Unreal Engine 4 hajtja majd a The Wolf Among Us 2-t

Szerző: xoki | 2019. December 28. | hír | 6 hozzászólás

A legtöbben már valószínűleg hallottátok, hogy a Telltale Games sajnos csődbe ment, de később egy új menedzsment alatt visszatértek. Ezek után a tönkrement stúdió népszerű játékainak sorsa megkérdőjeleződött, de szerencsére néhány szériájuk már hivatalosan is megmenekült.

Az idei The Game Awards show alatt egy újabb játék visszatérését is megerősítették, ugyanis kiderült, hogy készül a The Wolf Among Us 2. Sajnos kevés részletet árultak el róla, de a USGamer interjújának köszönhetően most már egy kicsit többet tudunk a készülő folytatásról.

A The Wolf Among Us 2 több mint egy évig készült, de a Telltale új vezérigazgatója, Jamie Ottilie szerint a fejlesztést most teljesen elölről kezdik, hogy az új csapat tiszta lappal indulhasson. A The Wolf Among Us 2 új verziója valószínűleg a Telltale eddigi legszebb játéka lesz, mivel Unreal Engine 4 hajtja majd. A bezárás előtt a Telltale már tervezte, hogy lecseréli sajátját a Unity motorra, de ez most még egy annál is nagyobb fejlődést jelent.

Az AdHoc Studio lesz felelős a narratíváért és az átvezetőkért, minden más pedig a Telltale kezében van. A The Wolf Among Us 2 PC-re és konzolokra is érkezik, de egyelőre nem tudni, hogy mikor számíthatunk rá.

The Wolf Among Us 2
The Wolf Among Us 2
The Wolf Among Us 2
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Kaland
Fejlesztő: AdHoc Studio, Telltale Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gerhard avatar
Úgy olvastam: Ural engine.

Magamban: Mi ez? Elektromodulator dwa 😆?
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
Erős váltás lesz, szóval gameplay szempontjából ez a motor sokkal több újdonságot is hozhat! Nagy potenciál rejlik az Unreal Engine 4-ben, csak a fejlesztők tudják kamatoztatni.
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Azért fogok egy laptopot venni, hogy ezzel a játékkal játszhassak.
0
0
0
0
enslaved avatar
Jöhet, imádom a Telltale játékait, ahogyan ennek az első részét is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció