header
Dauntless
Dauntless cover
Megjelenés: 2019. May 21.
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Phoenix Labs
Kiadó: Phoenix Labs

Dauntless gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i5
RAM:
4 GB RAM
GPU:
Nvidia 660Ti (DX11) or equivalent
DX:
DX 11
OS:
Windows 7 DX11 Support
STO:
15 GB available space

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 970 (DX11) or equivalent
DX:
DX 11
OS:
Windows 10
STO:
15 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
CoreDark Souls (Prepare to Die Edition)Deus Ex: Mankind Divided - VR ExperienceDiablo II: ResurrectedDead GroundGood Robot
Hozzászólások: 21
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Delej avatar
Jó kis game ez pláne meg hogy ingyenes, de sajnos 1 max 2 óra után elég repetitív. Tipikusan az a játék amivel egy-egy gyors mecset még szívesen játszik egy nap az ember.

Kellene még két játékos hogy a négy fő meglegyen.
0
0
0
0
Liptik avatar
Ez a játék mire hasonlít?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Monster Hunter World csak f2p-ben, már ha elindul.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
@Liptik: A Monster Hunter World egy rosszabb, ingyenes változata, sok-sok farmolással.
0
0
0
0
pinkyke avatar
hát számomra elég csalódás volt ez a játék random időnként ki dob a játékból mondván hogy megszakadt a kapcsolat elég idegesítő bent vagyok a boss-nál és csak úgy ki dob ezzel igazán kezdhetnének valamit mert így nem élvezhető a játék meg az se lenne 1 hátrány ha a boss-ok nem lennének olyan nevetségesen erősek a nagy védekezés és doddge-olás nem ér semmit se aimos boss tök mindegy hogy taktikázunk mindig az a vége hogy megöl ez igy rohadtul nem fer a fejlesztések meg a másik fele minden boss-hoz más és más fegyver és ruha kell a nyersanyagok meg amik kellenek hozzá alig ad 1-4-es boss ig még könnyü megölni öket 5 és 6 ös szintü meg nevetségesen nehéz fölleg az áramos boss azt még nem sikerült 1x se megölni folyamatosan lővi az áramos gömböket.
tudom jó ha 1 játék nehéz de,nem így hogy meg se lehet ölni.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Nekem elsőre nagyon tetszett, de előrehaladva azért kijönnek a hiányosságok bőven. Egy idő után már inkább a farmolásról szól a játék, az újdonság pedig egyre fogy. Ingyen nem rossz, de sem mennyiségben sem minőségben nem szabad csodát várni.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hát én ilyen retek szervereket még életemben nem láttam. 7 percen keresztül nem talál Hunt-ot... rámegyek, hogy cancel, nem történik semmi. Újraindítom a játékot, végre talál szervert. 5 percen keresztül nem tölt be, majd connection errorral kidob. Megpróbálom a Private huntot... konkrétan 5 percen keresztül írja ki hogy preparing for hunt és semmi sem történik. WTF...
0
0
0
0
💬 2
WeKing avatar
@FrostnovaZ: Nekem viszonylag hamar talál szervert, max 1-2 perc.. cserébe néha teleportálok játék közben meg ha fel akarok venni valamit, van hogy nem veszi fel vagy ha beszélni akarok valakivel, hiába nyomok rá, nem csinál semmit. Olyankor megforgok a salyát tengelyem körül vagy arrébb megyek egy picit és jó..
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
@WeKing: Másnap műr működött, viszonylag normálisan de máskor meg játszhatatlan. De igazából mindegy, mert annyira nem győzött meg maga a játék (amikor épp használható volt), úgyhogy nem szenvedek vele többet 😃
0
0
0
0
solyom1999 avatar
A gépemen stabilan fut 30-40 fps el szerintem jó game lesz lett !! 😀 https://www.youtube.com/watch?v=DY6upfq_p-8
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Múlt héten mikor elkezdődött az OBT gondoltam kipróbálom. Hát akkor nem volt kedvem órákat sorban állni így hagytam a francba. Tegnap újra elővettem és végre nincs sorbanállás már, lehet játszani, és mit mondjak egész jó. Van hogy leülök elé és na még egy behemótot ölljünk meg, na de még egyet mert kéne ez a gear, és jól eltelik vele az idő. Eddig csak randomokkal toltam, de nem volt baj, egyszer volt egy gyengébb csapat, de ott is levertük a behemótot. Nekem tetszik, jó kis Monster Hunter alternatíva.
0
0
0
0
GodSie avatar

Aki gondolja nézzen bele 😀 van még hiba a játékban de elég jó eddig 😀
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@GodSie: Nekem is nagyon tetszik! 😃
0
0
0
0
GodSie avatar
@Blackisacolor: Jó is 😀 egyedül tolom még 😃
0
0
0
0
no avatar
Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy a végleges játéknak is saját kliense lesz, vagy az már elérhető lesz Steam-en is?
0
0
0
0
💬 1
krizsa66 avatar
@Zanah: Szerintem marad a kliens.
0
0
0
0
Xoremion avatar
5 féle képpen beszerezhető kulcs a Closed Bétára jelenleg:
a, Regisztrálsz a játék hivatalos oldalára és reménykedsz, hogy küldenek kulcsot.
b, Regisztrálsz a játék hivatalos oldalára és megveszed a 39,99 dolláros (durván 10 ezer forint) Slayer Founder's Packet (vagy másikat drágábbért).
c, Van a játéknak fejlesztője egy pár, akik néha Twitchen közvetítenek és jelenleg konkrétan tudom az egyikről ([LINK]), hogyha követed és fel is iratkozol (ez kb 6 dollárba kerül Twitchen, kivéve, ha valaki még nem aktiválta a Twitch Prime-ját, mert akkor indíthat egy ingyenes próbaidőszakot és feliratkozhat azzal tök ingyen) a csatornájára, majd csatlakozol a discord szerveréhez és beírod a dauntless-keys nevű szobába, hogy igényelnél egyet (össze kell kapcsolnod a Discord profilodat a Twitch accoddal) akkor rövid idő kérdése és küldenek ott egy kulcsot. (Instrukciókat ő maga is leírta a discord szerverén (angolul), akit érdekel ezen a linken csatlakozhat: [LINK]) Bonyolultnak hangozhat így leírva (főleg tőlem), de egyszerű lépések sorozata egyébként és még mindig olcsóbb (Twitch Prime-al ingyen), mint a 40-et kifizetni a játék hivatalos oldalán. Szóval, ha valaki hatalmas szükséget érez magában a játék azonnali megszerzése iránt és nem akar sokat fizetni, akkor egy jó lehetőség.
d, Google-ben lehet keresni oldalakat, ahol a nagyon gyorsak és szerencsések elcsíphetnek random felhasználok által megosztott limitált mennyiségű egyszer felhasználható kulcsokat. De konkrétan annyira kell ezeket az oldalakat figyelni, hogy szerintem az első 10 perc után, miután kiírták nem aktiválod be a kiírt kulcsot, akkor tuti lecsapják a kezedről.
e,
Dauntless will enter Open Beta on May 24th, 2018!
Addig már valahogy kibírjuk... 😀
0
0
0
0
RavenShadOwl avatar
Egyszerűsített Monster Hunter!Érdekes karakter generálás!
0
0
0
0
matany001 avatar
Engem megfogott, egy próbát mindenképp teszek vele! 😀

0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció