Verekedős játékot készít a Riot Games

Szerző: xoki | 2019. August 04. | hír | 8 hozzászólás

A Riot Games a legnagyobb játékstúdiók közé tartozik annak ellenére, hogy csak egy játékon dolgoznak, amely nem más, mint az egyik legnépszerűbb MOBA, a League of Legends.

A Riot Games 2016-ban felvásárolta a Radiant Entertainment stúdiót, vagyis az elkaszált verekedős játék, a Rising Thunder mögött álló csapatot. Ekkor elindultak a találgatások, hogy a cég valószínűleg a verekedős játékok világába is belép majd saját címével, amelyet most meg is erősítettek. A Radiant társalapítója, Tom Cannon az idei EVO (Evolution Championship Series) során erősítette meg a korábbi híreszteléseket, vagyis tényleg egy verekedős játékot készítenek a Riot számára. Azzal pedig, hogy korábban egy indie verekedős címet fejlesztettek, rengeteget tanultak, és ennek köszönhetően egy igazán remek címet készíthetnek majd.

Tom Cannon elmondta még, hogy a fejlesztők már egy ideje dolgoznak a projekten, de valószínűleg még odébb lesz annak leleplezése, ugyanis egyelőre a megjelenés évét, illetve a játék címét is homály fedi. Állítása szerint ő lesz az első, aki további információt is megoszt majd velünk, amennyiben minden készen áll a leleplezésre.

A Rising Thunder projektet a Radiant felvásárlásakor törölték, de egy nyílt forráskódú verzió, a Rising Thunder: Community Edition 2018-ban elérhetővé vált, amelyet megtalálhattok Redditen vagy a Discordon.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Liptik avatar
Kíváncsi leszek, hogy a Mortal Kombatot felül fogja-e múlni.
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Liptik: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Soha semmi értelme nincs annak amit ez a csávó dumál, olyan mint egy spambot, random cuccokat böfög posztok alá értelem és összefüggés nélkül...😂
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@Liptik: Nem mondasz hülyeséget.
Amit a warner művel az már siralmas, hogy egy teljes értékű játékban mikrotranzakciók vannak....
Remélem a srácok eltalálják a pörgést ami kell az ilyen jellegű játékokhoz és változatos karaktereket és pofánvágják a pénzéhes AAA kiadókat.
0
0
0
0
FoLey avatar
Inkább a lol klienst csinálná meg normálisan,mert az is egy borzalmas. A játékról meg ne is beszéljünk úgy lesüllyedt mint a titanic. A report rendszer egy kalap fos lett dotához képest és még sorolhatnám.
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@FoLey: Már mind1 mindenki csak a teamfight tactics ot nyomja 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció