header
Company of Heroes 2
Company of Heroes 2 cover
Megjelenés: 2013. June 25.
Műfaj: Stratégia, RTS
Fejlesztő: Relic Entertainment
Kiadó: SEGA

Company of Heroes 2 gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
2Ghz Intel Core2 Duo or Equivalent
RAM:
2GB RAM
GPU:
512MB Direct3D 10 capable video card (GeForce 8800 GT or Radeon HD 2900XT)
DX:
DirectX 10
OS:
32bit Vista
STO:
30GB free Hard disc space
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
3Ghz Intel i5 quad core or equivalent
RAM:
4GB RAM
GPU:
1024 MB Direct3D 11 capable video card (GeForce GTX 470 or Radeon HD 5850)
DX:
DirectX 11
OS:
64bit Windows 7 and above
STO:
30GB free Hard disc space
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Command & Conquer Generals - Zero HourAge of EmpiresConquest: Frontier WarsMen of WarDungeons 4Frozenheim
Hozzászólások: 330
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
sziasztok az én gépem el vinné ezt a játék?
intel core i3-2328 cpu
8GB ram
GPU GeForce GT 635M
A válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@Nixdord837: Fut de a 3 már nem fog menni.
0
0
0
0
no avatar
Szép kis bejelentés lett gameplayt is mutatnak belőle, de megjelenési dátumot nem közöltek hozzá a 3-dik részhez.
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@Kings Bounty fan: Nagyon sokan írták a live chat en hogy ez mobilokra készül?... 😆 😃 persze még célegyenesbe sincs a játék de kicsit visszamaradottnak éreztem nem csak a grafikát hanem a karakterek mozgását is (aztán remélem a megjelenésre csiszolnak az ilyen dolgokon! 😉
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
@bukta2: Engem nem fog érdekelni a grafika... A unitok AI-ját csinálják meg jóra...
A 2. részben olyan szinten buta az egységeknek az AI-ja, hogy az már vérlázító...
(
Mikromenedzselni kell kb minden tankot, vagy különben tolatva megy a harcba, az engineer egységek saját magukat bezárják a szögesdrótok közé. 2 tank széles üres ponton át képtelen néha bizonyos egység átmenni.
Amennyiben több egység egy útvonalat kell kényszerűen választania, akkor az eseten 90%-ban egymást akasztják meg, ami azt eredményezi, hogy egyik egység sem képes tovább haladni --> mikro menedzselni kell őket...
Csak, hogy néhány dolgot említsek, amit illene kijavítani a következő részre 😆
)
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: A 2-re hasonlít kb jah így első ránézésre, de látszik hogy fejlődött azért. Mégiscsak jelenlegi generációra készül 😆😆
0
0
0
0
zolek17 avatar
Valaki nem tudja miért van az hogy ha elindítom a játékok be jön a kezdő képernyő hogy Company of Heroes 2 és ott megáll a kép ? A hang megy tovább meg minden csak a kép áll meg..
0
0
0
0
Pipi67 avatar
Őrület mennyire optimalizálatlan ez a játék,sokszor jétszhatatlan a maga 5-10 vagy annyi sem fps-ével.Ilyen szarul még egy sem futott a gépemen mint ez.A fenti gépigényeket nyugodtan lehet törölni,mivel attól jóval erősebb a gépem.
0
0
0
0
💬 9
no avatar
@Pipi67: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
WeKing avatar
Tudsz róla, hogy egy paraszt vagy? 😂
0
0
0
0
Pipi67 avatar
Haveromnak GTX1050Ti/4 Gb videókártya,mellé egy 4 magos 3900Hz proci van és éppúgy laggol mint nálam.Nem én vagyok az első sem az utolsó akik panaszkodnak h qrva szarul van optimalizálva a játék.Egy Sniper Elite 4 magas grafikán megy,ez a 7-8 éves game meg igy.Amúgy épp most qrta fel az agyam.2 meccs az egyikből error,kidobott a másik 3 fps-el ment és kijöttem belőle.Lehet akármilyen géped nuku fps-el megy.Próbáld ki...WW2 mód tegyél be csak 2-3 számitógép ellenfelet és irj vissza hogy megy e simán...és olvass vissza,nem csak én panaszkodok rá.Tudom a procim nem épp jó,de más 100 igényesebb játékot is játszottam vele és mentek rendesen,ez meg nem igazán.Az 1030 előtt egy msi 460-am volt még azzal is szinte mindent játszottam,csak ebben vannak ilyen low fps.A kampány nekem is átment simán de itt bajok vannak,nem is kevés.Crysis-ok.mindegyik Tomb Rider,Battlefield-ek,CoD-ok,Metro,FarCry,Witcher 3,Dark Souls-ok stb és hadd ne soroljam elmentek rajta már csak a CoH sz@r.Na akkor mi van szerinted? Ok nálam gyenge a gép,de a haveromnál pl?
0
0
0
0
no avatar
@Pipi67: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Pipi67 avatar
Te nagyon okos vagy ám bakker.Tudod te hogy mennyi stratégiai játékot játszottam én már ezzel a géppel...probléma nélkül?! Soroljam? Csak ehhez az egyhez lenne gyenge a procim? Mi van a többivel amik jól vannak optimalizálva pl? Egyezek én azzal hogy ez nem egy olyan gamer gpu,de ne má hogy ezt a játékot nem birja ami 2013-as.De nézzünk mást,ne az én gépem...Havernak is gyenge a gépe a játékhoz akint fent emlitettem. A fiamnak 6 magos 12 szálas (intel) a procija és neki is akadozik. Akkor ezeknél mi van szerinted? Erre miért nem irsz már valamit?
0
0
0
0
no avatar
@Pipi67: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Pipi67 avatar
Nem válaszoltál arra amit kérdeztem.
0
0
0
0
no avatar
@Pipi67: Egy dologban igazad van: elég sok fejlesztő nagyon trehány módon adja meg a gépigényt, mely a laikusokat félre vezetheti. Nekem is van az egyik gépben a tiedhez hasonló processzor, igaz mellette gyengébb VGA-val. A COH első része még elfutott vele zökkenőmentesen, de már az is alacsonyabb beállítások mellett. Szóval semmi meglepő nincs abban, hogy a második része már szaggat.

A kedvedért a most használatos géppel (nem egy high-end valami) kipróbáltam max beállítások mellett FHD felbontásban három játékmódban: Csak a betöltőképernyőnél volt valamiért 5 fps, de az ki a fenét érdekel. Kampány / skirmish tejlesen problémanetesen futott, még 4v4-be is, egyedül a Theatre of War módban nem tudta tartani a fix 60-at, ott akkor esett le ideiglenesen 40 alá az fps, mikor az ellenség új hulláma lespawnolt. Zavaró akadás viszont nem volt. Online játékot nem próbáltam. Szóval nem tudom milyen gépe van haverodnak, fiadnak, de a magok száma vagy az órajel önmagában semmit nem jelent.

Különben nem maradsz le semmiről a COH 2-vel. Nagyon árkád és bugos játék. Most is előfordult, hogy két T 70-es tank simán "egybesimult". Ezen kívül borzalmas az egységek útvonalkeresése, hasonlóan rosszal talán az Age of Empires Definitive Edition kiadásában találkoztam, annak is az a leggyengébb pontja. Túlértékelt játék a COH, de ennek az az oka, hogy pofonegyszerű stratégia, melyben nem kell mikromenedzsmenttel bíbelődni, amely már sokak számára élvezhetetlen. Szóval aki könnyed időtöltésre vágyik, annak tökéletes. Mindenki másnak ott a Men Of War.
0
0
0
0
Pipi67 avatar
@Akiaz: Kampány módban nekem sincs vele gondom,ott nekem is játszható fps-el megy.Igen bugok azért vannak ahogy mondod is.Nálam a WW II MOD-ban van a gond (pl gép ellen)és az alacsony fps,itt ahol pl 150 a népességi pont.Ebben pl egy tank nép.pontja 5. Szóval itt jóval több tankot vagy sereget lehet toborozni.Valószinű,sőt biztos ebben lehet a gond.Még az elején ha nincs sok sereg tank,gyalogos stb a pályán akkor vánszorog valahogy,de amint berakok 2 számitógép (MI) ellenfelet és szaporodnak a enemyk vagy saját seregem,úgy csökken az fps is.Érdekes az is hogy van hogy ugyanazon pályán többször is változó az fps.Van hogy 8-10-re csöken,de van hogy akadozik esetleg kidob vagy lemegy egészen akár 3 fps-re is.
Ha meg ketten akarunk játszani több ellenféllel szemben akkor be is akad vagy csak nagyon nehezen megy.Igy ez utóbbit már nem is próbálgatjuk eggyütt. Gondolom itt a játék motor nem birja a módot vagy ilyesmi,sok az effect.Itt a WW II MOD-al lessz a gond,kár pedig nagyon jó amúgy,minden van benne.Rengeteg féle tank,ágyú,katonák és még Luftwaffe,vasúti tüzérség,szőnyegbombázás stb támogatás is aktiválható (ez pl a nyugati főparancsnokságnál).Hadd ne irjam a többit,mivel sok taktikai és cucc van ebben a módban.A tankok nem két tankhosszat látnak el pl hanem fél pályát befogják,beáshatók homokzsákok közé és ami nagyon jó,pl egy vadász vagy Királytigrist nem fehet csak úgy rip-ropp szétlőni hanem borzasztóan kemények.Az enemy is ilyen és meg kell szenvedni minden méterért.
Amúgy kedvelem ezt a játékot,kár hogy ennyire nem jó ez a cucc benne.Már több mint 850 órám van a coh2-ben,na de mindegy.Ez van.Ebben a módban még nem találkoztam olyannal akinek simán ment volna,egészen GTX1050 Ti (ig) GPU-k sem birják ezt simán vinni.Köszönöm a válaszod és hogy kipróbáltad miattam. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Pipi67: Megnéztem ezt a csodás modot. Mentem pár kört expert botok mellett, ami ugye azt jelenti, hogy kétszeres szorzója volt a botoknak minden nyersanyagra hozzám képest, ergo jóval több egységet tudtak lehívni. 2V2-be gond nélkül futott max beállítások mellett kb 40 fps körül. 4v4-be azért már voltak gondok, bár nem akadt, de nagy csatáknál, ahol rengeteg egység gyűjt össze, ott bizony benyalt a számláló 20 fps alá ideiglenesen, 17-18 körülre. Megnéztem full low beállítások mellett is, dettó ugyanez volt. Maga a mod túlzó. Azért ezt az Essence Engine-t nem arra találták ki, hogy egyszerre akár 1000 egység is lője egymást pár négyzetméteren. Amúgy túl sok realitás nincs ebben a modban sem. Rahedli katonám lőtt közvetlen közelről egy mesterlövést, és nem halt bele, miközben ő meg egyesével leszedte az osztagot. 😃 A másik pofás momentum az volt, mikor a tank belelőtt a fabodegába, aztán nem hogy ripityára tört volna, még vagy öt lövedéket kiállt. 😃 Szóval annyira nem nyerte el a tetszésemet, de ízlések és pofonok. 😀 Mindenesetre ez a mod nagyon optimalizálatlan. 😀
0
0
0
0
Pipi67 avatar
@Akiaz: Igy van ahogy mondod,minnél több az egység (főleg 1 helyen) úgy csökken az fps is. Az engem is bosszant hogy a lővészek nagyon pontatlanok. A másik hogy egy akármilyen tank előtt csak úgy szaladgálnak szinte büntetlenül az enemy gyalogosok (mondjuk én élőben nem tenném,tehetném 😃 ). De ez van más módokban is,nem csak ebben.Valamennyit lehet kompenzálni a skillekkel,de az is szinte semmi.Realitás sok játékban nincs,ebben sem sőt ez eléggé messze van e dolgok miatt.Bár szerintem ez a mód picivel közelebb áll hozzá a többinél mivel sok fajta egység,repülők stb van benne.Más módokban ahol pl egy királytigris jó ha ellát 3-4 tankhosszat és a gyalogos enemyk úgy szaladgálnak körülötte mint gyerekek a cukorkás körül pedig van rajta 2 MG42 is és hadd ne soroljam.Az egész játék tele van bakikkal.De mindezt tudod te is és más is aki már játszotta 😀 Dehát ilyen az egész COH2 sajnos. Az is érdekes hogy nem mindegyik pályán laggol egyformán.Van ahol valamennyivel jobb de itt is csak 10-15 fps külömbségről van szó.
0
0
0
0
MithridatesX avatar
@Pipi67: igaz nagyon optimalizálatlan :I
0
0
0
0
no avatar
In celebration of the 5th Anniversary, get Company of Heroes 2 for FREE starting now until December 10th at 10AM Pacific Time! Once you add the game it will remain in your account after the free period, so don't miss out!

Plus, check out the finals of the Anniversary Classic 2v2 Tournament. Watch the stream when it is live here. Additionally, save 75% on all DLC as well.

*Offer ends Monday at 10AM Pacific Time

[LINK]
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@Palanova: most olvastam én is Gamestaron hogy ingyenes, legalább egy jó RTS ami ingyé van 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: Nem olvasok gamestart. Nekem Relic hírlevélben jött az infó.
0
0
0
0
foley951 avatar
Heló! Akinek lenne kedved együtt játszani vagy rankedezni az írjon rám nyugodtan!
0
0
0
0
LazloV avatar
Warhammer 40k Dawn of War Grafika 4x akkora gépigény...
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Kell valakinek? Elcserélném/eladnám.
0
0
0
0
GREATWHITEWOLF avatar
Hihetetlen rosszul van optimalizálva.
0
0
0
0
hursandani4002 avatar
Jó játék csak sajnos hamar meg lehet unni.Amikor megjelent anno még 2013-ban a megjelenés után 1hónnappal megvettem felraktam és sajnos nem nyűgözött le sajnos az kell mondanom hogy unalmas.Míg a coh1-el még mindíg jobban elvagyok a multin solo-ba is nem unalmas abba 500órám van míg ebbe a coh2-be 84óra és egyszerűen elkezdem a meccset 10perc után olyan unalmas lesz a multyja.
0
0
0
0
akandris47 avatar
amúgy tök durva mert amit irnak nem elég hozzá..hátt azé kell gép ehhez a játékhoz mert nem ilyen a gépigénye vlójában😢 de legalabb élvezhetően megy és csomót jatszok vele mert kib@szott jó game😆
0
0
0
0
PartiZan avatar
Mostanában nagyon sokat játszom vele, aki akar együtt játszani ugyan ezen a néven megtalál steam-en.
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
ehez a játékhoz inkább proci meg ram kell videókártya az mindeggy csak gyors legyen a gép
0
0
0
0
no avatar
"most komolyan hogy lehet egy ilyen szar grafikályú játéknak ekkora gépigénye?komolyan mondom ultra grafon úgy néz ki mint a minimális nem ajánlom a játékot.inkább vegyétek meg a első részt még mindíg élvezhetőbb meg jobb grafika régi az első része kicsit de a 2 höz képest jobb a első része.inkább az 1"

Hát azért szerintem jobban néz ki az elődjéhez képest legalábbis a karakter meg a fegyverek kidolgozása. Az meg hogy a te szemszögedből ocsmány az inkább felbontás függő de itt is meglátszik hogy te nem a játékélmény miatt játszol hanem grafika miatt. De hát mit is várunk egy olyan világban már ahol fossák ki a szar játékot pl: order 1866 😜
0
0
0
0
gamerklub2 avatar
most komolyan hogy lehet egy ilyen szar grafikályú játéknak ekkora gépigénye?komolyan mondom ultra grafon úgy néz ki mint a minimális nem ajánlom a játékot.inkább vegyétek meg a első részt még mindíg élvezhetőbb meg jobb grafika régi az első része kicsit de a 2 höz képest jobb a első része.inkább az 1
0
0
0
0
no avatar
Valaki tudna segíteni? Miért lehet az hogy ez a része teljesen jól fut majdhogynem legnagyobb beállításokon is viszont a Company of Heroes 2 Ardennes Assault része nagyon durván szaggat legkisebb beállításokon is?
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
[LINK] mondhatni a komplett játék, plusz a komplett első rész, plusz 3 másik játék, kb 5$ (15, ha egy coh2 +kieget is akarsz!) BEST BUY!!!!!!!!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy amikor játszom körülbelül 10 percet a Company of Heroes 2-vel akkor besötétedik a kép de az egér kurzorja látszódik és hang is van.....mit csináljak hogy megszüntessem a problémát?:/
0
0
0
0
no avatar
Nekem ez már valamiért nem tetszet anyira mint az első része...
0
0
0
0
no avatar
ezt ha telepítem 2 nap múlva nem tudok játszani vele?
0
0
0
0
ChiliHD avatar
Egyszemélyesbe csak küldetéseket lehet csinálni?
0
0
0
0
TeMeRolEee avatar
bubu09:
Sajnos az a videokártya már mondhatni kevés ehhez a játékhoz, hogy jól fusson.
0
0
0
0
keriadam avatar
Üdv uraim!
Azokhoz szólok akik Steam-en keresztül vették meg a játékot, és nem indul, pedig minden driver,segédprogram frissitve van.ÉKEZETEK NÉLKÜLI mappákat kell használni, nem tűnik fontosnak, de a Steam nem találja meg a játékot, hiába van meg a parancsikon.Az én esetemben is hasonló volt: D/Letöltések/Játékok/Steam/Steam apps......
Megváltoztattam őket, kivettem az ékezeteket, és tökéletesen fut!
Remélem tudtam segiteni valakinek!
0
0
0
0
Norbart avatar
Helló, A heavy tankokat csak pénzért lehet megszerezni?
0
0
0
0
Bubu09 avatar
2 GB Ram, Intel Celeron E 3400 2.60 GHz CPU, Nvidia GeFroce 8400 GS. Szaggat a játék. Milyen beállításokra rakjam? Csak a VGA-nál van sárga pipa és 99% minimumnak közepes ajánlottat ír.
0
0
0
0
lowarior20 avatar
Fura. Az oldal azt írja hogy Nagyon magas viszont a játékbeli auto detect meg lowra állítja. Most kinek higgyek? A performance testen meg azt írja hogy 14 fps lowon. Viszont ha játszom akkor nem szaggat meg semmi.
0
0
0
0
Norbart avatar
Helló Van olyan valakinek hogy nem lehet a felbontást átállítani? 1024*768 az egyetlen opció nálam (GTX 470, DDR3 4gb ram, 4 magos proci)
0
0
0
0
atesz006 avatar
minden meg van hozá lefagy játék
0
0
0
0
RKala02 avatar
Most pont ingyenes Steamon! Kihasználom az alkalmat mert jó játéknak tűnik!
0
0
0
0
Total951 avatar
Hát nem egy Panzers 😃
0
0
0
0
no avatar
Mi ez az optimalizálatlanság?!?!?!??!😕
0
0
0
0
Razer015 avatar
Akit esetleg érdekel 1 magyar steam csoport (most készült) ahova össze gyüjteném a magyar CoH játékosokat az lépjen be hívja meg ismerőseit/azokat akiknek megvan a játék valameik része és terjessze h minél többen legyünk ! [LINK]
0
0
0
0
no avatar
Nagyon érdekes ennek a játéknak az optimalizálása. Nekem is hasonlóképp mint az előttem szólóknál a legnagyobb felbontáson szaggat ezerrel az egyel kisebben pedig tökéletesen 60 fps.
Valószínű hátrány az is hogy Radeonom van nem Nvidiám de akkor is menjenek a retekbe a rivalizálásaikkal a videókártya gyártók !!! Igaz a játékot csak törten próbáltam.... lehet hogy eredetibe már nem csinálná ezt?😀
0
0
0
0
arcsiachi avatar
Sziasztok! nekem highon megvan a 40fps de fullon már szaggat pedig a gépigénye szerint nagyon nem kellene neki. Amd FX 6300 Six-core 16gb DDR3 Ati HD 7890 1GB DDR3. Mi lehet a baj esetleg hogy nem eredeti hanem tört verzióval játszok mert azért töltöttem hogy teszteljem milyen játék de ha megvenném eredetin akkor is ennyire Optimilizálatlan lenne vagy esetleg adtak rá ki egy normális pathet ott már ? 😀 Köszönöm előre a válaszokat !
0
0
0
0
regi avatar
Iszonyatosan szaggat minimumon mi van ezzel a gammával? Nincs rá megoldás?
0
0
0
0
Bear Grylls avatar
Toru1000: ? Ennél a kijelentésnél néztem egyet
0
0
0
0
regi avatar
Létezik hozzá magyarosítás ???
0
0
0
0
kaizinger avatar
szerintemse😀 multija a legjobb
0
0
0
0
garada avatar
Nem rossz játék 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
"sziasztok dual core 2.7 , nvidia GTS 450 1Gb . 2 giga ram DDR2 simán tolom" Ezt meg hogy ? Hány fps-el megy milyen grafikai beállitáson ? Mert nekem legkisebb felbontáson minden minimumom úgy nincs meg 30 fps. Ennyira sz*r lenne gépem ?
0
0
0
0
griff55 avatar
hát nem jött be , töröltem :S
0
0
0
0
no avatar
sziasztok dual core 2.7 , nvidia GTS 450 1Gb . 2 giga ram DDR2 simán tolom
0
0
0
0
davidi150 avatar
Full HD, Medium beállítások, 27-45 fps között.
Asztali gépen 1440*900 Highon fix 60 megvan.
0
0
0
0
kaizinger avatar
nekem mediumon is elég szarul megy:S meg rohadt sokáig tölti a pályákat:S
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció