SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
Borderlands
Borderlands cover
Megjelenés: 2009. October 26.
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Kiadó: 2K Games

Borderlands gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
2.4 Ghz or equivalent processor
RAM:
1GB System RAM (2GB recommended with Vista)
GPU:
256mb video ram or better (GeForce 8 series or higher/Radeon R8xx series)
OS:
Windows XP/Vista
STO:
8 GB or more free space
Hang:
Windows compatible sound card
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Kingpin: ReloadedDeus Ex: Invisible WarSlayer ShockThe Outer WorldsDead Effect 2 VRDead Effect 2
Hozzászólások: 793
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TheMenkuPocok avatar
Van remaster verzió mostmar, mindkét játékból. És ha jól láttam akkor kicsit megváltozott a gépigény. Lehet érdemes lenne új oldalt azoknak a verzióknak is, külön?
0
0
0
0
💬 2
Arnybiro avatar
@TheMenkuPocok: A második rész sé Pre-sequel csak egy HD textúra packot kapott, minden más maradt a régi. Mondjuk támogatom hogy új gépigényt neki, vagy ezt frissíteni.
0
0
0
0
no avatar
@TheMenkuPocok: Ha külön remastered verzió, akkor külön lap neki szerintem.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Valaki coop lanon? Végigjátszás képpen délután 2-ig mikrofonon elrhetö vagyok minden nap meg szombat délután este 6 tól akár éjfélig is
0
0
0
0
nadam13 avatar
Imádom! Jó sztori 😀 megunhatatlan
0
0
0
0
TheGoodTM avatar
Szerintem egy nagyon jó játék,de a Borderlands 2 se rossz 😃
0
0
0
0
Smici12 avatar
Jó kis játék, bár nekem túl gyorsan unalmassá vált... A helyszín, a küldik és a respawnoló ellenségek egy idő után már nagyon egyhangúak, vagy zavaróak voltak. Ami tetszett az a humor, meg a hangulat... Oh, és a grafika! 😉 Egy próbát megér.
0
0
0
0
Whoo avatar
Megoldottam csak másik verziót kellett letöltenem 😀
0
0
0
0
steffi avatar
nekem win10 el megy gond nélkül
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Kompatibilitást próbáltad már?
0
0
0
0
Whoo avatar
Sziasztok nemtudom valaki kérdezte e már de nem tudjátok véletlenül,hogy van e mód rá,hogy elinduljon win 10 alatt? 😀
0
0
0
0
HitmanMonkey avatar
Hatalmas kedvenc! A Half-Life, Bioshock mellett a Borderlands-széria ott van a legjobb fps-ek között!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
patrikk911 taskokat érdemes már akkor megcsinálni mikor még a területen vagy. Ha végeztél a vault bossal, akkor van még 4 DLC amiket végig tudsz vinni. Plusz utána még mehet a New Game+, újra az elejétől, de erősebb ellenfelekkel.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Sziasztok!
Ha ha megoltem a vaultot es beadtam a kulcsot, akkor utanna vannak meg kuldetesek amiket meg lehet csinalni?
Ui: mar megcsinaltam ket teljes ilyen kuldetesekkel teli tablat is, ezekbol mennyi van?
0
0
0
0
Invader272 avatar
Ha van bedugva kontroller/joystick/kormány akkor azt húzd ki. Már nem emlékszem melyik játéknál szoptam be, de kerestem 20 percig a hiba forrását 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy miután kezdeném a játékot elkezd forogni a karakter magától. Olyan mintha folyamatosan fordulnék vele, pedig meg sem mozdulok.
Ha valaki tud ebben segíteni, azt megköszönném 😉
0
0
0
0
no avatar
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem egy sötét játék, hanem egy olyan ami azért megdolgoztat egy kicsit.
0
0
0
0
gtasziv avatar
100 nagyon magas 1080p megéri letölteni ?
0
0
0
0
no avatar
okés köszönöm a választ 😀
0
0
0
0
no avatar
hello.
low-pc-men elmenne minimumon? a másikat csak összeraktam
videókártya piros x de viszont azt mutatja hogy minimumon 95%.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mennyi RAM-od van a gépben? De szerintem nem fog menni.
0
0
0
0
no avatar
Régen nagyon sok NAGYON SOK idöt öltem bele már csak azért is hogy kihuzam fullra a karaktert 😃 Amugy nem rosz játék de szerintem sok idö után már igen unalmas lesz... :S
0
0
0
0
Kehbya avatar
EvillBear: Elméletileg elfutna neked... 1 hónap múlva meg jobban fog hasítani. 😃
0
0
0
0
EvillBear avatar
100 Ajánlott grafikai beállítás:
Nagyon magas (1080p) Menne???
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Letölti a játékkal együtt!
0
0
0
0
no avatar
GOTY Edition-nél hol lehet letölteni a kiegészítőket?
0
0
0
0
susguy avatar
Godsmeck:
Attól függ, melyik érdekel jobban. Bioshock inkább psycho thriller mint horror, érdekes történet vezetéssel, komoly hangvétellel, kiváló single-player játék.
A Borderlands kicsit kevésbé komoly hangvételű, elég nagy szerepet kapnak az egyszerűbb de mégis jó poénok, ettől függetlenül nagyon gazdag és érdekes háttértörténettel rendelkezik, csak figyelni kell minden részletre. A legjobb haverokkal játszani.
A harcrendszer mindkettőben elég egyedire sikerült, mindkettőben meg van a kihívás.
Egyik se jobb, mint a másik, mindkettő nagyon jó munkát végez a maga területein. (Viszont ha Borderlands mellett döntenél, a 2 szerintem (és sokak szerint) jobb választás, mint az első, sokat fejlődött az elődjéhez képest.)
0
0
0
0
💬 6
FDave94 avatar
@susguy: Tudom régi hozzászólás, de nagyon szemet szúrt. A Bioshock nem pszicho thriller, akkor lenne az, ha mondjuk történne a végén perspektíva váltás és kiderülne, hogy ezek nem is történtek meg hanem mind a főhősben zajlottak. Persze vannak ilyen elemek a játékban, de a szürreális, és egyben hentelős jellegnél fogva határozottan horror.
0
0
0
0
susguy avatar
@FDave94: A horror megnevezést leginkább azokkal a játékokkal aszociálják, ami inkább ijeszteni, rettegésben próbálja tartani a játékost (Resident Evil, Silent Hill, stb.) mintsem nyomasztani. Persze az előző stílusban is lehet fontos a történet, de teljesen más jellegű szokott lenni.
Ebben a játékban vannak groteszk emberek, de a kinézetük miértje sokkal nagyobb szerepet kap, mint maga a kinézetük. Elejétől a végéig fontos szerepet játszik a karakterek pszichologiája, hogy miként hatnak a játékosra és a karakterére, és perspektíva váltás/fordulat is van benne (Would you kindly?), ami szintén pszichologiai jellegű problémát hoz fel. Ezeket az egész játék alatt éreztem, viszont azt egyszer sem hogy ijesztegetni próbálna vagy rettegésben tartani. Nekem mindenképpen közelebb fog állni egy psycho thrillerhez mint egy horrorhoz.

Nem értem a hentelés miért tenné horror jellegűvé, mikor a legismertebb horror játékok vagy nincsenek ennyire hentelősek, vagy szimplán nem azok.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@susguy: Akkor nem egy játékról beszélünk. A perspektíva váltás, akkor történne meg a pszicho thriller irányába, ha hirtelen mondjuk felocsúdna a végén, hogy csak a saját pszichózisának az áldozata volt, és ez mind valójában meg sem történt. Az van, közben, hogy a belül is küzd a főhős, és van egy külső fenyegetés is mind a három részben. Nem a hentelés miatt horror, hanem hogy egyszerre van benne hentelés és dolgozik szürrealisztikus elemekkel, és azt a valóság szintjén kezeli, tehát van egy saját univerzuma, saját természeti törvényekkel, amitől biztosak lehetünk benne, hogy nem a mi világunkban zajlik ( pl. a különböző évák, vigorok, víz alatti, felhők feletti város stb.) . A pszicho thrillernek tulajdonképpen végig realisztikus összetevői vannak, és ha időnként mégsem, akkor hivatkozik saját magára, hogy az emberi pszichében zajlik. Az infinite az már valóban nem horror, de hogy thriller lenne és annak bármelyik ága. Nem tudom azt mondanám rá, hogy igazi mindblowing game, de ennél biztosan van rá pontosabb műfaji meghatározás.

ps.: de a hentelés, is egy olyan horror öszetevő, amit akár el is vethet egy film vagy egy játék, és fel is használhat. jaahm és szerintem nagyon is ijeszteget a játék, csak egyszerűen másképp tartja kondicióban a félelmedet, mint egy Silent Hill, ahol mindig a sötétbe burkolózik a fenyegetés.
0
0
0
0
susguy avatar
@FDave94: A perspektíva váltás nem egyenlő azzal hogy a karakter egy bizonyos pontig csak hallucinált. De lehet csak félreértjük egymást hogy jelen kontextusban mit értünk alatta. Nekem azt hogy egy bizonyos ponttól valamiről/valakiről kiderül hogy igazából más szerepe volt, megváltozik hogy a játékos milyen szemszögből nézi a dolgokat, és ez történik a játékban is. Ennek nem csak akkor lehet pszichológiai vonatkozása ha az addig történtek csak a karakter fejében zajlottak le.
A játék szürrealitásának és morbidságának vizuális része szintén nem hiszem hogy a horror szintjén lenne, közel sem olyan extrém dolgok de a lényeget átadják; mentális leépülés, őrület, függőség, stb. Szintén vannak pszichológiai jellegű vonatkozások.
Mindenképpen egy nyomasztó játék volt, de félelmet egy másodpercig sem éreztem, és nem is hiszem hogy az lett volna a céljuk.

Infinite szerintem sem thriller, nem is említettem hogy az lenne. A befejezés inkább csak megdöbbentő és elgondolkodtató próbált lenni, de még ha az jól sikerült volna sem lett volna thriller.
0
0
0
0
FDave94 avatar
@susguy: Elég műfajteremtő a játék, vagy legalábbis műfaji határokon álló, és szerintem ez így már melegágya a vitának. És a perspektíva váltást ebben az esetben, úgy értettem, hogy ez megtörténik e a pszicho thriller irányába. Hisz ez volt a kérdés. Vannak persze, hogy vannak pszichológiai vonatkozásai, de a legpontatlanabb dolog szerintem vonatkozásokat sorakoztatni egy produktum mellé, mert ilyen erővel, még lehet pornográf vonatkozása is 😃. A kérdés inkább az, hogy milyen műfajoktból használ eszközöket, és hogy mennyire köteleződik el egy műfajhoz. Igen jellemző, hogy az ember tévsen horror élménynek nevezi azt is, ami alapvetően nyomasztó, és felkavaró de én kifejezetten félelemre gondoltam, persze a Bioshockban sok az epikus kioldás,, de rengetegszer voltam abban a klausztofób érzésben, hogy van egy idegen nem evilági lény, aki fenyegetést jelent rám, pl. amikor egy splicer végig húzza a kampójáta a kabinon, amiben a főhős épp csak megérkezett Rapture-be. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a játék az intellektusával, a thriller, és a horror főlé emelkedett, mert véleményem szerint eléggé beláthatóak a két műfaj korlátai, és erre ez a kis rövid vita segített rájönni.
0
0
0
0
susguy avatar
@FDave94: Bevallom hogy lehet csak én vagyok "immunis" a horror részeire a játéknak, elvégre szerintem is ijesztőnek kéne hatnia az említett jelenetnek, de valahogy csak egy (nagyon jól sikerült) hangulat keltő elemnek találtam. A hatása meg volt, csak nálam mást váltott ki. Lehet pont ezért nem tudom értékelni ilyen szempontból. Általában nem bírom a horror játékokat (semmi bajom velük), mert vagy jól működnek és akkor fosok végigjátszani, vagy nem működnek elég jól és nem látom értelmüket. Egyedül a SOMA amit eddig végig tudtam játszani, de horror szempontból az is sokkal lightosabb volt az elődjeihez képest, és szintén a pszichológiai részét tartottam lényegesebbnek.
Ennek a játéknak ezek szerint sikerült annyi mást is beleépíteni hogy ennek ellenére is egy iszonyatosan jó élményt nyújtott, a morbid és groteszk elemeket pedig így is tudom értékelni, mert szeretem az ilyen témákat ha jól vannak kivitelezve.
0
0
0
0
Liptik avatar
Mind a kettő. Ez scifi a Bioshock horror hangulatú. Jó kis atmoszféra.
0
0
0
0
no avatar
Melyik a jobb a Borderlands vagy a Bioshock?
0
0
0
0
Just Gabe avatar
menphis00😜erzse hogy fut win 7-en is
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Nem hiszem… Maga a játék 40-50 fps-el megy!
Szerk:
Megolódott! A magyarítás miatt voltak a hibák!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Gyenge a gép szerintem. Nálam semmi baja nincs.
0
0
0
0
ToMiHuN95 avatar
Mi lehet a baja ennek a játéknak? Pár textura lila aztán az elenségek csúsznak, nem sétálnak nem lőnek… Mit lehet tenni?
0
0
0
0
MadDoxX avatar
nagyon magas (1080p) , imádom ezt a játékot sose lehet megunni 😃
0
0
0
0
Datsik-Dub avatar
valaki tud meg oldast miert nem megy?
http://img17.imageshack.us/img17/9222/55jr.png securom hiba! a kep google-rol van
es uttana AppCrash!
0
0
0
0
BSanity avatar
Minimum 43%...most már tényleg szereznem kell egy erősebb vasat...
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
istenem.. letöltöd és kiderül..
gondolom elfut alapon, meg az alap gépigény megvan.
0
0
0
0
NeTuddMeg avatar
Destiny741: proceszor, RAM, vga.. (de legfőképp vga)

nekem proci miatt akadt meg néhányszor..
0
0
0
0
Destiny741 avatar
100% ajánlott g.b: magas 1080p és mégis szaggat miért ?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb