mondani valójával kapcsolatban

Spoiler!
Az egész történet kb. arról szól hogy Senua nem tudja magát túltenni Dillion halálán és lelkiismeret furdalása van..majd a végén elfogadja..túlteszi magát rajta ? (megköszönném ha valaki leírná ő mit értett meg belőle..illetve egy oldal is jó ahol az elejétől a végéig le van írva ez a sötétség dolog..és maga a story


előre is köszönöm ! 😀
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Mi ez a "folytatás" mánia? Ha valóban kijátszottátok, akkor szerintem elég egyértelműen szembetűnik, hogy lezárták a történetet, nem maradt nyitva semmi...
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@FrostnovaZ: Spoiler!
Utolsó mondatok: Come with us. There are more stories to tell...
0
0
0
0
sean avatar
Még mindig nagy kedvenc. 4k-ba eszméletlen durván néz ki, főleg a nagy nyitott területeknél adja ki a legjobban. Engem megvettek vele kilóra, remélem jön majd a legalább ugyan ilyen jó folytatás! 😃 Spoiler!
ha már a végét 'nyitva' hagyták
0
0
0
0
neuroflex avatar
még mindig valami fantasztikus játék remélem egyszer jön egy folytatás
0
0
0
0
kmetovics avatar
Na nekem ennyi volt a game. Addig eljutottam, h Spoiler!
megjelent Hella(vagy mi a neve), majd leestem a hídról, eltört a kardom stb.
Eddig futott viszonylag jól a játék. Majd ezután úgy elkezdett szaggatni a tengerpartos résznél, h teljesen játszhatatlan lett így. Van kb 4-5 fps-em összesen. Néztem róla videót, amiben elvileg meglehet csinálni, h fixálja az fps-t, de ugyanolyan rosszul fut. Több videóban is ugyanazt csinálták, de nem jött be. Amúgy tört verzió van meg.
0
0
0
0
💬 6
CsehMedve avatar
@kmetovics: Nem a játékot kell hibáztatni, hanem a törést vagy lehet h kevés neki a hardver. Én erre gyanakodnék.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@CsehMedve: Pedig a játék a hibás, mert már egy csomó helyen láttam/olvastam,h az amd kártyásoknál mind elkezdett ronggyá szaggatni ugyanannál a résznél. Addig a bizonyos pontig viszonylag jól futott a game, de amint elértem oda...BUMM!
0
0
0
0
CsehMedve avatar
@kmetovics: Nekem is AMD kártyám van, de én nem találkoztam ezzel a hibával.
Ezért is írtam hogy szerintem a töréssel van a gond.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@CsehMedve: Gondolom, h neked eredetiben van meg ugye? Mert ahhoz már van egy patch, de én a törthöz csak gogos patch-et találtam, amit nem tudtam feltenni.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
@kmetovics: Jaja megvettem.
Szerintem próbáld valahogy helyrehozni, érdemes végigjátszani 😉
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
@CsehMedve: Semmi hiba nincs a tört verzióval
0
0
0
0
Bandi146 avatar
https://www.youtube.com/watch?v=yU3qpJwciTA ha ezt nem hallgattam végig legalább 100szor csutka hangerőn akkor egyszer se nagyon szép zene
0
0
0
0
Sir Bekur avatar
Ez a játék valami hihetetlen. Most pörgettem végig... Teljességgel elbűvölő. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a "jó" sztorival felruházott játékokat.
0
0
0
0
💬 2
sean avatar
@Sir Bekur: Spoiler!
A végén mikor mentem kinyírni Helát és megszólalt a b*szózene az olyan löketed adott hogy kb háromnegyed óráig henteltem mint az őrültek, az unalom bármi jele nélkül.
😃
0
0
0
0
motormen avatar
@sean: Ugyan így voltam én is de nem tudom mennyi ideg kaszaboltam őket mert annyira belemerültem hogy az idő érzékem is elfelejtettem😂
0
0
0
0
Zeus01 avatar
Hát elég csalóka az összehasonlító mert gépemen :
Core 2 Quad Q 9650
7 GB DDR2 800 mhz ram
R9 280X 3gb

1080p medium High on stabilan fut V syncel.
Akinek régebbi procija van de legalább vagy hasonlo vga nyugodtan szedje le Szépen fog menni.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Érdekes, nekem valahogy nem talált be, pedig szeretem a sztori-orientált játékokat.
0
0
0
0
sean avatar
Véletlenül akadtam rá, pár óra játék után már bekerült a top3-as listámba 😃 Érdekes hogy a jó játékokat sose reklámozzák túl. Nem való mindenkinek, aki több harcot és kihívást akar annak ott a Dark Souls és társai. Én nem vagyok oda a harcra kihegyezett játékokért, sokkal többet ér nekem az ha jó a történet és a kivitelezés, amit manapság nem sok új játék tud. Egyébként érdemes beruházni egy 7.1 fülesre, teljesen más világ nyílik meg a játékokban 😉
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Számomra Game of the Year... egymás után 2szer is kijátszottam, szerintem ez mindent elmond. Azonban teljesen megértem azokat akiknek nagyon nem jön be. Nem az a hagyományos action dús hack'n slash, inkább a történet mesélésen van a hangsúly (de az 10/10). Nem horror, de vannak benne borzongós részek, a zene meg egyszerűen zseniális.
0
0
0
0
neuroflex avatar
volt szerencsém játszani vele hát ez valami fantasztikus remélem nyerni fog valami dijat játékfejlesztők mert zseniális :I)
0
0
0
0
no avatar
Ez a játék nem játék hanem egy film, ha filmet akarok nézni elmegyek a moziba, vagy leülök a tv elé. mindenki a hangzást isteníti, de amikor a csaj félóráig visítva vonszolta magát a földön ledobtam a fülest. Az pedig, hogy a fejlesztők azzal tolják ki a játékidőt és próbálják félelmetessé tenni a játékot vagy inkább filmet, hogy nem lehet futni a karakterrel roppant idegesítő, olyan érzés mint ha valamit nagy súlyt vonszolna maga után egy kötélen.
De ne vegye el senki kedvét a játéktól ez csak a saját véleményem.
0
0
0
0
💬 3
Moon_Breaker avatar
@Serious Next: Hidd el, nem fogja elvenni. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Serious Next: Néztem róla végigjátszást,lehet futni a karakterrel.
0
0
0
0
no avatar
@Stonehouse74: Tudom, hogy lehet vele futni csak Én azt nem nevezném futásnak.
Mindent megpróbáltam kb. 6-órát játszottam vele, mert a történet érdekelt volna, de nekem ez a játékmenet elvette a kedvemet. Talán a Dead Space karaktermozgásához tudnám hasonlítani.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok!

Ma már végre sikerült nekikezdenem a játéknak, nagyon régóta vártam már. Viszont: a tűzóriáshoz vezető úton lévő "NY"-el nyíló kapunyitós bug sajnos felütötte a fejét. Magyarán nem lehet kinyitni a kaput. Láttam hogy ez sokaknál előfordult már, viszont megoldást nem találtam. Volt már checkpoint visszatöltés, reinstall, de sajna nem oldotta meg. A Steam elméletileg naprakészen tartja szval ezzel nem lehet gond.
Valaki tudna tippet adni? Ti hogy küszöböltétek ki? (persze ha találkoztatok vele)

Még vmi: Steam-en hogyan tudom lecsekkolni a játék verzióját?
0
0
0
0
💬 5
Moon_Breaker avatar
@CsehMedve: [img]https://www.youtube.com/watch?v=EAU5BlSiFjI[/img]

Itt azt írja egyik srác hogy a kapunál visszalépett néhányat, felfele nézett, megnyomta a gombot és aztán kinyitotta neki a kaput.
Tehát mikor lassan sétálsz a kapu fele nyomogasd a gombot és mozgasd az egeret kicsit a kapu körül.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
@Moon_Breaker: Köszi a segítséget, ezzel a technikával végre ki sikerült nyitnom a kaput. Nem is értem, hasonlóval próbálkoztam korábban. Ezek szerint ez a jó módszer, köszönöm még 1x! 😉
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsehMedve: További jó játékot. 😀
0
0
0
0
CsehMedve avatar
@Moon_Breaker: Köszi Köszi!
Spoiler!
nagyon megérte megvenni kezdés előtt a Razer ManO'War-t. Hatalmas élmény ezekkel a hangokkal
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsehMedve: Ja, én másodjára játszom és direkt ezért a játékért vettem az 5.1 -es fejhallgatóm.
Brutális! 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Kész a fordítás hozzá ha esetleg valakit érdekel.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
jó a sztori de messze nem a legjobb játék
szép grafika jó hangok jó sztori ennyi
De amúgy unalmas gagyi a játékmenet 0 szabadsággal
0
0
0
0
💬 5
MC MaRcI avatar
@Moon_Breaker: meg
De nem is értem a kérdést
ha megveszel valamit az csak jó lehet vagy mi?
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@MC MaRcI: Nem, ha torrenten szedted volna mondtam volna hogy enyhén szólva pofátlanság lenne "legagyizni" a játékot.
Ha meg megvetted steamen , simán visszakérheted a pénzed (mint minden steames játéknál), tudom, mert én is néhányszor már visszakaptam a pénzt ha nem tetszett 1 -2 játék. (pl. Osiris)

[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
motormen avatar
@MC MaRcI: Szép grafika jó hangok jó sztori ennyi. Mi kell még? 😀
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@motormen: Én is így látom, kicsit rövid meg nincs benne túl sok szabadság, de minden más lenyűgöző benne.
30eurót nekem mindenképp megért. 😀
0
0
0
0
motormen avatar
A legjobb játék amivel játszottam, és alig várom a következő történetet
0
0
0
0
no avatar
na feldobtam a patchet elméletileg megold minden problémát gyakorlatilag egy kalap sz..rt nem ér semmi változás (amd-s patch is egyben javitották az eddigi problémákat).Max 2-5 fps javulás és ahhoz képest h direkt relodedes patch verziót szedtem(reloded hellbladem van),semmi változás.De legalább fenrirt megöltem 😃.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@nmv87: Én FX-8120-al kijátszottam max grafikán patch nélkül, csak minden egyes halálnál ujra kellett inditanom a jatekot mert lefagyott.
0
0
0
0
no avatar
@schottgun: Jó neked .Lehet újra kell már dobnom a gépet talán az lehet a bökkenö
0
0
0
0
vegeta97 avatar
Sziasztok!
Tudom hülyekérdés, de menne ? 😃😃
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Elég jól van optimalizálva, eddig nem volt vele problémám. Annyi hogy 30 fps-el megy szinte akármilyen beállításokat teszek neki de nagyon szép és nem droppol. Történetileg az amit vártam tőle, misztikus, érdekes, értelmes embereknek van. Vannak benne Dark Souls feelingek de összességben egy nagyon jó kalandjátékot kaptunk idén, amit érdemes kipróbálni ha van rá lehetősége az embernek, teljesen megéri.

(~3h gameplay után)
0
0
0
0
no avatar
Fullon megy húzott 1050 Ti-vel és FX-8120-al turbó módban, 1080P-ben. Nagyon jó játék.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
sétaszimulátor itt-ott egy kis kardozással
0
0
0
0
💬 2
AttiS avatar
@MC MaRcI: Így is lehet fogalmazni (bár azért ez csúnya ) , viszont a grafika és az optimalizálás nagyon a helyén van, sőt... példát lehetne róla venni.
0
0
0
0
no avatar
@AttiS: olyasmi mint a skyrim/witcher világ?
0
0
0
0
csabika21 avatar

Elkészült új karimmal max grafon nagyon szép
0
0
0
0
no avatar
Eddig nem akadt semmennyire sem.Elértem a tengeres részhez és onnantól kezdve rongyá akad minden 10-20 fps.Próbáltam a leirásokat de semmi .grafikát lowra rakom ugyan ugy akad laggol stb.Ez a AMDpatch mikorra várható vagy van már?
0
0
0
0
💬 3
peteraveiro avatar
@nmv87: már erre és sem találtam megoldást mikor elértem a tengerhez hogy megszerezzem a kardot onnantól játszhattatlan lett a játék nekem is addig nem is viszem tovább mig amd patch nem jön!!!!!!!!!! a patch-ról nem tudok semmit
0
0
0
0
no avatar
@peteraveiro: kösz valoszinű én is várok. pedig már fenrirt ölöm de esélytelen 10-15 fpssel akármilyen beállitáson
0
0
0
0
kmetovics avatar
@nmv87: Na akkor nem csak velem történt ez. Pont ugyanannál a résznél kezdett el ronggyá akadozni, mint nektek. Nekem is amd kártyám van. Van már hozzá valamilyen patch amúgy?
0
0
0
0
pupi14 avatar
Miről szól ez a játék ?
0
0
0
0
💬 2
Kimi no Na wa avatar
@pupi14: Kalandjáték, ezáltal maga a sztory igen kibontakozott, de röviden annyiról szól, hogy mi Senua utazását követjük nyomon, aki a férje lelkének megmentésére indul a "Viking pokolba", vagy is Helheimbe.

Nagyon ajánlom végigjátszásra, mert ilyen történetet, látványvilágot, hangzást, érzelmeket rég láttam/éreztem már kalandjátékban. A puzzle rendszer meg "nekem legalább is" nagyon tetszett. (:
0
0
0
0
pupi14 avatar
@Kimi no Na wa: Köszi a választ.
0
0
0
0
krutika avatar
Vinné az új gép?
i5 4460
GTX 750 TI
8GB Kingston Hyperx 1600mhz
600W
0
0
0
0
💬 2
Zeus01 avatar
@krutika: Szerintem 1080p High on stabilan v syncel
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Pár napja vittem ki, és azt kell mondjam 2-3 éve ilyen jó játékkal nem játszottam még. Az összes eddigi megjelent játék vagy egy 1000x folytatás, vagy koppintás, vagy értelmetlen hülyeség. Tudom, sokan nem fogtok ezzel egyetérteni, nem fogok meglepődni, de én így látom, mert semmi újat nem tudnak felmutatni, de még ha nem is új, élvezetes lehetne, de sajnos egyik mostani játék sem az. Régiek közül is van nálam sok ami ilyen, de ott azért nem 3 évente volt 1 jó játék mint most.

Hihetetlenül jó játék, én nagyon szeretem a Ninja Theory játékait a Ninja Gaiden 3-mat kivéve, mert az is nagyon rosszra sikerült. Két problémám volt vele, az egyik, hogy mielőtt az illúzió istenével küzdöttem, akkor kiléptem mert nem volt több időm játszani, majd másnap mikor beléptem az emblémák nem világítottak kéken, a kapuk sem világítottak, ha a kapu mellett elmentem nem változott meg a pálya, és a híd/deszka már le volt engedve, úgy töltötte be a mentést, de nem engedett át rajta mintha ott se lenne, így kezdhettem elölről a játékot, még az a jó hogy viszonylag az elején voltam, de az után már nem nagyon mertem kilépni. 😆 A másik, hogy a fél játékban a felirat nagyon rosszul volt írva, sok dolog nincs írva amit mondanak, van hogy több van írva mint mond, és van elég sok mondat aminél egyetlen szó sem egyezik a feliratban azzal amit mond. Értem én hogy változtatnak a szövegen közben, de akkor azt a tetves feliratot is át lehetne írni. 😉

Egyébként a minimum gépigény 1080p maxra simán elég, nekem very highon ritkán droppolt 15FPS-re, levettem high-ra úgy már okés volt.
0
0
0
0
pcboy avatar
Ennek a játéknak még nincs ajánlott gépigénye? mediumon vagy hight-on futna nekem?
mire számítsak mert klasznak tűnik és szeretem a kihívást ez kb dark souls 3 jobb storyval??
0
0
0
0
💬 1
peteraveiro avatar
@pcboy: menni fog very highen is jólvan optimalizálva a játék csak az amd cpukkal van némi probléma amire jön patch.

ez azért más mint a dark souls 3.
0
0
0
0
peteraveiro avatar
Sziasztok!
Nekem is ezt csinálja ha meg halok sötét a kép,controller-en strat gombot megnyomom menü van... de kisebb várakozás után vissza jön,akinek szintén ez van gondolom AMD cpu-s erre jön patch,pár fixálni való lesz az tuti,fullscreen-ben ugyan ez és windows borderless-ben is.

Viszont azt nem értem?!
FullHD-ban miért nem lehet fullscreen-be tenni 1366x768-as felbontásba rakja a tv-m ki is irja, de a settings 1920x1080-at ír,át rakom windows borderless-ba és úgy fullhd de az fps szintem 15-17 annyira jöttem rá ami segitett az fps vissza állásra a bill.-en windows gomb lenyomásakor az egér megjelenik 1 kattintás és már jó. De ezt néha játsza el,
gondolom ezeket mind javitsák majd.

Nézegettem youtube-n ilyen fixálásokat amit meg is csináltam fps szint emelkedést hozott és nem gondol egyet ha új helyre érkezem vagy akár egy bejátszás után az fps szintem ismételten 15 körül forog.

A játék nekem is nagyon tetszik az optimalizálás nem rossz és végre nem open world game kicsit unalmas már. 😃
Shappire R9 270x-et azt hittem felrobbantsa majd de jó irányban csalódtam,alapból very highre állitotta a játék és akár hogyan állitom high vagy very high az fps szám ugyan az szinte 2-3 a csökkenés jó nem is megy fix 60-al 55 és 45 fps nekem ez bőven elég,egyedül a postprocess van medium-on mert igy tiszta a kép minősége nem tetszik ha, homályos a látvány 😃
0
0
0
0
💬 4
Tomi1122 avatar
@peteraveiro: Most akkor sikerult megcsinalni a jatekot hogy jatszhato legyen ..?ha igen ird mar le hogyan koszi..
0
0
0
0
peteraveiro avatar
@Tomi1122: Szia leírom az fps fixet és próbálom érthetően 😃

1. lépés: rejtett... C:\Users\fiók neved\AppData\Local\HellbladeGame\Saved\Config\WindowsNoEditor ide belépsz
itt keress 3 fájlt amit szerkeszteni kell ezek lennének: Engine,GameUserSettings,Scalability

2. lépés:az engine fájlt megnyitod és ezt másold bele:

[script/engine.localplayer]
AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV

Simán jegyzettömbbel szerkeszthető,ha kész elmented és az engine fájlra jobb egér klikk tulajdonságok az írásvédett részt ki pipálod és alkalmazod,ezzel készen is vagy.

3. lépés: a GameUserSettings fájlt szerkeszted teljesen a lap aljára görgetsz és ki keresed ezt:

sg.AntiAliasingQuality-t tehát az értéke legyen 0

ami így néz ki sg.AntiAliasingQuality=0

Ha kész ezt is ugyan úgy elmented és írásvédetté teszed.

4. lépés: a Scalability fájl-ba ezt másold:

[AntiAliasingQuality@0]
r.PostprocessAAQuality=0
[PostProcessQuality]
r.MotionBlurQuality=0
r.SceneColorFringeQuality=0

Ezt is elmented és írásvédetté teszed.

Elindítod a játékot és mikor betöltötte a pályát nagyon recés lesz...

"meg kell várni a játék betöltését a fő menüben nem működik majd"

akkor állítsd a grafikát ebben a sorrendben a quality setting low lealkalmazod ezután medium lealkalmazod és megnézed a játékot a sebesség mér észrevehetően javult,ezután már állíthatod a grafikát ahogyan neked tetszik.

De ezt minden egyes játék indításnál meg kell csinálni a grafika állítgatást.

Remélem lehet érteni és sikerül majd 😀
ha valami gond lenne írj és írj akkor is ha sikerült!
remélem másnak is tudtam ezzel segíteni akinek hasonló a gondja.
0
0
0
0
Tomi1122 avatar
@peteraveiro: Köszönöm Szépen 😀
0
0
0
0
peteraveiro avatar
@Tomi1122: nagyon szívesen 😀
0
0
0
0
Vigilante avatar
Jól lett optimalizálva és a story is cool. 140-170 FPS átlagba. 😀 Ezt meg kell lesnem 4K-ba is. 😀

https://kephost.com/images/2017/08/13/HellbladeGame-Win64-Shipping_2017_08_12_23_54_02_572.jpghttps://kephost.com/images/2017/08/13/HellbladeGame-Win64-Shipping_2017_08_12_23_58_03_184.jpghttps://kephost.com/images/2017/08/13/HellbladeGame-Win64-Shipping_2017_08_13_00_01_09_149.jpghttps://kephost.com/images/2017/08/13/HellbladeGame-Win64-Shipping_2017_08_13_00_01_26_936.jpghttps://kephost.com/images/2017/08/13/HellbladeGame-Win64-Shipping_2017_08_13_00_02_11_217.jpg

Gerán mitológián alapuló game-el még nem is találkoztam eddig. 😀
0
0
0
0
krizsa66 avatar
Huhh... Hát ez komoly volt. A befejezés hagy némi kívánni valót maga után, de így is hatalmas élmény volt. Befejeztem és csak úgy ültem itt tovább, néztem ki a fejemből, miközben a háttérben pörgött a credits. Nem volt hosszú, de ez a 7-8 óra most hagyott egy kis űrt. Csak ajánlani tudom.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció