Késik a World of Warcraft: Shadowlands

Szerző: xoki | 2020. October 03. | hír | 16 hozzászólás

A Blizzard augusztusban jelentette be a World of Warcraft: Shadowlands megjelenési dátumát egy új, hangulatos trailer kíséretében. Azóta a cég több nehezítő tényezőbe is beleütközött, ezért a kiegészítő elhalasztására kényszerültek.

A World of Warcraft: Shadowlands vezető producere, John Hight jelentette be a halasztást, de az sajnos nem derült ki, hogy október 27-e helyett mikor érkezik az új kiegészítő. A Blizzard mindenképpen ebben az évben tervezi kiadni, a pre-patch pedig továbbra is október 13-án esedékes.

Állításuk szerint a halasztás a játékosok és az ő szempontjukból is a megfelelő döntés volt. Ahogy minden szép lassan összeállt, illetve a játékosok visszajelzéseit tanulmányozva ráeszméltek arra, hogy több időre van szükségük a játék tökéletesítgetésére és kiegyensúlyozására, főleg az end-game tartalmakat illetően.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 16
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
[LINK]

World of Warcraft: Shadowlands will begin a more LGBTQ+-inclusive future for the game
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@Palanova:
“I had a female form in life,” Pelagos says. “I don't recall my former name, or even my race, but I...never felt like my physical form represented who I was inside. It never felt as clear to me then as it does now. I struggled with that identity for my entire life... But when I arrived in Bastion I became an aspirant that looked like, well… This! A male form! I felt...comfortable! Excited! Like who I was inside matched what others saw for the first time! All of those feelings in my life finally made sense.”
https://thumbs.gfycat.com/ApprehensiveYellowishAmazontreeboa-size_restricted.gif

Amúgy őszintén lusta vagyok végigolvasni, de tényleg ennyire nagy része a kiegknek ez, vagy csak a reakció van eltúlozva? Gyors beleolvasás után és a blizzardot ismerve az elsőre tippelnék, de fene tudja.
0
0
0
0
no avatar
@susguy: Nem tudom, Shadowland nekem kimarad, 2005 óta az első kieg amit nem veszek meg, és lehet ennyi is volt a wow, amíg a blizz észhez nem tér.

Cikkben említettek egy könyvet ami a Shadowlandhez kapcsolódik és abban is van állítólag egy férfi-férfi románc szál, de azt sem olvastam, és nem is áll szándékomban.

Messzire jutott a blizz. Anno a vanilia wowban Lakeshireben még olyan feladat volt hogy a toronyőr kért hogy vegyek virágot a szíve választottjának a nő meg ebédet küldött velünk az őrtoronyhoz a katonájának...
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Kurvara fontos az lgbtq egy fantasy vilagba... Annyira nevetseges, hogy mindenhova bele eroltetik ezt..
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Mass Effect 1 is ezzel lett hírhedt 😃

Mondjuk a wow loreban eddig is volt szerelmi szál, nem is egy és nem is mindig azonos fajon belül (pl.: Jaina és Kalec).
0
0
0
0
AvraKriu avatar
Ez egyébként teljesen új megközelítés a Blizzard szemszögéből, hiszen eddig nem igazán halogatták a megjelenést - lesz amilyen lesz alapon kiadták a meglévő kiegészítőket. Úgy tűnik nem volt hiába a classic visszhang, kicsit mintha kezdenének észhez térni, hogy nem kísérletezni kell az ötletekkel a communityt ignorálva, hanem a community-re figyelni miközben vannak a cégnek ötletei. 😀 De van egy olyan érzésem hogy ez csak a Shadowlands kiegészítőre lesz igaz...
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@AvraKriu:
nem igazán halogatták a megjelenést

Diablo 4, Diablo Immortal, Lord of the Clans, Starcraft Ghost - ez utóbbi kettőnél annyira halogatták hogy végül meg sem jelentek - pedig most simán megütné a blizz mércét bármelyik 😃
0
0
0
0
AvraKriu avatar
@Palanova: Igen, de teljesen más brigád készítette ezeket mint a WoW-ot, és oda is írtam hogy "kiegészítőket".
0
0
0
0
no avatar
@AvraKriu: A kiegészítők is össze vissza jelentek meg: volt amelyik augusztus végén másik meg csak november elején. Simán benne van hogy augra kész de még csiszolják és csak később adják ki...max nem kötik a nép orrára.

The Burning Crusade
January 2007

Wrath of the Lich King
November 2008

Cataclysm
December 2010

Mists of Pandaria
September 2012

Warlords of Draenor
November 2014

Legion
August 2016

Battle for Azeroth
August 2018

És a fenti cikk alapján tényleg figyeltek a játékosokra.
0
0
0
0
no avatar
@Palanova: azért eddig olyan túl sok kiegészítőt nem vettem a játékhoz. talán a Crusadet és a Pandariát vettem meg. a többit megkaptam a játékhoz, mikor kijött valami későbbi küldetés. Most Legionom van 110-es szinttel. de optimista vagyok, ha kijön az új kiegészítő hátha odaadják ingyen az Azeroth-ot is. 😀 és akkor 120.as szintig jutok. 😀
0
0
0
0
no avatar
@Robitrix: Elvben oda fogják adni. Kb a pandaria óta ezt teszik. Más kérdés hogy megéri-e így is játszani, hogy 2 évvel vagy lemaradva az aktuális tartalomtól. Ha ingyen lehetne nyomni, sokan élnének így vele, de havidíj mellett még 2 évvel is lemaradni, hát nem tudom. Nem a kieg ára a húzós hanem a sok havidíj.

Van amit érdemes kezdéskor megtapasztalni, és bár ugye lfg és társai segítségével majdnem bármit le lehet nyomni és a napizás során nem kell sorba állni az adott mobért, azért megvan a hangulata annak is ha az aktuális főváros / quest hub élettel teli és nem kong az ürességtől.
0
0
0
0
no avatar
Játékosok szempontjából? Amikor a casual a BfA-t abbahagyta 3 hónap után mert értelmetlenné vált a teljes gearje a következő patchel? Amikor a Legion általam gyűlölt AP farmolását lecserélték azerite farmolásra? A nagy Island Expeditions kb nulla értelmet nyert, a Warfront felejtős lett a sok afk miatt...a végeláthatatlan napi-heti küldetések is unalmas monoton farmolássá silányultak.

Az egyetlen amiben a BfA jó volt az a Warbringers: Jaina videó.


És akkor még halasztás is 😀 Még továbbig nem lesz előfizetve a fentiek miatt.

Ilyen év ez úgy látszik.
0
0
0
0
💬 2
YoRHa 2B avatar
@Palanova: Mythic+ grind ot és az értelmetlen PvP geart elfelejtetted 😃
jah meg hogy gold ért majdnem fullos geart lehet venni 😂
Ja hogy sok gold ? token eladás. mi lett ebből ? P2W 😆
kivették az RNG titanforging ot ? itt van helyette az RNG corruption gear 😆
0
0
0
0
vyne avatar
@YoRHa 2B: Pontosan a tokenes szarral csesztek el nagyon par evvel ezelott. Mi a szarnak farmolj, szenvedj egesz nap ha csak elokapod anyu bank kartyajat es veszel egy rakas goldot.. nevetsegesnek tartottam ezt mar day 1... Kulonben az okes lenne, ha vehetnel tokent goldbol de igy hogy eladhatod ez egy ***sag, persze igy eri meg nekik..
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció