header
Star Wars: The Old Republic
Star Wars: The Old Republic cover
Megjelenés: 2011. December 22.
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: BioWare
Kiadó: Electronic Arts

Star Wars: The Old Republic gépigény

Minimum gépigény:

CPU:
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ or better/Intel Core 2 Duo 2.0GHz or better
RAM:
3 GB RAM
GPU:
Intel HD 3000 or better/AMD Radeon HD 7450/Nvidia GeForce 610
OS:
Windows 7 or later
STO:
50 GB available space
Az oldalon csak hivatalos gépigények találhatóak, amit a készítők vagy egy hivatalos forgalmazó cég tett közzé.
Hogy futna a gépeden?
Hasonlítsd össze a gépigényt egy általad megadott konfigurációval!
Hasonló játékok:
no coverWorld Of Warcraft ClassicStalker OnlineFinal Fantasy XIno coverWayfinder
Hozzászólások: 1 852
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AvraKriu avatar
Tud valaki egy aktív magyar klánt ahova van felvétel?
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@AvraKriu: Mint a legtöbb mmo-ban itt is minden magyar klán egy sznob, inkább keress valami más nemzetiségűt, azok sokkal barátságosabbak. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Warlordcommander: Nem kell magyar klánnak lenni ahhoz hogy leugassuk azt aki most kezdte az adott gamet...
0
0
0
0
susguy avatar
@Palanova: A Magyar Mentalitás™
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Warlordcommander: Fény prófétáihoz kaptam felvételt, elég régi játékosok vannak, normálisak és aktív, bár kevesen vagyunk egyenlőre. Flashpointon keresztül akadtam az egyik tagra 😃
0
0
0
0
AvraKriu avatar
Fhuu... Ezzel a játékkal megkezdődött a kommunikációm fejlesztése is. Kevés kutatás után rájöttem mi a metakommunikáció, és hogy mennyire faragatlan, és nyersen fogalmazó is vagyok ilyen téren. 😃 Ezek a párbeszédek amik a játékban vannak zseniálisak.

Edit.: Habár talán nem kellene ennyire az egekbe magasztalnom a játékot.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@AvraKriu: Nem a párbeszédekkel és a történetekkel van a baj...azon a téren nincs akkora probléma.
0
0
0
0
Liptik avatar
Nem a steam tölti le a játékot, hanem launcheren keresztül.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
Hétvégén töltöttem le, most már csak virtuálisan létezek, de nem bánom, rég volt már ilyen 😆 Valami csodajól megírták a Jedi Consular történetetét, nagyon bejön, és kivételesen úgy érzem hogy a karakteremnek van helye a játék világában 😀

Azt is elképesztőnek tartom hogy mennyi szellemi energiát belefektettek a játékba, ha csak azt vesszük figyelembe hogy minden osztálynak külön története van, szellemileg más feltöltéssel (ahogy máshol olvashattam, mert a JC kampány azt hiszem jól tükrözi a Jedi hitvallást, és normákat), ez írdatlan sok munka, hitelesség ellebőrzése stb,ha csak azt nézzük hogy egyes írók nagyobb műveiket életműnek is nevezik. Persze itt ezen a játékon egy csapat dolgozott, de remekül eltalálták szerintem. 😀 Kíváncsi vagyok az endgame-re is, de nem siettetem a kampányt 😀
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@AvraKriu: A történetekkel nincs is gond. Nem egy Kotor 1 szintű egyik sem, de kellően jók ahhoz hogy egyszer érdemes legyen végignyomni őket.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Palanova: Köszi 😀 Mindenképpen azon leszek, már megfordult a fejemben hogy újra kellene játszani a JC történetet majd, mint ahogy egyesek sorozatokat néznek meg többször is, mert érdekesnek tartják, úgy kedvelem én is az olyan tartalmakat amiben van jó szellemiség, de nem jellemző rám hogy az SW univerzum rajongója lennék 😃
0
0
0
0
no avatar
@AvraKriu: Igazából az SWTOR-ban én nem nagyon tapasztaltam hogy nagyon érdemes lenne egy kaszt sztoriját újrázni, mert nincs igazán nagy különbség. A társak kb ugyanúgy melletted lesznek, max prüszkölnek.

Ellenben érdemes minden kasztból egyet végigvinni, mert kasztonként van egyedi sztori. Ha a JC-t végigvitted, próbálj ki más kasztot is, Köztársasági oldalon még maradt 3 db és 4 db a sith oldalon.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Palanova: Félreértesz. Nem az újdonság miatt tetszik a storyline, hanem a tartalma miatt. De fontolóra veszem, köszönöm.
0
0
0
0
AvraKriu avatar
Gondolkodom már egy ideje ezen a játékon, hogy kipróbáljam-e...vannak magyar közösségek?
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Ráfüggtem mint a disznó. 😆
0
0
0
0
no avatar
Nagy kaland után feltelepült és eddig egészen kellemesen lehet haladni 20+ szint után is. Igaz az űrhajózás még mindig limites, ami érdeke, hiszen az elején ad 3 űrhajós feladatot, majd utána ugyanazt a hármat ismét, majd még plusz kettőt. És mivel heti limit az 3, jó pár hét mire csak az űrhajós feladatokkal utolérem a karaktert. Ettől függetlenül jól lehet haladni, és a mellék feladatokat nem is nagyon csinálom, csak a főszálakat.
Nehéz visszarázódni, pláne hogy megvariálták a skilleket is, de a tooltipeket helyenként nem, így néha káosz van, de majd csak kiigazodok rajta.
0
0
0
0
no avatar
Hát ez sem lesz egy repülőrajt.
Készítettem új accountot és már az is egy kaland volt. A verify email nem akart megérkezni, csak kb negyed órával később. Ezúttal nem raktam ékezetett a titkos kérdések válaszaiba, na nem mintha erre figyelmeztett volna bármi is.
Végül megjött az email, aktiváltam a kódot a hírből, letöltöttem az installert. Kiírta telepítéskor, hogy kell neki 25GB, volt 30GB szabad helyem, menjen csak. Feltelepült, majd elkezdett patchelni. Ennek közel három és fél órája és még mindig patchel, közben bezabált 43GB-t és még tölt meg patchel.

Valahol nem tudom elhinni hogy ennyire trehányul lehetett csak megoldani és nem pontos információkat adni a saját termékükről. És ez még csak az install. Korábban játszottam vele, voltam előfizető is, de az elcseszett F2P átállás és a bugos gameplay elvette a kedvem tőle. Most hogy állítólag a F2P már nem annyira elcseszett, visszanéznék, de ez a közel 4 órás, majdnem dupla tárhelyet foglaló telepítés nem annyira barátságos ha új előfizetőket akarnak.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@Palanova: 2018 végén beszélnük egy MMO-ról, egyáltalán nem követel a játék olyan indokolatlanul sok tárhelyet. Abban sem az egyetlen hogy a telepítő először az alap játékot telepíti fel és arra dobálja rá a kellő frissítéseket/kiegészítőket, amikből majdnem 7 év után nyílván nem kevés lesz.
Igaz jelezhette volna hogy többet fog foglalni frissítések után, de azért már ránézésre gyanús kellett volna legyen hogy az a 25GB lehet nem lesz elég manapság egy MMO-ra.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Nem feltétlenül, de példának ott a wow. Most ha telepíted, talán 63GB körüli helyet foglal. És ennyit is kér, már a telepítés kezdetekor. Érdekes a Blizz ezt meg tudta oldani, Bioware meg képtelen rá...

Nem a nagy mérettel van gondom, mert meg lehetett oldani. Azt tettem szóvá, hogy ha a telepítés kezdetekor már közli a tárhelyet előtte felszabadítok neki annyit, hogy ne álljon meg a telepítés-patchelés közben.
Számomra furcsa hogy ezt nem tudják 2018-ban egy mmo telepítése elején kikalkulálni, mekkora tárhely kell hozzá. Ezt még win95 idejében is tudták az akkor offline, 100-650MB-os játékok, amiket egy garázsban fejlesztettek mai mércéhez képest fillérekből-centekből.
0
0
0
0
IdkBroo avatar
Sziasztok ! Azt szeretném megkérdezni , hogy miért csak alacsony fps-sel megy el ? Bőven meg a Rendszerigény 😃
Aki tapasztalta és sikerült megoldania az kérem írja le hogy csinálta. Előre is köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Most akit érdekel ingyen adják a Rise of the Hutt Cartel és a Shadow of Revan dlc-ket, free játékosoknak is.
Ezen a linken szerezhetitek meg a kódokat Nov. 6.-ig: http://www.swtor.com/info/news/news-article/20171023
0
0
0
0
DarthRevan avatar
Miért van az hogy amikor játszok.
Beszélgetek valakivel, majd a beszélgetésnek vége. Eltűnik a térkép és minden más. Esc-képpel tudok kilépni a karakterválasztáshoz, majd amikor rákattintok a Play gombra akkor töltés közben kilép.

Gépem
Windows 7 (32 bit) Home Premium, 3 GB RAM, CPU Intel Core 2 Duo E7400, GPU Radeon R7 240.
0
0
0
0
Liptik avatar
Jobb a WOW, de ebbe legalább Star Wars karakterek vannak.
0
0
0
0
Hrics93 avatar
Kedves Tagok,

Lejjebb olvastam,hogy integrált videokártyán nem működik a játék.
Erre esetleg tud valaki megoldást?
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Hrics93: A játék működik integrált videókártyán is.(tapasztalat)
0
0
0
0
Hrics93 avatar
@lordoklordja: Köszönöm válaszod.
Remélem összejön 😉
0
0
0
0
no avatar
Nem kötelező költeni rá, de nélküle szenvedni fogsz lvl20 felett. Csökkentett xp, nem használható quest jutalmak, nincs bank, bizonyos küldetésekre csak korlátozott mennyiségben mehetsz, stb...
Szerintem csak akkor éri meg előfizetni rá, ha az adott kaszt-ok saját történetét akarod végigjátszani. Ok, nem egy Kotor 1 szintű sztori egyik szem, legalábbis a köztársaság oldalán lévőké biztos nem, de kellően hosszú és érdekes.
0
0
0
0
Creelien avatar
@TechZs:
Veszel 4 ezer forintért egyhavi Prémiumot és cserébe minden kiegészítőjével (Rise of the Hutt Cartel, Shadow of Revan, Knights of the Fallen Empire, Knights of the Eternal Throne) játszhatsz. Szerintem nem nagy ár érte. De mivel Free-to-Play így nem kötelező költeni rá. 😀
0
0
0
0
TechZs avatar
Megéri még megvenni?
0
0
0
0
Creelien avatar
@TheXperia:
Én ma is játszottam vele és vannak emberek bőven. 😀
0
0
0
0
TheXperia avatar
Játszanak vele sokan még? 😀
0
0
0
0
Creelien avatar
Ha most veszek egy 30 napos prémiumot akkor az új Knights of the Eternal Throne minden fejezetét megkapom majd, vagy csak az eddig megjelent kiegészítőket?
0
0
0
0
no avatar
Sziszatok azt szeretném meg kérdezni hogy mért nem indul el a laptopomon ez a játék ilyen az én gépem. Processzor:Intel(R) Core(TM) i-5 2520M cpu 2.50GHz
Ram:8gb
64 bites operácios rendszer
és windows 7 ultimate
előre is kőszőnőm nektek a segitséget.
0
0
0
0
no avatar
Arnybiro rá jöttem a hibára hogy nekem integrált videokártyám és azért nem megy de köszönöm a segítségedet
0
0
0
0
Arnybiro avatar
daniels a játék nem kompatibilis a rendszereddel. Töltsd ki a géped adataid és akkor talán meg tudnánk mondani, hogy nagyjából miért.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a baj folyton ezt írja ki hogy : This program encountered an internal error and will exit Error code:C7 incompatible system .Please verify your system is compatible with this game. és nem tudom hogy mért a laptopom az : Dell latitude E6420 nincsen benne cd meghajtó és nem hinném hogy ez lenne a baj előre is köszönöm hogy valaki meg mondja ezt nekem hogy mi lenne a baj
0
0
0
0
no avatar
Hány gb kell hozzá hogy elférjen a gépen?
0
0
0
0
marvel avatar
köszönöm szépen. megpróbálom azt is. tusz válaszolni arra, hogy a netem jo, de a szeron surun laggolok?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
The Red Eclipse mondjuk.
0
0
0
0
marvel avatar
hat csak azert megis. ahol sok magyar is akad, meg egyebek😀
0
0
0
0
marvel avatar
Hali. Melyik a legjobb szero, ahol sokan vennek, es neha akad egy kis pvp is? Es jo a ping is aranylag.
0
0
0
0
MaximumGame avatar
ment üzenet ! gyertek játszani vele ! PVP EU szeróra !
0
0
0
0
shghs123 avatar
Srácok pls help lemaradtam kicsit ez az uj fallen empire "kiegészítő"-vel kapcsolatban. Ez valahogy úgy megy hogy kezdek egy új karit és fejlődés helyett "story modot" kell úgymond végig vinnem?
Ez is az ingyenes részhez tartozik ? Csak beregisztrálok és már tudom is nyomni ezt a "story modot"?

Köszi előre is a választ
0
0
0
0
MaximumGame avatar
eng pvp játszom 😀 freedon most drágult eddig 2700ft volt 1 hónap most 3500ft...
de 1hónap alatt ez nem sok.. elmész sörözni az már 3-4ezer 😀
0
0
0
0
kirlog avatar
xoki Rendben, köszönöm a felvilágosítást, örülök hogy megmaradnak. Akkor megvárom amíg kijön az összes rész. Úgy is még csak most kezdtem nem rég, elleszek még egy darabig az alap játékkal.
0
0
0
0
xoki avatar
kirlog előfizetsz egy hónapra akkor minden expansio jár ingyen mellé. DE most ez az új havonta jön, ezért érdemes megvárni az összes részt és utána fizetni és elkapod mind, és meg is maradnak...
0
0
0
0
kirlog avatar
Nem tudja valaki, hogy, meglehet e venni a kiegészítőt külön? Mert látom, hogy előfizetőknek ingyen játszható, de nem lehet megvenni külön, hogy megmaradjon ha lejár az előfizetés? (azért krédezem mert ilyen opciót nem nagyon láttam) Mert a történet nagyon megfogott a játékban. Ezért jó lenne kiegészítőt is végigvinni majd, de én nem szeretnék előfizető lenni, mivel inkább csak a történet érdekel, nem pedig az mmo része, úgymond csak "single" játékként játszom. Lehet ez furán hangzik, de mivel nincs kotor 3 ezért jó a "szamár" is 😃.
Ezért is, jó lenne úgy megvenni a kiegészítőt, hogy ha preferred státuszban leszek, akkor is tudjak vele játszani, ne csak előfizetőként. Van ilyen opció?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Matt99 nincs, ez sajnos az engine hibája. Hero Engine nem valami tökéletes az optimalizáció terén.
0
0
0
0
Matt99 avatar
Nincs valami megoldás az alacsony FPS-re? Gond nélkül kéne futnia ultrán, de mégis nagyon gyakran droppol 25-re.
0
0
0
0
no avatar
Minimum:100% Ajánlott grafikai beállítás:Magas (1080P) 😃
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem volt még ilyen hibám, ezt is fórumon találtam 😀 De talán egy reinstall segít megoldani a gondot 😀
0
0
0
0
Randori avatar
Kipróbáltam, és elkezdett leszedni és feltelepíteni, valami 40 gb-os english video-t.😲 Nem gond uninstall, aztán újratelepítés.😕 Azért kösz az ötletet. 😉
0
0
0
0
Arnybiro avatar
[url]http://www.swtor.com/community/showpost.php?p=8444943&postcount=328[/url]
Ezt próbáld meg esetleg.
0
0
0
0
Randori avatar
Sziasztok bejelentkezés után ezt írja ki " this application has encountered an unspecified error please try this patch again " és nem enged belépni. Tudna valaki segíteni mi a teendő ilyenkor?
0
0
0
0
RatedGEnigma avatar
Valaki játszik a The Progenitor serveren,ezen a szerveren van e magyar guild?
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Én The REd Eclipsen játszok ha éppen játszok 😀
0
0
0
0
Creelien avatar
Karakterem: Dareigeo (Sith Warrior)
USA - Ebon Hawk - RP
0
0
0
0
Invader272 avatar
Én is játszom még vele masszívan.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció