Új Tomb Raider-játék a láthatáron

Szerző: xoki | 2021. October 02. | hír | 24 hozzászólás

A Crystal Dynamics nagy sikereket ért el a Tomb Raider reboot trilógiával, és úgy tűnik, a stúdió egy ideig még biztosan nem mond le Lara Croftról. Nagyon úgy néz ki, hogy egy új Tomb Raider címhez toboroznak, és olyan jelölteket keresnek, akik megfelelnek a Tomb Raider reboot filmes stílusának.

A Crystal Dynamics a franchise 25. évfordulója alkalmából már utalt rá, hogy a következő rész a fejlesztés korai szakaszában van. A LinkedIn oldalon publikált friss álláshirdetés alapján pedig már el is kezdődött a toborzás az említett projekthez. A stúdió a Tomb Raider reboot és a Rise of the Tomb Raider filmes stílusához közeli kifejezésmóddal rendelkező egyéneket keres.

A Shadow of the Tomb Raider egyébként úgy ért véget, hogy csak úgy kiált egy folytatásért, amelyet úgy tűnik, hamarosan el is készítenek, azaz nem egy újabb reboot, vagy Lara Croft újabb változata lát majd napvilágot.

Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Shadow of the Tomb Raider
Megjelenés: 2018. September 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Nixxes Software
Hozzászólások: 24
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Rá fogok nézni szinte biztos, remélem még a 4GB VRAM elég lesz neki...
0
0
0
0
Timi12 avatar
Egyik kedvenc játékom, várom már nagyon 😁
2
0
0
0
bukta2 avatar
Nekem megvan az összes tomb raider a régiektől a legújjabbig de a SOtTR nekem sem jött be annyira már mert nem nagyon tudott újjat mutatni és kicsit unalmasnak hatott a sok gyűjtögetés... a 2013 meg a rise nagyon jó volt mert akkor még tartott a hatás :D igazából a shadow al sem lenne gond de már picit uncsi volt nekem.
0
0
0
0
💬 1
csibeszke37 avatar
@bukta2: De jó, hogy más is így látja! Párszor nekiveselkedtem az utolsó résznek, de valahogy mindig ráuntam! Mái napig is inkább az első részeket veszem elő ha Larával szeretnék "játszani"
0
0
0
0
Unstoppable avatar
Hát ha tényleg a Rise of the Tomb Raiderhez térnek vissza stílusban és játékmenetben akkor instabuy. Minden tekintetben a trilógia legjobbja volt. Az utolsó részt inkább hagyjuk...🙃
0
0
0
0
💬 1
enslaved avatar
@Unstoppable: Messze a Rise volt valóban a legjobb része, az utolsónak alig vártam hogy vége legyen.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nem tudom mi volt ezen annyira sikeres.Az első még igen,de pl a legutóbbi rész annyira gyenge lett,hogy sírokat,semmit nem keresgéltem benne csak végigtoltam azt a semmitmondó történetet.
Nagyon nem kötött le pedig egyik meghatározó játékom volt mindig.Sajna ez az igény.
1
0
0
0
redbull6969 avatar
Tomb Raider kedvencem várom már 😍😀😀😀
0
0
0
0
Booker avatar
várom már nagyon😁
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Sajnálattal olvasom, hogy "olyan jelölteket keresnek, akik megfelelnek a Tomb Raider reboot filmes stílusának". Ez volt az a része a reboot fostrilógiának, amit a leginkább gyűlöltem benne. Három percenként elmarta tőlem az irányítást és bedobott valami hülye QTE-t vagy átvezető animációt. Ha animációs filmet akarnak csinálni, csináljanak azt, ha meg játékot, akkor azt, de ne üljenek két szék közül a földre.

Azt is sajnálom, hogy elmulasztották a széria 25 éves évfordulóját. Az Anniversary után örültem volna a TR2 hasonlóképp felújított változatának.
3
0
0
0
💬 1
DragonZolee avatar
@X9K338DA: Teljesen egyet értek veled a TR2 felújítását illetően,de mondhatnám a 3.részt is.Nem is értem miért nem azokat készítik el,hisz így a régi TR kedvelőket is vissza tudnák csalogatni.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Én mondjuk egy egér támogatásnak örülnék az első három részhez. Eszméletlen mód lendítene a dinamikáján. Az új trilógia nekem nem annyira jött be gameplay szempontjából.
0
0
0
0
💬 8
enslaved avatar
@SuperPuma: Egérrel? Mondjuk lehet csak nekem fura ez az egér, billentyűzet kombó játékoknál. Inkább arra törekedjenek most, hogy a legutóbbi résznél jobb legyen az egész játék, mert az előtte lévő kettő simán lekörözte, bár nagyon magasra is tették velük a lécet.
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@enslaved: Egy olyan játéknál, ahol lőni is kell fegyverekkel és célozni az ellenségre, annál azért nagyon sokat dob az irányíthatóságon.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Erik1996: Sosem akartam egérrel meg billentyűvel játszani. Egy jó gamepad elég. Amúgy is ott az auto aim, akár COD, akár Battlefield kampány, stb.
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@enslaved: Az auto aim az b...s! 😬
0
0
0
0
enslaved avatar
@Erik1996: Már akinek, nekem egy játék csak kikapcsolódás, szórakozás, nem idegbaj. Kinek mi.
0
0
0
0
Erik1996 avatar
@enslaved: Ebben azért egyetértek csak én másmilyen játékot használok hozzá. Spoiler!
F1 2018-F1 2021
:D
0
0
0
0
enslaved avatar
@Erik1996: Amennyiben szeretném az autós játékokat azokhoz én is kormányt vennék🙂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
@SuperPuma: Nekem nagyon bejött a 2013-as verzió. A Rise annyira nem jött be a vakító fehér havas tája miatt. A Shadow-ot most tolom másodjára, s ez is elég jó. A régieket az irányítás miatt nem zudom igazán átélni már.
0
0
0
0
gazsy73 avatar
Na ez jó hír. Várom türelemmel. Nemrég toltam végig a Legend-től kezdve.
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@gazsy73: Az utolsónál mindenképpen legyen jobb és hosszabb, nagyon keveselltem a harcot.
0
0
0
0
Thomaz avatar
@gazsy73: Jó profil nagyon tetszetős
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció