header
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Crash Bandicoot 4: It's About Time cover
Megjelenés: 2021. March 26.
Műfaj: Platform
Fejlesztő: Toys for Bob
Kiadó: Activision

Crash Bandicoot 4: It's About Time gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel® Core i3-4340/AMD FX-6300
RAM:
8 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7950
OS:
Windows® 10
STO:
30 GB
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel® Core i5-2500k/AMD Ryzen 5 1600X
RAM:
16 GB RAM
GPU:
Nvidia GTX 970/AMD R9 390
OS:
Windows® 10
STO:
30 GB
NET:
Broadband Internet connection
Ajánlott periféria: Keyboard and mouse and controllers are supported.
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Solar AshTiny and Big - Grandpa's LeftoversSuper Lucky's TaleSymScrap Garden - The Day BeforeMark of the Ninja: Remastered
Hozzászólások: 57
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar


I3 10100F
2x8GB DDR4 2666Mhz
GTX 750 Ti 2GB
0
0
0
0
Liptik avatar
PS5-9n megkaptam ingyen, jó azért 5100-at ki kellet csengetni.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
Sacc/kb megnéztem, hogy a VR Pisti mennyi idő alatt tolta ki. Ez komoly, hogy 10 óra körül van a játékidő? Mert akkor az elég komoly.. Behúzom. :D
0
0
0
0
💬 2
zsiroslangos avatar
@gamerINSANEdad: Maga a történet nincs annyi csak szimplán rengeteget bénázott vele. Én olyan 4-5 óra alatt fejeztem be pedig én is szívtam néhány helyen. Persze ha az ember mindent össze akar gyűjteni akkor határ a caillagos ég.
0
0
0
0
gamerINSANEdad avatar
@zsiroslangos: Aha, vágom. Tuti behúzom, de várok vele kicsit, mert a Prime Video elkezdett Battle.Net-es játékokat adni. Nehogy úgy járjak, hogy megveszem aztán egyik hónapban hirtelen free lesz. :D
0
0
0
0
Liptik avatar
Egész jóra sikerült ez a játék, mindenkinek ajánlom.
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@Liptik: Végig is játszottad? 🙂
0
0
0
0
no avatar


I7 2600
Gtx 750 Ti
8gb Ram
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Befejeztem a játékot, hát én nem estem hanyatt tőle őszintén, így végigjátszva... a régiek valahogy jobb feeling-et adtak vagy még jóval fiatalabb volt az ember, lehet ez is benne van, bár, mikor újra toltam a trilogy-t ps4-en, akkor is azért adta még nekem, bár volt pár idegesítő rész benne, de hát ezért is szerette az ember. Itt nem nagyon volt olyan, ahol vagy megakadtam volna vagy felhúztam volna magam, de nagyon maradandó pályát se igen tudnék megemlíteni őszintén, pedig most toltam ki (ez mondjuk baj). 1-szer mindenképp ajánlott végigjátszani!
0
0
0
0
no avatar
Mi lehet a játékkal ?
Elindítom a játékot és ezt az üzenetet kapom : The EU4 Lava Game had crashed and will close .
És utána kilép a játékból.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Na végigjátszva. Tény, hogy enyhén szólva nem ez volt a legkönnyebb játék, amivel játszottam az elmúlt 2-3 évben főleg az utolsó 3-4 pálya,(pár anyázás azért belefért) de azért nem volt annyira borzasztó, ahogy sokan leírják,méghozzá azért, mert ahigy lentebb kitárgyaltuk a program figyeli, hogyha egy adott ponton sokszor meghalsz akkor variál a checkpointos dobozokkal és közelebb rakja őket.A bossokat sem kell előről kezdeni ha meghalsz csak arra figyelj, hogy nem szabad a konzolt/pc-t kikapcsolni mert akkor elvész. Nehézségre én az első és második rész közé raknám.Azért az első rész hidas pályája még mindig az egyik legnehezebb rész a stormy ascentel karöltve.A ps2-es crash 4 ről meg jobb ha nem is beszélünk.
0
0
0
0
Chad The Doggo avatar
Megmondaná valaki, hogy pontosan mi is az a "virágbolt", amiről beszéltetek? Azon kívül, hogy egy kalózoldal.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Chad The Doggo: Azon kívül semmi más. Nem egy konkrét kalózoldal, hanem csak a kalóz/kalózoldal helyett használt szleng. Pl a "virágbolt(ok)ban már kapható" csak annyit jelent hogy már egy vagy több warez oldalon fent van.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Mintha azt vettem volna észre, hogyha sokszor elpatkolsz egy adott szakaszon, akkor a program besegít több checkpointos dobozzal.Más is észrevette vagy csak halucinálok ?
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@zsiroslangos: Csak neked
0
0
0
0
enslaved avatar
@zsiroslangos: Jól vetted észre.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Az előző részekhez képest ez egy nagyon nagy fejlődés és a TOP 5 kedvenc játékom közé is simán bekerült. A legjobb platformer cím ami valaha készült szerintem és pedig amikor beharangozták azt hittem hogy ezek a "szupererő" maszkok csak elrontják majd a játékélményt, de meglepően jól áll neki. A Crash egyébként is az a franchise volt amit fura módon sose lehetett elrontani. a Mind Over Mutant / Crash of The Titans is teljesen más volt már-már egy Open-World hack/slash szerűség, de az is rohadtul bejött, ez meg mint a fő műfajra (platforming) kihegyezett sokáig várt folytatás a legjobb dolog ami a játék iparral történhetett és a Crash Bandicoot fanokkal 😜. Zseniális.
0
0
0
0
mortou4 avatar
Ezt most honnan lehet megvenni?
0
0
0
0
💬 2
DoggyDog avatar
Eddig 24 pályát megcsináltam nem emlékszek rá, ami akár kicsit is nehéz lett volna vagy felidegesített volna, mint anno a régi részekben. Azt lehet lesz még meglepetés 😃
0
0
0
0
💬 6
enslaved avatar
@DoggyDog: Ez most komoly? Két checkpoint között a rekordom 33 halál, az első főellenségnél meg 66 volt. A retro módot csak kipróbáltam, egyszer............Az első három része ezerszer könnyebb volt, ez egy rage game. Az előző részeket a gyerekeim is végig játszották, ezzel most egyik sem bír, még modern módban sem, szóval úgy néz ki, minimum három példányt teljesen feleslegesen vettem meg, bár már abban sem vagyok biztos, hogy magamnak megérte. Nagy csalódás lett számomra az első három rész után most ez, és ugye PC - n tovább sem lehet őket adni. Egyébként mindent be is gyűjtesz és retro módban vagy?
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@enslaved: Most tartok a The Sn@xx Dimension világban szóval már nem sok van vissza, de komolyan írtam, hogy ez nekem eddig semmi bajt nem okozott. Nézegettem, hogy melyek azok a pályák, amik a net meg az emberek szerint nehezek és csak néztem, hogy azok miért is nehezek? 😃 Most nem retro-ban tolom, de így pár halállal letolok 1-1 ppályát volt olyan, ami elsőre halál nélkül lement. Pedig nem vagyok egy türelmes ember, ha valami felbsz, akkor otthagyom, eddig itt ilyen nem volt, pedig már 1-2 pálya van vissza a játékból.
0
0
0
0
enslaved avatar
@DoggyDog: Úgy látszik kijöttem akkor a gyakorlatból, nem igazán a platform játékok korát éljük, mint amikor még az első konzolok uralták a piacot. Na de azért modern módban végig fogom tolni, hogy a srácoknak lesz e türelmük hozzá, az majd kiderül. Nekem hiányzik az a folyamatos játékmenet, mint ami mondjuk N64 - en jellemzett egy Mariót, Banjot, Donkey Kongot. Oké, a Crash mindig is más volt, de ez a sok halál kissé megtöri számomra most az élvezhetőséget. Ami viszont nagyon bejött, az a legújabb coop játék, azt nyomjuk ezerrel mindannyian, ha van akivel együtt játssz próbáld ki feltétlenül (It takes two).
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@enslaved: Azért az a durva, hogy az eredeti első 3 Donkey Kong még mai napig aláz. Mind játékmenetre és grafikailag is jól néz ki mai napig.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@DoggyDog: Akkor elég jól tolod. 😃 Az első 1-2 pályánál még én is azt éreztem, hű ez még pont jó, utána már csak idegesített az egész. Szerencsém volt, hogy a PS4-es változat volt, így kisebb veszteséggel meg tudtam szabadulni tőle. Nekem a Crash 3 a favorit, bár inkább a PS1-es verzió.

A Crash Team Racing ami még jó, azt nem adták ki PC-re sajnos.
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@NTSC Jani: Jahh végülis nem írtam, hogy béna lennék 😃 Ám olyan szintű agybaj, mint a Hídas pálya valamelyik régi részben, na ott én is "kitéptem a hajam" 😃 Ebben nincs.
0
0
0
0
no avatar
Mi lehet a játékkal ?
Elindítom a játékot és ezt az üzenetet kapom : The EU4 Lava Game had crashed and will..
És utána kilép a játékból.
0
0
0
0
💬 3
Liptik avatar
@R1994: Eredeti, vagy tört?
0
0
0
0
enslaved avatar
@R1994: Akkor elég egyértelmű, meg kell venni.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Virágboltba járók örülhetnek. Fel van törve. 😃
0
0
0
0
💬 1
wgeorge85 avatar
@zsiroslangos: Be is mentem a virágboltba, és teljesen jól működik. 😆
Drágállom a teljes árat érte. 😃
0
0
0
0
DoggyDog avatar
Belevágtam én is a játékba. Az ezelőtti részeket még megvettem ps4-re és élveztem is, de én nem tudom, hogy volt türelmem végigjátszani őket, mert bárhányszor újra telepítettem pár pálya után semmi türelmem nem volt hozzá, hogy mégegyszer legalább végigjátszam 😃 Szerintem ez is ilyen lesz, hogy egyszer végigtolom és utána az életben nem veszem elő 😃
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Hát a fejlesztők néhol messzire mentek a nehézséggel, de azért király lett 😃 Igazi Crash élmény 😀
0
0
0
0
💬 12
NTSC Jani avatar
@Richie1212: Hát én is azt éreztem, hogy túlzásba vitték. El se tudom képzelni, hogy egy 5-6 éves gyerek hogyan bírkozna meg ezzel. Engem sokszoer felbosszantott, végig se vittem a játékot.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NTSC Jani: Ott van benne a "modern" mód, nincs élet és mindig az előző checkpoint-hoz tesz csak vissza. Ezt éppen azért tették bele, hogy mi, akik inkább casual játékosok vagyunk is végig tudjuk vinni, vagy akár egy gyerek. Mondjuk én is végig vittem minden részét, és most is "retro" módban játszom, elég jól haladok, bár néha gamepad törés veszélye áll fenn, és bármikor átrakhatom "modern" módba😆
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@enslaved: Én is úgy toltam, de em volt türelmem hozzá. Annyiszor meghaltam, hogy inkább az eladást válaszotottam. Énmég a PS4-en toltam, fizikálisan volt meg, így meg tudtam szabadulni tőle. 😃 Jobb hogy így történt, mert PC-n nyakamon maradt volna. 😃

Nekem a Crash 3 a favorit. De valamiért a PS1-es verzió jobban tetszett. Tök más az ugrás az újabb változatokban. Mintha nem ugrana olyan magasra, vagy nem tudom.
0
0
0
0
enslaved avatar
@NTSC Jani: Sosem volt egy könnyű játék, de a platformerek egyediségével rendelkezett mindig is. Én a könnyű módok híve vagyok, de ennél még kitartok a "retro" mellett😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@NTSC Jani: Már a modern mód is dühít..................
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@enslaved: Én mondtam, hogy nem lesz könnyű. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@NTSC Jani: Egyik gyerekem retro módban kitolta, 13 évesen. Csak lestem😊
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@enslaved: Oké, akkor mi felnőttek vagyunk sajtból. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@NTSC Jani: Fene tudja, VR Pisti modern módban játszotta, és 73 - szor halt meg N. Cortex - nél, én 52 - szer😆
0
0
0
0
no avatar
@Richie1212: Egyébként tényleg jól sikerült, van benne kellő kihívás szerencsére. Más különben olyan lapos lenne szerintem 😜
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@LordSzalko: Régebbiek azért nem voltak ennyire nehezek, s nem voltak laposak azok sem. 😃
0
0
0
0
enslaved avatar
@Richie1212: Ott van a "modern" mód, úgy egyszerűbb azért.
0
0
0
0
Liptik avatar
Valaki tudja, hogy hány órakkor lesz elérhető?

Szerk: Már elérhető.
0
0
0
0
Liptik avatar
Megjelenési dátum és gépigény.

[LINK]
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Valaki tudja már hogy mikor fog megjelenni?
0
0
0
0
💬 1
Liptik avatar
Mondtam, hogy jön PC-re is, csak nem tudom, hogy lesz virágbolti verzió, mert ez is a Battleneten lehet előrendelni, mint a legutóbbi COD-okat. Mindegy, ha nem lesz, lehet megveszem.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció