Újra a Criterion kezébe került a Need for Speed franchise

Szerző: xoki | 2020. February 12. | hír | 20 hozzászólás

A Need for Speed Heat az utóbbi idők egyik legsikeresebb NFS játéka lett, de úgy tűnik, ez volt a Ghost Games utolsó ilyen játéka, amelyet az EA-nek készített. A kiadó bejelentette, hogy a franchise visszatér a Criterion Games csapatához, vagyis ők készítik majd a következő részt is.

A Criterion Games korábban a Need For Speed Hot Pursuit és Need For Speed Most Wanted játékokon dolgozott, illetve a Need For Speed Rivals munkálataiba is besegített. Az EA azt tervezi, hogy a Ghost Games tagjai a Criterion Games berkein belül folytatják majd a munkájukat, de jelenleg még 30 alkalmazott sorsa kérdéses. A stúdió természetesen nem szűnik meg, és a későbbiekben a Frostbite motor fejlesztésén fognak dolgozni, illetve az EA egyéb fejlesztőcsapatait segítik majd.

Need For Speed Most Wanted (2012)
Need For Speed Most Wanted (2012)
Need For Speed Most Wanted (2012)
Megjelenés: 2012. October 30. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: Criterion Games
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
santakigyo avatar
Azt lenne jó elérni,hogy ha a NFS nevet mint olyat meglátja az ember valahol,valamelyik cikkben ne legyintsen és lapozzon tovább tudva,hogy úgy is el lesz cseszve.
0
0
0
0
Danikika94 avatar
Nem értem amúgy miért mondják a Payback-et rossznak. Az sztem egy vállalható része volt a szériának. A mostani HEAT hát enyhén szólva is bitang rossz lett. Origin access ide vagy oda de köszönöm szépen én inkább vissza adtam az EA-nak a játékot. Kíváncsi leszek lesz-e majd jó NFS mostmár.
0
0
0
0
💬 1
Scorn Face avatar
@Danikika94:
Kíváncsi leszek lesz-e majd jó NFS mostmár.

Ez egy nagyon jó kérdés. (Szerintem nem. De remélem ezt a megjegyzést pár éven belül visszavonhatom mert olyat alkotnak hogy...)
0
0
0
0
Gaben7 avatar
Mert a Criterion jó NFS játékokat csináltak.. ja nem
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Mert a Criterion eddig olyan húdejó nfs-eket adott nekünk...a 2010-es Hot Pursuit-en kívül értékelhető játékot nem raktak le 😊 A Payback és a Heat köröket ver bármelyik Criterionos Nfs-re...Mindegy meglátjuk, hátha a pár év pihi alatt össze kapták magukat 😂
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
Miért büntet engem ezzel a jóisten.
Megint csak trágyák fognak jönni halomra.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Akárhányszor meghallom a Criterion nevet kapásból ez jut eszembe. 😆

0
0
0
0
💬 1
Derpuka avatar
@Arthur Morgan: Dettó 😆
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Hot Pursuitot a népnek!! (vagy legalább nekem)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
először is a frostbite engine-t kéne kukázni az nfs szériából
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@MC MaRcI: Hát igen, inkább azt kellett volna mint a fejlesztőket.
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
A Payback után megérteném a döntést, a Heat után nem. Remélem a 2012-es savazás után a Criterionnak helyén lesz az esze. Egyelőre nagyon sz_r döntésnek tűnik (Épp amikor végre kezdenének jó játékokat készíteni... SW, NFS.. ), aztán meglátjuk. De így sok bizalmam nincs az új részben.
0
0
0
0
no avatar
Kár érte, korábbi CG részekből kiindulva ismét béka segge alatti színvonalú rész lesz a következő, bár attól függ mekkora szeletet kap a munkálatokból a Ghost. Heat az jó lett az eddigi alkotásaik közül, nagyjából az egyetlen vállalható NFS 2006 óta, tarthatnák a szintet.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Ha jól emlékszem a 2010es Hot Pursuit-ot is nekik köszönhettük (most látom írják is a cikkben), ami szerintem messze a legközelebb volt az eredeti Need for Speed feelinghez (számomra a porsche volt az utolsó igazi NFS na meg az említett 2010-es) És most így belegondolva 10 év ***ott sok idő......én bizakodó vagyok, de azért előrendelni nem igen fogom.
0
0
0
0
💬 3
SuperPuma avatar
@RaggaBone: Az új Hot Pursuit az idegesítő elemek kivételével/átalakításával szerintem az egyik legjobb rész lehetett volna.
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@SuperPuma: Nekem kicsit az is volt, persze nem volt tökéletes....de a mostani nfs-ekhez képest messze jobb volt, bár nekem a heat meg a payback kimaradt.....leginkább a vga-m miatt. De értesültem nem vesztettem sokat. Azért örülnék ha visszakapná a széria azt a fényt amiben anno tündökölhetett 😀 High Stakes......ohh azok a régi szép idők.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@RaggaBone: Akkoriban elég volt annyi az embereknek. Most 20 db autó és 8-10db körversennyel kb kitörtne a parasztgyalázat. Persze mindez mellett is úgy gondolom, hogy rengeteg felesleges dolgot belepakoltak az utóbbi 10 év epizódjaiba.
0
0
0
0
odinx avatar
Hát, remélem nem olyan játékot csinálnak, mint a 2012-es, bár kíváncsi leszek mit tudnak kihozni az új részből. Szerintem a Heat jó irány lenne, de több tartalom kell bele. Csak ne rontsák el.😀
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció