header
Assetto Corsa
Assetto Corsa cover
Megjelenés: 2013. November 08.
Műfaj: Szimuláció, Verseny
Fejlesztő: Kunos Simulazioni
Kiadó: Kunos Simulazioni

Assetto Corsa gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD Athlon X2 2.8 GHZ, Intel Core 2 Duo 2.4 GHZ
RAM:
2 GB RAM
GPU:
DirectX 10.1 (AMD Radeon HD 6450, Nvidia GeForce GT 460)
DX:
Version 11
OS:
Windows Vista Sp2 - 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
STO:
15 GB available space
Hang:
Integrated
NET:
Broadband Internet connection

Ajánlott gépigény:

CPU:
AMD Six-Core CPU, Intel Quad-Core CPU
RAM:
6 GB RAM
GPU:
DirectX 11 (e.g. AMD Radeon 290x, Nvidia GeForce GTX 970)
DX:
Version 11
OS:
Windows Vista Sp2 - 7 Sp1 - 8 - 8.1 - 10
STO:
30 GB available space
Hang:
Integrated
NET:
Broadband Internet connection
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
Drive MegapolisMotoGP 13MXGP 2019 - The Official Motocross VideogameTT Isle of Man: Ride on the Edge 3V-Rally 4Car Mechanic Simulator 2021
Hozzászólások: 240
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Miért nem működik ebben a játékban a fék?
Azt tapasztalom, hogy az autók 90%-át képtelenség vezetni, mert 30 méteres a fékút, és még ki is pördül az autó ha kanyar előtt tövig nyomod a féket. Ilyen sportgépekkel kötve hiszem, hogy egy szép ívelt kanyart nem lehet 80-al bevenni. Ott van például a Ford GT40.. irányíthatatlan. Ha fékezek, csak csikorognak a fékek, 1000 év mire megáll az autó és még ha ki is pördül sokszor. Nem mellesleg magát a kormányt is hiába fordítom a játékban, nem fordul kellően az autó. De érdekes, mert ottvan az egyik Lotus F1 kocsi (nem classics), és azzal 180-al beveszek minden kanyart, úgy betapad mint annak a rendje.. Vagy a Ferrari 312T ő már picit macerásabb, de őt is elég könnyű vezetni. De a régi F1 taligákat, sportautókat 1-2 kivételével kb lehetetlen... Vagy mi a fene, kanyar előtt 1km-el már fékezzek le 40km/h-ra? Tényleg próbáltam hogy kanyar előtt elveszem a gázt, fékezek, visszaváltok, de egyszerűen nem lehet bevenni a kanyart mert olyan az egész mint a korcsolyapálya. Az újabb Ferrari F1 autókkal is. Egyedül az a Lotus olyan, hogy 200-al berakod bármilyen kanyarba, enyhe túlzással persze. Többi autó kb vezethetetlen, mintha korcsolyapálya lenne mindenhol. Ha meg 1km-el előtte fékezel, akkor úgy lehagynak mint annak a rendje. Ilyen komoly versenygépeknek nemhiszem hogy ennyire megkéne csúszniuk, egy ívelt kanyart alig lehet velük bevenni. Kipörgésgátlót is próbáltam már bekapcsolni, meg az aszfalt hőfokot a maximumra tenni, hátha segít valamit. Van még ez a tyre wear (1x 2x 3), hogy ezt melyikre érdemes tenni, na azt nemtudom például. Valaki tipp?
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@Blade890: Nos a leírásod alapján akár még az is lehet a gond, hogy nem jól van valami beállítva, főle hogy írtod, hogy az újabb F1 kocsikkal gond van, pedig azokon elég nagy tapadás van, mindenesetre ajánlom nézz videókat arról, hogy adott, neked nem jól működő autókkal hogy mennek, mert egy Ford GT40 valójában sem volt egy leányálom, ez a régi versenyautók formalitása, ez ilyen, jó messziről, jó nagy fék.
A beállításokat mindig 1x-en kell hagyni, az a normál. Ezek sokszorozása túlzott fogyást eredményez az adott dologból.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Most ha jol emlekszem 8-9 euro az ultimate edition Steamen. -90%
0
0
0
0
no avatar
Gamekapocson is kirakták még 1 év és jöhet.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Jól tudom hogy ebben van a free roam, nem a competizioneban?
0
0
0
0
💬 7
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Pontosan, rengeteg mindent le lehet hozzá tölteni, olyanokat, amiket semmilyen másik sem tud a piacon! Ajánlom figyelmedbe, ha igazán rászánod magad a Custom Shader Patch-ről egy (valamilyen friss) tutorial videót nézni! (Na meg Content Managerről, ami lecseréli az alap, butácska kinézetű indítót!)
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Esetleg érdemes dlc-ket venni hozzá vagy modolható a játék, és ha modolható akkor olyasmi tartalmakat lehet tölteni amik a dlc-ben vannak (tudom ez nagyon suttyó sóher módon írtam le, csak érdekel hogy modolható-e, és ha igen akkor ilyen fanok biztos csináltak olyan járgányt ami dlc-s is)? Esetleg még tudsz valami hasznos információt mondani? A grafika alapból ilyen jó vagy modolnak és amiatt ilyen szép? Köszönöm az eddigi választ.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Alapvetően nagyon nagy leárazások szoktak lenni rá steamen is, vagy humbleön is akár, de itt egy link, megbízható oldalhoz:[LINK]
Ez a full full verzió
Igen, vannak modderek, akik jobbat csinálnak, mint a gyáriak néha, sőt a fentebb említett Custom Shader patch bizonyos verziója esőt is rak és egyedi plusz fizikát, valamint javít a játékélményen és olyat is hozzáad, ami tényleg sehol:pl: GPS egy komplett android copy rendszerrel, amin tudsz a kocsiba YT-ot nézni stb. extra animációk....hosszú sztori. A lényeg, hogy guruló pudingtól a legdurvább futurisztikus járgányokig van minden...sok rossz és sok jó minőségű is persze!
Végszó: Ultimate edition-t vedd meg mindenképpen és a Content Managert használd a játékhoz, Custom Shader Patchre (és a SOL-ra) pedig less rá (ez mókol a grafikán, akár a fizikán is és sok apró változtatás van benne, ami persze az alap játékon véglegesen semmit sem változtat)...magyarázni hosszú lenne, de ha látod majd rájössz! Modolás egyszerű, csak értelem szerűen megnézed a mappa szerkezeteket és a modot annak megfelelően teszed be, kb ennyi! :D
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Köszönöm szépen ezt a szép hosszú, összetett és segítőkész választ. Még annyi hogy kormánnyal hogyan kommunikál, mármint olyan téren hogy könnyű beállítani vagy olyan szutyok szar az egész mint az fh4 és 5-ben (mivel szimulátor emiatt mondjuk gondolom ***án lehet)?
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Sima ügy, mondhatnám ezt is, az biztos, hogy forza féle hülyéskedés nincs. Sőt: Ha kézi váltós a kocsi és van kézi váltód, akkor azzal megy automatikusan, ha pillangó váltós, akkor meg azzal (persze ezt valahol lehet állítani, nem kötelezően van így), illetve ha jól tudom, akkor variálja a játék autónként a kormányszöget is és alapból ha mondjuk 1080 fokot fordul a kormány és ezt is állítod be, akkor minden autónál az ahhoz való módon működik (tudtommal), ami azért elég király.
UI: A Content Managernél belül lesz majd egy Shader Patch letöltő fül, balra fent, ha a beállításokba bemész, ott sok közül tudsz választani. Jelenleg a 0.1.73 az ajánlott én is ezt ajánlanám, esetleg a régebbi 0.1.60-at, de a legújabb 0.1.78-at is felteheted, persze működésük nem biztos, bugok lehetnek, hisz az a modpack még fejlesztés alatt áll, de a lényeg, hogy kapsz majd rengeteg beállítást, ha letölti átvált az ablak arra a másik nézetre, itt tudsz a verziók között ugrálni és extra beállításokat customizálni, ha a verzió váltónál a például "untested" feliratra viszed az egeret, akkor többnyire mindig kiírja, hogy milyen újdonságok lettek az előző variánshoz képest. Ahogy verziószámot váltasz láthatod majd, hogy néhány újdonság megjelenik, ha újabbra mész rá, illetve zöld pötty jelzi, hogy mi változott az előtte lévőhöz (ami a sorban előtte lévő, nem pedig ami előtte volt feltéve). Fontos még megjegyezni, hogy bizonyos újabb verziószám felett az alapjáték irányítási beállításaihoz kerülnek extra gombok, ahol akár még alapból nem lévő "cselekvéseket" hajthatsz végre a kocsin, amit csak a CSP használatával lehet elérni! Végszóként én azért azt javaslom, hogy szimplán content manager használatával (és jól átnézésével, finomra hangolásával), de CSP nélkül játssz, hogy lásd, milyen a játék érzetre és kinézetre, hogy mi van benne és csak utána használd a CSP-t, amit egyébként bármikor törölhetsz is, ha alap játékra van szükséged, vagy egy szerver nem enged multiba, mert épp nincs rajta ez a patch!😀
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Andor1997: Köszönöm ezt a méghosszab választ 😁. Ennek örülök hogy nincs olyan buzizás a beállításokkal. Én úgy érzem hogy a kormányszöggel lesznek bajok, de ez legyen a legkevesebb. Még nincs meg a játék, de a közeljövőben tervezem megvenni :).
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@CulturalCat: Sok sikert! Biztosan élvezni fogod ha belejössz akár a játékba, akár a moddolás részébe, ma már szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hisz tele van az internet jobbnál jobb modellekkel, vagy épp modellezőkkel, esetleg emberekkel, akik a fizikához értenek, vagy csak szimplán csinálnak egy jó alapra egy jól editált kocsit...na meg hangok, azokat 1/1 le lehet szinte kreálni, szóval sok az okosság, lesz örömöd az biztos, amikor a kocsival eggyé válsz és csak mész! 🎮🔥
1
0
0
0
Andor1997 avatar
Idén mobil játék 2024-ben 2. rész
[LINK]
0
0
0
0
Andor1997 avatar
1 órától érdemes hallgatni, néhány szó esik a játékról és az F1-el való kapcsolatáról!
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 8
Superman79 avatar
@Blade890: Esetleg próbáld meg bekapcsolni a traction controlt es a breaking assist-ot. Sokat segít.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Blade890: 1. Assistokat kapcsold be
2. Kapcsold be az egér irányítás opciót! Ekkor az egér lesz a kormányzás és sokkal jobban ívre tudod tenni az autót, bár szokni kell, de jól tanulható és megtanulható, ez a legfontosabb! Ezen felül (ha magyar kiosztású billentyűzeted van) A betű legyen a gáz, Y a fék, bal CTRL a leváltás, bal ALT a fel, mert én úgy gondolom manuálisan könnyebb, de ha nem szeretnéd használni a váltást manuálisan akkor mindegy, viszont beleváltani beleenged, szóval mindenképp jó, ha be van állítva! Biztos vagyok benne, hogy fogsz magadnak jó autókat találni a lassú kis semmiségektől az F1-ig!
3.Ha megvan az összes DLC, akkor a Custom Shader Patch és a SOL mod segítségével még jobbá lehet tenni a játékot sok szempontból!
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Egérnél van a Mouse Steering, és van a Mouse Buttons for Throttle & Brakes. Ezeket pipaljam be? És van Steering speed csúszka, az most nekem 0.50
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Blade890: A Throttle és a Brakes csak akkor kell, ha egérrel akarsz fék/gáz irányítást használni, de én nem ajánlom. A fentebb lévő dolgokat állítsd be ahogy írtam, ez a legpraktikusabb és a leggyorsabban elérhető gomb kombók, amik ajánlottak! Egyébként ugyan ez az újabb, Assetto Corsa Competizione-nál és sok más játéknál is működik, egyre több helyen!
Plusz jó tanács:
Menj be a géped egérbeállításaihoz és ott az egérmutató beállításai menüponton belül vedd ki a pipát a rámutatás pontosságának javítása menüből! Ez nagyon fontos opció minden játékosnak bármilyen játékról is legyen szó, amiben kell egér pontosság! Ezen felül a csúszka balról 6 rovátkát számolva legyen! Ekkor ugrik ugyanis egy pixelnyit az egér! Ezek után állíts a játékon steering speedet ha kell, persze ne legyen gyors, hisz az nem mindig jó! Utána már csak gyakorlás kell és kitartás, de utána meg élvezed majd!
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Blade890: hát mondjuk szimulátorozni nem is billentyűzettel kéne... 😆 az ilyen játékoknál még a kontroller is erősen határeset.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LightLeach: Viszont az egér+billentyű egy jó kombináció annak, akinek nincs pénze kormányra, de komolyabb lehetőséget akar a kontrollernél! Sok játékban van már rá opció manapság is és régen is volt sok!
0
0
0
0
LightLeach avatar
@Andor1997: Ki fogom próbálni, láttam már, hogy van ilyen lehetőség, de még nem vitt rá a lélek eddig 😃 egyébként nekem sincs kormányom, xbox one kontrollerrel játszom szimulátort is, de azzal azért nem olyan egyszerűek a finom gázadások, fékezések, kisebb irányváltások.
Billentyűzetnél mindig az a bajom, hogy bináris, vagy nyomom a gázt meg a féket mint a bolond, vagy egyáltalán nem nyomom.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@LightLeach: Kipörgésgátló legyen belőve, meg az ABS, na meg kell egy kézreálló autó és kész. Én F1-es autókkal is szoktam így menni 😃 . Bizonyos kocsikkal nyugodtan mehetsz akár online versenyre is, volt hogy kormányosokat vertem! 😆 Nyilván volt tapasztalatom az adott pályán 😂
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, egy i3-2310M 4gb RAM és egy HD Graphics 3000-ren elfutja full low 720p-n ????
0
0
0
0
aeBneR avatar
Helló!
Valaki, aki nagyon otthon van a szimulátorozásban és tudja mi az a trail braking, valamint ezt a technikát alkalmazni is tudja, tudna esetleg segíteni annyival, hogy leírja, hogy hogyan gyakorolta be azt?

Persze, tudom, hogy sok gyakorlással, de mégis hogyan csinálta? Fázisokra bontotta magát a fékezést és a különböző fázisokat gyakorolta be külön-külön, majd egybe az egészet vagy hogyan?

Néztem telemetriát is, valamint hotlap-eket is, figyeltem, hogy kb egy adott kanyarban mikor lépnek a fékre, milyen gyorsan érik el egyenes vonalban a maximum fékerőt, mennyi ideig tartják meg azt, majd, hogy hogyan kezdték el a kanyarcsúcspont felé érve, a kanyarodást megkezdve csökkenteni azt, majd teljesen lelépve a fékről a lehető legnagyobb bemeneti tempóval hogyan szelik át a kanyart pl. Imola 1-es kanyar Ferrari SF70H-val (bár ez lehet nem a legjobb példa a trail braking alkalmazására, nehezen tudom megítélni), de valahogy mégsem tudom ugyanúgy végrehajtani a dolgot, már a maximális fékerő elérésénél blokkolnak a kerekeim vagy, ha kicsit kevesebb fékerőt alkalmazok, akkor pedig rövid a féktáv.

A lényeg a lényeg, hogy valaki feltudna világosítani ezzel a dologgal kapcsolatban, hogy milyen részletekre kellene odafigyelnem? Előre is köszönöm. 😀
0
0
0
0
💬 1
sickboybzz avatar
@aeBneR: Nem tudom mennyire vagy kezdő, ez inkább annak szól, ha az vagy. SF70, tipikus kezdő/tizenegykétéves hiba. "Én nem fogok ilyen szarokkal körözni" hozzáállás, pedig szerintem a legjobb az, ha gyengébb autóval kezdesz el gyakorolni, nem egyből a menő csúcsverdával. Tölts le egy modot egy gyengébb autóval, ha a gyáriban levő nem tetszik. Ha a gyengébbel jól megy, akkor könnyebb lesz az erősebbel is. És igen, gyakorlás. 2: megint csak szerintem, nem lehet szakaszokra bontani, tizedmásodpercekről beszélünk, ez egy folyamat. 3: beállítások, nagyon sokat számít, hogy van beállítva a kormányod, pedáljaid, simán benne vannak akár másodpercek is egy rossz, vagy csak neked rossz setupban, elég jól be lehet állítani egy olcsóbb kormányt is úgy, hogy érezd, mikor enged el a tapadás. 4: Ha tudsz angolul, akkor Scott Mansell (Driver61) a tecsőn, van weboldala is.
0
0
0
0
no avatar
4 euró volt, megérte-e nekem? NEM!
Kezdjük is ott hogy pofátlanság hogy az autók 60%-a legalább csak fizetős dlc formájában érhető el!
Bugos.. nem egyszer fordult elő hogy a szélvédőn hatalmas szürke árnyak suhantak el, vagy hogy éppen a pálya alá estem be.. de olyan is volt hogy nem nyomtam semmi de a karakter váltott össze vissza és már gyakorlatilag a levegőben repült forgott az autó!
Grafika egész szép, maxon meg végképp, az autók is szépek, belülről is.
Egész jól fut, nekem Lowon 200 stabil frame, egy mezei 2GB-s RX460 mellett.. (fps droppok sem igazán fordultak elő szerencsére)

Na de akkor a legnagyobb bajom, az irányítás.. (billentyűzet only)
az alap a nyilakkal történne, jobb shift stb.. átraktam w a s d space -re a dolgokat, váltás fel - bal shift, le bal ctrl..
Na de mi is a nagy gond? először is van a controls -nál valami secondary, csomó irányítás funkció de mindegyikhez nekem kéne gombot megadni vagy mi? hozzáteszem az angolom sem a legjobb.. és akkor jöjjön a fékezés, drfit... nemlehet.. nekem ez egyáltalán nem ment.. addig rendben is van hogy a space a fék, w a gáz stb stb.. csakhogy nem fékez a verda, fél perc mire megáll.. akkor hogy az anyámba vegyek be egy kegyetlen kanyart például?? a Grid2-ben remekül tudtam bevenni a kanyarokat, driftelni is, de itt nem tudok.. lassan forgatja a kormányt, a fék nem fékez úgy ahogy kéne, a váltást a játékra bíztam egyenlőre. biztos velem a baj, de így játszhatatlan ez a game, pedig alapvetően jó lenne nagyon.. aki tudna tippet adni annak megköszönném hogy mit mire érdemes tenni, hogyan kell driftelni stb thx
0
0
0
0
💬 6
tothricsi95 avatar
@Blade890: Leszólsz egy verseny szimulátort, mert billentyűzettel szar játszani. Azt hiszem láttam mindent, ki is kapcsolom mára az internetet.
0
0
0
0
no avatar
@tothricsi95: Attól még kéne fékeznie az autónak.. A Grid2 erre épül, a driftelése.. És ott nagyon jól ment a játék érdekes.. Vagy a játék a fos, vagy nálam van valami rosszul beallita
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Blade890: Tyű ha... Mit hánytál ide? Alig birtam végig olvasni, mert egy orbitálisan nagy majomságot írtál. Még is mi ez??? Kezdjük ott, hogy ez egy SZIMULÁTOR. Érthető hogy billentyűzettel fura, mert kell hozzá egy normális kormány. A piac egyik, hanem a legjobb sim játékja az utódfja után. Grafika korához képest 10/9,5. A fizika is rendben van. Ha lenne egy normális kormány od, akkor rájönnél, hogy az irányítás Pörfekt. A grid 2 egy fél sim, de inkább egy arcade game. Ott ha már benyomodcd a féket má szinte driftel. A való világban azért nagyon nem így van, pont mint az AC ben. Csak ennyit akartam.
0
0
0
0
no avatar
@Superman79: Azt alá írom hogy a játék nagyon jó, csak sajna 1 kanyart nem tudok normálisan bevenni... kivéve ha nem 30-al megyek
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Blade890: Ezért kell hozzá kormány.
0
0
0
0
Gojocica avatar
@Blade890: Vannak autók amit billentyűzettel nem lehet irányítani
Másik meg 23 körönt át is hidegek maradnak a nem hajtott kerekek ami nem legjobb
0
0
0
0
Superman79 avatar
Tudom hogy nem mai darab, de vannak még a multiba?
0
0
0
0
💬 16
Andor1997 avatar
@Superman79: Nos ez jó kérdés,minden esetre a jelenleg 3950 ember tolja és kb 4450 az átlag az elmúlt 30 napban. Szerver van így is annyi ,mint a rohadalom.Biztos találsz kedvedre valót,meg nézd meg mondjuk,hogy kik és milyen moddal játszanak az is segíthet,vagy esetleg lehet Shader Patch szerók is jól mennek most.Azt tudom,hogy talán még most is mennek a tourist szerók Nordschleifén ,amit gyárilag csináltak,de versenyszeró még mindig van..még jó hogy,elég népszerű játék még mindig....sőt! Igazából olyan,mintha most jött volna ki. Játékos bázisa állandó és még az is lesz szerintem sokáig ,főleg a modok és a saját szerver készítési opciók miatt!
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Andor1997: A modok azok DLC formájában vannak, vagy ingyenesek,vaty hogy működik ez???
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Superman79: Vannak pay modok, azokért fizetni kell a készítőnek. Pl RSS formula autók.
De általában ingyenesek a modok amiket pl racedepartment oldalon megtalálsz.

Vannak hivatalos DLC-k is Kunos-tól (játék készítői) amik persze fizetősek.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@19ati93: Láttam g2a 10 euroert meg 15 ert, es a 10 euroshoz van dream packs, es nem ertem, hogy miert olcsobb, de tartalmaz 1 dlc is, vagy csak dlc??? Mert nem irja sehol sem, hogy csak dlc lenne, nem ertem, hogy akkor miert olcsobb??? Meg mobilon tobb eurot mutat mint gepen. Wat???
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Superman79: steamen vedd meg direkt, rengetegszer van salen kb 10euroert az osszes dlcvel

egyebkent hrkgamen kb 5 euro az alapgame ha csak az erdekel egyenlore
ha meg minden dlc kell akkor az ultimate verziora keress ra

pl itt 10,5€ minden dlcvel: [url]https://www.instant-gaming.com/en/3098-buy-key-steam-assetto-corsa-ultimate-edition/?igr=289098&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop[/url]
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Superman79: Assetto Corsa Ultimate Edition-t kell megvenni ,abban az összes DLC benne van.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Andor1997: Mar megvettem a simát, most tölt, meg kaptam melle 3 dream pack-et, mert csak a kulcsot aktiváltam, es az tartalmazta azokat is.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Superman79: Akkor sajnos már mindegy, minden esetre jó játékot! Mondjuk az a baj ,hogy így külön a DLC-k ha mindet akarod többe fog kerülni sajnos 😞 nem is kevéssel.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Andor1997: Nem baj, majd teszek ra modokat, es igy is jó lesz. Kösz
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Superman79: Na igen ,de vannak komplikáltabb modok ,amikhez szükséges az összes DLC, vagy például ami a játék fő lényegét képezi a Shader Patch és a SOL mod,azok most már egy új alapot adnak a játéknak és az csak az összes DLC-vel jó nagy általánosságban.Persze van ami anélkül is ,de javasolt az összes DLC.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@Andor1997: Ertem mit mondasz, de elleszek vele igy is egy jó ideig.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Superman79: Nyilván! 😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Superman79: Részben válaszoltál a kérdéseddel magadnak. A modok nem DLC-k mert akkor DLC lenne a neve...na de komolyra fordítva modokat a készítők döntik el ,hogy fizetős-e vagy sem,általában nem,de vannak olyan minőségűek ,amikért kell fizetni.A modoknak semmi köze a játék készítőihez,ezeket magánemberek készítik a modderek!
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Superman79: [LINK]

Elég sokan.

Plusz ott az SRS (simracingsystem.com) is.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Hali, ezen a Laptoppon hogy menne el?
Cpu intel core i3 5005u
GPU r5 m330
RAM 4gb
Tárhely 1tb hdd
0
0
0
0
czene avatar
Sziasztok,Most steamen nagyon jó árban hozzá lehet jutni (Assetto Corsa Ultimate Edition)11,05euro(3885Ft)akinek esetleg még nem lenne meg.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Újabb tuningpakk jön,a csatornán további finomságok láthatóak!
0
0
0
0
sean avatar
Kormánnyal egész jó, bár a sebességérzet lehetne jobb. Kis gyakorlást kíván, el lehet bohóckodni vele egy unalmas esős délutánon.
0
0
0
0
💬 3
Andor1997 avatar
@sean: Pedig elég komoly bajnokságok folynak vele a bohóckodáshoz képest 😂.Egyébként ismersz olyan játékot ahol jó a sebesség érzet ?
0
0
0
0
sean avatar
@Andor1997: Nekem egy rossz tulajdonságom a versenyzős játékoknál az, hogy míg egyedül megyek addig profi vagyok, de ha vannak ellenfelek már elkúrok minden kanyart 😃 Ezért csak egyedül bohóckodok benne. A Dirt Rally-ban nekem jobban átjön a sebesség, főleg mikor fának csattanva verem totálkárra a kocsit 😃
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@sean: Tudom ajánlani menny fel nyugodtan szerverre és gyakorolj ha elmennek 5x melletted az se gond,csak menny ,vagy AI-k ellen.Egyébként mindenki azzal jön,hogy sebesség érzet.Tény ,itt is meg lehetett volna valahogy jobban oldani,azonban ha egy belső kamerás felvételt megnézel,akkor ott is kb ugyan azt látni,mint játékban.Versenyautóban való ülést és a tested reakcióját nem adhatja vissza semmi ,minimális mértékben a nagy 21:9-es verseny hajlított monitor lehet az opció rá,de az sem 100%.Úgy gondolom,hogyha viszont beletennének valami effektet,akkor az a vezetést is zavarhatná akár,bár valóban tény,valahogy meg lehetne oldani.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Eső mod ,működő ablaktörlővel és változó napszakkal.Elképesztő😜
Innen tölthető le:[LINK]

És itt egy kis videó róla,az adott csatornán van több is 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok a kézi váltot hol kel beálitani?
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@tras26: Vezérlő beállításoknál fent van olyan,hogy kormány,azon belül váltó!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Üdv mindenkinek.Nos bár ismerem a játékot,de most sikerült eredetiben is megvennem,és az a furcsa dolog/hiba vehető észre,hogy nincs az un. pit app program benne. Régebben a nem eredetiben benne volt,de ahogy jött rá frissítés eltűnt,gondoltam amiatt,mert nem eredeti,de ez az és még sincs benne.Olvastam fórumokat,de ami ott van leírva nem jött be.És még a menüben a verseny stratégia opció sincs meg.Esetleg van ezzel így még valaki? Itt egy kép:
[LINK]
0
0
0
0
PeAdam avatar
Én nagyon szeretem a játékot, tényleg az egyik legjobb szimulátor a piacon. Szerintem a grafika is gyönyörű a maga egyszerű letisztultságával. A vezetési élmény pedig talán ebben a szimulátorban a legjobb mind közül, bár én a Project Cars 1. részét is nagyon kedvelem. Egyetlen bajom van csak az Assetto Corsával, mégpedig, hogy nincs benne esős verseny opció, szerintem ezt még igazán belerakhatták volna, már a 10 évvel ezelőtti GTR2-ben is volt 3-4-féle esős opció.
0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@PeAdam: Ez azért nem került amúgy bele,mert úgy készült a játék,hogy úgy sem fog kelleni senkinek úgymond.Csak csinálták szívből ,ami tőlük telik és kész.Aztán nagy siker lett.Nyáron jön az új rész,abban lesz minden. 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Eszméletlenül üres játék amúgy. Bajnokság nincs. Egy kategóriában nincs összeszedve legalább az összes autó. Ugyanez a bajom a konkurens Project Cars-al is.
0
0
0
0
💬 4
19ati93 avatar
@SuperPuma: Ha multiznál viszonylag értelmes emberekkel akkor: [LINK]

Multira jók ezek az játékok, amúgy az AI majdhogynem minden autósjátékban gagyi. F1 2017-ben kivételesen egész jó lett idén.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@19ati93: Nem is azzal van a bajom. Inkább olyan érzésem van, hogy ez is mindenből egy kicsi, összesen semmi.
A sebesség érzet sem jön át se itt, sem a másik játéknál. Sokan ügyesen játszanak itt, nekem nem megy valamiért ilyen szinten.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@SuperPuma: Nos nyilván marhanagy licenszpénz volna minden kategóriából mindet összeszedni.Egyébként így is vannak jó futamok multiban is és el is lehet szórakozni vele.Jelenleg a piacon ehhez hasonló szimulátor most nincs.Nyáron jön az Assetto Corsa Competizione,illetve remélhetőleg idén még a GTR 3.Ezek vehetik fel a versenyt az alap AC-vel,más jelenleg nem.Vagy még talán ide mondanám az rFactor 2-őt ,de azzal szerintem csak egy szűkebb réteg játszik.
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Andor1997: rf2-vel a szimracing elit nyomul kb csak.
Content sincs rá annyi mint AC-hoz.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
1,6GB VRAM-ot használ 1366x768-ban közepes beállítás mellett (11 autóval, velem együtt).
De ha 24-en vagyunk akkor már GPU VRAM limitem van.
Viszont így is jól néz ki és bőven 60+ FPS-el megy.
0
0
0
0
SDavid1997 avatar
Billzettel nehéz nagyon mert aprókat kell kormányozni hogy ne tekerje full ki a kormányt 😃
Amúgy, kevésnek írja de nekem mégis meg magason és nem is akad ( bár hozzáteszem hogy ez akkor igaz amikor egyedül vagyok a pályán ) GTX 1050 TI 4GB -al megnéztem a beállítást és igencsak jobb lenne, valaki tolja olyannal ?
0
0
0
0
💬 5
19ati93 avatar
@SDavid1997: highon megy úgy is kb 80-90fpsel
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@SDavid1997: Én egérrel tolom ,mert nem volt lehetőségem kormány venni. És nem is tervezem 😂
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Andor1997: Downgrade-eltem Q6600-ra és sajnos a gyári hűtő mellett felmelegszik 60+ fokra,
ezért tervben van egy komolyabb proci hűtő amit kb. 3 hét múlva veszem meg😀.
De a VGA is felmelegszik 80+fokra még minimumon is,
vagyis hiába a 100+ FPS, új VGA-t is kell majd vegyek.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@wgeorge85: Elég magasak a hőfokok.😕
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
@Andor1997: Cseréltem egy HP-s Core i5-re és ezen már jobb lesz a helyzet.😀
Közepes 720p-re 30FPS-t ír, szerintem egy kicsit több lesz.
Jövő héten felrakom és majd megnézem hogy megy.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Én most, hogy akcióban volt a Steamen megvettem, de nekem az irányítása az autóknak nem jött be. Ezért vissza is kértem a pénzem.
Xbox kontrollerel játszottam 15 percet, de képtelenség volt egyszerűen az úton maradni (tudom, hogy a valóságot akarja tükrözni).
A grafika és a hangok tényleg nagyon jók különben! 😃
0
0
0
0
💬 5
hashimoto avatar
@Gyrger72: Próbáld ki egy normális kormánnyal, meg fog változni a véleményed 😃
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@hashimoto: Az amim sajnos nincs! És kb. nem is lesz.
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Gyrger72: Én G27-el csapattam, azzal már rohadt jó, de xbox kontrollerel is próbáltam, azzal nekem se ment 😆
0
0
0
0
19ati93 avatar
@Gyrger72: https://i.imgur.com/OjjWqzI.pnghttps://i.imgur.com/TRJTgKb.png

Ezzel a controller sémával amit magamnak találtam ki tökéletesen vezethető szinte minden autó.
F1 és openwheelerre meg van külön másik beállításom, egészen jó móka egyébként.

Sokat kell vele tökölni hogy megszokd és hogy megtaláld mi az ami jó,viszont aztán f**a lesz minden. 😆

Én se controllerrel játszanák de a kormányom az kuka (eltört), meg hely sincs hogy az asztalra feltuszkoljam ha lenne működőképes kormányom hiába akarnám. 😂
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Gyrger72: Oh visszaadtad még úgy ,hogy akcióban volt is.Áh de kár.Hidd el kormánnyal zseniális.Én viszont mivel pénzem nincs rá,amit lehet,a GTR 2 óta egérrel tolok.Hiszitek vagy sem nagyon jó,főleg egy jobb fajta DPI-s egérrel.Hirtelen lehet kanyarodni vele,és ugyan úgy élvezhető és azt kell mondja,hogy tökéletes. 😆 😃 Egyébként ha lesz rá alkalmad,hogy kormánnyal vezess ,de nem szeretnéd megvenni,akkor töltsd le inkább ,hidd el annyit megér.
0
0
0
0
19ati93 avatar
Ez a Porsche sound mod valami eszméletlen jó. 😎

0
0
0
0
💬 1
Andor1997 avatar
@19ati93: Jaja nagyon király.Azért remélem egyszer még alakítanak az eredeti hangokon is néhol ,mert van ami néhol furcsa.😆
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Dpoci akkor mond már meg ,hogy neked mi a jó.Mivel játszol/játszottál szimulátor ,ami szerinted jó? Csak mert kíváncsi lennék rá.Ez nem egy bunkó beszólás akar lenni,csak szeretném a te nézőpontod megismerni,mert ugyebár nem akarok senkinek hülyeséget mondani.Ha ezt olvasod,akkor írd le az ÖSSZES olyan játékot ,amelyet szimulátornak tartasz és játszottál vele.Valamint azt is légy szíves, hogy az Assetto Corsában mi nem tetszett.Válaszod köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Hát ez egy jó sz.r szimulátor ,jó híg , vagyis egy f.s!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
dan9517
Én például a Project Cars-al kapcsolatban írtam ,vagyis attól reálisabb meg tetszik a sok extraPL DRS ERS stb..Egyébként meg mentem már az RFactor 2-vel sőt még a telepítő is fent van a gépemen. 😀 Én még GTR-el meg GTL-el keztem 😀
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Magyarországon nem egy versenypálya van, ahova lehet menni pályanapra.
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Meg kell csinálni a jogsit. Az lesz az élethű.
0
0
0
0
hashimoto avatar
Még szimulátor sincs, ami egy ténylegesen realisztikus autót varázsol "alád". rFactort Én is szeretem, de még az sem az igazi.
A riöl lájf a legjobb szimulátor, csak az a baj, sokba kerül :c 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
kupiasd: G27-el sem szimulátor, inkább arcade-sim.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Ez a játék kő kemény szimulátor.Csak az tudja értékelni ,aki már sok hasonlóval játszott és tudja milyen az ,ha a nap a szemedbe süt a gumi tűz forró és a kanyar közeleg , te pedig valószínűleg a kicsúszást nem úszhatod meg.És ha meglátogatod a sódert ,akkor sem úszod meg csak kövér gázzal.SZIMULÁTOR.Ennyi 😀
0
0
0
0
SimDawed avatar
Tegnap óta egy Oculus Rift cv1 boldog tulajdonosa vagyok, a játék gyönyörűen fut az oculusban is! Persze a csicsomás effektek kikapcsolása után. Csak egy kis tájékoztatásul.😃
0
0
0
0
kupiasd avatar
Egy nagy rakás szar ez a játék! Simulatorhoz semmi köze és borzasztó az egész játék! 😕


Gondolom azt nem mondta senki, hogy ezt nem billentyűzettel kéne próbálni..
0
0
0
0
AlwinHD avatar
Xbox One-os verzióról a véleményem 😀 [url]http://***/konzolra-koltozott-a-szaguldas-assetto-corsa-xbox-one-teszt/2016/09/05[/url]
0
0
0
0
no avatar
Logitech dual action gamepadomat nekem se ismerte fel, így vettem egy Steam controllert és Xbox 360-nak ismeri fel, így megoldodott a problémám.
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
Project Cars, elsőre nagyon bejött, körülbelül 10percig, viszont amikor kipróbáltam az autó flotta felét, és éreztem, hogy az autók sínen mennek, taknyon csúsznak, és a fizikai motorja, mennyire debil, hagytam a fenébe, hiába volt változatos időjárás, szép cockpit stb stb... Rossz volt benne vezetni, magát vezette az autó.
0
0
0
0
Funes avatar
Ha egyáltalán kormánnyal próbálta... 😆
És igaz ezek a játékok nem Arcade játékosoknak készültek, hogy nyomom a gázt meg a féket azt jónapot, ezek azért jóval nagyobb odafigyelést igényelnek.. A project carsra lehet mondani, hogy félig a Arcade, de ot például a fizika szerintem nagyon gyengére sikeredett néhol.. És a hangok sem valami "szépek"...
0
0
0
0
Mapollo95 avatar
labadigyorgy: Szóval semmi köze a szimulációhoz :"DD ...Oké, akkor szerinted melyik autós szimulátor jobb ennél pc-n? Szerintem a baki ott van, hogy GRID-hez vagy szokva, vagy valami enefeshez és meglepődsz, amikor 3 pedált, ill 2,5 fokos kormányt kell használni.
0
0
0
0
no avatar
Egy nagy rakás szar ez a játék! Simulatorhoz semmi köze és borzasztó az egész játék! 😕
0
0
0
0
no avatar
El tudnék viselni egy leárazást a játékra! 😀
0
0
0
0
ricsi36 avatar
Próbáltam már rendszergazdaként is futtatni meg rá is kerestem de semmi
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció