Új stúdióhoz vándorol a Star Wars: The Old Republic

Szerző: xoki | 2023. June 07. | hír | 1 hozzászólás

A BioWare több mint egy évtizede dolgozik a Star Wars: The Old Republic MMORPG-n. Bár közel sem olyan tartalmas frissítésekkel állnak elő, mint a játék fénykorában, sikeresen fenntartották a rajongók egy kisebb csoportjának az érdeklődését. Most viszont a BioWare talán készen áll a továbblépésre, ugyanis az EA egy másik stúdiónak tervezi átadni a fejlesztést.

A hírek szerint az Electronic Arts a Broadsword Online Gamesre bízná a fejlesztést, amelyet a BioWare korábbi alelnöke, Rob Denton vezet, aki a The Old Republic projekt kezdeténél a BioWare-nél dolgozott. A Broadsword jelenleg az Ultima Online és a Dark Age of Camelot MMO-kkal foglalatoskodik, szóval nem lenne teljesen ismeretlen terület a számukra. Amennyiben tényleg ez a stúdió veszi át a fejlesztést, akkor a BioWare-nél sokkal több erőforrást tudnak a közelgő nagy játékaikhoz (Mass Effect, Dragon Age) vezényelni.

A SWTOR-on dolgozó emberek fele kerülne át az új fejlesztőstúdióhoz, hogy kisegítség őket szakértelmükkel és tudásukkal. Mindenki másnak új pozíciót kell majd keresnie a BioWare-en belül, de valószínűleg olyanok is lesznek, akiknek sajnos új munkát kell majd találniuk.

Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic
Megjelenés: 2011. December 22. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Nah végre… egy jó hír! Ezt vàrtam !
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció