Új rész helyett az Assassin's Creed Valhalla mellékága érkezhet ebben az évben

Szerző: xoki | 2022. February 09. | hír | 12 hozzászólás

A Ubisoft terveit ismerő források szerint nem idén érkezik az Assassin's Creed következő része, viszont számítani lehet egy kisebb, a 2020-as Assassin's Creed Valhalla karakterei köré épülő mellékágra.

A Bloomberg újságírójával, Jason Schreierrel beszélgető névtelen források információi szerint az új játék eredetileg az Assassin's Creed Valhalla kiegészítője lett volna, viszont különálló címként fog megjelenni. A közelmúltbeli fő részekhez képest tartalmilag, és a bejárható terület szempontjából is kisebb játékról van szó, melyben az RPG mechanikák helyett a lopakodásé lesz a főszerep. Kapcsolódni fog a Valhallához, és állítólag Basim fogja betölteni a fő orgyilkos szerepét.

A hamarosan megjelenő Assassin's Creed a „Rift” kódnéven fut, és a Ubisoft ütemtervében fellelhető hatalmas űr kitöltésére fogják használni. Több nagyobb megjelenés (Skull & Bones, Beyond Good and Evil 2, Prince of Persia remake) elcsúsztatása miatt 2022 második felében és 2023 első felében nem igazán számíthatunk semmire sem a kiadótól.

Az Assassin's Creed: Project Rift tehát állítólag még az idén megjelenik majd, de megeshet, hogy 2023-ra csúszik át. Ezt követően pedig az Assassin's Creed Infinity következik majd, amely állítólag a live service modell irányába viszi el franchise-t.

Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed Valhalla
Megjelenés: 2020. November 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
downuser avatar
Basim-al nem akarok játszani, ő egy seggarc.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Hát, ha az Odyssey legújabb sztorijából csinálnának egy hasonló mellékágat, sokkal jobban örülnék...:D
Esetleg egy eddigi sztorivonalat körbeölelő templomos szemszögből...
0
0
0
0
cabus26 avatar
Legalább kevesebb uborkafos játék lesz,bár tán a legutóbbi AC erre pont az ellenkezője.Viszont az is akkor,ha az embert becsípi,ellenkezőleg gyengének fogja tartani.
0
0
0
0
💬 6
Legendrush27 avatar
@cabus26: Ezt valaki le tudná fordítani ? Bármilyen emberi nyelven jó lesz. Köszi
2
3
0
0
Liptik avatar
@cabus26: Az Ubisoft egy jó cég, legalábbis régen az volt, ott vannak a POP-ok, Far Cry-ok, AC-k, TrackManiaák, Crew-ok. Jó nem néha tudnak optimalizálni, meg néha bugosok a játékok, de az vagy azért van mert túl régi, vagy pedig 100 óra tartalom van benne, az elsőre PL a POP TTT, az utobira pl a AC Valhalla.

Na de foglalkozunk a témára. Én már várom, remélem kevesebb RPG elem lesz, mert az a választási lehetőség ami van az Odyssey-ben és a Valhalla-ban az nem nagyon tetszik, meg az a stamina rendszer a Valhalla-ba, a többi mehet.
0
1
0
0
cabus26 avatar
@Liptik: Az a baj,hogy látni a lejtmenetet a cégnél évek óta.Még az se lenne nagy baj,hogy új hardvereken nem futnak jobban pl a far cry játékok normál felbontáson,mint ahogy kéne.Az új far cry meg a ghost recon no meg a R6 vonal az igencsak lejtmenet.Már persze,ha azt vesszük,hogy aki mérlegeli az elmúlt már 15-20 éves és mondjuk játszott is jó régi ubi játékokkal.Ahogy írtam,az legutóbbi Ac erre kivételes példa.De azt is szokni kell,sok óra kell bele,szokatlanul,mint egy átlag játék esetén.Ja meg a crew játékok sem voltak éppen sikeresek.Leginkább a játékukra a közép szerűség és a frusztrált játékmenet jellemzi.A Valhalla mégis hogyan sikerült jobban,az még számomra is rejtély...
0
0
0
0
tamas98765 avatar
@cabus26: a vallhalla jobban sikerült?!Hát nem mondanám ennél üresebb játék térképhez képest csak a generation zero volt ami nem kis teljesítmény de azt legalább frissítik INGYENES tartalommal szval mostmár eléggé elfogadható, Ubifost meg annak ellenére hogy megvettem a season fost az utcsó dlc már nem fért bele valahogy és képesek pofátlanul még 40 eurót elkérni érte.
eddig minden AC-t kitoltam hát ezt sztem 60% sincs unalmas eddig ez a legrosszab a sorozatból, az origins-t azt nagyon eltalálták abból vittem volna még :(
1
0
0
0
cabus26 avatar
@tamas98765: A többi szennyhez hasonlítottam,amit kiadtak mostanában.
A legjobb a Black Flag meg az Origins számomra!
0
0
1
0
csibeszke37 avatar
A Beyond Good and Evil 2 soha nem fog elkészülni! Ha pedig igen akkor azt már Én nem fogom megérni! Mióta készítik, hányszor csúsztatják már a megjelenést! Valaki látott már belőle valami érdemleges játékmenet videót?
0
0
0
0
💬 1
Payphoner avatar
@csibeszke37: Az egyik legkedvencebb játékom. Nagyon sajnalom hogy ennyit csúszik a 2. rész. Szerintem egyszerűen az égvilágon semmi ötletük nincsen hozzá. Elmentek valami nagyon fura irányba aminek semmi köze az eredetihez. Pedig a sztorit lehetne folytatni. Basszus csattanóval ér véget az 1. rész vége bármit kilehetne találni folytatásnak.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció