Új megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft: Shadowlands

Szerző: xoki | 2020. November 02. | hír | 28 hozzászólás

Október elején kiderült, hogy sajnos késni fog a World of Warcraft: Shadowlands, de a Blizzard megnyugtatta a rajongókat, hogy ettől függetlenül az új kiegészítő még ebben az évben megjelenik. Egészen mostanáig csak tippelni lehetett, hogy pontosan mikor fog erre sor kerülni, de nemrég végre felfedték az új megjelenési dátumot.

A World of Warcraft: Shadowlands november 23-án fog megjelenni, a kiegészítőt megelőző eseményre pedig november 10-én fog sor kerülni. A Blizzard az extra idő alatt a játék javítgatásán munkálkodott, illetve néhány drasztikusabb változtatással próbálták sokkal jobbá tenni az end-game tartalmakat: például átalakították a The Maw harcait és a jutalmakat, valamint a Covenant rendszereket is.

Továbbá kiderült még az is, hogy a Shadowlands Castle Nathria raidje december 8-án nyitja meg kapuit a játékosok előtt.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 28
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Drasztikus változás egy Raiden, 13 nap alatt? ajaj... és megint powerlvlinget nyomatják, de immár erősebb menetet diktálnak a szokásos 10 szintre, f*sza.

Eh..annyi a változás hogy ez már sok nekem...lvl50re visszavágnak mindenkit, szintezés nem a kiegeken át lesz hanem kezdő 1-10, majd BfA lvl50ig, és utána Shadowland...
0
0
0
0
💬 27
vyne avatar
@Palanova: Kurva gyors a fejlodes mar es abban a kiegben fejlodsz amiben akarsz. En gyorsan fel is huztam egy huntert felig bcben felig wodon kozben persze bg-ken. Par ora volt az egesz 10-50 ig.. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Lehet bennem van a hiba vagy nem én vagyok már a célközönség, de én a régi fejlődés híve vagyok: vanilia-bc-wotlk-cata-panda-wod-legion-bfa sorrend. Nem véletlenül van ekkora terület benne. Ok a vanilia lvl 1-60 grind nem hiányzik,de Classicban is csak sikerült egy prot warrit felhúzni pár hónap alatt, szal nem lehetetlen. Anno az instant lvl boost sem tetszett: megveszed a wow-ot a fenti kiegekkel, majd még fizetsz is hogy NE kelljen játszani velük mert boosttal egyből Legionban kezdesz és azt sem tudod mit kell a karaktereddel csinálni egy sima normal instában...
Már WoTLK alatt is LFG-vel olyan boostok voltak hogy a játékosok azt sem tudták melyik insta hol van helyileg, csak Dalaranból beugrottak, jó esetben faceroll, vissza a kispadra és ismét...

Személy szerint a Legion által behozott kieg terület skálázódás az tetszett, így bár csak 5 terület volt a sorrend mindegy volt, ami az altozást kellemesebbé tette. De ez, hogy 1-10 tutorial, 10-50 BfA, 50-60 shadowland...és közben kihagynak mindent, hát nem tudom, az biztos hogy a lore-ból akik így mennek semmit nem fognak tudni és olyan epik jeleneteket hagynak mint a Wrathgate aminek ráadásul Shadowland aktualitása is van.:


vagy WoD Shadowmoon valley alli befejezés:


vagy a WoD a Taladori csata:
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Tudom, ezzel en is igy voltam egy darabig de most mar a 128. Karakteremet mar nem biztos, hogy lenne turelmem ujra vegig vinni mindenhol.

Igazabol ez nekunk veteranoknak meg nem akkora problema szerintem, viszont az uj jovevenyek kimaradnak eleg sok mindenbol ennek koszonhetoen. Bar ha erdekli oket akkor ugy csinaljak, hogy egy karakter egy kieg es akkor vegig tudnak menni az egeszen es meg ismernek egy csomo karaktert ez altal.
Lvl boost nekem sem tetszik de a wow token meg rosszabb mert haza vagta az ertelmet a farmolasnak. Mostmar lehetsz gazdag a wowban is ha anyunak van eleg a credit cardon. Ezt mar mondjuk meg beszeltuk de meg mindig allok a velemenyem mellett. 😃

En 1 hete vagy mikor vettem meg a shadowt amugy es tokre elveztem, hogy mehetek barhova fejlodni, nekem bejott. Na meg varom a bizonyos pvp vendorokat es magat az egesz covenant cuccot. Jelenleg az mm hunterek meg a magek tul erosek, konkretan max szinten elvezhetetlen a pvp ha nincs geared viszont kis szinten 20-49 ig egy alom a pvp, bg-k. Remelem max szinten 60-on is hasonlo lesz mert vegre hosszu ido utan tudtam ujra elvezni.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Persze, a heirloomokat én is használom erősen, mert ugye vanilia alatt kellett nekik az idő a megjelenéskor hogy zulfarak és maraudon bekerüljön mire a nép odaér valamit befejezzék MC-t...

Na ja a fentieken kívül kimaradnak a víz alatti területekből, Deepholmból, Hyalból, Twilight highland, Pandaria egésze, ott a földművelősdi, WoD egésze, beleértve a garrisont



, Legion fegyverbeszerzések,


Ebonhorn története...

Ez az egész szintvisszavágás sem tetszik. Anno volt érelme a szintnek. És vaniliába egyik nagy öröm a lvl40es hátas mellett a lvl60-as ding volt. Persze a gearelődés akkor kezdődött igazán és ott mutatkozott meg igazán a különbség lvl60as és lv60as között. De ez volt mindig is a cél, max szint, majd gear. És bár nem testszett a szintemelés az elején, hiszen 80-ason a lvl60as ragna autoattackal megvolt, meg +20 szinttel akármelyik korábbi raidboss simán ölető volt, vagyis a játékos ha tudta a mechanikát akkor félisten lett pár kieg alatt. Valahogy a szintezés volt ami igazán bemutatta a kieget, minden területét érintette a kiegnek, minden fontosabb helyen megfordultál, és később a napizások során hasznos is volt ezen ismeretek és a flightpontok megléte.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Igazabol nekem tetszik a szint csokkentes is, mondjuk lehetett volna 70-80 akar hogy elhatarolodjunk a vanilla 60 as szintjetol.
Szerintem amugy majd valamit csinalnak a szintezessel, mert jelenleg nagyon konnyu es senki nem fogja a boostot megvenni igy.. 😃

Amit en nagyon adnek ha mar instakrol van szo, az az hogy ne legyen egyik sem ilyen bemesz egyedul megolsz mindent ket csapasbol. Ertem ezt a regi raidekre persze. Szerintem fun lenne megint lk hc-t akar 10 emberrel utni, fel scalelt item droppokkal. Lenne letjogosultsaga legalabb ezeknek a regi dolgoknak is. Egy jo ssc-t vagy black temple-t is szivesen nyomnek ujra. Pl mikor bc time walking van akkor is dobal fel scalelt itemeket, persze nem a legjobb cuccok de legalabb valami. Siman meg lehetne csinalni. Kerdes, hogy ez hany embernek tetszene. Lehet csak en vagyok ilyen elmehaborodott... 😃
Ez jot tenne a lore kedveloinek is szerintem. Le is merem fogadni, hogy a mostani jatekosok fele meg nem is jart ezekben a regi instakban.
0
0
0
0
Kelori avatar
@vyne: Szeretek én is sok régi instát és raidet, de én nem támogatnám, nekem ugyan olyan módon ölné ez meg a játék RPG aspektusát mint a mobok lvl scalelése. Ami volt elmúlt, egyszer már leütöttük, túlfejlődtük, ennyi.

De classicon szívesen látnám őket, azt nagyon adnám ha teljesen progresszívvé válna és végig mennének újra a kiegeken. Vanilla után jönne újra bc, stb. WoD-ig ha eljutnának akkor azt helyre is kalapálhatnák, beraknák az anno kivágott kontentet, pl shattrath raid, új terület, etc.
0
0
0
0
vyne avatar
@Kelori: Persze, megertem ezt a nezopontot is.

Az jo lenne, ha ezt igy vegig vinnek valoban de nekem a classic se volt olyan mint mondjuk a tort vanilla. Bullshit phasing meg streamer kisfiu hadseregek, nem volt szamomra kozel se olyan jo mint torton pedig azt is nem sokkal elotte nyomtam es volt is 2 60-as karakterem.
Ha igy tervezik elkurni bc-t meg a tobbit akkor inkabb ne is csinaljanak vele semmit. Egyebb irant ha rendesen akarjak megcsinalni akkor nagyon is tamogatom a dolgot.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: BC nehézségét ma már nem lehetne meglépni. Akkor kb nem volt más, most van kismillió F2P és a játékos nagyon hamar ugrál egyik gameből a másikba. És még mindig sok kényelmi funkció hiányzik a Classicból...
0
0
0
0
no avatar
@Kelori: És a WoD után ott folytatnák ahol lenne értelme: idő marad de a hely változik: Azerothba a játékosok jönnének át a Dark Portalon az orkok után nem sokkal és lehetne újrázni az egész Warcraft 1-2-3 sztorit, immár MMORPG szemszögből újabb 10 év tartalom és a lore-al is tisztában lesz a nép.
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Nem instáztam a pndaria óta, de addig a pontig az instázás utoljára nekem utoljára amikor kihívás volt:
- BC HC insták, 7-8 fős packok CC-zése 3 CC-vel 😀
- WoTLK CoTStart timed a bronz drakiért

LK HC scalelve csak ha az Shadowmourne is eshetne 😃 De pl ennyi erővel az összes raidet lehetne 10-esre scalelni: Ulduar járgányozás, naxx 4 lovas, fireland ragna...

Lore-al az a baj hogy mióta Metzen papa nyugdíjba vonult*küldték azóta sz*rnak a lorera meg a farmra is.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Kb nekem is ugy. Bc raidek, lk raidek es nekem hiaba mondjak, hogy akkor nem volt annyi mechanika a taxban mint most valamiert meg is sokkal elvezetesebb volt es nagyobb kihivas.

En elveznem azokat a 10es scalelt raideket az tuti, akinek meg nem jon be ez az mehet egyedul csapni a 25-ot vagy akarmit. Biztos meg lehetne oldani, hogy mindenki oruljon de sajnos ahogy mondod ugy is szarnak ra.
Pvp vendort igy 3 ev konyorges utan vegre sikerul berakniuk. Szamtalan suggestiont irtam ezzel kapcsolatban. 😃
0
0
0
0
Kelori avatar
@vyne: A classok voltak úgy alakítva hogy sokkal több mindenre szükség volt hogy meg legyenek a szinergiák, meg alapból sokkal összetetteb volt a játék, és jobban egymásra voltunk utalva.
BFA-ban minden classnak van kb másfél oldalnyi ability és ennyi. A dmg több mint fele úgyis azerite meg corruption proc, szóval kb mindegy mit csinálsz.

Most SL prepatchel végre egy jó irányt vett a dolog hogy sok régi ability visszakerült, meg a nagy CD-k is lekerültek GCD-ről.
Csak mindeközben meg hoznak ilyen bullshit döntéseket is mint az aoe target cap.

Továbbá azt sem értem hogy ha így visszafordultak a régi dolgokhoz akkor a gylph-ek miért nem kerülnek vissza a régi formájukban? Vagy a buffok? Egy normális raidhez minden classból kellett legalább egy hogy ha full buffal akartál menni.
Vagy az lenne a terv hogy szépen lassan kiegekenként adagolják vissza mindazt amit az évek folyamán elvettek?
0
0
0
0
vyne avatar
@Kelori: Na ja, ebben lehet valami. Meg mondjuk bfa-ban minden classnak szinte ultra healje volt, ami nekem a pvp-t elegge elkurta amellett, hogy nem volt miert pvpzni amugy sem. Arena 2 prot paladin mindenkit agyon vert, hiaba nyomtad jol de ugyan ez volt 2 hunterrel is mert mar lassan az is annyit healel mint egy holy pap.. nevetseges.
Glypheknek orulnek en is, nekem azok hianyoznak nagyon.
Buffok elvetve vannak mar csak, azt en is eszre vettem. Remelhetoleg ahogy mondod ezeket szep lassan vissza kapjuk, orulnek neki.
+ az is jo lenne ha a szakmaknak lenne ertelme, mint mondjuk bc-ben a leather working, tailoring ossze kotve az instaban eso epic receptekkel amikbol rohadt jo cuddokat tudtal gyartani es ezert mar megerte felhuzni, meg akkor is ha nem is tudtad mindet eladni.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: Nem mindenkinek az nyújt élvezetet a wowban hogy ölj meg húsz disznót/ gyűjts 12 madárszart 😆
0
0
0
0
no avatar
@Csakos10: Nem is ezt írtam...de a szintezés alatt kellene megtanulni a karakter használatát. lvlboosttal / két napos lvlinggel az új kiegben egy dolgot tanulsz meg: pénzzel könnyebb az életed ugyan, de a karakteredhez nem fogsz érteni a wowban. Vagyis a tanulási idő nem váltható ki pénzzel.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Hagyjad had mondja, majd agyon verem Azerothon belul...😆
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Ejnye, maradjon a PvP ingame, nincs szükség rá IRL...

De igaza van hogy picit változatosabb küldetéske nem ártanának, mert az "ölj meg 10 farkast" tényleg unalmas 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Azert mondtam, hogy azerothon belul. Nem jarok haza Magyarorszagra gyerekeket bantalmazni, ne aggodj. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: 15 év után hagytam ott a gamet nem valószínű hogy agyonvernél papi😊
0
0
0
0
vyne avatar
@Csakos10: En is jatszom miota megjelent, szoval ne vegyel ra merget mami. 😂
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Majd lejátsszátok lvl1-es karakterrekkel Ogri vagy SW előtt 😃
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Autoattack lesz a killing blow. 😆
0
0
0
0
no avatar
@vyne: vagy lenyomjátok pet battleben, Pokemon főcímdalra:


bár hozzáteszem, a pet battle alatt a warcraft 2 zenéi mentek, már csak azért is jó volt néha elindítani 😀

0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Sosem szerettem a bet pattle-t, szamomra unalmas volt. En a jo metal zenere valo daralos pvp-t szeretem. Egyszer elkap az agybaj utana lezuzol mindenkit. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Shámánnal:


Hunterrel:


Warriorral:


vagy ezeknél darálósabbra gondoltál? 😀
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Ezek se rosszak, szeretem az ac/dc-t is meg sabatont is. Van egy par playlistem spoty-n meg par evvel ezelotti wowos idokbol, abban van minden. A legnagyobb 26 oranyi talan.(424song) 😃
Ha belehallgatnal:
Spoiler!
https://open.spotify.com/playlist/2PUqVAABWEeh88Bnvhagzi?si=nMQIUrhpSFWrK4sgsTUZCw

Az ujabb is:
Spoiler!
https://open.spotify.com/playlist/3PlCZMS4vHAevWiMlN😆H4?si=rrraaBRDQpqMEX7oiTsNkg
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció