Menu
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2
Megjelenés: 2013. június 25. (PC)
Gépigény: Nagyon alacsony (8/27)
Népszerűség: ~480# ■
Értékelések: Pozitív (8.3)
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment
Kiadó: SEGA
iAz oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Minimális gépigény:
Ajánlott gépigény:
CPU:
2Ghz Intel Core2 Duo or Equivalent
CPU:
3Ghz Intel i5 quad core or equivalent
RAM:
2GB RAM
RAM:
4GB RAM
GPU:
512MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 GT or Radeon HD 2900XT)
GPU:
1024 MB Direct3D 11 capable video card (GeForce GTX 470 or Radeon HD 5850)
DX:
DirectX 10
DX:
DirectX 11
OS:
32bit Vista https://gepigeny.hu/
OS:
64bit Windows 7 and above
Tárhely:
30GB free Hard disc space
Tárhely:
30GB free Hard disc space
Hálózat:
Broadband Internet connection
Hálózat:
Broadband Internet connection
Összehasonlítás:
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Age of Empires IIIThe Settlers 7: Paths to a KingdomSteel Division: Normandy 44Grey Goo
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 327
zolek17 avatar
12 hónapja | 2020. 04. 21. 22:00:07
#
Valaki nem tudja miért van az hogy ha elindítom a játékok be jön a kezdő képernyő hogy Company of Heroes 2 és ott megáll a kép ? A hang megy tovább meg minden csak a kép áll meg..
Pipi67 avatar
1 éve | 2019. 07. 24. 10:25:41
#
Őrület mennyire optimalizálatlan ez a játék,sokszor jétszhatatlan a maga 5-10 vagy annyi sem fps-ével.Ilyen szarul még egy sem futott a gépemen mint ez.A fenti gépigényeket nyugodtan lehet törölni,mivel attól jóval erősebb a gépem.
HentesSRB avatar
1 éve | 2019. 11. 16. 01:46:45
#
@Pipi67: egy GT 1030-al ne csodalkozz rajta ....na meg az a proci.....az mar akkor egy szar volt mikor kiadtak nehogy 2019ben...athlon procival meg egy irodai GT kartyaval ne probalj jatszani
WeKing avatar
1 éve | 2019. 11. 16. 02:09:51
#
@HentesSRB: Tudsz róla, hogy egy paraszt vagy? :?
Pipi67 avatar
1 éve | 2020. 02. 17. 01:21:39
#
@HentesSRB: Haveromnak GTX1050Ti/4 Gb videókártya,mellé egy 4 magos 3900Hz proci van és éppúgy laggol mint nálam.Nem én vagyok az első sem az utolsó akik panaszkodnak h qrva szarul van optimalizálva a játék.Egy Sniper Elite 4 magas grafikán megy,ez a 7-8 éves game meg igy.Amúgy épp most qrta fel az agyam.2 meccs az egyikből error,kidobott a másik 3 fps-el ment és kijöttem belőle.Lehet akármilyen géped nuku fps-el megy.Próbáld ki...WW2 mód tegyél be csak 2-3 számitógép ellenfelet és irj vissza hogy megy e simán...és olvass vissza,nem csak én panaszkodok rá.Tudom a procim nem épp jó,de más 100 igényesebb játékot is játszottam vele és mentek rendesen,ez meg nem igazán.Az 1030 előtt egy msi 460-am volt még azzal is szinte mindent játszottam,csak ebben vannak ilyen low fps.A kampány nekem is átment simán de itt bajok vannak,nem is kevés.Crysis-ok.mindegyik Tomb Rider,Battlefield-ek,CoD-ok,Metro,FarCry,Witcher 3,Dark Souls-ok stb és hadd ne soroljam elmentek rajta már csak a CoH sz@r.Na akkor mi van szerinted? Ok nálam gyenge a gép,de a haveromnál pl?
HentesSRB avatar
1 éve | 2020. 02. 17. 14:30:22
#
@Pipi67: remelem azt ugye tudod hogy az ilyen strategiai jatekok nagyon de nagyon proci igenyesek ;/ en ezen nemfogok vitazni veled se senkivel ! gyenge a procid hozzza jatszz massal..es a többi jatek amit felsoroltal oda inkabb GPU kell mint CPU..de hiaba magyarazok ugyis hülyenek neznek azok akik irodai geppel jatszani akarnak ! ja igen...es van rola fogalmam mivel szoftverfejlesztökent dolgozom,tudok egy ket dolgot a gepekrol amit te meg nemis hallottal :/
Pipi67 avatar
1 éve | 2020. 02. 19. 09:22:54
#
@HentesSRB: Te nagyon okos vagy ám bakker.Tudod te hogy mennyi stratégiai játékot játszottam én már ezzel a géppel...probléma nélkül?! Soroljam? Csak ehhez az egyhez lenne gyenge a procim? Mi van a többivel amik jól vannak optimalizálva pl? Egyezek én azzal hogy ez nem egy olyan gamer gpu,de ne má hogy ezt a játékot nem birja ami 2013-as.De nézzünk mást,ne az én gépem...Havernak is gyenge a gépe a játékhoz akint fent emlitettem. A fiamnak 6 magos 12 szálas (intel) a procija és neki is akadozik. Akkor ezeknél mi van szerinted? Erre miért nem irsz már valamit?
HentesSRB avatar
1 éve | 2020. 02. 19. 14:36:19
#
@Pipi67: egy halom szarral ne akarj mar jatszani..csak ennyit tudok mondnai.csa
Pipi67 avatar
1 éve | 2020. 03. 22. 17:56:21
#
@HentesSRB: Nem válaszoltál arra amit kérdeztem.
no avatar
1 éve | 2020. 03. 23. 16:44:00
#
@Pipi67: Egy dologban igazad van: elég sok fejlesztő nagyon trehány módon adja meg a gépigényt, mely a laikusokat félre vezetheti. Nekem is van az egyik gépben a tiedhez hasonló processzor, igaz mellette gyengébb VGA-val. A COH első része még elfutott vele zökkenőmentesen, de már az is alacsonyabb beállítások mellett. Szóval semmi meglepő nincs abban, hogy a második része már szaggat.

A kedvedért a most használatos géppel (nem egy high-end valami) kipróbáltam max beállítások mellett FHD felbontásban három játékmódban: Csak a betöltőképernyőnél volt valamiért 5 fps, de az ki a fenét érdekel. Kampány / skirmish tejlesen problémanetesen futott, még 4v4-be is, egyedül a Theatre of War módban nem tudta tartani a fix 60-at, ott akkor esett le ideiglenesen 40 alá az fps, mikor az ellenség új hulláma lespawnolt. Zavaró akadás viszont nem volt. Online játékot nem próbáltam. Szóval nem tudom milyen gépe van haverodnak, fiadnak, de a magok száma vagy az órajel önmagában semmit nem jelent.

Különben nem maradsz le semmiről a COH 2-vel. Nagyon árkád és bugos játék. Most is előfordult, hogy két T 70-es tank simán "egybesimult". Ezen kívül borzalmas az egységek útvonalkeresése, hasonlóan rosszal talán az Age of Empires Definitive Edition kiadásában találkoztam, annak is az a leggyengébb pontja. Túlértékelt játék a COH, de ennek az az oka, hogy pofonegyszerű stratégia, melyben nem kell mikromenedzsmenttel bíbelődni, amely már sokak számára élvezhetetlen. Szóval aki könnyed időtöltésre vágyik, annak tökéletes. Mindenki másnak ott a Men Of War.
Pipi67 avatar
1 éve | 2020. 03. 27. 02:50:57
#
@Akiaz: Kampány módban nekem sincs vele gondom,ott nekem is játszható fps-el megy.Igen bugok azért vannak ahogy mondod is.Nálam a WW II MOD-ban van a gond (pl gép ellen)és az alacsony fps,itt ahol pl 150 a népességi pont.Ebben pl egy tank nép.pontja 5. Szóval itt jóval több tankot vagy sereget lehet toborozni.Valószinű,sőt biztos ebben lehet a gond.Még az elején ha nincs sok sereg tank,gyalogos stb a pályán akkor vánszorog valahogy,de amint berakok 2 számitógép (MI) ellenfelet és szaporodnak a enemyk vagy saját seregem,úgy csökken az fps is.Érdekes az is hogy van hogy ugyanazon pályán többször is változó az fps.Van hogy 8-10-re csöken,de van hogy akadozik esetleg kidob vagy lemegy egészen akár 3 fps-re is.
Ha meg ketten akarunk játszani több ellenféllel szemben akkor be is akad vagy csak nagyon nehezen megy.Igy ez utóbbit már nem is próbálgatjuk eggyütt. Gondolom itt a játék motor nem birja a módot vagy ilyesmi,sok az effect.Itt a WW II MOD-al lessz a gond,kár pedig nagyon jó amúgy,minden van benne.Rengeteg féle tank,ágyú,katonák és még Luftwaffe,vasúti tüzérség,szőnyegbombázás stb támogatás is aktiválható (ez pl a nyugati főparancsnokságnál).Hadd ne irjam a többit,mivel sok taktikai és cucc van ebben a módban.A tankok nem két tankhosszat látnak el pl hanem fél pályát befogják,beáshatók homokzsákok közé és ami nagyon jó,pl egy vadász vagy Királytigrist nem fehet csak úgy rip-ropp szétlőni hanem borzasztóan kemények.Az enemy is ilyen és meg kell szenvedni minden méterért.
Amúgy kedvelem ezt a játékot,kár hogy ennyire nem jó ez a cucc benne.Már több mint 850 órám van a coh2-ben,na de mindegy.Ez van.Ebben a módban még nem találkoztam olyannal akinek simán ment volna,egészen GTX1050 Ti (ig) GPU-k sem birják ezt simán vinni.Köszönöm a válaszod és hogy kipróbáltad miattam. :)
no avatar
1 éve | 2020. 03. 28. 18:20:57
#
@Pipi67: Megnéztem ezt a csodás modot. Mentem pár kört expert botok mellett, ami ugye azt jelenti, hogy kétszeres szorzója volt a botoknak minden nyersanyagra hozzám képest, ergo jóval több egységet tudtak lehívni. 2V2-be gond nélkül futott max beállítások mellett kb 40 fps körül. 4v4-be azért már voltak gondok, bár nem akadt, de nagy csatáknál, ahol rengeteg egység gyűjt össze, ott bizony benyalt a számláló 20 fps alá ideiglenesen, 17-18 körülre. Megnéztem full low beállítások mellett is, dettó ugyanez volt. Maga a mod túlzó. Azért ezt az Essence Engine-t nem arra találták ki, hogy egyszerre akár 1000 egység is lője egymást pár négyzetméteren. Amúgy túl sok realitás nincs ebben a modban sem. Rahedli katonám lőtt közvetlen közelről egy mesterlövést, és nem halt bele, miközben ő meg egyesével leszedte az osztagot. :D A másik pofás momentum az volt, mikor a tank belelőtt a fabodegába, aztán nem hogy ripityára tört volna, még vagy öt lövedéket kiállt. :D Szóval annyira nem nyerte el a tetszésemet, de ízlések és pofonok. :) Mindenesetre ez a mod nagyon optimalizálatlan. :)
Pipi67 avatar
1 éve | 2020. 04. 07. 00:51:57
#
@Akiaz: Igy van ahogy mondod,minnél több az egység (főleg 1 helyen) úgy csökken az fps is. Az engem is bosszant hogy a lővészek nagyon pontatlanok. A másik hogy egy akármilyen tank előtt csak úgy szaladgálnak szinte büntetlenül az enemy gyalogosok (mondjuk én élőben nem tenném,tehetném :D ). De ez van más módokban is,nem csak ebben.Valamennyit lehet kompenzálni a skillekkel,de az is szinte semmi.Realitás sok játékban nincs,ebben sem sőt ez eléggé messze van e dolgok miatt.Bár szerintem ez a mód picivel közelebb áll hozzá a többinél mivel sok fajta egység,repülők stb van benne.Más módokban ahol pl egy királytigris jó ha ellát 3-4 tankhosszat és a gyalogos enemyk úgy szaladgálnak körülötte mint gyerekek a cukorkás körül pedig van rajta 2 MG42 is és hadd ne soroljam.Az egész játék tele van bakikkal.De mindezt tudod te is és más is aki már játszotta :) Dehát ilyen az egész COH2 sajnos. Az is érdekes hogy nem mindegyik pályán laggol egyformán.Van ahol valamennyivel jobb de itt is csak 10-15 fps külömbségről van szó.
MithridatesX avatar
12 hónapja | 2020. 04. 22. 08:45:05
#
@Pipi67: igaz nagyon optimalizálatlan :I
no avatar
2 éve | 2018. 12. 06. 20:32:24
#
In celebration of the 5th Anniversary, get Company of Heroes 2 for FREE starting now until December 10th at 10AM Pacific Time! Once you add the game it will remain in your account after the free period, so don't miss out!

Plus, check out the finals of the Anniversary Classic 2v2 Tournament. Watch the stream when it is live here. Additionally, save 75% on all DLC as well.

*Offer ends Monday at 10AM Pacific Time

https://store.steampowered.com/news/4…ews/46547/
bukta2 avatar
2 éve | 2018. 12. 06. 20:40:23
#
@Palanova: most olvastam én is Gamestaron hogy ingyenes, legalább egy jó RTS ami ingyé van :D
no avatar
2 éve | 2018. 12. 07. 05:12:25
#
@bukta2: Nem olvasok gamestart. Nekem Relic hírlevélben jött az infó.
foley951 avatar
2 éve | 2018. 04. 25. 20:13:29
#
Heló! Akinek lenne kedved együtt játszani vagy rankedezni az írjon rám nyugodtan!
LazloV avatar
3 éve | 2018. 02. 06. 21:15:17
#
Warhammer 40k Dawn of War Grafika 4x akkora gépigény...
Thorin Oakenshield avatar
3 éve | 2018. 01. 16. 20:43:08
#
Kell valakinek? Elcserélném/eladnám.
no avatar
3 éve | 2017. 12. 14. 23:26:36
#
bezsebeltem.
Thorin Oakenshield avatar
3 éve | 2017. 12. 14. 20:53:14
#
Ingyenes a Humble Bundlén!
GREATWHITEWOLF avatar
3 éve | 2017. 12. 11. 19:34:42
#
Hihetetlen rosszul van optimalizálva.
hursandani4002 avatar
4 éve | 2016. 08. 05. 19:56:22
#
Jó játék csak sajnos hamar meg lehet unni.Amikor megjelent anno még 2013-ban a megjelenés után 1hónnappal megvettem felraktam és sajnos nem nyűgözött le sajnos az kell mondanom hogy unalmas.Míg a coh1-el még mindíg jobban elvagyok a multin solo-ba is nem unalmas abba 500órám van míg ebbe a coh2-be 84óra és egyszerűen elkezdem a meccset 10perc után olyan unalmas lesz a multyja.
akandris47 avatar
4 éve | 2016. 05. 01. 23:14:36
#
amúgy tök durva mert amit irnak nem elég hozzá..hátt azé kell gép ehhez a játékhoz mert nem ilyen a gépigénye vlójában;-( de legalabb élvezhetően megy és csomót jatszok vele mert kib@szott jó gameXD
PartiZan avatar
5 éve | 2016. 04. 01. 23:52:33
#
Mostanában nagyon sokat játszom vele, aki akar együtt játszani ugyan ezen a néven megtalál steam-en.
Skiter0524 avatar
5 éve | 2016. 03. 20. 23:23:48
#
gamerklub2 avatar
5 éve | 2015. 12. 30. 16:37:51
#
ehez a játékhoz inkább proci meg ram kell videókártya az mindeggy csak gyors legyen a gép
no avatar
5 éve | 2015. 09. 21. 13:27:35
#
"most komolyan hogy lehet egy ilyen szar grafikályú játéknak ekkora gépigénye?komolyan mondom ultra grafon úgy néz ki mint a minimális nem ajánlom a játékot.inkább vegyétek meg a első részt még mindíg élvezhetőbb meg jobb grafika régi az első része kicsit de a 2 höz képest jobb a első része.inkább az 1"

Hát azért szerintem jobban néz ki az elődjéhez képest legalábbis a karakter meg a fegyverek kidolgozása. Az meg hogy a te szemszögedből ocsmány az inkább felbontás függő de itt is meglátszik hogy te nem a játékélmény miatt játszol hanem grafika miatt. De hát mit is várunk egy olyan világban már ahol fossák ki a szar játékot pl: order 1866 :P
gamerklub2 avatar
5 éve | 2015. 09. 21. 12:17:05
#
most komolyan hogy lehet egy ilyen szar grafikályú játéknak ekkora gépigénye?komolyan mondom ultra grafon úgy néz ki mint a minimális nem ajánlom a játékot.inkább vegyétek meg a első részt még mindíg élvezhetőbb meg jobb grafika régi az első része kicsit de a 2 höz képest jobb a első része.inkább az 1
no avatar
5 éve | 2015. 07. 22. 16:45:26
#
Valaki tudna segíteni? Miért lehet az hogy ez a része teljesen jól fut majdhogynem legnagyobb beállításokon is viszont a Company of Heroes 2 Ardennes Assault része nagyon durván szaggat legkisebb beállításokon is?
MoonW avatar
5 éve | 2015. 06. 06. 13:55:03
#
Frissítve!
19951207 avatar
5 éve | 2015. 05. 28. 21:29:16
#
https://www.humblebundle.com/weekly mondhatni a komplett játék, plusz a komplett első rész, plusz 3 másik játék, kb 5$ (15, ha egy coh2 +kieget is akarsz!) BEST BUY!!!!!!!!
no avatar
6 éve | 2015. 04. 17. 17:58:45
#
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy amikor játszom körülbelül 10 percet a Company of Heroes 2-vel akkor besötétedik a kép de az egér kurzorja látszódik és hang is van.....mit csináljak hogy megszüntessem a problémát?:/
no avatar
6 éve | 2015. 04. 11. 13:43:28
#
Nekem ez már valamiért nem tetszet anyira mint az első része...
no avatar
6 éve | 2015. 02. 13. 19:15:36
#
ezt ha telepítem 2 nap múlva nem tudok játszani vele?
ChiliHD avatar
6 éve | 2015. 01. 30. 19:23:42
#
Egyszemélyesbe csak küldetéseket lehet csinálni?
19951207 avatar
6 éve | 2014. 12. 06. 16:36:28
#
bubu09:
Sajnos az a videokártya már mondhatni kevés ehhez a játékhoz, hogy jól fusson.
keriadam avatar
6 éve | 2014. 11. 30. 15:16:36
#
Üdv uraim!
Azokhoz szólok akik Steam-en keresztül vették meg a játékot, és nem indul, pedig minden driver,segédprogram frissitve van.ÉKEZETEK NÉLKÜLI mappákat kell használni, nem tűnik fontosnak, de a Steam nem találja meg a játékot, hiába van meg a parancsikon.Az én esetemben is hasonló volt: D/Letöltések/Játékok/Steam/Steam apps......
Megváltoztattam őket, kivettem az ékezeteket, és tökéletesen fut!
Remélem tudtam segiteni valakinek!
Norbart avatar
6 éve | 2014. 11. 06. 08:14:17
#
Helló, A heavy tankokat csak pénzért lehet megszerezni?
Bubu09 avatar
6 éve | 2014. 09. 07. 21:15:14
#
2 GB Ram, Intel Celeron E 3400 2.60 GHz CPU, Nvidia GeFroce 8400 GS. Szaggat a játék. Milyen beállításokra rakjam? Csak a VGA-nál van sárga pipa és 99% minimumnak közepes ajánlottat ír.
Reddani avatar
6 éve | 2014. 09. 07. 07:44:54
#
(Y)
lowarior20 avatar
6 éve | 2014. 08. 26. 16:18:10
#
Fura. Az oldal azt írja hogy Nagyon magas viszont a játékbeli auto detect meg lowra állítja. Most kinek higgyek? A performance testen meg azt írja hogy 14 fps lowon. Viszont ha játszom akkor nem szaggat meg semmi.
Norbart avatar
6 éve | 2014. 07. 03. 05:36:44
#
Helló Van olyan valakinek hogy nem lehet a felbontást átállítani? 1024*768 az egyetlen opció nálam (GTX 470, DDR3 4gb ram, 4 magos proci)
atesz006 avatar
6 éve | 2014. 06. 07. 15:15:13
#
minden meg van hozá lefagy játék
RKala02 avatar
6 éve | 2014. 04. 25. 18:38:42
#
Most pont ingyenes Steamon! Kihasználom az alkalmat mert jó játéknak tűnik!
Total951 avatar
7 éve | 2014. 03. 31. 19:02:10
#
Hát nem egy Panzers :D
no avatar
7 éve | 2014. 02. 16. 13:30:01
#
Mi ez az optimalizálatlanság?!?!?!??!:-/
Razer015 avatar
7 éve | 2014. 01. 29. 01:13:13
#
Akit esetleg érdekel 1 magyar steam csoport (most készült) ahova össze gyüjteném a magyar CoH játékosokat az lépjen be hívja meg ismerőseit/azokat akiknek megvan a játék valameik része és terjessze h minél többen legyünk ! http://steamcommunity.com/groups/CoH1…s/CoH12HuN
no avatar
7 éve | 2014. 01. 27. 20:05:32
#
Nagyon érdekes ennek a játéknak az optimalizálása. Nekem is hasonlóképp mint az előttem szólóknál a legnagyobb felbontáson szaggat ezerrel az egyel kisebben pedig tökéletesen 60 fps.
Valószínű hátrány az is hogy Radeonom van nem Nvidiám de akkor is menjenek a retekbe a rivalizálásaikkal a videókártya gyártók !!! Igaz a játékot csak törten próbáltam.... lehet hogy eredetibe már nem csinálná ezt?:)
arcsiachi avatar
7 éve | 2013. 12. 21. 12:25:53
#
Sziasztok! nekem highon megvan a 40fps de fullon már szaggat pedig a gépigénye szerint nagyon nem kellene neki. Amd FX 6300 Six-core 16gb DDR3 Ati HD 7890 1GB DDR3. Mi lehet a baj esetleg hogy nem eredeti hanem tört verzióval játszok mert azért töltöttem hogy teszteljem milyen játék de ha megvenném eredetin akkor is ennyire Optimilizálatlan lenne vagy esetleg adtak rá ki egy normális pathet ott már ? :) Köszönöm előre a válaszokat !
regi avatar
7 éve | 2013. 12. 16. 16:47:20
#
Iszonyatosan szaggat minimumon mi van ezzel a gammával? Nincs rá megoldás?
Bear Grylls avatar
7 éve | 2013. 12. 07. 16:22:05
#
Toru1000: ? Ennél a kijelentésnél néztem egyet
regi avatar
7 éve | 2013. 11. 09. 14:23:34
#
Létezik hozzá magyarosítás ???
kaizinger avatar
7 éve | 2013. 10. 28. 18:08:18
#
szerintemse:) multija a legjobb
garada avatar
7 éve | 2013. 10. 28. 18:03:36
#
Nem rossz játék :)
Tuhajohn avatar
7 éve | 2013. 10. 17. 17:46:25
#
"sziasztok dual core 2.7 , nvidia GTS 450 1Gb . 2 giga ram DDR2 simán tolom" Ezt meg hogy ? Hány fps-el megy milyen grafikai beállitáson ? Mert nekem legkisebb felbontáson minden minimumom úgy nincs meg 30 fps. Ennyira sz*r lenne gépem ?
kaizinger avatar
7 éve | 2013. 10. 09. 15:05:41
#
a havi szerzemény:)
www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_9_sjev5pzv8i.jpg
griff55 avatar
7 éve | 2013. 09. 23. 20:31:24
#
hát nem jött be , töröltem :S
no avatar
7 éve | 2013. 09. 21. 20:11:27
#
sziasztok dual core 2.7 , nvidia GTS 450 1Gb . 2 giga ram DDR2 simán tolom
davidi150 avatar
7 éve | 2013. 08. 23. 18:00:57
#
Full HD, Medium beállítások, 27-45 fps között.
Asztali gépen 1440*900 Highon fix 60 megvan.
kaizinger avatar
7 éve | 2013. 08. 11. 11:46:00
#
nekem mediumon is elég szarul megy:S meg rohadt sokáig tölti a pályákat:S
no avatar
7 éve | 2013. 08. 11. 11:22:47
#
Nekem minimumon is épphogy megvan a 25-30Fps között :/
tibike11 avatar
7 éve | 2013. 08. 04. 16:34:22
#
Ennek elég egy magos proci?? Mert ezt nehezen hiszem el :D


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb