Videón az Assassin's Creed 3 Remastered

Szerző: xoki | 2019. February 07. | hír | 20 hozzászólás

Az Assassin's Creed 3 nem sikerült épp a legjobban, ezért sokan meglepődtek, amikor a Ubisoft felfedte, hogy elkészíti a játék remastered verzióját. A rajongók szerint több sebből is vérzett a játék, viszont úgy tűnik, a Ubisoft azt szeretné, ha a játékosok egy újabb esélyt adnának neki, ezért hamarosan befut a felújított verzió, amely grafikában biztosan felülmúlja majd elődjét.

A Ubisoft egy trailert tett közzé, amelyben összehasonlítják az új és régi verziót, valamint a videó végén a játék megjelenési dátumát is leleplezték.

Amint látható, a megvilágítás mindenképpen javult, bár lehet egy kicsit túlzásba vitték a sárga színt, mindenesetre a játék magas felbontású textúrákat, valamint 4K és HDR támogatást is kapott. A remastered verzió tartalmazni fogja a DLC-ket is.

Az Assassin's Creed Odyssey Season Pass birtokosai számára ingyenes lesz a remastered verzió, de külön is meg lehet majd vásárolni. Az Assassin's Creed 3 Remastered március 29-én fog megjelenni.

Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed III Remastered
Megjelenés: 2019. March 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Barcelona, Ubisoft Chengdu
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Yoni avatar
Nekem nagyon sárga ikszdé...
0
0
0
0
no avatar
Volt már AC 2 "remastered" konzolokra:

0
0
0
0
Danikika94 avatar
Hát meh...Elején eléggé beletorkollott nekem a gameplay masszív unalomba 😃 AC1 vagy az Ezio sagát látnám szívesen remasterelve 😃
0
0
0
0
no avatar
Assassin's Creed 3 Remastered?
Miért nem Assassin's Creed 3 Orange Filter Edition?
Ezt a pénz lehúzást...... Miért nem az AC2-t és annak részeit újítják fel, kb olyan szinten mint a RE2-vel csinálta a Capcom.
Jaaaaaa, hogy abba már munkát is kellene fektetni...
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Nekem kedvenc AC rész volt, jó lesz újrajátszani! 😀
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
Ez csak a pénzről szól. Kiadnak egy olyan játékot amit már sokan megvettek, egy kicsit jobb grafikával meg esetleg néhány bug javításával, ami alap lenne egy játékfejlesztő cégtől és még van pofájuk pénzt kérni ezért. Ez még egy DLC-nek is kevés. Első ránézésre egy patchel vagy egy moddal elérhették volna ezt, de ezt csak a trailer alapján szűrtem le. Az, hogy mennyi különbség van e között és az eredeti között majd kiderül. Ettől függetlenül azért várom, de ha nem lesz valami komolyabb újítás benne akkor felesleges erre pénzt költeni.
0
0
0
0
💬 3
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@NightWolF33: Nekem ingyen adják az új AC mellé, amit nemrégiben vettem meg az összes DLC-vel, féláron.
0
0
0
0
NightWolF33 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Jó neked. 😉 Szerintem az AC III-hoz is adhatnák ingyen ha már egyszer ehhez csinálnak egy kisebb javítást vagy nem tudom, hogy már minek hívjam, de biztos, hogy nem "Remastered"-nek.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@NightWolF33: Nos igen, amit eddig láthattunk belőle, azok után azt hiszem hogy teljesen jogos ez a kijelentésed róla! 😆 😂
0
0
0
0
Angelors avatar
Videót megnézve kicsit erős Remasternek nevezni. Kapott egy colourgradinget meg a Royal Theatre egy új csillárt közpénzből. Ettől függetlenül várós.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Na ez már egy olyan rész volt amit végig bírtam játszani az irányítása miatt (valamelyik első részben pl jobb e. a sprint). Viszont az egyik legjobb sztori és látvány szempontjából a black flag.
0
0
0
0
vyne avatar
Nekem ez volt amugy a kedvenc reszem az osszes kozul 😃
Ha mar remaster, akkor nyugodtan peldat vehetnenek a capcomrol. RE2 rem, Na az definialja a remaster fogalmat.
0
0
0
0
💬 2
santakigyo avatar
@vyne: A RE 2 nél volt is értelme remasterelni mert kb 20 éves játékkal volt dolguk.
De itt?.... Mondhatni jelen generáció.....
0
0
0
0
DoubleDownZ avatar
@vyne: A remaster meg a remake nem ugyan az. A remake-ben majdnem mindent megváltoztatnak (grafikától kezdve a párbeszédekig, sőt valamikor a történetet is) míg a remastered-nél csak a grafikán változtatnak.
0
0
0
0
KalmarErik avatar
6 éves játékot remaster-lni, aztán mint a Fifa-knál az lesz az újítás hogy két fűszálat megcserélnek.
0
0
0
0
💬 4
santakigyo avatar
@KalmarErik: Na meg egy olyan játékból aminek annyi része van, hogy megszámolni is nehéz.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@santakigyo: Beleraknak egy DX12 töt 😉 és máris megérte
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@KalmarErik: Új grafikus motorba implementálták az egész játékot, jobb textúrákkal és jobb fizikával. Valamint *elvileg megkapja a Unity és utána lévő AC játékok irányítását is (még mielőtt fikázás lenne, ez az Origins és Odyssey irányítása is), és natív PS DS4v2 támogatást is kap, mint az Origins és Odyssey is, vagy más új Ubi játékok.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@AMDMonsteR: Ez jól hangzik 😀 mert AC 3 ban még 50 embert is megöltél egyedül... vicc volt az egész kezelhetősége !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció