Videón az Amazon MMO-ja

Szerző: xoki | 2018. October 05. | hír | 4 hozzászólás

Az Amazon 2016-ban bejelentette, hogy belép az MMORPG-k piacára saját játékával, a New Worlddel, amely jelenleg zárt alfa stádiumban van, tehát csak kevesen kapnak lehetőséget a játék kipróbálására. Az Amazon nemrégiben új képeket tett közzé, valamint az alfatesztre invitálta az érdeklődőket, most pedig a játékmenetet is megtekinthetitek egy kiszivárgott videónak köszönhetően.

A videót eredetileg egy felnőtt videókat tartalmazó oldalra töltötték fel, de a Less Than Epicnek köszönhetően már a YouTube-on is elérhető.

A videó bemutatja a játék központi elemeinek egy részét. Látható, hogy az MMO-nak minden fontosabb eleme jelen van, ellenben nem csak egy tradicionális MMO-ról van szó, ugyanis fontos szerepet kap benne a túlélés is, és ezzel együtt a gyűjtögetés és a crafting is. A videó vége felé látható a New World világtérképének egy része, amely arról is lerántja a leplet, hogy milyen területekre látogathatunk el. Úgy tűnik, nem fogunk egyhangú helyeket bejárni, mivel lehetőség lesz ellátogatni hegyvidékre, síkságokra, erdős részekre és mocsaras területekre is.

New World
New World
New World
Megjelenés: 2021. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YoRHa 2B avatar
Én próbáltam v 200 MMO-t és mindig arra jutottam h menni kell vissza WoW ozni 😃
WoW al leéltem már 10 évet más MMO val pár hónapot is szűkösöen. Nem azt mondom hogy más MMO rossz lenne csak nekem már az marad 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
Hmmm alig várom h haza menjek munkából meg is nézem a videót majd! Leírás alapján jó lesz!
0
0
0
0
zole54 avatar
Nem rossz... nem rossz...
0
0
0
0
Aredarn avatar
Kiváncsi leszek a végeredményre. Nem néz ki rosszul az biztos, de mennyire lesz "emlékezetes" itt az fog számítani.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció