Új részletek derültek ki a Dying Light 2-ről

Szerző: Pafry | 2021. April 09. | hír | 10 hozzászólás

A Dying Light az elmúlt évtized egyik legélvezetesebb zombis játéka volt dinamikus játékmenetével és emlékezetes főszereplőjével, valamint a történettel hamar belopta magát a játékosok szívébe. Nem csoda hát, hogy az immáron két éve bejelentett második rész körül már most nagy hype alakult ki, főleg azok után, hogy megtudtuk, ezúttal már RPG elemek is kerülnek a játékba.

Tymon Smektala, a játék vezető dizájnere a GamesRadarnak nyilatkozott a napokban a Dying Light 2 fejlesztésével kapcsolatban. Elmondta, hogy ugyan voltak gondok a csapaton belül, ám még ezekkel együtt is képesek voltak folyamatosan haladni a fejlesztési folyamatokban. Szerinte a játék rendkívül összetett, rengeteg odafigyelést igényelt, hogy minden alkotóelem a helyére kerülhessen, amely főleg a játékos általi döntéseknek köszönhetően volt nehéz. Az egyik ilyen döntés, amely nagyjából a történet felénél következik be, az egész addig felfedezett világot megváltoztathatja.

Egy másik fejlesztő, Lukasz Burka a térkép méretéről ejtett néhány szót, mely szerint a bejárható terület négyszerese lesz az első részének, és itt nagyobb hangsúlyt fog kapni a felfedezés, valamint sokkal részletesebb lesz, élménnyé szeretnék tenni a bejárását.

A játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, ám ha a fejlesztők képesek tartani az ütemtervet, akkor még idén megjelenhet, a jelenlegi tervek szerint nagyjából augusztus és november között.

Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Dying Light 2 Stay Human
Megjelenés: 2022. February 04. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Túlélő-horror
Fejlesztő: Techland
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
HARD avatar
Én örülnék ha lenne valami nagyon jó sztorija.Az első rész az történetben nulla... elkezdtek valamit a semmiből aztán semmitérő vége lett ..maga a játék élmény nem rossz.Én szeretem aminek jó története van 😃
0
0
0
0
💬 2
NeTuddMeg avatar
@HARD: van története, a DLCnek is van külön története, bár az csak nagyvonalakban kapcsolódik az alapjátékhoz.. pont ezért tetszett jobban, mint anno a Dead Island 😀
0
0
0
0
HARD avatar
@NeTuddMeg: Értem..ez csak az én véleményem ...szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.A Dead Island-tól sokkal sokkal élvezetesebb az biztos.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Remek. Ez a cím nagyon várós imádtam az elsőt.
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Imádtam az első részt, ez volt az egyik játék ami miatt PC-t váltottam!

Bízzunk benne hogy méltó lesz elődje nevéhez! Szerintem kiváló munkát fog végezni ez a lengyel csapat, de pl. a CDPR legutóbbi felemás munkája után már nem akarom túlságosan beleélni magam.
0
0
0
0
no avatar
Örülnék, ha idén már tényleg megjelenne, remélem azt a négyszer nagyobb területet kellő tartalommal is megtöltik.
0
0
0
0
Mizushio avatar
Az egyetlen játék amit várok.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció