Unreal Tournament: leállították a fejlesztést

Szerző: xoki | 2018. December 06. | hír | 12 hozzászólás

Még 2014-ben az Epic Games bejelentett egy új, mikrotranzakciók nélküli, free-to-play Unreal Tournament játékot, amely valószínűleg már sohasem fog elkészülni.

Az Epic Games vezérigazgatója, Tim Sweeney elárulta, hogy az említett játékhoz többé nem érkezik frissítés, tehát nem dolgoznak tovább a projekten. Ettől függetlenül a még mindig alfa stádiumban lévő Unreal Tournament továbbra is letölthető lesz a jelenlegi állapotában, a maroknyi pályájával és játékmódjaival együtt.

Mivel a Fortnite a jelenlegi legnépszerűbb játék, a cég egyre több erőforrást fordít rá, ezért nincs idejük az összes projektre. A cég több klasszikus Epic Games játékot tervez eljuttatni a GOG-ra azok eredeti formájában, és ezek után nagy az esélye annak, hogy a klasszikus Unreal Tournament játékok is köztük lesznek majd, bár ez valószínűleg nem vigasztalja azokat, akik egy új és modern verzióra vágytak.

Unreal Tournament 2015
Unreal Tournament 2015
Unreal Tournament 2015
Megjelenés: 2014. August 01. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gyrger72 avatar
Remélem azért Pre-Alfa szinten megmarad a játék?! Nagyon jól sikerült.
Lehet majd készítek belőle egy videót alkalomadtán.
Addig is mindenkinek ajánlom a játékot.
[LINK]
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@Gyrger72: Ez egy fogós kérdés, ugyanis meglátásom szerint a végtelenségig nem fog elérhető lenni (pláne hogy most ez történt vele). De talán megfontolják hiszen most kapnak bőven hideget.....
Pont a mai napon gondolkodtam el ismét hogy bele kéne vágnom.
Mert imádom az UT sorozatot.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
"Nincs idejük az összes projektre" "a cég egyre több erőforrást fordít rá"
Jó vicc, biztos nagyon elviheti az összes időt és energiát az a pár skin meg a néha beleerőltetett, félkész játékelemek (mint például ez a kreatív mód). Csak emlékeztetőképpen, még mindig csak egyetlen pálya van benne a játékban, miközben ezen már a PUBG "fejlesztői" is régen túlléptek. Mindössze arról van szó, hogy amíg a fejőstehén működik, addig nem foglalkoznak veszteséges, vagy kevesebbet hozó projektekkel. Persze értem én, nem mondhatják azt a népeknek, hogy csak lusták és pénzéhesek, valahogy meg kell magyarázni.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Tudom hogy két különböző stílus, meg ízlés kérdése, de az UT-ban a folyamatos akció szerintem sokkal többet ad mint a frontin. Nem tetszik, nem játszok vele, ez oké, de amikor kinyír egy klasszikus címet mert rámentek a tizenévesek, olyankor egy kicsit elhelyezném az egyik testrészemet az egyik testnyílásukba.
0
0
0
0
no avatar
Alap pve fortnite is éppen hogy lélegeztetőgépen van hacsak le nem nyomták már. Annak is már régen meg kellett volna jelennie f2p-be.

Paragonnal nekem a legnagyobb gondom a gépigénye és az egy pálya volt. Na meg hogy annyira bonyolult lett egy szint felett hogy a tutorial sem tudta érthetően elmesélni.

Anno az Unreal Torunament és a 2003, de még a 2004 is kiválóra sikerült. Az UT3 már nekem személy szerint nem igazán tetszett. Ezt a f2p UT-t megnéztem és két meccs után abbahagytam. Végképp nem találtam meg benne azt amit az eredeti UT óta keresek az aréna shooterekben.
0
0
0
0
xCube avatar
Welcome in 2018. Néha úgy gondolom túl öreg vagyok már a mai játékvilághoz, aztán rájövök, hogy csak szimplán elanyagiasodott minden és alig van minőségi AA - AAA kontent. Más részről sok esetben akkora a nyomás a fejlesztőkön / kiadókon, hogy egyszerűbb dobni projekteket, mint ragaszkodni valamihez és tönkre menni benne.

Az új UT bukását nagyon sajnálom, én Arena Shooterekkel töltöttem tinédzser éveimet, így ezek nagyon beégtek és mindig fontosak lesznek számomra. Nem tudom mekkora volt az érdeklődés a projekt iránt, gondolom első sorban emiatt lőhették le és nem az anyagi helyzetük, illetve a Fortnitera fordítandó erőforrások miatt.

"A cég több klasszikus Epic Games játékot tervez eljuttatni a GOG-ra azok eredeti formájában, és ezek után nagy az esélye annak, hogy a klasszikus Unreal Tournament játékok is köztük lesznek majd, bár ez valószínűleg nem vigasztalja azokat, akik egy új és modern verzióra vágytak."

Mikor vették le az UT -t GoG -ról? Nekem ezer éve meg van, tehát korábban elérhető volt... .
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Paragon, Unreal, Shadow Komplex...
Saját magukat herélik ki egy 12-4 évesek szülei által pénzzel telenyomott játék miatt.
Kinyírták a Paragon újszerű és elég erős játékos bázisát, mindössze 4 hónappal a várva várt 1.0 verzió megjelenése előtt.
Most pedig egy az 1998 óta hardcore arena játékosoktól is el esznek valamit.
A szomorú ebben az, hogy az Epic és az Unreal ezzel a címmel került abba a pozícióba ahol van. Egy etalon játékot készítettek és gondozták az új implementációkkal. Az Unreal Tournament egy olyan cím a műfajban ami... Nem is tudom megfogalmazni.
Ebből ismét remek Unreal Tournament játék lehetett volna.
A mai nappal így sajnos ah Unreal Engine használatán kívül mindenben otthagyom a rajongást, és minden mást az Epic-kel szemben.
0
0
0
0
skiLeT avatar
Paragon? Valakinek rémlik? Azóta nem komcsizom az Epic Games-et! Személyes vélemény de elmehetnek bús p*csába, hogy meglovagolnak egy BR hullámot, felkapják a game-t mert ingyenes (előtte ha páran megvettég) azt mindent sz*rnak le. Csak a hype csak a hype. Paragon-ba amibe volt potenciál ott hagyták, erre most még az Unreal-t is ami azért nem kicsit rerto game (nekem még annó a magyar szinkronnal is 😃 ) azt is ott hagyják a hype végett. DE hiába ők döntenek, ez nyereséges, ez kell a népnek ezt "viszik". Hiába mérgelődünk.
0
0
0
0
💬 1
szilver avatar
@skiLeT: Pénzről szól ez is mint minden más.Szarnak ezek bele a játékosokba.Ha netalántán akad egy két olyan fejlesztő,kiadó akiknél ez nem annyira érződik,azok sem külömbek.A háttérben ugyan úgy csak ,,pénz,, vagy a szemükben.Sajnos ilyen világban élünk :/
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Az ördög vigye el őket jó messzire!!! 😠
0
0
0
0
zole54 avatar
Én a paragont is sajnáltam nagyon jó játék volt 😞
0
0
0
0
💬 1
TRACERHD avatar
@zole54: Volt benne potenciál...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció