SzámitógépvilágSzámitógépvilágSzámitógépvilág
header
ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON
ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON cover
Megjelenés: 2023. August 25.
Műfaj: Akció, TPS
Fejlesztő: FromSoftware
Kiadó: Bandai Namco Entertainment, FromSoftware

ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
Intel Core i7-4790K | Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 7 1800X | AMD Ryzen 5 2600
RAM:
12 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1650, 4 GB or AMD Radeon RX 480, 4 GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 10, 64-bit
STO:
60 GB available space
Hang:
Windows Compatible Audio Device

Ajánlott gépigény:

CPU:
Intel Core i7-7700 | Intel Core i5-10400 or AMD Ryzen 7 2700X | AMD Ryzen 5 3600
RAM:
12 GB RAM
GPU:
NVIDIA GeForce GTX 1060, 6GB or AMD Radeon RX 590, 8GB or Intel Arc A750, 8GB
DX:
Version 12
OS:
Windows 10/11, 64-bit
STO:
60 GB available space
Hang:
Windows Compatible Audio Device
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
RobocraftResident Evil 3Max Payne 2: The Fall of Max PaynePalworldLead and Gold: Gangs of the Wild WestSniper Elite: Nazi Zombie Army
Hozzászólások: 34
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Szerintem teszek vele egy próbát.
1
1
0
0
💬 4
kismadar avatar
@kmetovics: Valakinek nagyon vicces minden komment. 💩
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Hát látod. Biztos úgy volt vele, h én szídtam előtte vagy nem tudom.
Lehet még a végén megtetszik nekem a game
1
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Sok szerencsét hozzá. Én most már megvárom a Baldurs Gate 3-t, addig nem kezdek bele semmibe. 😁
1
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Azok nekem kimaradtak.
0
0
0
0
elado maschine avatar
Ryzen 5600Gvel VGA nélkül FullHD max csodáltosan megy ...0a gépigény

7950x 6900xt..le se merem irni az fpst 😆
0
1
0
0
Liptik avatar
Ez olyan nehéz, mint a testvérei?
0
1
0
0
💬 19
enslaved avatar
@Liptik: FromSoftware, a szokásos mazochista elemekkel, csak sci-fi köntösben. Jó játékot azoknak akiknek ez az egyveleg bejön, lassan csak itt lesz végre az új AC is nekünk "egyszerű", egy játékot csak élvezni akaró játékosoknak.
0
4
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Nem olyan nehéz, mint amennyire hisztizel miatta megint. 😅 Meglátszik fingod sincs róla mi ez, a souls-like játékok közelében nincs nehézségben. Persze amiben már 2-3 enemy visszalő abban már csak a mazohisták játszanak. Sajnállak hogy csak AC játékokkal vagy kénytelen játszani.
3
1
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Ne sajnálj (pláne pár játék miatt), nem tehetek róla, hogy alapból ki nem állhatom magát a sci-fi műfaját (filmeken sem), szóval inkább elszórakoznék egy ideig mondjuk az Elden Ringgel, mint ezzel😁Egyébként meg szeretek én még nagyon sokféle játékot, bárhogy is szeretnéd, nem tudsz beskatulyázni. Mondjuk a Jedi Fallen Order tetszett, de az inkább amolyan platform-akció szerű játék volt sci-fi köntösben, és a Survivor már bőven elég volt egy game pass végig játszás erejéig easy módban.
0
1
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Hát persze. Hogyne. Ha From game, akkor az már mindjárt mazochista. Más nem lehet mi?? Sima akció mondjuk. Fogadjunk, h nem is játszottál egyik résszel sem, csak neked már divat szídni ezeket a játékokat.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Megnéztem a gameplay videót, számomra ezt a játékot teljesen mindegy innentől ki adta volna ki, egy egysíkú sci-fi lövölde (bár nem mintha a FomSoftware játékaiban sok lett volna eddig is a változatosság harcrendszer terén). Ellenben végre tüzetesebben is ki lehetett próbálni a sokat szidott Forsepokent, és így a javításokkal együtt idáig egy jó játéknak találtam, azt hiszem meg is veszem most már.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@enslaved: Most akkor azért nem tetszik, mert From game vagy azért, mert sci-fi?
Kezdem már elveszíteni veled kapcsolatban a fonalat.
Ha annyira faék egyszerűek ezek a játékok, akkor még mindig nem értem, h mi nem megy benne. Szerintem már te sem tudod ezt megmagyarázni. Meg amúgy milyen harcrendszert akarsz, amiben dragon ball szerűen szétbombázol 10000 ellenfelet, míg azok a kisujjukat sem tudják megmozdítani?
A Forspokenről nem tudok írni véleményt, mert még nem játszottam vele és alig néztem róla valamit.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kmetovics: Attól, hogy csak egy lövölde, még magán hordozza azért a FromSoftware jegyeit, miszerint nincsenek benne nehézségi fokozatok. Maradjunk annyiban, hogy nehéz is a leírtak alapján nagyon, meg sci-fi jellegű is, nem az én világom. Az, hogy nekem mi tetszik elég hangulatfüggő. Leginkább a The Last Of Us, Tomb Raider, AC, legutolsó Splinter Cell, Sniper Elite, Zelda, Little Nightmares, Limbo, Inside, The Dark Pictures Anthology, Resident Evil, The Evil Within, régi platform játékok jönnek be, de szívesen játszok egyet mondjuk valamelyik COD, Medal of Honor, Doom játékkal is amikor elkap az eszeveszett lövöldözhetnék.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Végletekig unalmas a Forspoken, a környezet üres, és mellette a karakter olyan idegesítő, hogy baromira rossz az egész összkép. Akkor már inkább az új Final Fantasy, na az sokkal jobb a Forspokennél már a demó alapján is! Amúgy abból kiindulva, hogy az új Saints Row is hasonlóképpen elhasalt, és leakelték a szeptemberi ps pluszban, így szerintem sanszos, hogy jövőre valamelyik hónapban adják a Forspokent is a ps pluszba, hogy őszinte legyek többet nem is ér. 😁
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Na a karaktert azt tudtam, h elég idegesìtő. Szokásos filmbeli cringe karakter. Be nem áll a pofája. Meg össze-vissza beszél. Úgy utálom az ilyeneket. Annyit láttam a gameplayből, h elég gyorsan lehet benne közlekedni, bár akkor már inkább legyen lassabb és legyen teletömve a map. A harcról meg annyit, h remélem a sebzés számokat ki lehet kapcsolni, mert semmi értelmük. Nem szeretem ezt, h ottvan a képen vagy 30db 10es.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Sajnos amikor én játszottam vele nem lehetett kikapcsolni. Ez a gyors parkourös mozgás ideig óráig látványos, de hogy végig így közlekedsz elég unalmas tud lenni, a harcrendszer ugyanez amúgy, élvezetes amíg rá nem jössz, hogy ugyanazt csinálod a 4.-5. órában is.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: Remélem érzed az ellentmondást a hozzászólásodban? Neked nem tetszik a Forspoken, ezért nem is lehet jó, nekem az Armored Core, Dark Souls vonal nem tetszik, de az attól még jó, mert neked meg a "kritikusoknak" (ettől a megnevezéstől már alapból falra tudok mászni) tetszik. A Forspoken fő hibája az, hogy még a legutóbbi javítás sem tette helyre az összes bugot, a proci használat sokszor az egekben, és néha jön egy "illesztőprogram időtúllépése" felugró ablak, ami miatt újra kell indítani a játékot, de azt néztem ez nem játék hiba elvileg, de a leírt kijavításokkal nem mentem semmire, úgy néz ki ez egy tipikus vörös oldali probléma, de eddig csak a Forspoken esetében találkoztam vele.
0
0
0
0
kismadar avatar
@enslaved: Kmetovicset ismerem nagyjából, hogy milyen játékokat szeret, és ezért mertem leírni, hogy mit gondolok a játékról, mert elég valószínű, hogy neki sem tetszene. Az hogy most ezzel ellent mondok neked nem direkt van, tényleg baromi unalmas nekem. Te viszont nagy általánosságban azért szidod a From Software játékait, mert nehezek, szóval nagyon nem ugyanaz a kettő dolog! Egyébként a Forspoken bugosságára ki sem tértem direkt a leírásban, mert sokkal rosszabbul jelent meg nem egy játék, amik hemzsegtek sokkal nagyobb broken hibáktól. Nekem játékmenetre bukott meg, mert baromi unalmas, amit már kifejtettem.

Neked nem tetszik a Forspoken, ezért nem is lehet jó, nekem az Armored Core, Dark Souls vonal nem tetszik, de az attól még jó, mert neked meg a "kritikusoknak" (ettől a megnevezéstől már alapból falra tudok mászni) tetszik.


Véletlenül nem lehet azért, mert nekem, és a kritikusoknak van igazunk? 😅
0
0
0
0
enslaved avatar
@kismadar: A kritikusok is csak emberek, ami nem tetszik nekik, arról rosszat írnak. Amúgy ez minden téren így működik, legyen az zene vagy film. Én nagyon szeretem a metal zenét, míg pl. a rap - et egy értéktelen semminek tartom, tehát biztosan nem tudnék dicsérő kritikát írni róla😉 Egyébként ahogy haladok a Forspokennel, úgy kezdem lassan én is megunni a párbeszédek végig olvasását, hallgatását, a harc közben folyton felugró tippeket, szóval a végén még igazad lesz...De végig fogom vinni azért. Az tény, hogy a Hogwarts sokkal jobb volt történet terén is.
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Kurvára nincs igazad, nem sima akció. Souls elemeket tartalmaz, Sekiro-ra hajaz inkább ellenfél agresszivitás és tempó terén.
0
2
0
0
kmetovics avatar
@BORDEN92: Az igen. Egy órája se vagy tag, de már jól kezded itt a pályafutásod 🤔🤔
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Nézte OtherWorld (nem játszik ki egy játékot se, mert bal*** hozzá) Zolynak a videóját, ugyanazt a hülyeséget mondta szóról szóra. 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@kismadar: Nagy ritkán szoktam tőlük nézni valamit is. Hát a demon soulst is szidta rendesen, meg úgy a Souls gameket. Bár szerintem ő a majdnem tökéletes gameket is csak szídni tudja. Nincs olyan, ami tényleg tetszene neki.
0
0
0
0
kismadar avatar
@kmetovics: Egy megsavanyodott ember lett, aki szerintem utálja, amit csinál, csak ha abbahagyná nem jönne miből pénz, szóval kénytelen így játékokat elkezdeni. Igen elkezdeni, mert ritka amit kijátszik, ezt is a chapter 1-ben tolta csak, mert utána lévő boss/terület nem volt a videóban. Szóval aki egy ilyen ember szavának hisz az meg is érdemli úgy igazából. Én is csak azért nézek egy két "kritikát" tőle, hogy nevessek rajta, amit FPS játékoknál lenyom igazi 60 éves ember reflexei vannak. 😁
0
0
0
0
kismadar avatar
Vannak fejlesztők, akik 5-6 év fejlesztés után is félkész szart adnak ki, és van a From Software, ami a nagy kaliberű Elden Ring után kiad egy évvel később egy ilyen komplex játékot. Remélem azért átjött, hogy a játékipar nagy része, csak megvezeti a játékosközösséget... 😅 Ha sokan fele ennyire is komolyan vennék a játékfejlesztést, és nem a kifogásokon, és a mentegetőzéseken lovagolnának, akkor manapság sokkal elviselhetőbb lenne a játékipar. Csak sajnos az a pár aaa fejlesztő csapat maradt, akiknek érdemes várni az új játékait, mert mindig beleadnak mindent! Lásd From Software, Insomniac, Santa Monica Studio. Már sajnos a CD Projekt Redet, és a Naughty Dogot nem tudom ide sorolni! 😁
7
1
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@kismadar: Naughty Doggal mi a baj?
0
0
0
0
kismadar avatar
@santakigyo: Szerencsétlen The Last of Usról ők is már 3 generáción keresztül húzzák le a bőrt. Legutoljára PS4-re adtak ki játékot 2020-ban, ami a The Last of Us 2 volt, utána csak remasterek, és remake jött a játékaikból. Most is egyedül annyit tudni, hogy a The Last of Us 2 multis kiegészítője(ami biztos önálló játék lesz) jön majd valamikor, de az is folyamatosan tolódik csak. A botrányaikat direkt nem hoztam fel, mert abból is jutott nem kevés. 😁 Az Insomniac mellett simán eltörpülnek már!
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kismadar: Mondjuk ebbe igazad van . Bár a last of us első része PC-re is megjelent, szóval az félig meddig jó dolog is volt, főleg a PC-s tábornak.
Én még azért remélem fog jó alkotás kikerülni onnan.
0
0
0
0
kismadar avatar
@santakigyo: Temetni én se temettem el őket, csak ha jön valami játék tőlük, azt nem biztos, hogy előrendelem. Kíváncsi vagyok mihez kezdenek majd a jövőben. Jelenleg az Uncharted szériát szerintem nem akarják tovább vinni, maximum egy The Last of Us Part 3-at kiadnak majd a generáció végén, ez mondjuk eddig mindig bejött. 😀 Az lenne még tökös húzás, ha Spoiler!
Elliet is kiírnák a történetből
, de abból megint akkora botrány lenne, hogy szerintem nagyobbat szólna, mint a Part 2 fordulata.
0
0
0
0
no avatar
A tesztek dicsérik, a gépigény okés. Szerintem kipróbálom.
0
0
0
0
kovb677 avatar
Ez teljesen jó igény, nincs eltúlozva
0
0
0
0
no avatar
Augusztus 25-én fog megjelenni.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció
Számitógépvilág balSzámitógépvilág jobb